Marengan tulisan ieu anjeun bakal tiasa terang masing-masing detil ngeunaan Pedang Buster yén anjeun pasti bakal peryogi kauninga pikeun perang anyar anjeun.

pedang buster

Pedang Buster, rinci sareng seueur deui

Sadaya detail anu anjeun kedah terang ngeunaan Buster Sword

La Pedang Buster Éta dipikaterang janten senjata anu mimiti ditingali dina akhir Implengan VII sareng ti saprak éta tetep sareng tingkat popularitas anu tinggi diantara gim sanés anu sanés dina séri anu sami. Éta dianggap senjata ciri Cloud Strife anu, sajaba ti éta, dipaké lami tiheula ku Zack Fair sareng Angeal Hewley.

Rarancang Pedang Buster 

Pakarang ieu diwakilan ku pedang lega panjang; tina ujung gagangna tiasa (sakitar) lima dugi genep suku panjangna, sareng sabeulah bermata tunggal panjang sakitar hiji suku lega.

Éta dianggap karya seni dina Cloud Final Fantasy VII; umumna agulna langkung hérang warnana dina ujung agul, sedengkeun sabeulah sabeulah tetep kulawu poék bari gagangna katingali dikaco.

Aya dua liang di caket gagang éta Pedang Buster anu ceuk slot masalah atanapi dimana Awan ngajaga pedang dina tonggongna. Dina detil anu langkung rinci urang tiasa nyarios yén gagang na didamel tina bahan warna beureum semak-semak knurled; desain sapertos kitu dianggo dina seueur penampilan.

Dina séri Kingdom Hearts, Cloud nyandak Pedang Buster tina desain anu disebatkeun dibungkus perban; sudut agulna sakitar 137 °.

Penampilan Béda

Salajengna kami wartosan iyeu anjeun daptar pondok tina sababaraha penampilan di Pedang Buster dina video game anu béda.

Final Fantasi VII Ngasilkeun deui

Anu kasohor Pedang Buster éta mangrupikeun senjata anu parantos ditangtoskeun ti Awan; pedaran ngeunaan na dina ménu na museurkeun kana nami téma perang normal milik kaulinan aslina. Urang tiasa nyarios yén pedang ngagaduhan bagian luar anu cukup ageman sareng ngagaduhan seueur goresan anu katingali di sapanjangna.

Implengan Akhir VII: Barudak Advent

Sakedap saatos Final Implengan VII, Cloud kalebet Pedang Buster ku gawir dimana Zack kedah ngalaksanakeun perang terakhirna salaku tugu. Teu lami saatosna pedang keyeng sareng ditutupan ku kokotor murni; Di tempat sanjata buatan Cloud, Fusion Swords dihasilkeun anu sanggup ngagaduhan siluet tina senjata aslina saatos aranjeunna ngahiji.

Di sisi séjén, asal muasal Pedang Buster Aranjeunna dikokolakeun pikeun ngungkabkeun berkat Angeal Hewley anu nyandak anjeunna salaku anu gaduh aslina anu ramana nyandak kana diri nyalira sabeulah saatos Angeal sapinuhna ngagabung sareng SOLDIER. Kolotna tanggel waler nginjeum artos kanggo pedang, sareng ramana Angeal nyobian sakumaha beurat awakna diidinan tiasa ngabolaykeun hutang éta gancang-gancang; Nanging, anjeunna gering sareng teu lami saatos wafat.

Angal nyandak pedang tina Pedang Buster sareng anjeunna ngajantenkeun éta simbol mémori kanggo bapakna, masihan panggunaan sahenteuna pikeun nyegah tina ruksak.

Kusabab urang nyarioskeun senjata sareng pidéo, lebetkeun tautan ieu sareng tepang anu terkenal Residen Jahat 6 Granat Buta.

pedang buster

Final Implengan VII G-Sapédah

Awan hébat ngurus éta Pedang Buster sareng berhasil nyerang masing-masing musuh nalika tunggang di Hardy Daytona. Anjeunna ogé nyandak desain anu ditingali dina salah sahiji kompilasi kalayan dasar hiasna.

Final Implengan IX

Éta dianggap senjata rada mirip sareng Pedang Buster asli sabab tiasa dipendakan di toko senjata di LindBlum. Upami Zidane ngalaksanakeun pamariksaan, éta bakal ngarujuk kana "jinis rambut runcing" kalayan katingalina sapertos pedang.

Juegos

  1. Pakarang dina nami Replika Pedang Buster Éta aya dina séri gim vidéo Monster Hunter anu kawéntar, tapi éta masihan perasaan katingal langkung sapertos agul ageung, éta cocog sareng tata letak anu parantos ditangtoskeun
  2. Di sisi anu sanésna, nyaéta Pedang Buster éta sami gampang dipanggihan dina video game online Fallen Sword.
  3. Penting pikeun terang yén aya pedang anu némbongan dina video game Terraria Sandbox katelah Breaker Blade, anu tingkat perbandinganana ageung sareng senjatana sareng namina henteu sanés ngan ukur Pun dina nami aslina.
  4. Nyaéta aya a Pedang Buster disumputkeun di jero rak senjata anu aya di Pocket God, naon anu anjeun ngantosan badé ningali éta nyalira terasrasakeun senjata anu saé?
  5. Tungtungna, urang tiasa nyarios yén senjatana tiasa dikonci sareng teu dikonci kalayan suksés total teu lami saatos tuang di buruan seluler Lapar Oni.

TV

Pakarangna, Pedang Buster aya di jero Jake sareng Finn - bumi Jermaine, dina episode 33 usum ka 6 acara tipi barudak populér Adventure Time dina Cartoon Network.

Tukangeun Pamandangan di Pedang Buster

Dina skétsa utama, pedang anu didamel ku Cloud jauh langkung alit sareng ipis sareng éta ngagaduhan slot tunggal pikeun nahanana; di sisi anu sanésna, gagang tina Pedang Buster Éta nampilkeun ranté anu ngagantung sami sareng Squall's Revolver ditingali dina Final Fantasy VIII. Magnét dipaké dina tali tukangna supaya pedang tetep pageuh dina tempatna.

Dina The Reunion Files, pikeun Final Implengan VIII: Advent Children, Tetsuya Nomura ngumumkeun yén paningalna ngeunaan Pedang Buster éta henteu langkung sareng teu kurang ti waja atah sareng anjeunna nyebut pedang salaku "péso dapur raksasa."

Salaku tambahan, gambar Clud fokus kana seniman beladiri hébat Samurai Masushi Miyamoto; ukuran sareng desain milik Pedang Buster Aranjeunna masihan perasaan pedang runtah suburito.