Unduh Defender Control pikeun PC

Kusabab Vista, Windows Defender kalebet dina Windows. Ieu mangrupikeun program leutik anu dijalankeun di latar tukang pikeun ngabantosan komputer anjeun tina malware (parangkat lunak jahat) sapertos virus, spyware, sareng program anu berpotensi henteu dipikahoyong. Sababaraha panyalindungan spyware leuwih hade tinimbang euweuh, sarta éta diwangun dina tur éta bebas ! Tapi… enya… baca leuwih

Unduh Pameungpeuk Aplikasi Firewall

Dina Windows, anjeun tiasa nganggo Windows Firewall pikeun meungpeuk atanapi ngabuka blokir aplikasi anu tangtu, tapi éta henteu nawiskeun antarmuka anu ramah-pamaké kusabab fitur-fitur canggih na. Upami anjeun hoyong ngablokir aplikasi tina aksés Internét, anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu: 1. Klik menu ngamimitian Windows sareng buka… baca leuwih

Unduh DNS Jumper pikeun PC 2020

Alamat halaman wéb anu asli henteu sasederhana sapertos anu urang lebetkeun unggal dinten pikeun dugi ka halaman paporit urang. Sacara umum, ieu mangrupikeun kompendium nomer, anu nyepetkeun prosés ngatur sadaya halaman dina Internét. Ku ngalebetkeun halaman wéb ngalangkungan domain anjeun anu… baca leuwih

Unduh Netcut pikeun ngawatesan versi Internet panganyarna

Ngadalikeun sareng ngatur jaringan LED kami penting pisan, janten urang terang sareng saha urang ngabagi sambungan Internét. Ku cara ieu kami ngajamin pamakean anu leres sareng nyegah jalma-jalma sanés ngamangpaatkeun sumber daya kami. Kanggo sababaraha, ngabatesan Internét biasana mangrupikeun tugas anu sesah sabab aranjeunna nyangka yén éta pikeun jalma anu khusus… baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes