Pikeun nganonaktipkeun firewall dina Windows XP

Sering pisan, dina sagala rupa pitunjuk, pangguna tiasa mendakan yén diperyogikeun pikeun nganonaktifkeun firewall standar. Nanging, kumaha cara ngalakukeunana henteu katutup dimana-mana. Éta sababna dinten ayeuna urang badé nyarioskeun kumaha ngalaksanakeunana tanpa mangaruhan sistem operasi éta sorangan.

Pilihan pikeun nganonaktipkeun firewall dina Windows XP

Aya dua cara pikeun nganonaktipkeun firewall Windows XP: anu kahiji nyaéta nganonaktifkeun ngaliwatan setélan sistem anjeun nyalira, sareng anu kadua nyaéta pikeun sacara paksa ngeureunkeun jasa anu aya hubunganana. Hayu urang tingali sacara sakedik ningali dua padika.

Cara 1: Pareuman firewall

Cara ieu paling gampang sareng paling aman. Setélan anu urang peryogikeun aya dina "Windows firewall".. Pikeun nepi ka dinya, laksanakeun léngkah ieu:

  1. Buka . "Panél Kontrol".ku ngaklik tombol "Mimitian". sareng milih paréntah anu cocog tina ménu.
  2. Diantara daptar katégori, pencét "Pusat Operasi Kaamanan"..
  3. Ayeuna ngagulung ka handap dina ruang kerja jandéla (atanapi ngan ukur ngalegaan kana layar pinuh), panggihan setélan na "Windows firewall"..
  4. Sareng pamustunganana, urang nempatkeun saklar dina posisi "Pareum (henteu disarankeun)".

Upami anjeun nganggo panémbong klasik tina bilah alat, anjeun tiasa langsung kana jandéla firewall ku ngaklik dua kali applet saluyu sareng tombol beurit kénca.

Sakali firewall ditumpurkeun ku cara kieu, anjeun kedah émut yén jasa éta sorangan masih aktip. Upami anjeun kedah ngeureunkeun jasa sacara lengkep, maka cara anu kadua nyaéta cara anu paling saé pikeun ngalaksanakeunana.

Metode 2: Paksa tutup jasa

Pilihan séjén pikeun nutup firewall nyaéta ngeureunkeun jasa. Anjeun peryogi hak administrator pikeun tindakan ieu. Sabenerna, pikeun mareuman jasa, hal anu mimiti dilakukeun nyaéta buka daptar jasa sistem operasi, anu meryogikeun:

  1. Dibuka "Panél Kontrol". sareng lebet kana katégori "Kinerja sareng jasa"..
  2. Cara anu sateuacanna ngajelaskeun kumaha cara muka "Control Panel".

  3. Pencét kana ikon "Administrasi"..
  4. Buka daptar jasa ku ngaklik dina applet saluyu pikeun ngalakukeunana.
  5. Upami anjeun nganggo pandangan klasik tina toolbar, maka "Administrasi". sayogi langsung. Pikeun ngalakukeun ieu, klik dua kali ikon anu saluyu sareng tombol beurit kénca, teras laksanakeun hambalan 3.

  6. Ayeuna dina daptar, milari jasa anu disebat "Windows Firewall / Internet Control System (ICS)" sareng pencét dua kali pikeun muka setélan anjeun.
  7. Pencét tombol "Kanggo". sareng dina daptar. "Jenis ngamimitian". milih "Ditumpurkeun"..
  8. Ayeuna anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét tombol "SATUJU"..

Éta pisan, jasa firewall pareum, anu hartosna firewall éta sorangan dipareuman.

kacindekan:

Kusabab kitu, berkat kamampuan sistem operasi Windows XP, pangguna tiasa milih kumaha mareuman firewall. Sareng ayeuna, upami dina instruksi naon waé anjeun mendakan yén anjeun kedah mareumanana, anjeun tiasa nganggo salah sahiji bentuk anu dikoméntaran.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?