Ngalaksanakeun garis paréntah tina BIOS

Teu mungkin mun ngajalankeun konsol langsung di mios ka. Menu ieu ngan ukur tiasa dianggo pikeun boot ti drive éksternal, dimana "Command Line" bakal dibuka.

Lengkah 1: Nyiapkeun média nyalametkeun bootable

Pikeun ngajalankeun "Command Line" ti ménu BIOS, Anjeun bakal peryogi USB iteuk bootable atawa DVD jeung installer Windows. Ieu tiasa didamel nganggo utilitas gratis ti Microsoft anu dirancang pikeun masang sistem operasi proprietary. Nanging, upami anjeun gaduh drive sistem operasi fisik anu disayogikeun sareng komputer anjeun, anjeun tiasa ngalangkungan léngkah ieu.

Unduh Alat Panyipta Media

Dina alat nyiptakeun média, dina salah sahiji layar, anjeun kedah pariksa kotak centang pikeun nyiptakeun média pamasangan, klik "Teras".tur turutan parentah ti wizard program.

Inpormasi lengkep: Kumaha cara ngadamel iteuk USB bootable

Lengkah 2: Setel prioritas dina mios

lamun éta memori USB atanapi boot disk anu siap, anjeun tiasa langsung ka menu mios. Di dieu anjeun kedah milih média pamasangan pikeun ngajalankeun "Command Line". Hal ieu dilakukeun saperti kieu:

  1. Pareuman terus hurungkeun deui komputer sareng lebetkeun BIOS Maca deui: Kumaha cara ngalebetkeun mios komputer / laptop anjeun
  2. tab "Sapatu bot". atawa alternatif Anjeun pikeun ngaropea panganteur Anjeun, néangan parameter "Pilihan boot 1". tur pilih eta kalawan kenop "Lebet"..
  3. Dina ménu pilihan boot munggaran anu muka, pilih média anu ngandung pamasang Windows. Éta tiasa janten drive USB atanapi CD / DVD.
  4. Ayeuna pencét konci na "F10" dina kibor anjeun sarta pastikeun niat anjeun pikeun nyimpen parobahanana.

Prosedur pikeun ngarobih prioritas boot tiasa bénten dina alat anu béda, janten upami petunjuk anu disarankeun henteu cocog sareng anjeun, kami nyarankeun yén anjeun maca petunjuk lengkep.

Maca deui: Kumaha asupkeun Lenovo BIOS Windows 10

Lengkah 3: Jalankeun "Command Line"

Lengkah katilu nyaeta langsung ka "Command Line". Ieu bisa dilakukeun ngaliwatan panganteur installer urang sorangan. Ngadagoan menu installer pikeun muka tur turutan léngkah di handap ieu:

  1. Saatos komputer mimiti boot tina alat éksternal, jandela pamasangan bakal muncul. Pilih basa panganteur sareng perenah keyboard, teras klik tombolna "Teras"..
  2. Di belah kénca juru handap formulir nu muka, anjeun bakal kedah klik "Sistem Mulangkeun.".
  3. Layar pamulihan bakal muncul. Di dieu, buka "Ngabéréskeun masalah".
  4. Dina daptar alat anu muncul, anjeun bakal mendakan anu cocog. "Garis paréntah"..
  5. Nalika anjeun milih éta, alat anu anjeun peryogikeun bakal diluncurkeun dina bentuk jandela.

Ku jalan kitu, cara anu langkung gampang pikeun ngamimitian konsol nyaéta: nalika anjeun ningali jandela pamasangan, tibatan milih basa antarmuka sareng perenah keyboard, pencét waé. Pergeseran + F10.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.