Masang supir pikeun HP Probook 4540S

Nalika nganggo laptop anjeun, teu jarang pikeun anjeun kedah masang driver. Aya sababaraha cara pikeun mendakan sareng masang éta hasil.

Masang supir pikeun HP Probook 4540S

Sakumaha anu parantos didadarkeun, aya sababaraha cara pikeun milari supir. Masing-masing kedah diperhatoskeun. Pikeun ngagunakeunana, pangguna peryogi aksés Internét.

Metode 1: Halaman wéb resmi

Salah sahiji pilihan panggampangna pikeun dianggo dina mimitina nalika milari driver anu leres.

  1. Buka halaman wéb pabrikan alat.
  2. Milarian bagian dina ménu luhur "Ngarojong".. Mindahkeun kursor kana barang ieu, sareng dina daptar anu nembongan, pencét "Program sareng Supir"..
  3. Halaman anyar ngandung jandela pikeun nuliskeun modél alat, anu anjeun kedah tangtukeun HP Probook 4540S. Teras pencét tombol na "Manggih"..
  4. Halaman anu muka ngandung inpormasi ngeunaan laptop anjeun sareng driver anu anjeun kedah unduh. Upami diperlukeun, robih vérsi sistem operasi.
  5. Gulung ka halaman anu dibuka sareng, tina daptar program anu sayogi pikeun diunduh, pilih anu anjeun pikahoyong teras pencét "Unduh"..
  6. Ngajalankeun file anu diunduh. Pikeun neraskeun, pencét tombol. "Teras".
  7. Salajengna, anjeun bakal dipenta pikeun nampi perjanjian lisénsi. Pikeun ngalih ka item salajengna, pencét "Teras".
  8. Dina akhir, anjeun bakal diijinkeun pikeun milih folder pikeun dipasang (atanapi ngantepkeun éta ditetepkeun sacara otomatis). Maka prosés instalasi supir bakal ngamimitian.

Metode 2: Program resmi

Pilihan séjén pikeun ngaunduh driver nyaéta parangkat lunak ti pabrikan. Dina hal ieu prosés na langkung saderhana tibatan anu sateuacanna, kusabab pangguna henteu kedah milarian sareng ngaunduh unggal supir nyalira.

  1. Mimiti, buka halaman sareng tautan pikeun ngaunduh program. Di jerona, anjeun kedah milarian teras pencét tombol na "Unduh Asistén Pendukung HP.".
  2. Saatos diunduh suksés, ngajalankeun installer anu dihasilkeun. Pikeun ngaléngkah ka léngkah salajengna, pencét "Teras".
  3. Jandéla salajengna bakal nyungkeun anjeun nampi perjanjian lisénsi.
  4. Sakali instalasi parantos réngsé, jandela anu saluyu bakal muncul.
  5. Mimitian program anu dipasang heula. Dina jandéla anu nembongan, pilih setélan anu anjeun pikahoyong. Teras pencét "Teras"..
  6. Hiji-hijina hal anu masih kedah dilakukeun nyaéta pencét tombol "Mariksa apdet." sareng ngantosan hasilna.

  7. Program bakal nembongkeun daptar lengkep parangkat lunak anu leungit. Pariksa kotak centang tina barang anu diperyogikeun teras pencét «Unduh sareng pasang".

Metode 3: Parangkat lunak khusus

Saatos metode pamilarian supir resmi dijelaskeun, anjeun tiasa ngalih kana ngagunakeun parangkat lunak khusus. Éta bénten sareng cara anu kadua yén éta cocog pikeun alat naon waé, henteu paduli modél sareng pabrikna. Dina waktos anu sami, aya sajumlah ageung program sapertos kitu. Anu pangsaéna dijelaskeun dina tulisan séjén:

Maca deui: Parangkat lunak khusus pikeun pamasangan supir

Program DriverMax tiasa dijelaskeun nyalira. Béda ti anu sanés ku antarbeungeut saderhana sareng basis data supir ageung, hatur nuhun anu bahkan parangkat lunak anu henteu sayogi dina halaman wéb resmi tiasa dipendakan. Catetan fungsi mulangkeun sistem. Éta bakal aya gunana upami aya masalah saatos masang parangkat lunak.

Baca deui: Masang supir sareng DriverMax

Metode 4: ID Alat

Pilihan anu saeutik dipaké tapi lumayan épéktip pikeun milari driver anu khusus. Éta lumaku pikeun komponén masing-masing buku catetan. Pikeun ngagunakeunana, anjeun kedah terang heula ID tina perangkat keras anu diperyogikeun ku perangkat lunak. Ieu tiasa dilakukeun ngalangkungan "Administrator paranti".. Salajengna, anjeun kedah nyalin data anu dicandak sareng nganggo salah sahiji situs anu dianggo sareng data cenah kanggo milarian anu diperyogikeun. Pilihan ieu rada langkung rumit tibatan anu sateuacanna, tapi tiasa épéktip pisan.

Inpormasi lengkep: Kumaha cara milari supir ku ID alat

Metode 5: Parabot Sistem

Pilihan pamungkas, anu paling henteu éfisién sareng anu paling gampang diaksés, nyaéta ngagunakeun alat sistem. Ieu dilakukeun ngalangkungan "Administrator paranti".. Biasana ngagaduhan tanda khusus di gigir alat anu teu tiasa dianggo leres atanapi anu peryogi pembaruan parangkat lunak. Pangguna ukur kedah mendakan barang anu gaduh masalah sareng ngalaksanakeun pembaruan. Nanging, éta tiasa sakedik pangaruhna, naha éta pilihan ieu henteu dipikaresep ku pangguna.

Baca deui: Alat sistem pikeun ngapdet supir

Métode anu parantos didadarkeun di luhur ngajelaskeun cara pikeun ngamutahirkeun parangkat lunak laptop. Pilihan anu mana anu dianggo kéngingkeun pangguna.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?