Pendaptaran PayPal


Pendaptaran PayPal

Ayeuna, aya sistem pembayaran anu béda anu masihan anjeun kasempetan pikeun mindahkeun dana kana kartu anjeun, mayar di toko online sareng seueur deui. Diantara sistem ieu nyaéta PayPal, anu merenah pikeun mayar pameseran dina eBay.

Pendaptaran paypal

Ngadaptarkeun jasa ieu cukup langsung, tapi upami anjeun henteu kantos ngungkulan sistem anu sami, tulisan ieu bakal ngabantuan pisan. Ku jalan kitu, anjeun bakal peryogi email, langkung saé Gmail atanapi anu sami, sabab surat anu aya tautan konfirmasi pendaptaran tiasa henteu ngahontal kotak surat jasa email nasional.

Buka rekening pribadi

  1. Buka halaman pendaptaran Paypal.
  2. Pilih jinis akun pribadi, teras pencét "Lajengkeun"..

  3. Anjeun bakal dibéré bidang anu anjeun kedah pastikeun pikeun ngeusian saleresna pikeun kéngingkeun aksés deui ka hareup upami akun anjeun diblokir atanapi diretas.
  4. Dina ménu anu munggaran, pilih nagara anjeun cicing.

  5. Ayeuna lebetkeun alamat surélék anjeun. Karesepna, éta kedah ditungtungan ku COMtibatan RU.
  6. Pikirkeun kecap akses anu saé sahenteuna tina dalapan karakter anu kalebet hurup Latin tina hurup ageung, nomer sareng karakter khusus.
  7. Di lapangan salajengna, balikeun deui.
  8. Nalika sadayana dieusian, pencét "Lajengkeun"..

Teras, anjeun kedah ngeusian bidang anu sanés ku data pribadi anjeun.

  1. Dina ménu anu munggaran, pilih kabangsaan anjeun.
  2. Teras lebetkeun nami nami anjeun, nami lengkep sareng patronimis dina Cyrillic.

  3. Pastikeun kalebet tanggal lahir anjeun.
  4. Ayeuna nomer séri sareng paspor. Entong sieun, sadaya jasa ieu gancang atanapi engké nyungkeun inpormasi pribadi sareng berharga éta. Perlu mastikeun idéntitas anjeun.
  5. Ogé lebetkeun alamat pos anjeun.
  6. Lebetkeun kode pos anjeun. Sistem bakal sacara otomatis nyarankeun kota ti kode pos anu anjeun lebetkeun.
  7. Teras lebetkeun daérah tempat cicing anjeun.
  8. Dina kolom terakhir, lebetkeun nomer telepon sélulér anjeun.
  9. Nampi kabijakan privasi ku mariksa kotak teras pencét «Konfirmasi sareng buka akun». Upami hiji bidang henteu dieusian leres, anjeun moal diijinkeun teraskeun.
  10. Dina halaman salajengna, tulis nomer kartu, tanggal kadaluarsana, sareng kode kaamanan (tilu digit dina bagian tukang kartu). Data ieu ogé nyungkeun sadayana dompét éléktronik, tapi teu sapertos WebMoney, didieu kedah dilakukeun sakaligus dina pendaptaran.
  11. Upami anjeun parantos nyerat sadayana anu anjeun peryogikeun, teraskeun sareng tombol na «Tambihkeun kartu».. Léngkah ieu moal diloloskeun, janten anjeun peryogi kartu anu valid.

Upami anjeun hasil ngadaptar, anjeun bakal nampi email dina koropak anjeun.

Pikeun nguntungkeun, anjeun kedah ngamuat dokumén anu tos dipindai. Pikeun ngalakukeun ieu, buka bagian na "Pariksa wates akun anjeun." - "Ningkatkeun had". Anjeun bakal ditingalikeun halaman pikeun nga-scan scan. Upami sistem henteu meryogikeun scan, éta panginten henteu tiasa ngaunduh sababaraha waktos.

Buka rekening bisnis

Jinis akun ieu henteu béda pisan sareng ngadaptar rekening pribadi, tapi aya sakedik béntenna, sabab anjeun henteu kedah ngeusian detil pribadi anjeun, tapi anu kasebut perusahaan.

  1. Dina halaman pamilihan, pencét "Rekening perusahaan". sareng teraskeun.
  2. Lebetkeun email anu anjeun hoyong kaitkeun kana dompét. Pencét kana. "Lajengkeun"..
  3. Hiji halaman bakal dimuat di payuneun anjeun sareng lapangan kanggo dieusian.
  4. Ngadamel sareng mastikeun kecap akses. Éta kedah diwangun ku karakter Latin, nomer sareng hurup.
  5. Salajengna, lebetkeun nami kulawarga, nami payun sareng patronimis tina perwakilan perusahaan.
  6. Dina widang ieu, lebetkeun nami perusahaan, nomer kontak, sareng alamat.
  7. Teras lebetkeun kota, wilayah, sareng kode pos pikeun bisnis anjeun.
  8. Pilih mata uang utama anu badé dianggo aktip.
  9. Hiji klik dina tombol éta "Kuring nampi teras neraskeun." bakal mawa anjeun ka halaman séjén.
  10. Ayeuna anjeun kedah ngalebetkeun detail perusahaan. Nyaéta, badan hukum, ruang lingkup sareng kagiatan, tanggal dilebetkeun, halaman wéb.
  11. Teruskeun nalika sadayana dieusian.
  12. Teras lebetkeun inpormasi lengkep ngeunaan perwakilan perusahaan. Anjeun kedah nyerat tanggal lahir, alamat ayeuna sareng nunjukkeun kabangsaan.
  13. Pencét "Ngirim"..
  14. Saatos sababaraha waktos, email ti PayPal bakal sumping kana kotak anu dituduhkeun. Mastikeun prasasti sareng ngariung ku surat.

Ayeuna anjeun terang kumaha ngadaptar sareng Paypal. Coba pikeun lebetkeun ngan ukur data anu leres, ieu bakal mempermudah prosés sareng ngaleutikan waktos sareng setrés.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Anjeun bisa jadi kabetot:  Mindahkeun artos tina hiji dompét PayPal ka anu sanés
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes