Nyaho dinten trik tina Clash of marga, sahingga anjeun tiasa ngéléhkeun sadaya musuh anjeun ku cara anu gampang, janten anjeun moal sono.

clash of clan

Clash of marga

Sing saha waé anu miluan Clash of marga teras-terasan dina pangalaman midangkeun ieu aranjeunna terang pisan kasusah anu ditempuh pikeun ngéléhkeun lawan. Nalika anjeun bagian tina tentara babari atanapi pendekar, anjeun tiasa ngalawan perang anu kuat anu kadang teu tiasa diungkulan.

Pikeun ieu, penting pikeun terang sababaraha pakakas anu ngamungkinkeun urang kéngingkeun opat bahan penting nyaéta: Emas, elixir, permata sareng elixir poék.

El oro

Éta mangrupikeun salah sahiji sumber anu dianggo sareng kedah dikumpulkeun dina jumlah anu réa, tapi éta ngagaduhan kaunggulan tiasa dicandak dimana waé sareng iraha waé. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun kedah waspada kana lokasi tambang emas, dimana kami tiasa nyayogikeun sakahayang anjeun.

Permata

Éta tiasa akumulasi sakedik-sakedik sareng diala ku sababaraha cara. Éta wajib pikeun maju di buruan, ngahontal tahapan sareng atanapi henteu sareng aranjeunna; tapi hayu urang tingali di handap cara-cara numana diala.

Sababaraha permata diala ku ngabolaykeun ku artos saleresna ngalangkungan léngkah, éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling langsung. Pilihan kadua tiasa dilakukeun ngalangkungan pembatalan ku artos virtual; Cara séjén pikeun kéngingkeun permata nyaéta ngalangkungan pamutahiran gedong-gedong di kampung.

Unggal waktos aya paningkatan, sajumlah permata ditugaskeun ka anjeun, gumantung kana volume strukturna. Anjeun ogé tiasa ngumpulkeun permata ku cara motong tangkal sareng ngancurkeun batu, sanaos henteu sering iraha waé éta tiasa masihan anjeun permata.

elixir

Jenis bahan ieu dianggo pikeun tindakan sareng angkatan darat, pangwangunan gedong, pamutahiran désa, jst. Upami anjeun hoyong kéngingkeunana, anjeun ngan ukur kedah nanem modal Emas dina pangwangunan kolektor sareng nyayogikeun panyumputan dimana sadaya objék tiasa disimpen.

Nalika urang ningkatkeun pameseran, anjeun ogé bakal ngagaduhan kamungkinan ngawangun elixir, tapi anjeun kedah nganggo permata sahingga maju, hal anu ngabantosan ngahasilkeun sababaraha jinis balanja sareng belanja.

Elixir poék

Sumberdaya ieu ngamungkinkeun pikeun ngalaksanakeun penciptaan raja sareng pamimpin. Kolektor anu sanggup ngahasilkeun éta kedah diperhatoskeun sareng ku cara ieu éta dipaling ti aranjeunna pikeun ngagaduhan éta langsung; Penting pikeun ngagaduhan pasukan anu sanggup ngarusak tembok pasukan musuh, teras lebet gudang sareng kéngingkeun Clash of Clans hack.

Titik pangalaman dina Clash of marga

Urang bakal ningali dihandap hiji tindakan anu kedah dibarengan sareng nyiptakeun gedong-gedong anyar ogé pamutahiranana; tapi anjeun badé kéngingkeun gedong sareng sababaraha pasukan anu diblokir, dina hartos ieu anjeun kedah tingkat nepi ka laun-laun muka konci sareng di luhur sadayana kéngingkeun titik pangalaman.

Kaanggotaan dina sagala Clash of Clans desa Mangrupikeun prosés wajib pikeun tiasa maju dina gim. Saatos aya di jerona, anjeun tiasa nyumbangkeun pasukan sareng ku cara ieu pangalaman titik ditambihkeun ka anjeun; Anjeun ogé kedah milari kamekaran klan pikeun nyumbang pasukan sareng kéngingkeun langkung seueur poin.

Kengingkeun prestasi dina Clash Of Clans

Anjeun tiasa ngalaksanakeun tindakan ieu ku buka "Menu prestasi Game", di dinya anjeun tiasa ningali tangtangan anu sesuai sareng playability anjeun. Anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun ngaleungitkeun halangan, ngalakukeun tindakan anu langkung sesah, sapertos ngaoptimalkeun balai kota, kéngingkeun sajumlah khusus pangperangan diantawis tindakan sanés; Masing-masing prestasi ngagaduhan tilu tingkatan sareng penghargaan anu béda, hayu urang tingali:

  • Tingkat 1 10 XP
  • Tingkat 2 100 XP.
  • Tingkat 3: 1.000 XP.

Ngaleungitkeun Balé Kota

Serangan anu anjeun lakukeun di aula kota anu lawan bakal masihan anjeun XP, kade ulah bingung tindakan sareng ngaleungitkeun balai kota anjeun nyalira. Anjeun kedah waspada kana serangan jenis dendam anu saingan anjeun teras-siap siapkeun.

Ngaronjatkeun sareng ngawangun gedong

Éta mangrupikeun tindakan saderhana anu henteu meryogikeun katerangan anu langkung lengkep, ngan saukur bakti diri anjeun di buruan pikeun ngawangun struktur saluyu sareng kabutuhan. Gedekeun sareng ningkatkeun fasilitas sareng ku cara ieu anjeun bakal nampi poin pangalaman; Dina tulisan salajengna jiwa Dark anjeun tiasa ngahargaan trik ti video game sanés.

Ngancurkeun lingkungan

Salah sahiji ciri Clash of Clans diwangun ku ngancurkeun sareng ngarusak sagala rupa anu aya di sakitar kampung anjeun, éta leres-leres halangan anu teu aya gunana atanapi henteu ngagaduhan fungsi. Gumantung kana waktos anu dianggo sareng anjeun ngancurkeun halangan, dugi ka sami anjeun bakal masihan anjeun langkung atanapi kirang pangalaman dina poin, hayu urang tingali:

  • Karuksakan dina 10 detik: 3 poin
  • Dina 15 detik: 3 poin
  • Upami anjeun ngalakukeun éta dina 20 detik: 4 poin
  • Karuksakan dina 30 detik: 5 poin
  • Éliminasi dina 45 detik: 6 poin
  • Halangan dina 60 detik: 7 poin

Karakter video game Clash Of Clans

Pasukan mangrupikeun bagian tina tokoh utama pertandingan anu aya diantarana anjeun ngagaduhan sababaraha unsur sareng jinis prajurit sareng pendekar anu janten pangrojong pikeun kameunangan dina konfrontasi, nyaéta:

  • Minion, aranjeunna mangrupikeun bagian tina unit ngalayang tapi rentan pisan kana serangan anti kapal terbang, aranjeunna seueur manpaat salaku pakan kai, sareng aranjeunna henteu ngagaduhan ciri anu luar biasa.
  • Pamanah, unit serangan jarak jauh ieu, rentan pisan kana target anu gancang, aranjeunna mangrupikeun jinis prajurit pertahanan anu tiasa gancang-gancang ngaleungitkeun tentara leumpang sareng unit pertahanan.
  • Pertahanan penting pisan dina pasukan, sanggup ngaleungitkeun tentara leumpang musuh, khususna unit pertahanan. Aranjeunna rentan ka mortir sareng penting pisan pikeun ngarusak témbok.
  • Raksasa, kalebet kana kelompok tentara leumpang, rentan ka Wizard Towers sareng nyababkeun karusakan anu cukup dina unit pertahanan musuh, tentara leumpang, sareng tembok.
  • The Barbarians, Mangrupikeun unit tentara leumpang anu kuat anu henteu éléh ku ampir naon waé, aranjeunna dianggo dina fungsi unit dasar sareng seueur pasukan.
  • Dukun henteu rentan nanaon.
  • Komodo, pasukan ngalayang mariem imun sareng mortir.
  • Tukang sihir; Ditujukeun pikeun serangan tentara leumpang, aranjeunna ngahasilkeun karusakan umum pikeun pasukan musuh.
  • Pekka, mangrupikeun unit tentara leumpang sareng janten tukang ngaping, aranjeunna teras-terasan angkat ka sisi dukun.
  • Golem, aranjeunna mangrupikeun unit tentara leumpang sareng kuat pisan ngalawan tembok sareng serangan jarak jauh.

kacindekan

Masing-masing karakter ieu ngawangun pasukan, anu kedah waspada sareng ngusahakeun nyingkahan dispersi. clash of marga PC éta nawiskeun alternatif dimana kamajuan nyata dilakukeun ngaliwatan tingkat ngungkulan; Kami arepkeun parantos masihan jawaban sareng nawiskeun alternatif pikeun pangalaman midangkeun anu langkung saé.