Nyelapkeun tabel anyar dina Google spreadsheets

Metode 1: Menu kontéks

Google spreadsheets ngagaduhan alat internal pikeun ngalebetkeun sababaraha data. Upami anjeun hoyong nyalin tabel tina program sapertos MS Word atanapi Excel, teraskeun sapertos kieu

  1. Salin tabel tina dokumén ku nyorotna. Pencét katuhu pikeun muka ménu kontéks. Mangga pilih "Nyalin"..
  2. Buka Tabél Google. Pencét-katuhu sél dimana méja dimimitian. Dina ménu anu nembongan, pilih fungsina "Lebetkeun"..

Sadaya kolom sareng baris sacara otomatis dipetakeun kana sél tabel dina dokumén Google online. Sadaya data anu dilebetkeun, keusikan, format sareng sababaraha rupa parameter ogé bakal disimpen. Anggo ménu kontéks pikeun masing-masing ngalebetkeun kolom atanapi baris mana waé dina tabel.

Ogé baca: Kumaha carana muka spreadsheet Google kuring

Metode 2: kombinasi konci

Sapertos dina kalolobaan aplikasi kantor, dina spreadsheets Google dimungkinkeun pikeun nyederhanakeun tindakan anu béda ku cara pintas keyboard. Pikeun nempelkeun tabél kana dokumén Google, salin ku milih sareng mencét tombolna "Ctrl + C"teras lebetkeun kursor dina sél dimana méja asalna, sareng dina waktos anu sami pencét "Ctrl + V".

Metode 3: Lebetkeun Husus

Témpél khusus kanggo nambihan data sacara selektif. Pencét-katuhu dina rohangan kosong dina Google Sheets, teras angkat kana barang anu pakait. Menu pilihan sisipan maju dibuka. Hayu urang tingali fungsina langkung rinci:

  • "Lebetkeun ngan ukur nilaina". ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan hasil data tina tabel anu disalin salaku téks biasa;
  • pikeun nambihan pormat tibatan inpormasi dilebetkeun kana tabel Google, teras dina ménu "Lebetkeun khusus". anjeun kedah milih barangna «Lebetkeun ngan ukur pormat»;
  • fungsi "Lebetkeun sadayana kecuali wates" tambahkeun data kalebet rumus, tapi ngan ukur henteu aya wates méja nyalira;
  • "Lebetkeun ukur lébar kolom"; [1965014 nambihan tabél kalayan diménsi aslina, sahingga nyingkahan kliping manual.

Lebetkeun rumus tabel, validasi data, sareng pormat kondisional ogé sayogi. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nambihan méja kalayan nempatkeun deui barisan sareng kolom, atanapi transposisi. Dina hal ieu, kolom janten barisan, sareng sabalikna.

Baca ogé: Kumaha ngahapus tabel dina Google Tables

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?