Naon Acara Anyar dina Évolusi Mega sareng Momen Mega? Ieu husus acara anu lumangsung dina April 29 nepi ka 1 Méi. Kajadian ieu mangrupikeun alesan pikeun pembaruan énggal tina kaulinan Pokemon Go, anu nunjukkeun parobihan anu kuat sareng kasohor nalika évolusi mega.

Sabenerna, hatur nuhun sareng apdet, urang bakal ningali éta leuwih gampang pikeun bisa ngalakukeun évolusi mega. Di handap ieu, urang bakal ningali sababaraha pertimbangan anu kedah dipertimbangkeun sareng unggal Pokémon anu nuju ka évolusi ieu.

diulas pokemon

Dina acara ieu, bakal aya runtuyan Pokémon nu bakal mibanda loba prominence jeung nu saluyu jeung unggal évolusi mega. Janten, pikeun acara ieu, Mega - Kangaskhan bakal debut.

Ku kituna, urang bakal ningali naon hormat batur jenis pokemon.

pokemon liar

Salaku urang disebutkeun saméméhna, aya runtuyan Pokémon anu nyieun ayana dina acara ieu, jadi, di lamun datang ka évolusi mega jeung moments mega, urang bakal gaduh Pokémon Wild ieu:

  • Sore
  • Maréep
  • buneary
  • Gastly
  • Bulbasaur
  • Charmander
  • Slowpoke
  • Squirtle

Janten, upami anjeun gaduh salah sahiji Pokémon Liar ieu, anjeun bakal ningali yén aranjeunna tiasa ilubiung dina momen mega ieu dimana anjeun tiasa ngahargaan update anyar ngeunaan cara anyar pikeun mekar.

Panaliti khusus dina pembaruan énggal

Di sisi séjén, lamun anjeun salah sahiji pelatih anu kagolong kana tingkat 5 atawa tingkat luhur, Anjeun bisa ngandelkeun hiji panalungtikan husus. Tangtosna, anjeun tiasa milih antara anu anjeun pikahoyong, hayu urang tingali naon éta nalika urang ngobrol ngeunaan panyelidikan khusus, tapi langkung khusus ngeunaan Pokémon anu tiasa urang pilih:

  1. Venusaur
  2. Charizard
  3. Blastoise

Sanajan anjeun ngan bisa milih salah sahiji ieu nu urang disebutkeun, unggal bakal gaduh énergi mega anu dipikabutuh pikeun évolusi, janten, éta mangrupikeun momen anu unik pikeun unggal Pokémon ieu.

Naon bonus musiman?

Tangtu urang ogé bakal manggihan bonus usum, kalawan nu urang bisa cacah nalika ilubiung dina perang. Contona, urang bisa ngahontal dina gerakan tunggal, kanaékan efektivitas menyan. Lamun ilubiung dina razia jauh, anjeun bakal bisa ningkatkeun karuksakan kana Pokémon.

Anjeun bakal nampi langkung seueur kado upami anjeun mendakan diri anjeun spinning disk poto di Pokestops. Anjeun bakal boga dua bebas pas asup ka dinten. Sareng anjeun tiasa ngandelkeun 90 menit menyan.

moments mega

Dina 1 Méi taun 2022 ieu, kajantenan yén sadaya Pokémon anu tiasa ngadamel évolusi Mega, bakal muncul salaku savages leuwih sering pikeun waktos kawates. Numutkeun kana jinis sareng spésiés Pokémon, bakal aya parobihan anu pikaresepeun dina waktos mega.

Janten, aya jadwal sadayana dimana unggal acara tiasa diapresiasi dimana Pokémon ngagaduhan peran total, sareng momen évolusi anu paling diantisipasi tina acara éta. Hatur nuhun kana acara ieu, éta bisa papanggih ngeunaan parobahan dina Pokémon GO, bringing sadaya pamaké ngadeukeutan.