Ngalereskeun kasalahan: "Teu tiasa ngahapus panggerak printer ...".

Ngalereskeun kasalahan: "Teu tiasa ngahapus panggerak printer ...". . Sering pisan, nalika nyobian ngahapus panggerak printer, anjeun tiasa ngalaman kasusah. Dina tulisan ieu, kami bakal ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa ngalereskeun kasalahan "Teu tiasa ngahapus panggerak printer ...". Katerangan Kasalahan Print Server PropertiesAbdi henteu terang... baca leuwih

Integrasi Nextcloud sareng domain Active Directory

Integrasi Nextcloud sareng domain Active Directory. Ngamimitian Nextcloud gaduh fitur anu saé pikeun ngahijikeun pangguna domain sareng grup Active Directory. Ieu ngandung harti yén pamaké domain aman bisa nyambung jeung ngagunakeun sagala fitur Nextcloud saukur ku cara nuliskeun kredensial maranéhanana ti Active Directory. Nextcloud… baca leuwih

Kabijakan cangkang sareng grup klasik

Kawijakan Shell Klasik sareng Grup Pangembangan Shell Klasik dieureunkeun dina bulan Désémber 2017. Kodeu sumber program parantos dileupaskeun ka masarakat, anu teras-terasan ngembangkeunana dina nami Open Shell. Témplat kawijakan grup Shell Klasik sareng Open Shell henteu cocog sareng anu sanés. … baca leuwih

Aktipkeun otorisasi SSO Kerberos atanapi NTLM dina Mozilla Firefox

Ngaktipkeun SSO Kerberos atanapi Otorisasi NTLM dina Mozilla Firefox Pikeun ngaktipkeun kamampuan SSO (Single Sign-on) dina Mozilla Firefox, nganggo Kerberos atanapi NTLM, anjeun kedah ngadamel setélan tambahan dina panyungsi anjeun. Prosésna diwangun ku nambihan alamat jaringan anu dipikahoyong kana daptar alamat anu diidinan, dimana anjeun kedah ngaktipkeun… baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes