Browser populér dumasar kana mesin Firefox

Mozilla Firefox mangrupikeun pangotéktak anu populér pisan anu ngagaduhan seueur penggemar di panjuru dunya. Upami anjeun wareg sareng browser ieu, tapi dina waktos anu sami hoyong nyobian anu énggal, dina tulisan ieu anjeun bakal mendakan peramban anu didamel tina mesin Firefox.

Seueur pangguna terang yén browser Google Chrome mangrupikeun dasar tina seueur panyungsi wéb anu terkenal, diantarana, contona, Yandex. Browser tiasa disorot, tapi sababaraha jalma terang yén aya ogé seueur alternatif anu pikaresepeun dumasar kana Mozilla Firefox.

Browser dumasar kana mesin Firefox

Tor Browser

Browser ieu mangrupikeun alat anu paling épéktip pikeun ngajaga anonimitas dina Internét. Browser ieu henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun nyésakeun tilas minimal dina World Wide Wéb, tapi ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun sacara bébas ngadatangan sumber wéb anu diblokir.

Fitur utama peramban nyaéta henteu meryogikeun pamasangan dina komputer.

Unduh Tor Browser gratis

SeaMonkey

Browser SeaMonkey kaluar tina panangan Mozilla, tapi éta henteu ngagaduhan popularitas anu pantes, anu nyababkeun proyék kasebut ditilar.

Nanging, peramban ieu masih disebarkeun tina halaman wéb resmi pamekar, anu hartosna éta tiasa diunduh sareng dipasang sacara bébas dina komputer anjeun.

Karakteristik panyungsi ieu nyaéta konsumsi ékonomi sumberdaya sistem, anu ngajadikeun éta produktif bahkan dina komputer anu lemah pisan. Salaku tambahan, sét pakakas sareng setelan ménu diwangun langkung saderhana sareng jelas tibatan lanceukna anu langkung kolot, ngamungkinkeun anjeun langsung ngartos sadaya fitur wéb wéb.

Unduh SeaMonkey gratis

Wateoks

Pérsi ningkat tina Mozilla Firefox, sacara khusus dioptimalkeun pikeun sistem operasi 64-bit.

Sakumaha diklaim pamekar browser, aranjeunna parantos ngahontal optimalisasi anu pangsaéna, janten operasi browser wéb ieu bakal langkung gancang sareng langkung stabil tibatan di Mozilla Firefox.

Unduh Wateoks gratis

Avant Browser pamungkas

Sugan paramban wéb anu paling pikaresepeun pikeun tinjauan, anu hasil ngagabungkeun tilu mesin populér sacara sakaligus: browser Internet Explorer, Mozilla Firefox sareng Google Chrome.

Browser parantos parantos dipasang sareng alat-alat anu diperyogikeun pikeun mastikeun browsing wéb anu raoseun: pameungpeuk iklan, fungsi konfigurasi proksi, alat maca RSS, panyalindungan leupaskeun sareng seueur deui.

Pastina, panyungsi ieu sanés kanggo sadayana, tapi, upami anjeun peryogi tampilan anu leres tina inpormasi naon waé dina Internét (contona, sababaraha halaman wéb ngan ukur tiasa dipidangkeun leres dina peramban Internet Explorer), éta pasti pantes bari anjeun. perhatoskeun solusi ieu.

Unduh Avant Browser Ultimate gratis

Upami anjeun ngagaduhan panyungsi anu sanés dumasar kana mesin Firefox dina émutan, bagikeun kana koméntar.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?