Pikeun kaluar tina akun Twitter anjeun


Pikeun kaluar tina akun Twitter anjeun

Nalika ngadamel akun online, anjeun kedah terang kumaha kaluar. Henteu janten masalah naha anjeun kedah ngalakukeun ieu kusabab alesan kaamanan atanapi upami anjeun ngan ukur hoyong masihan otorisasi kana akun sanés. Anu penting nyaéta ninggalkeun Twitter gancang sareng gampang.

Ninggalkeun Twitter dina platform naon waé

Prosés deauthorization dina Twitter saderhana sareng lugas jéntré. Hal sanésna nyaéta dina alat anu sanés algoritma tina tindakan dina hal ieu tiasa rada béda. "Buka blokir" dina versi peramban Twitter ditawarkeun ka kami ku hiji cara, sareng, contona, dina aplikasi pikeun Windows 10 - anu béda. Éta sababna naha diperhatoskeun sadaya pilihan utama.

Vérsi Twitter pikeun panyungsi

Kaluar tina akun Twitter dina pangotéktak panginten hal anu paling gampang dilakukeun. Nanging, algoritma deauthentication dina versi wéb henteu atra pikeun sadayana.

  1. Janten, pikeun "kaluar" dina peramban Twitter, hal anu mimiti dilakukeun nyaéta muka menu "Profil sareng konfigurasi".. Jang ngalampahkeun ieu, cukup klik avatar kami di gigireun tombol Tweet..
  2. Teras, dina menu turun-handap, pencét "Kaluar"..
  3. Upami anjeun teras dicandak ka halaman sareng eusi ieu sareng formulir login aktip deui, éta hartosna anjeun parantos hasil kaluar tina akun anjeun.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha mupus retweet dina Twitter

Aplikasi Twitter pikeun Windows 10

Sakumaha anjeun terang, klien jasa microblogging paling populér ogé aya salaku aplikasi pikeun alat sélulér sareng desktop dina Windows 10. Henteu janten masalah dimana programna dianggo - dina smartphone atanapi dina PC - sekuen tindakanna sami.

  1. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta pencét dina ikon anu ngagambarkeun jalma.

    Gumantung kana ukuran layar alat anjeun, ikon ieu tiasa aya di handapeun atanapi luhur interface program.

  2. Teras pencét kana ikon dua jalma di gigireun tombol éta «Setélan»..
  3. Teras tina menu turun-handap, pilih barangna "Kaluar"..
  4. Teras konfirmasi deauthorization dina dialog pop-up.

Sareng éta waé! Kaluar tina akun anjeun dina aplikasi Twitter pikeun Windows 10 parantos suksés.

Klién sélulér pikeun ios sareng Android.

Tapi dina aplikasi Android sareng ios algoritma deauthorization ampir sami. Kituna, perhatoskeun prosés log kaluar akun dina klien sélulér dina conto gadget anu ngajalankeun "Green Robot".

  1. Janten, kahiji, urang kedah buka menu sisi aplikasi. Kanggo ngalakukeun ieu, sapertos dina versi peramban jasa, pencét dina ikon akun kami, atanapi gesek ka katuhu ti belah kénca layar.
  2. Dina ménu ieu, kami resep kana barangna "Setélan sareng privasi".. Éta dimana urang balik.
  3. Teras we ngalih kana bagian "Bill". tur pilih itemna "Kaluar"..
  4. Sakali deui, kami ningali halaman login anu nyatakeun. "Wilujeng sumping di twitter"..

    Anu hartosna urang parantos hasil "nyirian" diri urang sorangan.

Ieu léngkah saderhana anu diperyogikeun pikeun kaluar tina Twitter dina alat naon waé. Sakumaha anjeun tiasa tingali, leres pisan henteu aya anu rumit.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Anjeun bisa jadi kabetot:  Hapus sadaya tweet dina Twitter dina sababaraha klik
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes