Pikeun lebet kana ID Apple tina komputer


Pikeun lebet kana ID Apple tina komputer

Metode 1: Situs Wéb Resmi Apple

Dina halaman wéb Apple, anjeun tiasa ngatur sadaya setelan Apple ID anjeun sapertos cara anu sami tina iPhone atanapi iPad.

Buka halaman wéb Apple

    1. Lebetkeun ID Apple anjeun teras pencét ikon panah.

      Ogé baca: Kumaha carana milarian ID Apple anjeun

      Upami anjeun kedah sering lebet kana akun anjeun tina komputer ieu, anjeun tiasa parios "Émut abdi".janten anjeun teu kedah ngalebetkeun data sacara manual unggal waktos.

    2. Lebetkeun kecap akses ID Apple anjeun teras pencét panah.

    1. Upami akun anjeun ngagaduhan auténtikasi dua-faktor, iPhone anjeun bakal nampi pesen usaha lebet, ketok pikeun mastikeun tindakanana.
    2. nadi "Ngidinan". dina telepon anjeun.
    3. Kodeu verifikasi 6 angka bakal dikirim ka alat anjeun.

Upami auténtikasi dua-faktor henteu diaktipkeun atanapi kartu SIM anu dihubungkeun sareng Apple ID anjeun dina telepon sélulér Android anjeun, kode verifikasi pikeun lebet bakal sumping dina bentuk SMS.

    1. Lebetkeun nomer dina kolom anu saluyu dina situs.

    1. Aksés pinuh ka Apple ID bakal kabuka. Upami anjeun parantos réngsé nganggo akun anjeun, pencét "Kaluar"..

Penting: Upami komputer batur dianggo pikeun ngaksés Apple ID anjeun, pastikeun anjeun kaluar tina akun anjeun pikeun nyegah jalma sanés ngakses inpormasi pribadi anjeun.

Metode 2: iCloud.com

Anjeun tiasa ogé ngakses Apple ID anjeun ngalangkungan halaman wéb iCloud resmi.

Buka halaman wéb iCloud

    1. Lebetkeun ID Apple anjeun teras pencét ikon panah.
    2. Lebetkeun kecap akses anjeun teras pencét dina ikon anu sami.

Pikeun nyingkahan henteu kedah ngalebetkeun inpormasi akun anjeun unggal waktos, anjeun tiasa mariksa kotak centang "Tetep sambung.".

  1. Ketok kana bewara upaya otorisasina anu sumping dina iPhone anjeun.
  2. nadi "Ngidinan"..
  3. Kodeu otorisasina bakal dikirim kana telepon anjeun.
  4. Lebetkeun digit anu ditampi di lapangan dina halaman wéb sareng antosan verifikasi réngsé.
  5. Pencét tombol. "Kapercayaan".Upami anjeun badé lebet kana iCloud tina komputer anjeun sareng anjeun henteu hoyong lebetkeun kode verifikasi waktos sanésna.
  6. Nalika iCloud dibuka, pencét garisna "Sétingan akun".pikeun nembongkeun layar manajemén Apple ID.
  7. Pencét "Sétingan akun".
  8. Jandéla iCloud dibuka.

Metode 3: Aplikasi Windows

Anjeun ogé tiasa lebet kana akun Apple ID anjeun nganggo aplikasi Windows mandiri.

Pilihan 1: iCloud

Aplikasi iCloud resmi ngamungkinkeun anjeun ngaksés setélan akun, poto, kecap akses, tetengger, sareng kontén iCloud Drive tina komputer.

Pasang iCloud ti Microsoft Store

    1. Pencét tombol di luhur pikeun muka Microsoft Store, teras pencét "Kéngingkeun"..
    2. Ngidinan aplikasi Microsoft Store dibuka.
    3. Saatos muka toko, pencét "Kéngingkeun"..
    4. Ngantosan unduhna janten réngsé.
    5. Nalika program parantos diunduh, konpirmasi pamundut pikeun parobihan kana sistem - pamasanganana bakal otomatis mimitian.
    6. Pencét "Ngaluncurkeun"..

Dina sababaraha ngawangun Windows 10, toko henteu jalan leres, janten upami program henteu kabuka, jalankeun tina ménu "Mimitian". (aplikasi bakal sahandapeun "Nembe Ditambih".).

    1. Lebetkeun ID sareng kecap akses Apple anjeun.
    2. Pencét "Lebetkeun"..
    3. Nalika peringatan sumping kana iPhone anjeun yén anjeun nyobian aksés kana akun anjeun, toél éta pikeun mastikeun otorisasi anjeun.
    4. Pilih barangna. "Ngidinan"..
    5. Antosan kode verifikasi.
    6. Lebetkeun nomer ieu dina jandela iCloud dina komputer anjeun.
    7. Maca tawaran pikeun ngirimkeun inpormasi diagnostik sareng nampi (atanapi nolak).
    8. Eusi iCloud bakal diakses.
    9. Pikeun ngarobih setélan ID Apple anjeun, ketok "Bill"..
    10. Pencét "Atur ID Apple anjeun." - bakal muka halaman wéb resmi pikeun ngakses akun.

Terus diémutan. Sacara standar, aplikasi iCloud didaptarkeun dina autostart. Upami anjeun henteu hoyong program ngamimitian unggal anjeun ngahurungkeun komputer, anjeun kedah ngaleungitkeunana ti dinya sacara manual.

Maca deui: Kumaha nonaktipkeun autorun program dina Windows 10

Pilihan 2: iTunes

Aplikasi iTunes pikeun Windows 10 ngamungkinkeun anjeun ngatur musik sareng video anu diunduh kana iPhone anjeun, mésér, sareng nyimpen salinan cadangan alat sélulér anjeun dina komputer.

Unduh Itunes.

  1. Pencét "Kéngingkeun"..
  2. Ngidinan Microsoft Store dibuka.
  3. Pencét "Masang"..
  4. Ngantosan unduhan sareng pamasangan réngsé.
  5. Pencét "Ngaluncurkeun"..
  6. Tampi (atanapi nolak) tawaran Apple pikeun ngabagi inpormasi ngeunaan perpustakaan média anjeun.
  7. Pikeun lebet kana ID Apple anjeun, pilih "Bill". dina menu program teras pencét pilihan na "Lebet"..
  8. Lebetkeun ID sareng kecap akses Apple anjeun, teras pencét "Daptar"..

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

 

 

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial:

Anjeun bisa jadi kabetot:  Cageur deui kecap akses pikeun ID Apple
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes