Poto layar lengkep kontak nalika nelepon dina iPhone - kumaha kuring ngalakukeun éta?

Buku alamat alat modéren sanés ngan ukur buku telepon, tapi file kontak anu cukup fungsional anu ngandung alamat email, tautan, propil sosial, pilihan telepon, sareng inpormasi sanés ngeunaan jalma. Dina waktos anu sami, unggal éntri tiasa dipirig ku poto palanggan.

♥ ON TOPIK: Kumaha carana ngaktipkeun / nganonaktifkeun flash payun (payun) dina iPhone.

Ngagunakeun poto atanapi gambar sanés salaku jinis avatar pikeun tiap kontak rada merenah, sabab éta bakal dianggo henteu ngan ukur dina buku alamat, tapi ogé nalika nelepon, komunikasi liwat FaceTime, iMessage, SMS, jst. Masang gambar khusus cukup gampang, sareng anjeun tiasa ngalakukeun éta ku sababaraha cara.

♥ ON TOPIK: iCloud dina komputer anjeun, atanapi kumaha unggah poto sareng video tina awan ka Windows sareng sabalikna.

Atur tampilan telepon dina layar pinuh

Dimimitian ku ios 14, telepon asup dina iPhone dipidangkeun salaku spanduk sacara standar. Alami, dina hal ieu poto moal ditampilkeun dina layar pinuh.

Nanging, upami anjeun kersa, anjeun tiasa kéngingkeun telepon dina layar pinuh. Pikeun ngalakukeun ieu, buka aplikasi. setélannganjang telepon sareng pilih ménu na Telepon asup.

Pariksa kotak centang Layar pinuh.. Saatos ieu, sadaya telepon bakal ditingalikeun dina layar lengkep.

♥ ON TOPIK: Kumaha cara ngarobih wallpaper sacara otomatis dina iPhone atanapi iPad dumasar kana waktos, tempat, jst.

Kumaha nyandak poto kontak nalika nelepon ka layar pinuh iPhone

1. Buka aplikasi telepon, buka tab kontak sareng mendakan kontak anu anjeun pikahoyong;

2. Pencét "Édit". di pojok katuhu luhur pikeun ngédit;

3. Luhureun nami hiji sareng nami tukang kontak, ketok «Tambihkeun poto».;

4. Pencét tombol Pilih poto na. pikeun milih poto tina aplikasi Poto, atanapi nyandak poto tina kaméra alat ku mencét tombol ikon kaméra;

5. Pilih poto, gulung sareng zum upami diperlukeun, pilih saringan teras pencét «Rengse "..

Sadayana! Ayeuna nalika anjeun nelepon kana iPhone anjeun, poto éta bakal ditayangkeun dina layar lengkep.

♥ ON TOPIK: Kumaha carana ngaktipkeun lampu kilat (sénter) dina telepon sareng bewara iPhone.

Kumaha nyandak poto kontak nalika nelepon iPhone dina layar pinuh dina komputer

1. Buka iCloud.com sareng oténtikasi nganggo Apple ID anjeun;

2. Buka lampiran kontakKontak anjeun kedah sinkron sareng iCloud. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku nuturkeun paréntah ieu.

3. Pilih kontak anu dipikahoyong teras pencét "Édit".;

4. Hiji-hijina hal anu kedah dilakukeun nyaéta pencét «Tambihkeun poto». (ngan sered tur teundeun gambar anu dipikahoyong) tina folder naon dina komputer anjeun kana jandéla anu nembongan teras pencét Rengse.

Punten perhatoskeun yén dina versi ios anu langkung lami Layar lengkep poto kontak henteu dirojong nalika aya telepon asup. Upami, contona, dina iPhone sareng ios 9 (atanapi anu langkung énggal), poto anu nelepon teu ditampilkeun dina modeu layar pinuh, sigana poto pribadi parantos disetél salaku gambar leutik teuing. Upami ieu masalahna, hapus aranjeunna sareng tambihan gambar anu langkung ageung.