Pariksa laju Internét tina komputer Windows 7 anjeun

Aya sajumlah ageung jasa online anu ngamungkinkeun anjeun ngukur kagancangan Internét anjeun. Ieu aya gunana upami anjeun mikir yén kecepatan anjeun anu sanés sanés anu disebatkeun ku ISP anu saleresna. Atanapi upami anjeun hoyong terang kumaha waktosna pikeun ngaunduh pilem atanapi kaulinan.

Kumaha parios kagancangan internét

Saban dinten aya seueur pilihan pikeun ngukur unduhan sareng unggah speed. Kami ningali anu pang populerna diantarana.

Metoda 1: NetWorx

NetWorx mangrupikeun program saderhana anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngumpulkeun statistik dina panggunaan Internét. Salaku tambahan, éta ngagaduhan fungsi ngukur kagancangan jaringan. Pamakéan gratis diwatesan dina jangka waktu 30 dinten.

Unduh NetWorx tina halaman wéb resmi

  1. Saatos dipasang, setelan 3-léngkah anu saderhana kedah dilakukeun. Anu kahiji nyaéta milih basa teras pencét "Hareupeun"..
  2. Léngkah kadua pikeun milih konéksi anu cocog sareng pencét "Hareupeun"..

  3. Dina setélan katilu bakal réngsé, cukup pencét tombol na "Rengse"..
  4. Ikon program bakal muncul dina baki sistem:

  5. Pencét teras pilih "Ukur laju.".
  6. Jandéla bakal dibuka. "Ukur laju.". Pencét panah héjo pikeun ngamimitian tés.

  7. Program bakal masihan anjeun ping, rata-rata sareng maksimal unduhan sareng unggah anjeun.

Sadaya data ditampilkeun dina Megabytes, janten ati-ati.

Metode 2: Speedtest.net

Speedtest.net mangrupikeun layanan online paling terkenal anu nawiskeun kamungkinan pikeun nguji kualitas sambungan Internet.

Speedtest.net.

Ngagunakeun jinis jasa ieu saderhana pisan: anjeun kedah pencét tombol pikeun ngamimitian tés (biasana ageung pisan) sareng ngantosan hasilna. Dina kasus Speedtest, tombol ieu disebat "Mimitian tés".. Kanggo data anu paling dipercaya, pilih server anu caket anjeun.

Dina sababaraha menit anjeun bakal kéngingkeun hasilna: ping, unduh sareng unggah laju.

Dina tarifna, ISP netepkeun kagancangan unduh ("Laju unduh"). Nilai ieu mangrupikeun hal anu paling dipikaresep ku kami, sabab éta mangaruhan kamampuan pikeun ngaunduh data kalayan gancang.

Metode 3: Voiptest.org.

Jasa séjén. Éta ngagaduhan antar muka anu saderhana sareng geulis, kalayan kirang aya pariwara.

Voiptest.org.

Buka halaman wéb teras pencét "Mimitian"..

Ieu sapertos hasilna:

Metode 4: Speedof.me

Jasa éta tiasa dianggo sareng HTML5 sareng henteu meryogikeun pamasangan Java atanapi Flash. Cocog pikeun dianggo dina platform sélulér.

Jasa Speedof.me

Pencét "Mimitian tes" para empezar.

Hasilna bakal ditingalikeun salaku grafik anu jelas:

Metode 5: 2ip.ru

Situs ngagaduhan jasa Internét anu béda, kalebet mariksa kagancangan koneksi.

Jasa 2ip.ru.

  1. Pikeun ngalaksanakeun tés, angkat ka "Tés". dina halaman wéb sareng pilih barangna "Laju sambungan internét"..
  2. Teras milari situs (server) anu caket anjeun sareng pencét "Tes"..
  3. Anjeun bakal gaduh hasilna dina menit.

Sadaya jasa intuitif dina desain sareng gampang dianggo. Nguji konéksi anjeun kana jaringan sareng bagikeun hasilna sareng réréncangan anjeun ngalangkungan jaringan sosial. Anjeun bahkan tiasa gaduh sakedik persaingan.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?