Nyaluyukeun payudara dina Photoshop

Sababaraha budak awéwé, saatos némbak poto, henteu bahagia kusabab payu sigana henteu cukup ekspresif dina poto pamungkas. Henteu merta kasalahan alam, sakapeung maén cahaya sareng kalangkang ogé tiasa "nyolong" kageulisan. Dinten ieu kami bakal ngabantosan budak awéwé ieu ngabenerkeun ketidakadilan ku cara ngagedéan dada dina Photoshop.

Koréksi payudara dina Photoshop

Seueur fotografer teu puguh sareng ngagunakeun saringan "Plastik".. Saringanna tangtos saé, tapi ngan ukur dina sababaraha kasus. Ogé, "Plastik". Éta tiasa kabur sareng distorsi tékstur kulit atanapi papakean sakedik. Kami bakal nganggo anu biasa "Transformasi gratis". kalayan fitur tambahan na disebat "Lungsi"..

Baca deui: «Transformasi Gratis» dina Photoshop

  1. Buka poto modél dina éditor sareng jantenkeun salinan tukang (CTRL + J).

  2. Teras kalayan alat pilihan mana waé (Bulu, Lasso.) sorotkeun dada katuhu modél. Penting pikeun néwak sadaya kalangkang.

  3. Teras nganggo jalan pintas keyboard. CTRL + J salin pilihan kana lapisan anyar.

  4. Gulung kana lapisan nganggo salinan tukang sareng balikan deui tindakan ku dada kadua.

  5. Teras aktipkeun salah sahiji lapisan (contona, anu paling luhur) teras pencét Ctrl + T.. Saatos pigura nembongan, pencét-katuhu sareng pilih "Lungsi"..

    Rak "Deformasi". siga kieu:

    Mangrupikeun alat anu pikaresepeun pisan. Maénkeun sakahayangna.

  6. Janten hayu urang ngagedean payu. Aya spidol dina grid, ku narik aranjeunna tiasa ngarobih obyék. Anjeun tiasa ogé mindahkeun daerah antara panduan. Kami resep kana dua spidol di beulah katuhu (tengah).

    Candak bagian handapna ku beurit teras tarik ka katuhu.

  7. Ayeuna lakukeun hal anu sami sareng anu di luhur. Émut yén anu utami nyaéta ulah kaleuleuwihi. Kalayan spidol anjeun tiasa nyaluyukeun ukuran sareng bentuk dada anu tepat sareng tepat.

    Upami anjeun parantos réngsé ngédit, pencét Leumpang ka.

  8. Buka lapisan handap sareng edit dina cara anu sami.

Hayu urang tingali hasil akhir tina padamelan urang.

Kalayan téhnik ieu, bentuk payudara tiasa digedéan sareng dilereskeun. Éta pikaresepeun henteu ngarobih ukuranana, upami henteu anjeun tiasa kabur sareng kaleungitan tékstur, tapi upami éta tugasna, tékstur tiasa disimpen deui ...

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial: