Penduduk Jahat 8 Désa: Dimana mendakan sadaya jamban. Dina gim pidéo ieu anu dikembangkeun ku Capcom nampilkeun sajumlah 50 piala, Pikeun kéngingkeun piala «Nalika alam nelepon ...» anjeun kedah milarian sadaya jamban sumebar dina peta. Di Resident Evil Village anjeun bakal mendakan sadaya jinis koleksi, sababaraha diantarana anéh sapertos kieu. Kami parantos nyiapkeun pituduh ieu pikeun ngabantosan anjeun Penduduk Jahat 8 Désa: Dimana mendakan sadaya jamban.

Sateuacan maca salajengna, ieu aya pitunjuk Désa Jahat Warga sanés anu tiasa dipikaresep ku anjeun Kumaha kéngingkeun amunisi anu teu aya watesna di Désa Jahat Warga.

Penduduk Jahat 8 Désa: Dimana mendakan sadaya jamban di kampung

Diantara tantangan anu kedah diungkulan di Penduduk Jahat Kampung menonjol anu rada teu biasa, disebat «Nalika alam nelepon ...", naon ngabutuhkeun Anjeun pikeun muka panto ka sadaya kamar mandi di kampung dina hiji pertandingan. Meunangkeun éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngalengkepan piala kalayan nami anu sami, anu bakal masihan anjeun 3,000 PC kanggo méakkeun di toko tambahan anu teu tiasa dibuka saatos réngsé carita.

Penting pikeun nengetan teu aya urutan khusus pikeun muka jamban, tapi aranjeunna tiasa dihubungi salami anjeun ngagaduhan aksés ka kampung sareng daérah sakitarna, anjeun tiasa bakti diri ka jamban kalayan gampang tanpa masihan prioritas langsung. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Désa Residen Evil 8: Dimana mendakan sadaya jamban, urang nyarankeun anjeun pikeun nuluykeun maca pituduh ieu.

dimana sadayana jamban di Désa Jahat Warga

Pitunjuk pikeun dimana sadaya jamban di Désa Jahat Warga

Ieu sadayana lokasi unggal jamban anu anjeun tiasa mendakan di Kampung Kampung:

  1. Toilét

Jamban anu munggaran dipendakan pas dugi ka kota, saatos ngalangkungan lumbung alit sareng kurung kanggo babi anu nuju ka pakarangan alit ku sumur.

  1. Toilét

Toilét anu kadua tempatna fdi luar imah Luiza, di beulah katuhu panto payun.

  1. Toilét

Saatos réngsé panggung kastil Dimitrescu sareng kaluar, lebet ka bumi alit ruruntuhan di beulah katuhu. Nanjak kana jandéla lomari sareng mesin tik pikeun ngakses halaman tukang, dimana anjeun bakal mendakan tempat kaluar anu katilu.

  1. Toilét

Jamban kaopat ayana di tungtung jalur leutik anu tiasa diaksés ti alun-alun kota, caket imah anu aya di handapeun gareja.

  1. Toilét

WC ieu tempatna caket jamban anu munggaran yén kami parantos nyebatkeun dina pituduh ieu, belah kidul, sareng anjeun tiasa langsung dugi ka kota. Dina hal ieu, kumaha ogé, éta bakal ditutup. Panto tiasa dibuka nalika anjeun ngagaduhan tujuan badé ka bumi nganggo liang haseup beureum, tapi éta moal hésé sono sabab anjeun bakal kapaksa ngaliwat titik ieu.

  1. Toilét

Jamban kagenep ayana di gigireun panto kalayan simbol konci beusi na, dina luar témbok anu ngurilingan teras bumi Luthier. Éta tiasa matak lieur kumargi tempatna, janten anjeun tiasa jalan jamban ieu upami anjeun henteu nyéépkeun waktos pikeun éta.

  1. Toilét

Tembak gembok dina panto beureum anu muka kana patio bumi Luthier, tepat di tukangeun jamban harita. Jamban geuwat ka katuhu.

  1. Toilét

Hésé sono sabab tempatna di gigireun tangga anu bakal ngamungkinkeun anjeun naék kana hateup bumi sareng liang haseup beureum nalika anjeun ngagaduhan tujuan anu relatif.

  1. Toilét

Jamban kasalapan disumputkeun di daérah anu nuju ka bumi Donna Beneviento., janten anjeun mimitina kedah kéngingkeun naon anu anjeun peryogikeun pikeun aksés ka daérah ieu. Saatos ngalangkungan panggung imah Beneviento, anjeun bakal aya bewara yén panto dibuka salami di jalan deui. Candak jalan anu pondok pikeun nepi ka gubug sareng balik mendakan jamban.

  1. Toilét

Jamban terakhir aya di daérah anu anjeun kedah éléh Moreau. Saatos lebet ka daérah éta, anjeun teraskeun dugi ka dugi ka gedong alit anu tiasa diparios dibukaan bendungan. Kaluar ti panto tukang, balikkeun langsung ka katuhu sareng anjeun bakal ningali luar di tukangeun tangkal pinus.

Ieu dimana pituduh ti Penduduk Jahat 8 Désa: Dimana mendakan sadaya jambanKalayan ieu anjeun bakal tiasa muka konci piala "Nalika alam nelepon ...". Upami anjeun peryogi langkung bantosan anjeun tiasa konsultasi Kumaha carana muka konci modél Mercenaries di Désa Jahat Penduduk.