uBlock Asal: pameungpeuk iklan pikeun pangotéktak Google Chrome

 

Nembe pisan, parantos seueur pisan pariwara dina Internét anu janten rada masalah pikeun mendakan sumber wéb anu parantos nyayogikeun sahenteuna sajumlah iklan. Upami anjeun bosen iklan anu ngaganggu, ekstensi uBlock Origin pikeun browser Google Chrome bakal saé.

uBlock Origin mangrupikeun ekstensi browser Google Chrome anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahalangan jinis iklan naon waé anu lumangsung nalika browsing dina wéb.

Pamasangan Asal UBlock

Anjeun tiasa ngaunduh uBlock Origin langsung tina tautan di akhir tulisan atanapi mendakan nyalira ngalangkungan toko ekstensi.

Kanggo ngalakukeun ieu, pencét dina ikon ménu browser sareng dina daptar anu ditampilkeun buka «Alat tambahan» - «Extensions» .

 

Buka handapeun halaman sareng buka barangna «Ekstensi langkung» .

 

 

Nalika toko ekstensi Google Chrome dimuat dina layar, lebetkeun nami ekstensi anu anjeun milari: uBlock Asal di belah kénca jandéla dina kotak tina milarian.

 

Panjangan anu urang pilari bakal ditingalikeun dina blok "Panjangan" . Pencét tombol na Pasang di katuhu pikeun nambihan kana Google Chrome.

 

 

Pas ekstensi uBlock Origin dipasang di Google Chrome, ikon extension bakal muncul di beulah katuhu luhur browser.

 

Kumaha kuring nganggo uBlock Origin?

Sacara standar, uBlock Origin parantos diaktipkeun, janten anjeun tiasa ngaraos pangaruhna ku jalan ka sumber wéb naon waé anu tadina pinuh ku iklan.

Upami anjeun ngeklik sakali dina ikon penyuluhan, ménu alit bakal nembongan dina layar. Tombol ékspansi anu langkung ageung ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun kagiatan ékspansi.

 

Di daérah handap tina ménu program, aya opat tombol anu tanggel waler pikeun ngaktipkeun unsur masing-masing tina panyambungna: ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun pop-up, meungpeuk elemen multimédia ageung, operasi saringan kosmétik, sareng manajemén pihak katilu. sumber dina loka.

 

Program ogé ngagaduhan setélan anu maju. Pikeun mukakeunana, pencét dina ikon gambar leutik gambar leutik di belah kénca luhur uBlock Origin.

 

Dina jandéla anu muka, tab na disayogikeun "Aturan kuring" y «Saringan abdi» , ditujukeun ka pangguna anu berpengalaman anu hoyong ngaluyukeun padamelan perpanjangan pikeun nyocogkeun ka kabutuhanana.

 

Pangguna umum bakal mendakan tab anu manpaat "Daptar bodas" , dimana anjeun tiasa nambihan sumber wéb anu mana éksténsi bakal ditumpurkeun kana daptar. Ieu diperyogikeun dina kasus dimana sumberdaya nolak nampilkeun eusi ku pameungpeuk iklan aktip.

 

Beda sareng sadaya ekstensi pameungpeuk iklan dina browser Google Chrome anu kami parios sateuacanna, uBlock Origin ngagaduhan fungsionalitas anu luar biasa anu ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun karya éksténsif nyalira. Patarosan anu sanés nyaéta pangguna umum henteu peryogi seueur fitur ieu, tapi sanaos henteu aya referensi kana setélan, plugin ieu damel padamelan anu saé pisan sareng tugas utami.

Unduh uBlock Origin pikeun Google Chrome gratis

Unduh versi panganyarna tina program tina halaman wéb resmi