Masang Supir Kartu Grafis NVIDIA GeForce GT 620M Mobile

Ayeuna, ampir sadaya buku catetan modéren ngagaduhan kartu grafik diskrit anu ngagaduhan peranan penting dina ngolah grafis. Salah sahiji modél anu paling populér nyaéta anu disebut NVIDIA GeForce GT 620M, anu masih kénéh jalan. Pamilik laptop, dimana kartu grafik ieu diwangun, ti jaman ka jaman nyanghareupan perluna masang supir supados baranahan gambar dina layar. Operasi ieu tiasa dilakukeun ku sababaraha cara anu béda. Dinten ieu kami hoyong nyarioskeun sadayana, sareng anjeun ngan ukur kedah milih anu paling cocog pikeun anjeun.

Masang Supir Kartu Grafis NVIDIA GeForce GT 620M Mobile

Pilihan kumaha ngaunduh sareng masang driver pikeun NVIDIA GeForce GT 620M gumantung kana kaayaan anu aya sareng karesep pribadi pangguna. Salaku conto, sakapeung meureun langkung merenah pikeun ngaunduh sadaya parangkat lunak pikeun komponén laptop sakaligus, atanapi ngan ukur kartu grafik anu kedah diénggalan. Nanging, mimitina anjeun kedah terang naon metodeu anu aya, sahingga, ku analisa na, anjeun tiasa nangtoskeun anu pangsaéna.

Metode 1: Situs Wéb Resmi NVIDIA

Hayu urang mimitian ku pilihan anu ngalibatkeun interaksi sareng halaman wéb NVIDIA resmi. Ngaliwatan halaman pangrojong adaptor grafis, anjeun tiasa sacara gampil ngunduh driver anu paling anyar sareng parangkat lunak dukungan, sapertos kieu:

Buka halaman wéb resmi NVIDIA

  1. Pencét tautan di luhur sareng, dina halaman anu muka, pilih "Supir"..
  2. Di dieu tabel bakal kedah dieusian pikeun sistem pikeun milih pengendali anu saluyu. Pikeun modél kieu, tabel ieu bakal katingali sapertos kieu:
    • "Jenis produk". - GeForce;
    • "Runut produk". - séri GeForece 600M (portabel);
    • "Kulawarga produk". - GeForce GT 260M;
    • "OS". - Gumantung kana anu dipasang dina laptop;
    • "Jenis ngamimitian". - Supir siap pikeun pertandingan (GRD);
    • "Idiom". - Bahasa antar muka anu dipikaresep pikeun program supir.
  3. Saatos ngaklik tombol. "Milarian". bakal nyandak anjeun ka halaman unduh parangkat lunak. Di dieu perhatoskeun tabna Tab "Produk anu Dukung"..
  4. Di jerona kami negeskeun deui yén NVIDIA GeForce GT 620M kagolong kana daptar ieu.
  5. Teras angkat sareng pencét tombol Unduh ayeuna..
  6. Dina halaman anyar, pencét tombol anu sami deui.
  7. Ngantosan file anu tiasa dieksekusi réngsé diunduh teras dibuka.
  8. Pasang supir sareng parangkat lunak opsional ku nuturkeun pitunjuk dina jandela anu nembongan.

Dina akhir pamasangan, tong malire rekomendasi pikeun ngabalikan laptop sareng ngalakukeun éta langsung supados sadaya parobihan tiasa pangaruh.

Metode 2: Layanan Firmware Online

NVIDIA nawiskeun jasa online nyalira pikeun otomatis milari driver upami ku sabab kitu anjeun moal tiasa ngaunduh sareng masang file nyalira. Prosedur ieu bakal langkung seueur waktosna tibatan ngalakukeun sagalana sacara manual, sapertos anu ditingalikeun dina metoda samemehna.

Buka jasa online NVIDIA

  1. Pencét kana tautan di luhur pikeun buka jasa online di luhur. Scan sistem bakal langsung dimimitian sareng anjeun ngan kedah ngantosan éta réngsé.
  2. Upami anjeun dipenta pikeun masang versi Java pang anyarna, punten lakukeun ku ngaklik ikon anu saluyu, sabab jasa moal jalan tanpa komponén ieu.
  3. Ogé baca: Pembaruan Java dina Windows

  4. Saatos dipasang, balikan deui, scan deui, sareng unduh driver anu kapendak. Teras lumpat installer sareng turutan pitunjuk pikeun ngarengsekeun tugas.

Metoda 3: Pangalaman GeForce

Cara séjén pikeun masang supir anu diperyogikeun nyaéta nganggo aplikasi proprietari anu disebut GeForce Experience. Éta ngandung sababaraha pilihan ageung anu aya hubunganana sareng konfigurasi grafik, kaulinan sareng interaksi sareng kartu grafik éta nyalira. Bagéan misah disebut "Supir". éta ngeunaan ngamutahirkeun file anu sami. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta unduh aplikasi ieu sareng ngajalankeun cek. Kanggo langkung seueur rinci ngeunaan cara ngalaksanakeun prosedur ieu, parios tulisan kami anu sanés ku ngaklik tautan di handap ieu.

Inpo leuwih: Instalasi Supir sareng Pangalaman NVIDIA GeForce

Metode 4: Halaman wéb resmi pabrikan laptop

Anjeun parantos terang yén kartu grafik seluler NVIDIA GeForce GT 620M anu urang carioskeun ayeuna ngan ukur diintegrasikeun kana laptop. Pamekar laptop sok ngajantenkeun supir pikeun sadaya komponén anu sayogi dina halaman wéb na, janten anjeun tiasa mendakan parangkat lunak adaptor grafis ogé. Kami nyarankeun anjeun ngémutan rute ieu ku conto modél notebook ASUS.

  1. Buka halaman imah halaman wéb ku mendakanana ngalangkungan mesin pencari. Ti dinya, angkat ka bagian na "Palayanan". o "Supir sareng parangkat lunak".
  2. Dina kasus ASUS, anjeun ogé kedah angkat "Sedeng"..
  3. Anggo bar milarian produk pikeun milarian modél laptop anu anjeun peryogikeun.
  4. Dina halaman alat, pencét tab "Supir sareng Utiliti".
  5. Pastikeun pikeun netepkeun sistem operasi anu dianggo pikeun leres-leres kéngingkeun file anu dirojong.
  6. Salajengna, dina daptar supir, panggihan "Supir VGA" o «Supir grafis» sareng mimiti ngaunduh.
  7. Antosan unduhna réngsé sareng dipasang ku nuturkeun paréntah installer.

Upami anjeun gaduh laptop ti pabrikan anu sanés, anjeun kedah tumut kana akun kaanehan struktur situs sareng taliti maca nami sadaya elemen pikeun milari driver anu cocog. Upami anjeun hoyong, anjeun ogé tiasa ngaunduh perangkat lunak pikeun perangkat keras sanésna ti dieu.

Metode 5: Utiliti Pabrikan Laptop

Kusabab urang parantos nyarioskeun perkawis pabrik laptop, anjeun henteu kedah ngémutan Utiliti proprietariisna anu dirancang pikeun pembaruan supir komprehensif. Parangkat lunak ieu sayogi tina ASUS, Acer, Lenovo, HP, Samsung, sareng perusahaan sanés. Kami ogé bakal ngémutan prinsip interaksi sareng parangkat lunak sapertos dina conto ASUS.

  1. Buka situs web pabrikan laptop sareng milari utiliti anu cocog. Biasana disebat Driver Updater atanapi Live Update. Anjeun tiasa ngaunduh dina bagian anu sanés halaman wéb atanapi ku milari katégori na "Utiliti". langsung tina halaman modél laptop.
  2. Saatos diunduh, ngajalankeun installer. Upami utiliti disebarkeun salaku file, anjeun kedah mukakeunana heula.
  3. Teras buka file "Setup.exe".
  4. Pasang program sareng saatos diluncurkeun, dina jandela utama pencét dina "Pariksa pembaruan langsung.".
  5. Sakali pembaruan supir parantos kapendak, éta bakal tetep masang éta pikeun lumangsungna berinteraksi leres sareng alat.

Metode 6: Parangkat Lunak Anu Katilu

Aya parangkat lunak khusus anu fungsina utama fokus kana pamasangan driver pikeun aksésori anu béda sareng alat periferal. Langkung saé nganggo jinis perangkat lunak ieu dina kaayaan anu badé dilakukeun pamasangan batch, contona, saatos masang deui sistem operasi. Palaksanaan operasi ieu dibahas sacara rinci dina tulisan anu misah dina halaman wéb kami, dimana conto na dicandak tina Solusi DriverPack anu kawéntar.

Baca deui: Instalasi Supir Ngagunakeun Solusi DriverPack

Upami anjeun resep kana metoda ieu, kami nyarankeun anjeun ngawartosan ka diri tentang program téma ku konsultasi tinjauan anu sanés ti panulis kami. Di dinya anjeun bakal mendakan henteu ngan ukur pedaran pondok tina aplikasi, tapi ogé inpormasi ngeunaan kaunggulan sareng karugian aranjeunna. Ieu bakal ngabantosan anjeun mutuskeun parangkat lunak mana anu kedah dipilih pikeun masang driver NVIDIA GeForce GT 620M sareng file anu leungit dina laptop anjeun.

Maca Deui: Software Instalasi Supir Pangsaéna

Metode 7: Identipikasi Hardware

Identifier hardware mangrupikeun identifier perangkat keras anu ditugaskeun pikeun leres-leres sadaya bagian hardware dina fase pangwangunan. Ogé lumaku pikeun NVIDIA GeForce GT 620M. Pamaké umum panginten peryogi kode ieu pikeun milari driver anu cocog dina situs khusus. Nanging, anjeun mimitina kedah ngartikeun idéntifikasi. Éta tiasa dilakukeun ngalangkungan Manajer Alat, tapi kami bakal ngantep anjeun ngalakukeun tanpa menu ieu, ogé nampilkeun ID anu saluyu sareng modél adaptor grafis ieu.

PCIVEN_­10DE&­DEV_­0DE8&­SUBSYS_­C652144D

Saatos éta, anggo panduan anu sanés dina situs kami, dimana anjeun bakal diajar inpormasi dina situs anu ngamungkinkeun anjeun milari supir nganggo idéntifikasi anu unik pisan ieu. Pilih anu anjeun resep teraskeun nerapkeun pitunjukna ku cara ngaunduh file anu saluyu kana komputer kalayan pamasanganana salajengna.

Baca deui: Kumaha carana milari supir ku ID

Metode 8: Alat Windows Diwangun

Metodeu terakhir dina tulisan kami dinten ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun tanpa program tambahan atanapi ngajalajah situs wéb anu béda, sabab éta ngamungkinkeun anjeun masang supir langsung ngalangkungan alat Windows bawaan. Tapi, anu ngarugikeunana nyaéta anjeun ngan ukur kéngingkeun file anu diperyogikeun pikeun alat pikeun fungsina leres. Panel Kontrol NVIDIA anu kawéntar moal dipasang sareng anjeun kedah nganggo salah sahiji metode di luhur pikeun kéngingkeunana.

Inpo leuwih: Instalasi supir ku alat Windows standar

Ayeuna anu kedah anjeun lakukeun nyaéta milih metodeu dumasar kana pitunjuk pikeun milari sareng masang supir pikeun NVIDIA GeForce GT 620M. Saatos ieu, laptop anjeun kedahna leres sareng setélan grafis anyar bakal muncul, anu tiasa anjeun robih iraha waé upami anjeun hoyong.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?