Éror E_FAIL 0x80004005 dina VirtualBox - sabab sareng solusi

Kasalahan E_FAIL 0x80004005 dina VirtualBox - nyababkeun sareng solusi Seueur pangguna mendakan kasalahan E_FAIL 0x80004005 tina MachineWrap, MediumWrap sareng komponenana sanésna nalika ngamimitian sareng dina sababaraha kasus sateuacan ngamimitian mesin virtual dina VirtualBox, henteu paduli sistem operasi anu dipasang dina éta (Windows 10 sareng sateuacana). , Linux jeung sajabana). Rincian tutorial ieu ... baca leuwih

Tingali riwayat browsing di browser Opera

Tingali riwayat browsing di browser Opera

Nempo sajarah browsing dina browser Opera Sajarah kaca nu dilongok dina browser Opera ngidinan Anjeun pikeun balik deui ka loka saméméhna dilongok sanajan sanggeus lila. Kalayan alat ieu, mungkin waé henteu "leungit" sumber wéb anu berharga anu henteu mimitina diperhatoskeun ku pangguna atanapi hilap nambihan… baca leuwih

Sambungan pikeun ngaunduh musik dina Google Chrome

Ekstensi pikeun ngaunduh musik dina Google Chrome Ayeuna Google Chrome mangrupikeun browser anu paling kasohor di dunya, janten, sajumlah ageung ekstensi dileupaskeun pikeun éta, mangaruhan pungsionalitas program sacara umum. Aya plugins husus anu tujuan utama pikeun nambahkeun hiji pilihan pikeun ngundeur musik ti loka béda. Sababaraha utilitas ieu ... baca leuwih

Gambar webcam anu dibalikkeun - kumaha ngalereskeunana?

Gambar webcam terbalik - kumaha carana ngalereskeun? Masalah umum sareng umum pikeun seueur pangguna nyaéta gambar terbalik tina webcam laptop (sareng webcam USB normal) dina Skype sareng program sanés saatos masang deui Windows atanapi ngapdet sababaraha supir. Hayu urang tingali kumaha ngalereskeun masalah ieu. Tilu bakal disarankeun ... baca leuwih

Ngagunakeun Savefrom.net dina Google Chrome

Nganggo Savefrom.net dina Google Chrome Plugin browser Savefrom.net mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling populér pikeun ngaunduh musik sareng pidéo tina sababaraha situs. Saatos instalasi, tombol husus ditambahkeun kana web browser nu ngidinan Anjeun pikeun milih kualitas tur mimitian undeuran. Alat ieu bakal janten pilihan anu saé pikeun… baca leuwih

Naon ari "alamat tagihan" dina Steam?

Naon "alamat tagihan" dina Steam?

Naon "alamat tagihan" dina Steam? Pangguna uap gaduh sababaraha cara pikeun mayar kaulinan sareng ngeusian akunna. Samentawis baheula éta dugi ka ngagaleuh nganggo kartu kiridit atanapi debit, ayeuna tiasa waé ngagunakeun ampir sistem pamayaran… baca leuwih

Kumaha cara uninstall Kaspersky upami kuring hilap kana kecap akses kuring

Kumaha ngahapus Kaspersky upami kuring hilap kecap konci Kaspersky Anti-Virus, diantara setélan anu sanés, gaduh pilihan panyalindungan kecap konci: saatos kecap konci disetel, anjeun moal tiasa ngarobih setélan atanapi ngahapus antipirus (manglaku ka produk sanés sapertos Kaspersky Internet Security. , Total Security): Nalika anjeun nyobian ngahapus, anjeun bakal ningali jandela "Asupkeun… baca leuwih

Kumaha cara mundur artos ti Steam

Kumaha cara mundur artos ti Steam

Kumaha carana narik duit ti uap Seueur pangguna platform kaulinan anu pang populerna anu kabetot dina patarosan: naha anjeun tiasa mundur artos tina uap? Ieu hususna leres upami anjeun ngantunkeun barang anu mahal sareng dijual. Hasilna, anjeun gaduh jumlah anu ageung dina akun Steam anjeun. Tetep maca… baca leuwih

Kumaha cara ngaunduh versi uji coba Microsoft Office

Kumaha ngundeur vérsi uji coba Microsoft Office Upami anjeun mutuskeun pikeun ngaunduh versi uji coba Microsoft Office, mangga angkat ka halaman wéb resmi teras klik "Coba gratis salami sabulan", tibatan ngaunduh, anjeun bakal ningali pesen "Pikeun mésér Microsoft. Kantor, hubungi dealer anjeun." Ogé, upami unduhan uih deui ... baca leuwih

Cageur kontak anu dihapus dina Skype

Pulihkeun Kontak anu Dihapus dina Kontak Skype mangrupikeun alat anu kapaké pikeun gancang komunikasi sareng pangguna sanés dina parangkat lunak Skype. Éta henteu disimpen dina komputer anjeun, sapertos pesen obrolan, contona, tapi dina server Skype. Janten, pangguna bakal gaduh aksés ka kontakna sanaos anjeunna nyambung ka… baca leuwih

Kumaha cara nyiptakeun drive virtual di UltraISO

Kumaha cara ngadamel drive virtual dina UltraISO Patarosan kumaha cara ngadamel drive virtual dina UltraISO biasana timbul nalika aya kasalahan "Virtual CD / DVD drive henteu kapendak" dina program, tapi pilihan sanésna ogé mungkin. : Contona, ngan nyieun CD/DVD drive virtual dina… baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun kasalahan SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER di Mozilla Firefox

Cara pikeun ngalereskeun kasalahan SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER dina Mozilla Firefox pangguna Mozilla Firefox, sanaos jarang, masih tiasa mendakan sababaraha kasalahan nalika ngotéktak wéb. Salaku conto, nalika ngotéktak situs anu anjeun pilih, anjeun tiasa nampi kode kasalahan SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER. Kasalahan "Sambungan ieu henteu dipercaya" sareng kasalahan sanésna… baca leuwih

Masalah putereun pidéo dina browser Opera

Masalah putereun pidéo dina browser Opera

Masalah Puteran Pidéo dina Pangotektak Opera Kalayan gancangna Internét, ningali pidéo online janten langkung penting pikeun pangguna World Wide Web. Kiwari, pamaké ngagunakeun Internet pikeun lalajo pilem jeung jaringan TV, ngayakeun konferensi sarta webinar. Tapi hanjakalna,… baca leuwih

Panggihan vérsi gim dina Steam

Panggihan vérsi gim dina Steam

Panggihan versi game on Steam Kabutuhan pikeun manggihan versi kaulinan on Steam bisa lumangsung nalika anjeun nyobian maén kalawan babaturan anjeun online kalawan sagala rupa kasalahan. Anu mimiti, anjeun kedah mastikeun yén anjeun nganggo vérsi kaulinan anu sami, sabab vérsi anu béda-béda tiasa henteu cocog sareng anu sanés dina… baca leuwih

Parentah pikeun panggunaan WinSetupFromUSB

WinSetupFromUSB parentah pikeun pamakéan Program bébas WinSetupFromUSB, dirancang pikeun nyieun bootable atawa multiboot flash drive nu geus kuring keuna sababaraha kali dina artikel dina situs ieu - nyaeta salah sahiji parabot paling fungsional lamun datang ka nulis bootable USB drive kalawan Windows 10. , 8.1 sareng Windows 7… baca leuwih

Kumaha ngaunduh d3d11.dll sareng ngalereskeun kasalahan D3D11 nalika midangkeun

Kumaha cara ngundeur d3d11.dll sareng ngalereskeun kasalahan D3D11 nalika maén kaulinan Anyar-anyar ieu, pangguna sering mendakan kasalahan sapertos D3D11 CreateDeviceAndSwapChained, "Gagal pikeun ngamimitian DirectX 11", "Program teu tiasa ngamimitian sabab file d3dx11.dll leungit tina komputer" sareng siga. Ieu langkung sering kajantenan dina Windows 7, tapi dina sababaraha kaayaan, ... baca leuwih

Tetengger peramban Opera: lokasi panyimpenan

Tetengger peramban Opera: lokasi panyimpenan

Tetengger Browser Opera: Lokasi Panyimpenan Tetengger browser nyimpen data ngeunaan halaman wéb anu alamatna anjeun pilih pikeun disimpen. Browser Opera ngagaduhan fitur anu sami. Dina sababaraha kasus, meureun perlu pikeun muka file paporit, tapi teu kabeh pamaké nyaho dimana eta. Hayu urang milarian dimana Opera nyimpen téténggér. Lebet … baca leuwih

UEFI GPT atanapi UEFI MBR bootable flash drive dina Rufus

Bootable UEFI GPT atanapi UEFI MBR Flash Drive di Rufus Kuring parantos nyebatkeun program gratis Rufus, dina tulisan ngeunaan program anu pangsaéna pikeun ngadamel flash drive bootable. Diantara hal séjén, Rufus tiasa dianggo pikeun ngadamel flash drive UEFI bootable, anu tiasa mangpaat pikeun nyiptakeun USB ... baca leuwih

Éror "Sambungan anjeun henteu pribadi" dina browser Opera

Kasalahan "Sambungan anjeun henteu pribadi" dina browser Opera Métode 1: Robah waktos sareng kaping Téks kasalahan anu ditaroskeun nyumputkeun panyababna masalah, anu aya dina SSL: cacad dina protokol ieu nyababkeun teu mungkin dianggo tina Internét. . Kasus anu paling umum nyaéta ... baca leuwih

Kumaha cara masang Samsung Notes dina komputer atanapi laptop anjeun

Kumaha cara masang Samsung Notes dina komputer atanapi laptop anjeun

Kumaha carana masang Samsung Notes dina komputer atanapi laptop Anjeun telepon sélulér Samsung mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna sareng teu heran seueur jalma anu nganggo Samsung Notes. Aya versi Windows tina aplikasi ieu dina Microsoft Store, tapi upami anjeun teu gaduh laptop Samsung, éta bakal ngawartosan yén anjeun henteu gaduh… baca leuwih

Opera laun: kumaha ngalereskeun masalah

Opera laun: kumaha ngalereskeun masalah

Opera slow: kumaha carana ngalereskeun masalah Éta pisan pikaresepeun lamun browser slows turun sarta kaca Internet muka atawa muka lalaunan teuing. Hanjakalna, teu aya browser wéb anu kebal kana fenomena ieu. Logis yén pangguna milarian solusi pikeun masalah ieu. Hayu urang terang naha browser Opera tiasa ngalambatkeun, ... baca leuwih

Masalah peramban Opera: kaleungitan audio

Masalah peramban Opera: kaleungitan audio

Masalah Browser Opera: Kaleungitan Audio Nalika sora dina Internét biasa janten gimmick, ayeuna sigana moal aya anu tiasa ngabayangkeun browsing normal tanpa spiker atanapi headphone dihurungkeun. Dina waktos anu sami, kurangna sora parantos janten salah sahiji tanda malfungsi tina… baca leuwih

Kumaha carana ngatur aksés AnyDesk anu teu diawasan

Kumaha ngonpigurasikeun aksés AnyDesk anu teu diawaskeun AnyDesk mangrupikeun program anu saé pikeun nyambungkeun, ngatur sareng damel dina komputer jauh, salah sahiji anu pangsaéna (tingali Program manajemén komputer jauh pangsaéna). Salah sahiji fitur anu paling dipénta nyaéta aksés tanpa dijaga pikeun nyambung ka komputer jauh tanpa kedah… baca leuwih

Kumaha cara ningali daptar alat USB anu nyambung dina Windows 10

Kumaha cara ningali daptar alat USB anu nyambung dina Windows 10

Kumaha ningali daptar alat USB anu nyambung dina Windows 10 Upami anjeun peryogi terang alat mana anu disambungkeun via USB dina Windows 10 atanapi vérsi sistem sateuacana, Manajer Alat sanés alat anu paling merenah pikeun éta, tapi aya pihak katilu. utilitas anu tiasa ngabantosan anjeun. ngamungkinkeun anjeun gancang kéngingkeun daptar sadaya... baca leuwih

Pareuman pembaruan otomatis pikeun Opera

Nonaktipkeun apdet otomatis pikeun Opera Pikeun nganonaktipkeun apdet pikeun browser Opera, disarankeun pikeun nuturkeun sababaraha saran di handap dina kawijaksanaan anjeun, ku kituna versi anyar teu boga kasempetan pikeun ngundeur tur masangkeunana. Upami pangotektak wéb anjeun parantos ngaunduh vérsi pangénggalna anu peryogi dibalikan deui Opera pikeun pamasangan,… baca leuwih

Ngadamel téks miring dina Photoshop

Nyiptakeun Téks Miring dina Photoshop Nyiptakeun sareng ngédit téks dina Photoshop henteu rumit. Memang bener aya hiji "tapi": Anjeun kudu boga pangaweruh jeung kaahlian tangtu. Anjeun tiasa kéngingkeun sadayana ku diajar palajaran Photoshop dina situs kami. Tutorial ieu bakal dikhususkeun pikeun salah sahiji jinis pangolahan téks:… baca leuwih

Kumaha cara nyimpen setélan pangotéktak Google Chrome

Kumaha Nyimpen Setélan Pangotektak Google Chrome Google Chrome mangrupikeun browser anu kuat sareng fungsional anu ngagaduhan seueur alat dina arsenalna pikeun konfigurasi anu lengkep. Tangtosna, upami ngalih ka komputer énggal atanapi masang deui browser banal, teu aya pangguna anu hoyong kaleungitan sadaya setélan anu diséépkeun… baca leuwih

Ngaktipkeun plugins NPAPI di Google Chrome

Ngaktipkeun plugins NPAPI dina Google Chrome Browser Google Chrome boga parabot husus, disebut plug-in, diwangun-in pikeun neuleu mintonkeun eusi dina Internét. Lila-lila, Google nguji tambihan anyar pikeun panyungsi anjeun sareng ngaleungitkeun anu teu dihoyongkeun. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan grup plug-in dumasar kana NPAPI. Seueur pangguna… baca leuwih

Dimana ekstensi dina Google Chrome?

Dimana ekstensi dina Google Chrome? Google Chrome mangrupikeun browser wéb anu paling populér. Ieu alatan sipat cross-platform na, multi-fungsi, pilihan kustomisasi éksténsif, sarta rojongan pikeun jumlah pangbadagna (dibandingkeun kompetisi) ekstensi (add-ons). Dina tulisan ieu urang bakal ngobrol ngeunaan dimana… baca leuwih

Sora ngagentér

Pangropéa sora Dina ulasan ieu - program gratis pangsaéna pikeun ngarobih sora dina komputer anjeun - dina Skype, TeamSpeak, RaidCall, Viber, kaulinan, sareng dina aplikasi anu sanés nalika ngarékam tina mikropon (tapi anjeun ogé tiasa ngarobih sinyal sora sanés Audio) . Émut yén sababaraha program anu disayogikeun tiasa… baca leuwih

Meungpeuk situs wéb dina browser Opera

Meungpeuk situs wéb dina browser Opera

Ngablokir situs wéb dina browser Opera Internét mangrupikeun lautan inpormasi dimana browser mangrupikeun jinis kapal. Tapi kadang perlu nyaring informasi ieu. Utamana, sual nyaring situs kalawan eusi dubious relevan dina kulawarga jeung barudak. Hayu urang terang kumaha meungpeuk situs dina ... baca leuwih

friGate pikeun Mozilla Firefox

friGate pikeun Mozilla Firefox Upami sumber Internét paporit anjeun diblokir ku ISP atanapi administrator sistem anjeun, anjeun henteu kedah hilap deui. Ekstensi anu pas dipasang pikeun browser Mozilla Firefox bakal ngamungkinkeun anjeun ngaliwat blok ieu. friGate mangrupikeun salah sahiji ekstensi browser anu pangsaéna pikeun Mozilla… baca leuwih

Nyoplokkeun utusan Telegram dina PC sareng alat sélulér

Nyoplokkeun Telegram messenger dina PC sareng alat sélulér Aplikasi Telegram anu beunghar fitur anu populer nawiskeun para pamiarsa na rupa-rupa kasempetan sanés ngan ukur pikeun komunikasi, tapi ogé pikeun konsumsi rupa-rupa kontén, tina catetan anu teu pati penting sareng warta ka audio sareng pidéo. Sanajan ieu sareng anu sanésna ... baca leuwih

Kumaha narjamahkeun halaman dina Google Chrome

Kumaha narjamahkeun halaman dina Google Chrome Google Chrome mangrupikeun browser wéb fungsional anu ngagaduhan seueur fitur anu mangpaat sacara standar, sareng anjeun tiasa ngalegaan kamampuanna ku masang plugins. Khususna, tulisan ieu bakal nyarioskeun kumaha anjeun tiasa narjamahkeun halaman dina browser ku metode standar sareng nganggo ekstensi… baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun Adobe Flash Player di Google Chrome

Kumaha Aktipkeun Adobe Flash Player dina Google Chrome Adobe Flash Player mangrupakeun pamuter populér pikeun muterkeun eusi flash anu masih relevan kiwari. Browser wéb Google Chrome parantos ngagaduhan Flash Player sacara standar, tapi upami eusi flash dina halaman wéb henteu jalan, sigana mah… baca leuwih

Browser populér dumasar kana mesin Firefox

Panyungsi populér dumasar kana mesin Firefox Mozilla Firefox nyaéta browser anu populer pisan anu ngagaduhan seueur peminat di sakumna dunya. Upami anjeun wareg sareng browser ieu, tapi dina waktos anu sami hoyong nyobian anu énggal, dina tulisan ieu anjeun bakal mendakan browser anu diwangun dina mesin Firefox. Seueur pangguna ... baca leuwih

Browser Microsoft Edge dina Windows 10

Browser Microsoft Edge di Windows 10 Microsoft Edge mangrupikeun browser énggal anu diwanohkeun dina Windows 10 sareng narik minat seueur pangguna sabab ngajanjikeun kecepatan anu luhur (kalayan, numutkeun sababaraha tés - langkung luhur tibatan Google Chrome sareng Mozilla Firefox), dukungan pikeun jaringan modern. téknologi sareng antarmuka singket (bari… baca leuwih

Kumaha cara ngajual barang-barang di-game dina Steam

Kumaha Ngajual Barang Kaulinan dina Steam Steam gaduh sababaraha fitur anu pikaresepeun. Kalawan sistem kaulinan ieu, anjeun teu ngan bisa maénkeun kaulinan, tapi ogé ngobrol jeung babaturan, babagi Potret layar sareng video, ngalirkeun data kaulinan, barang dagang, jsb. Salah sahiji kamungkinan anu pikaresepeun nyaéta dagang barang dina Steam, anu bakal urang bahas dina tulisan ieu. Penjualan… baca leuwih

Ngadamel dokumén A4 dina Photoshop

Nyiptakeun dokumén A4 dina Photoshop A4 mangrupikeun ukuran kertas internasional kalayan rasio aspék 210 × 297 mm. Format ieu paling umum sareng seueur dianggo pikeun nyitak sababaraha dokumén. Dina Photoshop, dina tahap nyiptakeun dokumén anyar, anjeun tiasa milih sababaraha jinis sareng format, kalebet… baca leuwih

VidIQ pikeun Opera

VidIQ pikeun Opera

VidIQ pikeun Opera Masang Ekstensi Hiji-hijina kasusah anu bakal dipendakan ku pangguna Opera nalika nganggo ekstensi vidIQ nyaéta pamasanganna. Ieu kusabab pamekar henteu acan nambihkeunana ka toko resmi, janten tambihanna dilakukeun ngalangkungan Toko Wéb Chrome. Pikeun… baca leuwih

Ngagunakeun Video DownloadHelper dina Mozilla Firefox

Nganggo Video DownloadHelper dina Mozilla Firefox Video DownloadHelper mangrupikeun ekstensi browser gratis anu nambihan fungsi pikeun ngaunduh pidéo sareng musik tina sababaraha situs wéb populér. Alat ieu ogé cocog sareng Mozilla Firefox, sareng upami anjeun hoyong ngartos fitur utama sareng tambahan, baca pituduh léngkah-léngkah kami ngeunaan cara ngagunakeunana… baca leuwih

Kumaha carana ngalereskeun file JPG anu rusak

Kumaha Ngalereskeun Payil JPG Rusak Saatos recovering poto ti flash drive atawa kartu memori, atawa kadang saukur ku nyalin payil JPG, poto eta bisa jadi ruksak. Biasana kuring nampi pesen yén format file ieu henteu didukung, "Windows photo viewer can't open this picture... baca leuwih

Tempat kecap akses disimpen dina browser Opera

Dimana kecap akses disimpen dina browser Opera Fitur anu paling merenah tina Opera nyaéta pikeun nginget kecap akses nalika anjeun ngasupkeunana. Upami anjeun ngaktipkeun fitur ieu, anjeun moal kedah nginget sareng ngalebetkeun kecap konci dina formulir unggal waktos anjeun badé lebet kana situs anu tangtu. Browser bakal ngalakukeun sadayana ieu pikeun anjeun. Tapi kumaha carana ningali kecap akses… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online