Ngabéréskeun kasalahan "NTLDR leungit" dina Windows XP

Kasalahan pamasangan Windows XP lumayan biasa. Éta kajantenan kusabab sababaraha alesan, ti kurangna supir pikeun pangendali dugi ka hartosna anu henteu fungsional. Dinten ieu kami badé nyarioskeun salah sahiji diantarana, "NTLDR leungit".

Éror "NTLDR leungit".

NTLDR mangrupikeun catetan boot instalasi atanapi damel hard drive sareng upami éta leungit urang bakal aya kasalahan. Ieu lumangsung duanana nalika masang sareng boot Windows XP. Salajengna urang bakal ngobrol ngeunaan sabab sareng solusi pikeun masalah ieu.

Lea también: Perbaikan Boot Loader Ngagunakeun Konsol Pamulihan dina Windows XP

Kusabab 1: Hard drive

Alesan anu munggaran tiasa dirumuskeun sapertos kieu: saatos pormat hard drive pikeun pamasangan sistem operasi saterasna, BIOS henteu ngonpigurasi pikeun boot tina CD. Jalanna saderhana, anjeun kedah ngarobih urutan boot di BIOS. Hal éta dilakukeun dina bagian "SAPATU BOT"di dahan "Prioritas alat boot".

  1. Buka bagian unduhan sareng pilih barang ieu.

  2. Anggo panah pikeun ngalih ka posisi kahiji teras pencét Leumpang ka. Teras tingali dina daptar "ATAPI CD-ROM". teras pencét deui. Leumpang ka.

  3. Simpen setélan ku konci na F10 sareng balikan deui. CD ayeuna bakal boot tina CD-ROM.

Ieu mangrupikeun conto panyiapan AMI BIOS, upami motherboard anjeun ngagaduhan program anu sanés, anjeun kedah maca pitunjuk anu disayogikeun ku motherboard na.

Alesan 2: Cakram pamasangan

Inti tina masalah cakram pamasangan nyaéta teu aya catetan boot dina éta. Aya dua alesan pikeun ieu: disk rusak, atanapi disk sanés aslina boot disk. Dina kasus anu munggaran, masalahna ngan ukur tiasa direngsekeun ku ngalebetkeun medium anu sanés. Dina kasus anu kadua, anjeun tiasa ngadamel disk anu "leres".

Baca deui: Nyiptakeun cakram bootable nganggo Windows XP

kacindekan:

Masalah kasalahan "NTLDR leungit" Éta kajadian rada sering sareng sigana teu gaduh solusi kusabab kurangna pengetahuan anu diperyogikeun. Inpormasi anu dipasihkeun dina tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun kalayan gampang.

Kami bungah yén kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?