PIN anjeun henteu sayogi dina Windows 10 sareng Windows 11 - kumaha kuring ngalereskeunana?

PIN anjeun henteu sayogi dina Windows 10 sareng Windows 11 - kumaha kuring ngalereskeunana?

Dina waktos salajengna basa Anjeun ngahurungkeun komputer atawa laptop, Anjeun bisa nempo pesen "Aya masalah. Kodeu PIN anjeun teu sadia. Pencét pikeun ngareset PIN anjeun." Kadang-kadang ngaklik 'Setelkeun PIN anjeun' bakal ngidinan Anjeun pikeun nyieun deui PIN anjeun, tapi leuwih sering ti moal anjeun bakal balik deui ka jandela nu sami.

Tutorial léngkah-léngkah ieu ngajelaskeun naon anu kudu dilakukeun upami PIN anjeun henteu sayogi pikeun ngabéréskeun masalah sareng asup ka Windows 10 atanapi Windows 11.

Solusi pikeun masalah lamun item "Login Setélan" dipintonkeun

Upami aya tautan "Setélan Asup" di handap pesen yén PIN anjeun henteu sayogi, anjeun tiasa klik teras asup sareng kecap akses akun Microsoft anjeun, salami anjeun émut. Upami henteu, maka urang ogé bakal ngobrol ngeunaan cara ngareset kecap konci di handap ieu.

Sakali anjeun lebet kana Windows nganggo kecap akses, anjeun tiasa ngamimitian ngungkulan masalah PIN. Léngkah anu disarankeun pikeun skenario anu dimaksud:

  1. Klik-katuhu tombol Start, pilih Run, ketik jasa.msc terus pencét Enter.
  2. Daptar jasa bakal dibuka. Dina daptar, panggihan "Isolasi ketok CNG". sareng pencét dua kali nami jasa.
  3. Upami jinis ngamimitian jasa disetel ka Dinonaktipkeun, pindah ka Manual, nerapkeun setélan sareng balikan deui komputer - ieu kedah ngalereskeun masalah sareng anjeun henteu kedah nganggo léngkah-léngkah di handap ieu.
  4. Upami jinis ngamimitian jasa disetél leres (Manual), cobian nganggo System Restore Points dina tanggal nalika masalahna henteu kajantenan. Tingali Windows 11 Restore Points pituduh, Windows 10 Restore Points kanggo inpormasi lengkep.
  5. Upami teu aya titik pamulihan anu sayogi, aya cara sanés: ngahapus eusi folder sistem
    C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\NGC

    tapi dicatet yén ieu bakal mupus PIN sadaya pamaké dina komputer. Anjeun moal tiasa ngahapus dina browser, tibatan ngajalankeun ajakan paréntah salaku administrator sareng lebetkeun paréntah di handap ieu dina urutan:

    takeown /f C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\NGC /r /dy icacls C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\NGC /pangurus hibah:F /t RD /S /QC:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Ngc MD C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Ngc icacls C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft Ngc /T /Q /C /RESET

    Saatos ngahapus eusi polder sareng ngabalikan deui komputer, anjeun tiasa dipenta pikeun nyiptakeun PIN deui, atanapi anjeun tiasa dipenta pikeun ngadamel PIN sacara manual dina setélan akun anjeun dina Pilihan Asup.

Kumaha carana ngalereskeun kasalahan "PIN henteu sayogi" upami pilihan login henteu ditingalikeun

Upami kecap akses tibatan pilihan login PIN henteu sayogi, anjeun tiasa nganggo metodeu ieu pikeun ngabéréskeun masalah:

  1. Dina layar konci, pencét tombol "Power" nu nembongan di pojok katuhu handap, teras tahan kenop Shift tur pencét "Restart".
  2. Saatos dibalikan deui, anjeun bakal dibawa ka Windows 10 Pamulihan Lingkungan atanapi Windows Go to Troubleshoot - Advanced Settings.
  3. Ieu dimana Abdi nyarankeun nyobian pilihan "System Mulangkeun" munggaran - lamun boga titik recovery, anjeun bisa gancang balik komputer ka kaayaan dimana PIN login digawé rupa.
  4. Upami pilihan di luhur henteu jalan, buka item "Komando Ajakan" sareng lebetkeun paréntahna regedit terus pencét Enter.
  5. Editor pendaptaran bakal muka. Ti dinya, pilih bagian HKEY_LOCAL_MACHINElajeng dina menu nu pilih "File" - "Muat Bush" jeung nangtukeun jalur file
    C:\Windows\System32\config\SYSTEM

    Perhatosan: Hurup drive sistem tiasa béda dina lingkungan pamulihan, sareng tiasa aya sababaraha drive anu ngandung polder sapertos kitu. Pastikeun file dibuka tina drive anu anjeun leres-leres parantos dipasang Windows (anjeun tiasa nyarios ku ukuran drive, contona).

  6. Anjeun bakal dipenta pikeun ngaranan rungkun anu dimuat - namikeun naon waé anu anjeun pikahoyong. Ieu bakal ngahasilkeun subsection dina hive pendaptaran HKEY_LOCAL_MACHINE kalawan ngaran anjeun dieusian.
  7. Dina subsection ieu, arahkeun ka
    ControlSet001\Services\KeyIso

    jeung catetan nilai parameter disebut Mimitian dina jandela katuhu. Lamun nilai na béda ti 3, ganda-klik parameter, set nilai ka 3, nerapkeun setélan. Upami nilaina parantos aya, angkat ka lengkah 10.

  8. Pilih subsection pendaptaran sareng nami anu anjeun setel dina lengkah 6, teras pilih "File" - "Download Bush" tina menu Editor Registry sareng mastikeun pikeun ngunduh parobihan anu dilakukeun.
  9. Tutup pangropéa pendaptaran, ajakan paréntah sareng balikan deui komputer - Windows 10 atanapi Windows 11 PIN kedah jalan.
  10. Upami dina lengkah 7 nilai parameter parantos 3, anjeun tiasa nutup pangropéa pendaptaran teras ngahapus PIN dina garis paréntah nganggo paréntah di handap ieu (robah hurup drive C kana hurup partisi tina sistem drive ayeuna upami diperyogikeun). :
    takeown /f C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\NGC /r /dy icacls C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\NGC /pangurus hibah:F /t RD /S /QC:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Ngc MD C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Ngc icacls C:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft Ngc /T /Q /C /RESET

Anjeun teras tiasa nutup garis paréntah sareng balikan deui komputer. Hasilna, anjeun bakal dipenta pikeun asup sareng kecap akses atanapi ngadamel PIN langsung saatos ngalebetkeun kecap akses akun Microsoft anjeun.

Reset sandi, hapus kodeu PIN sareng ganti akun ka "Lokal"

Upami metodeu di luhur henteu ngabantosan anjeun lebet kana sistem, atanapi upami anjeun henteu émut kecap konci akun Microsoft anjeun, anjeun tiasa nganggo LiveCD pikeun ngareset kecap akses akun, ngarobih tina akun Microsoft kana akun lokal, anu bakal nganonaktipkeun sacara otomatis. anggo PIN pikeun akun éta.

  1. Nganggo komputer anu sanés, unduh gambar Sergei Strelec WinPE ISO ti sergeistrelec.ru sareng bakar kana flash drive, contona, nganggo Rufus.
  2. Boot tina flash drive anu anjeun damel (anjeun kedah nganonaktipkeun boot aman dina BIOS) dina komputer dimana PIN henteu sayogi, angkat ka Program WinPE - Reset Sandi dina ménu Start sareng ngajalankeun Windows Login utiliti Unlocker.
  3. Dina daptar akun, klik katuhu dina akun anjeun teu bisa ngakses tur pilih "Reset Sandi" (pikeun ngareset / mupus sandi) atawa "Robah Sandi" (pikeun ngaganti sandi).
  4. Hiji bewara bakal muncul nétélakeun yén ieu téh akun Microsoft sarta bakal dirobah jadi akun lokal; klik OK.

Saatos ngalaksanakeun léngkah-léngkah di luhur, anjeun bakal nampi pesen yén kecap konci parantos suksés direset, anjeun tiasa nutup utiliti sareng boot tina hard drive normal atanapi SSD - tanpa kecap konci atanapi nganggo kecap konci anu tos disetel.

Upami nyiptakeun flash drive bootable dina kaayaan anjeun ayeuna teu mungkin, aya pilihan anu sanés: paké metodeu kadua dina tulisan Kumaha ngaktifkeun akun administrator disumputkeun dina Windows 11 (eta ogé bakal dianggo pikeun Windows 10), teras lebet. akun éta sareng ti dinya ngalaksanakeun manajemén pangguna pikeun ngabéréskeun masalah.


Kreatif Stop Sadaya Ngeunaan Téhnologi
A Kumaha.