Pendaptaran Vérsi Bandicam


Pendaptaran Vérsi Bandicam

Bandicam mangrupikeun salah sahiji program nangkep pidéo anu kawéntar. Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarékam pidéo kualitas luhur sareng maénkeun kaulinan naon waé. Nanging, anjeun kedah mayar fungsionalitas anu jitu atanapi anjeun kedah nganggo ukuran ukuran video sareng ngagaduhan tanda cai dina sadaya klip anu dirékam. Saatos mésér vérsi PRO sadayana larangan anu aya dihapus. Dinten ieu kami hoyong ngawartosan anjeun sacara rinci ngeunaan mésér versi lengkep sareng pendaptaran salajengna ku konci anu ditampi.

Ngadaptarkeun versi lengkep tina Bandicam

Ngan aya hiji cara pikeun kéngingkeun vérsi anu lengkep. Hal éta dilakukeun ku mésér lisénsi dina situs resmi. Ku cara kieu, pangguna nampi konci lisénsi, anu dikaitkeun kana alamat email anu diasupkeun sareng teras dianggo pikeun pendaptaran. Hayu urang ngaléngkah prosés ieu step by step.

Metode 1: Mésér sareng ngaunduh vérsi lengkep

Pamekar nawiskeun sababaraha versi Bandicam anu sayogi kalayan plugins anu béda sareng jumlah konci. Ku alatan éta, pamaké kudu mutuskeun iket heula. Dina kasus éta, sekuen tindakan anu diperyogikeun pikeun aplikasi sapertos kieu:

Buka halaman wéb resmi Bandicam

    1. Buka halaman wéb resmi Bandicam nganggo tautan di luhur. Di dinya, pencét "Kéngingkeun vérsi lengkepna.".
    2. Pilih salah sahiji paket anu disajikeun anu paling cocog pikeun anjeun. Ieu mangrupikeun lisénsi pikeun hiji atanapi dua komputer, sakumpulan Bandicam + Bandicut (éditor pidéo tina perusahaan anu sami), atanapi fitur paningkatan lisénsi, sapertos mésér Bandicam atanapi mekarkeun sababaraha komputer.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha ngarobih sora dina Bandicam

    1. Sakali dipilih, anjeun bakal dibawa ka halaman pameseran. Di dieu, set heula mata uang anu anjeun hoyongkeun harga pikeun ditampilkeun. Maka tangtukeun jumlah salinan anu diperyogikeun sareng pilih komponén tambihan, upami perlu.
    2. Atur inpormasi pribadi ngeunaan diri anjeun. Wajib ditetepkeun alamat email anu leres, sabab lisénsi na bakal dikaitkeun sarengna engké.
    3. Di handapeun, pilih cara mayar anjeun. Kartu kiridit, PayPal sareng transfer bank ditampi. Di beulah katuhu, formulir pamayaran dieusian sareng kaayaan pamakean jasa dikonfirmasi.
    4. Pilihan pembayaran anu sanés nyaéta WebMoney sareng Qiwi Wallet.

  1. Sakali anjeun parantos ngeusian detil anjeun, pastikeun éta leres teras pencét "Lajengkeun"..
  2. Punten perhatoskeun aya diskon volume nalika mésér sababaraha salinan program.
  3. Saatos dipésér, salinan lengkep program bakal dikirim ka anjeun. Anjeun ngan kedah ngaunduh sareng masangkeunana.

Pamrosésan transaksi tiasa nyandak sababaraha dinten, gumantung kana metode pamayaran anu anjeun pilih. Salaku tambahan, bank biasana ngeusi komisi, janten faktor ieu kedah diperhatoskeun nalika ngagaleuh Bandicam.

Metode 2: Daptar ku Konci Ayana

Pendaptaran pikeun Bandicam dilakukeun saatos ngaunduh versi uji coba sareng kéngingkeun konci na. Operasi ieu dilaksanakeun sacara langsung ngalangkungan antarbeungeut program. Mimiti, anjeun kedah pencét kana ikon gembok katutup di sudut katuhu luhur.

Di dieu anjeun kedah ngalebetkeun data pendaptaran sareng kecap akses anu sayogi pikeun parangkat lunak diaktipkeun sacara otomatis. Ieu ngan ukur bakal jalan upami anjeun aktip nyambung kana Internét.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha carana milih jandéla tujuan di Bandicam

Saatos éta, anjeun tiasa aman nuluykeun nganggo aplikasi anu dirévisi. Anjeun tiasa mendakan pitunjuk anu lengkep ngeunaan cara ngagunakeun sadaya pakakas sareng fungsi anu dilebetkeun kana matéri sanés kami dina tautan di handap ieu.

Inpo leuwih: Kumaha cara ngagunakeun Bandicam

Ayeuna anjeun terang sadayana ngeunaan pendaptaran dina parangkat lunak anu dikoméntaran. Sakumaha anjeun tiasa tingali, teu aya anu rumit, anu utami nyaéta mésér lisénsi, sareng pendaptaran bakal nyandak anjeun sacara literal menit. Upami anjeun ngagaduhan masalah dina konpirmasi akun, mangga langsung kontak pamekar, khususkeun alamat email anjeun. Ngan aranjeunna anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes