Masang codec dina sistem operasi Windows XP

Sadaya sistem operasi ngagaduhan pamuter internal pikeun maénkeun video sareng musik, anu sanggup maénkeun jinis file anu paling umum. Nanging, upami urang kedah nonton video dina format anu henteu dirojong ku pamuter, urang kedah masang sakumpulan program alit -codecs- dina komputer urang.

Codecs pikeun Windows XP

Sadaya file audio sareng video digital dikodekeun khusus pikeun gampang disimpen sareng transmisi ngalangkungan jaringan. Pikeun nonton pidéo atanapi ngupingkeun musik, anjeun kedah mimiti ngadékode éta. Ieu anu dilakukeun codecs. Upami sistem henteu ngagaduhan decoder pikeun format anu tangtu, kami moal tiasa maénkeun file-file éta.

Aya sababaraha sét codec di alam pikeun sababaraha jinis eusi. Dinten ayeuna urang bakal ningali salah sahiji na, anu mimitina mah dirancang pikeun Windows XP - X Codec Pack, baheulana disebut XP Codec Pack. Paket éta ngandung seueur codec kanggo muter video sareng audio, pamuter sanés anu cocog sareng format ieu sareng utilitas anu mariksa naha sistemna ngagaduhan codecs ti developer mana waé anu dipasang.

XP Codec Pack Unduh

Anjeun tiasa ngaunduh pak ieu tina halaman wéb resmi pamekar dina tautan ieu.

Unduh XP Codec Pack

Pamasangan XP Codec Pack

  1. Sateuacan dipasang, pastikeun teu aya paket codec anu dipasang ti developer séjén pikeun nyingkahan konflik parangkat lunak. Jang ngalampahkeun ieu di "Panél Kontrol". Buka applet. "Masang sareng uninstall program".

  2. Milarian daptar program anu namina ngandung kecap "Codec pack" o "Dékoder". Sababaraha bungkusan henteu ngagaduhan kecap ieu dina namina, contona DivX, Matroska Pack Full, Windows Media Video 9 VCM, VobSub, VP6, Lazy Mans MKV, Windows Media Lite, CoreAVC, AVANTI, x264Gui.

    Pilih program tina daptar teras pencét "Mupus"..

    Saatos uninstall, disarankeun hurungkeun deui komputer anjeun.

  3. Ngajalankeun installer XP Codec Pack, pilih basa tina pilihan anu ditawarkeun. Inggris henteu kunanaon.

  4. Dina jandéla salajengna, urang ningali inpormasi standar anu diperyogikeun pikeun nutup program anu sanés pikeun ngapdétkeun sistem kalayan teu dihurungkeun deui. Pencét kana "Teras".

  5. Teras parios sadayana kotak di gigir sadaya barang sareng teraskeun.

  6. Pilih folder dina disk dimana pakét bakal dipasang. Di dieu pikaresepeun pikeun ngantepkeun sadayana salaku standar, kusabab file codec disaruakeun sareng file sistem sareng lokasi anu sanésna tiasa ngarusak fungsina.

  7. Nangtukeun ngaran folder dina ménu "Mimitian"anu bakal ngandung jalan pintas.

  8. Ieu dituturkeun ku prosés instalasi pondok.

    Sakali instalasi parantos réngsé, anjeun kedah pencét "Bérés". sareng reboot.

Pamuter média

Sakumaha urang parantos nyarioskeun sateuacanna, pamuter Media Player Home klasik Bioskop dipasang sasarengan sareng pak codec. Éta tiasa maénkeun kaseueuran format video sareng audio sareng seueur setélan. Jalan pintas pikeun ngamimitian pamuter otomatis disimpen dina desktop.

detektip

Ogé kalebet dina set nyaéta utilitas Sherlock, anu, nalika diluncurkeun, nembongkeun leres-leres sadaya codecs anu sayogi dina sistem. Henteu jalan pintas misah anu didamel kanggo éta, éta diluncurkeun tina subférél Sherlock. dina diréktori sareng paket anu dipasang.

Saatos peluncuran, jandela monitoring bakal dibuka dimana anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi ngeunaan codecs anu dipikaresep ku kami.

kacindekan:

Masang XP Codec Pack bakal ngabantosan anjeun pikeun nonton pilem sareng ngupingkeun musik dina ampir sadaya format dina komputer anu ngajalankeun sistem operasi Windows XP. Sét ieu terus diénggalan ku pangembang, ngamungkinkeun anjeun nyimpen versi parangkat lunak up to date sareng nikmati sagala nikmat eusi modéren.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?