Fortnite moal ngamimitian, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

Fortnite moal ngamimitian, naon anu kuring tiasa laksanakeun? Fortnite mangrupikeun kaulinan survival online koperasi anu dikembangkeun ku Epic Games sareng dirilis dina 2017. Pamaké ngagaduhan 3 modeu kaulinan anu béda. Di antarana, Fortnite Battle Royale, anu narik perang kalapa dina genre battle royale, mangrupikeun hit. Tapi sakapeung, sanajan ... baca leuwih

Kasalahan 0x8007112a nalika ngahapus polder dina Windows 7, 8 sareng 10

Kasalahan 0x8007112a nalika ngahapus folder dina Windows 7, 8 sareng 10. Nalika nyobian mindahkeun atanapi ngahapus folder dina Windows 7, 8 atanapi 10, sistem tiasa ngadadak ngalungkeun kasalahan 0x8007112a. Masalah ieu tiasa disababkeun ku kurangna idin. Dina hal ieu, anjeun tiasa ngalereskeun kasalahan ku ngajalankeun troubleshooter file… baca leuwih

Kasalahan 0x8024a105 nalika ngamutahirkeun Windows 10

Kasalahan 0x8024a105 nalika ngamutahirkeun Windows 10. Kadang-kadang Windows 10 teu bisa diropéa via Windows Update Center alatan kasalahan 0x8024a105. Nunjukkeun masalah sareng komponén apdet otomatis. Ieu kumaha carana ngalereskeunana. Troubleshooter Munggaran sadaya, hayu urang nerapkeun solusi pangbasajanna, nyaeta, coba... baca leuwih

Pamasangan kontinyu nVidia teu mungkin dina Windows 7, 8 sareng 10

Instalasi kontinyu tina nVidia teu mungkin dina Windows 7, 8 jeung 10. Kadang-kadang anjeun teu bisa ngamutahirkeun supir kartu grafik GeForce alatan kasalahan "Teruskeun pamasangan nVidia mustahil". Usaha salajengna pikeun ngulang tindakan ieu ogé bakal gagal. Diajar langkung seueur ngeunaan cara ngalereskeunana dina versi ... baca leuwih

Kasalahan DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - Kumaha carana ngalereskeunana?

Kasalahan DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED - Kumaha carana ngalereskeunana? Kasalahan DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED tiasa kajantenan nalika kartu grafik teu tiasa dianggo. Komputer momentarily leungit kontak jeung prosesor grafik, ku kituna kasalahan. Gagalna lumangsung, contona, nalika overclocking komputer, nalika kartu grafik dipanaskeun sareng dipareuman sakedapan… baca leuwih

Kumaha carana abdi tiasa nyalin ti ramatloka a lamun nyalin teu diwenangkeun?

Kumaha carana abdi tiasa nyalin ti ramatloka a lamun nyalin teu diwenangkeun? Naha anjeun badé nyalin téks tina halaman, tapi pilihan atanapi salinan diblokir? Anjeun tiasa ngalangkungan konci éta. Hayu urang milari langkung seueur ngeunaan cara nyalin tina situs wéb upami nyalin diblokir. Kadang anjeun hoyong nyalin sapotong téks, tapi hanjakalna ... baca leuwih

kasalahan 577 - kumaha carana ngalereskeun eta?

kasalahan 577 - kumaha carana ngalereskeun eta? Windows Defender mangrupikeun alat kaamanan anu diwangun ku Microsoft, anu fungsionalitasna terus ditingkatkeun. Sanajan kitu, sanajan ieu, pamaké masih sapatemon rupa malfunctions. Diantarana nyaéta kasalahan 577, anu nunjukkeun yén layanan Windows Defender henteu ngamimitian dina komputer… baca leuwih

Kumaha carana abdi tiasa ningkatkeun FPS di Escape Ti Tarkov?

Kumaha carana abdi tiasa ningkatkeun FPS di Escape Ti Tarkov? Kabur Ti Tarkov mangrupikeun kaulinan multiplayer jalma munggaran anu adiktif. Dina sababaraha episode game, pamaké geus noticed beban dina sumberdaya komputer maranéhanana. Diajar langkung seueur ngeunaan cara ningkatkeun FPS pikeun ngajaga kasaimbangan antara kualitas sareng kinerja. Dina kaulinan kawas ... baca leuwih

Kumaha carana abdi tiasa ningkatkeun memori video Intel HD Grafika?

Kumaha carana abdi tiasa ningkatkeun memori video Intel HD Grafika? Intel HD grafik mangrupa prosésor grafik terpadu. Ieu teu jadi gancang sabab teu boga memori sorangan, tapi gantina allocates tina RAM. Sistem grafik Intel ieu terus ditingkatkeun sareng ngamungkinkeun para pangguna pikeun maénkeun kaulinan énggal sareng… baca leuwih

Kasalahan "ERR_CONNECTION_REFUSED" dina Google Chrome

Kasalahan "ERR_CONNECTION_REFUSED" dina Google Chrome. Pamaké sering ngalaman kasalahan nalika ngotéktak Internét dina Google Chrome. Éta bisa lumangsung duanana di sisi pamaké sarta di sisi server. Salah sahiji kasalahan ieu nyaéta ERR_CONNECTION_REFUSED, anu ngahalangan aksés ka situs anu ngabéjaan yén halaman anu didatangan… baca leuwih

SEC_ERROR_OCSP_FUTURE_RESPONSE kasalahan dina FireFox

SEC_ERROR_OCSP_FUTURE_RESPONSE kasalahan dina FireFox. Aksés kana file, khususna anu ngandung unsur CSS, dina browser Firefox tiasa diblokir ku kasalahan SEC_ERROR_OCSP_FUTURE_RESPONSE. Masalahna leuwih gampang lumangsung kalawan situs HTTPS. Anjeun tiasa ngaleungitkeun kasalahan ku netepkeun tanggal sareng waktos anu leres. Tapi upami nilai anu dikonpigurasikeun nyaéta ... baca leuwih

SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE dina Firefox - Kumaha carana ngalereskeun kasalahan?

SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE dina Firefox - Kumaha carana ngalereskeun kasalahan? Firefox mangrupikeun salah sahiji panyungsi anu paling umum. Pembaruan konstan, sajaba perbaikan kaamanan, ngajantenkeun langkung gancang sareng langkung stabil. Sanajan ieu, pamaké terus sapatemon kasalahan. Salah sahijina nyaéta kasalahan sambungan aman SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE, anu ngan ukur lumangsung dina… baca leuwih

DLG_FLAGS_SEC_CERT_DATE_INVALID - Kumaha carana ngalereskeun kasalahan?

DLG_FLAGS_SEC_CERT_DATE_INVALID - Kumaha carana ngalereskeun kasalahan? Kasalahan DLG_FLAGS_SEC_CERT_DATE_INVALID lumangsung dina browser Internet Explorer atanapi Edge nalika nyobian ngaksés sababaraha situs wéb. Dina waktos anu sami, sumber daya anu sami dibuka tanpa masalah dina panyungsi sanés sapertos Chrome, Firefox atanapi Opera. Alesan utama asal-usulna nyaéta kusabab data anu rusak… baca leuwih

Kasalahan lumangsung nalika inisialisasi

Kasalahan lumangsung nalika inisialisasi. Nalika nyobian muka konsol Powershell dina cara biasa, éta kadang ngadat sareng kasalahan "Teu tiasa ngamimitian cangkang". Cangkang gagal nalika inisialisasi." Masalahna ngan lumangsung nalika anjeun ngajalankeun versi 64-bit tina cangkang. Pangseueurna… baca leuwih

Kasalahan RdrCEF.exe: Aplikasi dieureunkeun

Kasalahan RdrCEF.exe: Aplikasi dieureunkeun. Nalika nyobian muka Acrobat Reader, sistem tiasa ngadat nalika ngamimitian kalayan pesen "kasalahan aplikasi RdrCEF.exe" atanapi "program dieureunkeun". Sakapeung, nalika kinerja komputer Anjeun slows turun, Anjeun bisa jadi aya bewara dina Tugas Manager nu prosés RdrCEF.exe beurat loading processor. Upami anjeun mendakan diri anjeun… baca leuwih

Kasalahan 0x00000124 dina Windows 10 - kumaha carana ngalereskeunana?

Kasalahan 0x00000124 dina Windows 10 - kumaha carana ngalereskeunana? Layar biru kalayan kodeu konfigurasi 0x00000124 lumangsung salaku hasil tina masalah dina tingkat hardware. Sanajan teu nunjukkeun hardware faulty anu ngabalukarkeun éta, masalah ieu rada gampang pikeun ngalereskeun. Pikeun ngadeteksi inconsistencies hardware, urang bakal pariksa unggal… baca leuwih

Gagalna hardware NMI dina Windows 10: kumaha carana ngalereskeunana?

Gagalna hardware NMI dina Windows 10: kumaha carana ngalereskeunana? Layar biru kalayan kode eureun NMI_Hardware_Failure (0x00000080) lumangsung salaku hasil tina gagalna hardware. Kadang kasalahan lumangsung sanggeus update supir atawa parobahan hardware. Dina seueur kasus, masalahna tiasa direngsekeun ku ngahapus instalan ... baca leuwih

Kasalahan 1327 "Alat Teu Sah" - kumaha carana ngalereskeunana?

Kasalahan 1327 "Alat henteu sah" - kumaha carana ngalereskeunana? Anjeun tiasa mendakan kasalahan 1327 "alat anu teu sah" nalika masang aplikasi kana drive anu teu tiasa diaksés. Dina kalolobaan kasus, ieu disababkeun ku pamasangan nyobian ngalengkepan operasi nganggo jalur jaringan anu henteu kapendak. Pangguna mendakan ... baca leuwih

Kasalahan Network_Failed dina Toko Wéb Chrome

Kasalahan Network_Failed dina Toko Wéb Chrome. Nalika nyobian ngaunduh aplikasi atanapi ekstensi ti Toko Wéb Chrome, prosésna tiasa diganggu ku kasalahan Network_Failed. Masalahna tiasa disababkeun ku korupsi komponén aplikasi, malware, sigana adware, atanapi pembajak browser. Panggihan ngeunaan… baca leuwih

"Aksés Ditolak" dina Windows 10: naon anu kuring tiasa laksanakeun?

"Aksés Ditolak" dina Windows 10: naon anu kuring tiasa laksanakeun? Nalika nyobian masang program, Windows tiasa ngaganggu tindakan ieu kalayan kasalahan 5 "Aksés Ditolak". Dina loba kasus, gagalna sabab pamaké ayeuna teu boga idin pikeun ngalakukeun operasi ieu. Hayu urang milarian langkung seueur ngeunaan cara ngalereskeunana. Sateuacan nerapkeun solusi, cobian pasang ... baca leuwih

TV teu tiasa ningali jaringan WiFi: alesan, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

TV teu tiasa ningali jaringan WiFi: alesan, naon anu kuring tiasa laksanakeun? Teu tiasa nyambungkeun Smart TV anjeun ka Internét? Naha TV anjeun teu tiasa ningali jaringan WiFi atanapi nunjukkeun kasalahan nalika nyambung ka jaringan nirkabel? Hayu urang terang langkung seueur ngeunaan panyabab masalah ieu sareng kumaha carana ngalereskeunana. SmartTV ngidinan Anjeun pikeun nempo eusi... baca leuwih

Ngundeur eureun di Sumber - Kumaha carana abdi tiasa ngalereskeun kasalahan?

Ngundeur eureun di Sumber - Kumaha carana abdi tiasa ngalereskeun kasalahan? Nalika kuring nyobian ngundeur kaulinan tina Asal, tinimbang némbongkeun prosés ieu, Kuring meunang pesen "Ngundeur Direureuhkeun". Aya sababaraha alesan pikeun masalah ieu. Hayu urang milari langkung seueur ngeunaan cara ngalereskeun kasalahan supados anjeun tiasa ngaunduh deui kaulinan sareng apdet tina… baca leuwih

Windows 6118 kasalahan sistem 10 nalika ngajalankeun "net view"

Windows 6118 kasalahan sistem 10 nalika ngajalankeun "net view". Anjeun tiasa mendakan kasalahan sistem 6118 dina konsol garis paréntah nalika ngajalankeun paréntah net view / sadayana, anu daptar sadaya alat jaringan. Ieu henteu nunjukkeun alat naon waé di Explorer's Network Neighborhood, sanaos éta ... baca leuwih

Kasalahan 0xc0000006 (STATUS_IN_PAGE_ERROR)?

Kasalahan 0xc0000006 (STATUS_IN_PAGE_ERROR)?. Anjeun tiasa mendakan kasalahan 0xc0000006 nalika ngajalankeun file anu tiasa dieksekusi, paling sering dipasang dina Visual Studio, sareng nalika ngajalankeun skrip VBScipt. Dina kalolobaan kasus gagalna lumangsung nalika ngajalankeun aplikasi tina drive jaringan. Ieu rada mungkin yen hiji jawab kasalahan ieu mangrupa antipirus. A… baca leuwih

Kasalahan MOZILLA_PKIX_ERROR_MITM_DETECTED dina Firefox

Kasalahan MOZILLA_PKIX_ERROR_MITM_DETECTED dina Firefox. Nalika nyobian muka sababaraha situs HTTPS, browser teu disangka-sangka mulangkeun kasalahan MOZILLA_PKIX_ERROR_MITM_DETECTED. Ieu nunjukkeun yén sertipikat anu disayogikeun, anu diperyogikeun pikeun ngadamel sambungan anu aman, henteu dipikanyaho ku Firefox. Masalahna ngan ukur aya dina Firefox, dina panyungsi sanés halaman wéb tiasa diaksés. Naon anu nyababkeun kasalahan? Dina… baca leuwih

"JVM teu bisa kapanggih" kasalahan - kumaha carana ngalereskeun?

Kasalahan "JVM teu tiasa dipendakan" - kumaha carana ngalereskeunana? Anjeun tiasa mendakan kasalahan "JVM teu tiasa dipendakan dina sistem anjeun" nalika masang DbVisualizer, muka exe4j executable, atanapi ngajalankeun Minecraft (atanapi kaulinan sareng aplikasi sanés anu nganggo lingkungan Java). Dina loba kasus masalah ... baca leuwih

Penjadwal tugas teu tiasa dianggo dina Windows 10

Penjadwal tugas henteu tiasa dianggo dina Windows 10. Nalika anjeun nyetél program pikeun dijalankeun dina Penjadwal Tugas, anjeun mendakan yén éta henteu ngamimitian dina waktos anu dijadwalkeun. Masalah ieu paling sering lumangsung saatos masang apdet atanapi ningkatkeun ka Windows 10 tina versi sateuacana. Diajar kumaha… baca leuwih

Kasalahan DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL dina Windows 10

Kasalahan DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL dina Windows 10. Layar biru kalayan kode eureun DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL dina Windows 10 tiasa lumangsung nalika supir mulangkeun kasalahan dina ngaksés mémori anu teu aya. Layar biru ieu dimimitian ku kinerja laun, katirisan komputer, sarta shutdowns spontan. Aya sababaraha kamungkinan sabab, tapi… baca leuwih

Chrome desktop jauh teu jalan: naon nu kudu?

Chrome desktop jauh teu jalan - naon nu kudu? Aplikasi Chrome Jauh Desktop ngidinan Anjeun pikeun ngakses data dina komputer sejen ngaliwatan sambungan Internet. Prinsip operasina sami sareng program desktop jauh anu sanés, nyaéta, mimitina anjeun kedah ngaitkeun dua komputer nganggo… baca leuwih

Windows 7 wallpaper desktop hideung saatos update KB4534310

Windows 7 wallpaper desktop hideung saatos update KB4534310. Saatos pembaruan KB4534310 anu dileupaskeun Microsoft dina ahir Windows 7 ngadukung, pangguna mimiti ningali layar hideung tibatan wallpaper. Naha urang bakal terang langkung seueur ngeunaan cara ngabéréskeun masalah ieu? Naha latar hideung muncul saatos ... baca leuwih

Kasalahan "msvcr71.dll leungit" dina Windows 10 - Naon anu kudu dilakukeun?

Kasalahan "msvcr71.dll leungit" dina Windows 10 - Naon anu kudu dilakukeun? Lamun ngajalankeun hiji aplikasi atawa kaulinan, prosés bisa abort sabab msvcr71.dll leungit. Ieu mangrupakeun file perpustakaan numbu dinamis anu mangrupa bagian ti Microsoft Visual C ++ Paket disebarkeun pikeun Visual Studio. DLLs ngandung parentah nu aplikasi nelepon nalika aranjeunna ngajalankeun. … baca leuwih

Kasalahan 53 "Jalur jaringan henteu kapendak" - kumaha carana ngalereskeunana?

Kasalahan 53 "Jalur jaringan henteu kapendak" - kumaha carana ngalereskeunana? Anjeun tiasa mendakan kasalahan 53 "jalur jaringan henteu kapendak" nalika nyobian ngaksés file sareng polder anu dibagikeun dina jaringan lokal. Naha urang milarian langkung seueur ngeunaan kumaha carana ngalereskeunana? Naon anu nyababkeun kasalahan? Gagal nyambungkeun ka jalur jaringan anu ditangtukeun... baca leuwih

Kasalahan profil Google Chrome: kumaha carana ngalereskeunana?

Kasalahan profil Google Chrome: kumaha carana ngalereskeunana? Nalika anjeun ngaluncurkeun Google Chrome, anjeun tiasa mendakan kasalahan "Profil anjeun henteu tiasa dimuat sacara suksés". Upami ieu gagal, anjeun kedah asup deui kana akun Google anjeun pikeun nyandak tab anu disimpen sareng setélan anu sanés. Dina kalolobaan… baca leuwih

Kasalahan 0x8024a223 nalika ngamutahirkeun Windows 10

Kasalahan 0x8024a223 nalika ningkatkeun Windows 10. Salila pamutahiran Windows 10, pamasangan anjeun tiasa diganggu ku kode kasalahan 0x8024a223. Dina seueur kasus, éta dimimitian ku korupsi komponén Windows Update Center, tapi kamungkinan ogé yén parangkat lunak pihak katilu ngaganggu prosésna. Aya naon... baca leuwih

Kumaha carana abdi tiasa ngabagi polder dina Windows 10?

Kumaha carana abdi tiasa ngabagi polder dina Windows 10? Naha anjeun hoyong ngabagi file dina jaringan asal anjeun, tapi henteu terang kumaha ngalakukeunana? Atanapi anjeun parantos tiasa ngaksés polder tapi anjeun henteu tiasa muka éta kusabab sistem naroskeun kecap konci anjeun. Hayu urang milari langkung seueur ngeunaan cara ngabagi file sareng polder dina jaringan lokal anjeun tanpa nganggo kecap akses dina Windows... baca leuwih

Kasalahan Comdlg32.ocx dina Windows 10 - kumaha carana ngalereskeunana?

Kasalahan Comdlg32.ocx dina Windows 10 - kumaha carana ngalereskeunana? Berkas comdlg32.ocx mangrupikeun bagian tina lingkungan runtime Visual Basic sareng dipasang sareng Windows sacara standar. Komponén ieu dianggo ku seueur aplikasi. Nanging, aranjeunna tiasa gagal ngajalankeun kasalahan "Komponén comdlg32.ocx atanapi salah sahiji katergantunganna teu acan kadaptar... baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes