Sambungan pikeun ngaunduh musik dina Google Chrome

Ekstensi pikeun ngaunduh musik dina Google Chrome Ayeuna Google Chrome mangrupikeun browser anu paling kasohor di dunya, janten, sajumlah ageung ekstensi dileupaskeun pikeun éta, mangaruhan pungsionalitas program sacara umum. Aya plugins husus anu tujuan utama pikeun nambahkeun hiji pilihan pikeun ngundeur musik ti loka béda. Sababaraha utilitas ieu ... baca leuwih

Ngagunakeun Savefrom.net dina Google Chrome

Nganggo Savefrom.net dina Google Chrome Plugin browser Savefrom.net mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling populér pikeun ngaunduh musik sareng pidéo tina sababaraha situs. Saatos instalasi, tombol husus ditambahkeun kana web browser nu ngidinan Anjeun pikeun milih kualitas tur mimitian undeuran. Alat ieu bakal janten pilihan anu saé pikeun… baca leuwih

Kumaha cara nyimpen setélan pangotéktak Google Chrome

Kumaha Nyimpen Setélan Pangotektak Google Chrome Google Chrome mangrupikeun browser anu kuat sareng fungsional anu ngagaduhan seueur alat dina arsenalna pikeun konfigurasi anu lengkep. Tangtosna, upami ngalih ka komputer énggal atanapi masang deui browser banal, teu aya pangguna anu hoyong kaleungitan sadaya setélan anu diséépkeun… baca leuwih

Ngaktipkeun plugins NPAPI di Google Chrome

Ngaktipkeun plugins NPAPI dina Google Chrome Browser Google Chrome boga parabot husus, disebut plug-in, diwangun-in pikeun neuleu mintonkeun eusi dina Internét. Lila-lila, Google nguji tambihan anyar pikeun panyungsi anjeun sareng ngaleungitkeun anu teu dihoyongkeun. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan grup plug-in dumasar kana NPAPI. Seueur pangguna… baca leuwih

Dimana ekstensi dina Google Chrome?

Dimana ekstensi dina Google Chrome? Google Chrome mangrupikeun browser wéb anu paling populér. Ieu alatan sipat cross-platform na, multi-fungsi, pilihan kustomisasi éksténsif, sarta rojongan pikeun jumlah pangbadagna (dibandingkeun kompetisi) ekstensi (add-ons). Dina tulisan ieu urang bakal ngobrol ngeunaan dimana… baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun Adobe Flash Player di Google Chrome

Kumaha Aktipkeun Adobe Flash Player dina Google Chrome Adobe Flash Player mangrupakeun pamuter populér pikeun muterkeun eusi flash anu masih relevan kiwari. Browser wéb Google Chrome parantos ngagaduhan Flash Player sacara standar, tapi upami eusi flash dina halaman wéb henteu jalan, sigana mah… baca leuwih

Kumaha narjamahkeun halaman dina Google Chrome

Kumaha narjamahkeun halaman dina Google Chrome Google Chrome mangrupikeun browser wéb fungsional anu ngagaduhan seueur fitur anu mangpaat sacara standar, sareng anjeun tiasa ngalegaan kamampuanna ku masang plugins. Khususna, tulisan ieu bakal nyarioskeun kumaha anjeun tiasa narjamahkeun halaman dina browser ku metode standar sareng nganggo ekstensi… baca leuwih

Adguard pikeun Google Chrome

Adguard pikeun Google Chrome Seueur situs Internét sacara harfiah pinuh ku pariwara. Leres, pikeun sabagian éta - cara anu cocog pikeun kéngingkeun artos sareng ngembangkeun proyék online anjeun, tapi pikeun anu sanés sajumlah ageung unit iklan agrésif anu kualitasna diragukeun mangrupikeun cara pikeun kéngingkeun artos tanpa hariwang ngeunaan kanyamanan… baca leuwih

Meungpeuk situs wéb di Google Chrome

Ngablokir situs wéb dina Google Chrome Nganggo browser sanés mangrupikeun kagiatan anu aman, sareng ieu hususna leres pikeun murangkalih. Kolot sakapeung hoyong ngawatesan aksés ka sumber-sumber anu tangtu pikeun alesan ieu, tapi henteu mendakan pilihan anu cocog dina browser wéb. Janten, ekstensi khusus, program… baca leuwih

uBlock Asal: pameungpeuk iklan pikeun pangotéktak Google Chrome

uBlock Asal: pameungpeuk iklan pikeun pangotéktak Google Chrome

uBlock Origin - Pameungpeuk Iklan pikeun Browser Google Chrome Anyar-anyar ieu, seueur pisan iklan dina Internét anu parantos janten masalah pikeun milarian sumber wéb anu ngagaduhan sahenteuna sajumlah iklan anu sedeng. Upami anjeun bosen ku iklan anu ngaganggu, extension uBlock Origin pikeun browser Google Chrome bakal mangpaat. … baca leuwih

3 cara pikeun nganonaktifkeun AdBlock di Google Chrome

3 cara pikeun nganonaktipkeun AdBlock dina Google Chrome Seueur pangguna anu terang ekstensi anu efektif pikeun browser Google Chrome sapertos AdBlock. Ekstensi ieu lengkep ngabebaskeun pangguna tina nampilkeun iklan dina sababaraha sumber wéb. Nanging, dina hal ieu urang bakal nganggap kaayaan nalika perlu pikeun ngaktipkeun tampilan iklan dina AdBlock. … baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun VPN di Google Chrome

Kumaha ngaktipkeun VPN dina Google Chrome Pilihan 1: Browser dina PC Versi lengkep Google Chrome anu sayogi dina PC ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun tilu cara pikeun ngaktipkeun VPN sakaligus. Dina waktos anu sami, masing-masing metode gaduh sababaraha pilihan gumantung kana pilihan extension, proxy ... baca leuwih

Fitur Google Chrome ékspérimén

Fitur Ékspérimén Google Chrome Upami anjeun pangguna Google Chrome anu berpengalaman, anjeun sigana bakal resep terang yén panyungsi anjeun ngagaduhan bagian anu ageung kalayan sagala rupa pilihan rahasia sareng setélan uji pikeun browser. Bagian anu misah tina Google Chrome, anu henteu tiasa diaksés tina ménu browser biasa, ngamungkinkeun… baca leuwih

Pikeun ngaleupaskeun Google Chrome lengkep dina Windows

Pikeun ngahapus lengkep Google Chrome dina Windows Sanajan Google Chrome dianggap salaku browser anu pang populerna, kadang-kadang pangguna ngahapus éta kusabab henteu aya gunana. Ieu ogé kajantenan sabab anjeun kedah pasang deui, tapi éta langkung jarang tibatan kaayaan anu munggaran. Aya sababaraha cara pikeun ngalaksanakeun tugas: kalayan bantosan… baca leuwih

Kumaha cara miceun layar kulawu di Google Chrome

Kumaha carana miceun layar abu dina Google Chrome Hanjakal, ampir sagala program dina hambalan umpteenth gawé bareng eta bisa mimiti malfunctions. Ieu sering kajadian sareng browser Google Chrome, anu tiasa ngadadak ngahasilkeun layar abu-abu anu henteu nyarankeun neraskeun damel sareng browser wéb. Nalika browser Google Chrome… baca leuwih

Kumaha ngaktipkeun WebGL di Google Chrome

Kumaha ngaktipkeun WebGL dina Google Chrome Pilihan 1: Browser dina komputer anjeun Téknologi WebGL dina browser Internet Google Chrome ningkatkeun pisan kamampuan grafik, ngamungkinkeun seueur elemen kompléks, kalebet kaulinan 3D, ngajalankeun tanpa peryogi plugins. Pungsi ieu mimitina dina kaayaan diaktipkeun sareng teu tiasa dinonaktipkeun, tapi… baca leuwih

Tambahkeun tautan gancang dina Google Chrome

Nambahkeun Tumbu Gancang dina Google Chrome Pilihan 1: Vérsi PC Lamun make versi PC tina browser Google Chrome, mindeng diperlukeun pikeun nyimpen Tumbu ka loka tangtu ku kituna anjeun bisa gancang napigasi ka sumber nu dipikahoyong engké. Program ieu nawiskeun dua alat khusus pikeun tujuan ieu. Métode 1: Tambihkeun téténggér… baca leuwih

Alesan pikeun kagagalan Flash Player di Google Chrome

Alesan pikeun kagagalan Flash Player di Google Chrome

Alesan pikeun henteuna Flash Player dina Google Chrome Perluasan gancang tina browser Internet Google Chrome utamana alatan fungsionalitas éksténsif sarta rojongan pikeun sakabéh téknologi Internet modern, kaasup nu panganyarna malah ékspérimén. Tapi bahkan fungsi anu ditungtut ku pangguna sareng pamilik… baca leuwih

Ngagunakeun iMacros di Google Chrome

Nganggo iMacros dina Google Chrome Seueur pamekar pihak katilu nawiskeun ekstensi sorangan pikeun browser Google Chrome anu populér, ngalegaan fungsionalitas standar na. Diantara daptar sadaya plugins nyaéta iMacros, aplikasi pikeun ngaoptimalkeun palaksanaan tugas rutin anu peryogi sababaraha waktos. Kami nyarankeun ngajalajah… baca leuwih

anonymoX: perpanjangan pikeun Google Chrome anu nyayogikeun anonim dina Internét

anonymoX - extension pikeun Google Chrome nu nyadiakeun anonymity on Internét Ahir-ahir ieu, parabot husus pikeun mastikeun anonymity on Internet geus jadi utamana populér, sahingga anjeun bebas ngadatangan situs diblokir tur teu nyebarkeun informasi perlu ngeunaan diri. Pikeun browser Google Chrome salah sahiji plugins ieu anonymoX. AnonymoX mangrupikeun plugin-anonymizer… baca leuwih

Kumaha mupus kecap akses anu disimpen di Google Chrome

Kumaha mupus kecap akses anu disimpen di Google Chrome

Kumaha mupus kecap akses anu disimpen dina Google Chrome Ayeuna, sagala browser wéb modern nawiskeun pikeun nginget kombinasi login sareng kecap akses anu diasupkeun pikeun otorisasi gancang dina situs anu dianggo engké. Fungsi anu sami ngamungkinkeun anjeun ningali konci anu hilap iraha waé, anu saé pisan nalika damel… baca leuwih

Nyabut pamasangan ekstensi dina Google Chrome

Pupus pamasangan ekstensi dina Google Chrome Di dunya ayeuna, ampir sadaya pangguna ngaksés wéb global unggal dinten nganggo browser wéb anu cocog pikeun aranjeunna. Google Chrome mangrupikeun browser anu pang populerna di dunya, janten sajumlah ageung ekstensi tambahan parantos dileupaskeun pikeun éta, anu tiasa diunduh… baca leuwih

Pareuman bewara push di Google Chrome

Pareuman bewara push di Google Chrome

Pareuman bewara push dina pamaké Internet Google Chrome Aktif terang yén nalika ngadatangan rupa-rupa sumber wéb, aranjeunna tiasa sapatemon sahenteuna dua masalah: iklan ngaganggu sareng bewara pop-up. Leres yén spanduk pariwara ditampilkeun ngalawan kahayang urang, tapi sadayana ngalanggan nampi pesen push anu ngaganggu… baca leuwih

Naha pidéo na henteu diputer di Google Chrome?

Naha pidéo henteu tiasa diputer dina Google Chrome? Samemeh Anjeun mimiti manggihan tur ngalereskeun masalah playback video dina Google Chrome, pariksa titik paling jelas tur kritis: laju jeung stabilitas sambungan internét anjeun. Upami indikator ieu seueur anu dipikahoyong, cobian ngaoptimalkeunana maksimal atanapi antosan… baca leuwih

Kumaha mulangkeun tab di Google Chrome

Kumaha mulangkeun tab dina Google Chrome Nalika nganggo Chrome, pangguna muka sajumlah ageung tab, ngagentos antara aranjeunna, nyiptakeun anu énggal sareng nutup anu teu perlu. Ku alatan éta, teu ilahar mun ngahaja nutup hiji atawa leuwih situs anu masih diperlukeun. Dinten ieu kami bakal ningali metode naon anu aya pikeun pulih anjeun… baca leuwih

Setélan disumputkeun di Google Chrome

Setélan disumputkeun dina Google Chrome Google Chrome mangrupikeun browser wéb anu kuat sareng fungsional anu ngagaduhan seueur pilihan setélan dina arsenal na. Nanging, henteu sadayana pangguna terang yén bagian "Setélan" ngan ukur nampilkeun sabagian leutik alat pikeun ngerjakeun ningkatkeun browser, sabab aya ogé setélan anu disumputkeun, anu… baca leuwih

Masang panarjamah dina browser Google Chrome

Masang penerjemah dina browser Google Chrome Pamaké anu aktip ngagunakeun Internét sering mendakan diri dina situs wéb anu eusina dina basa asing. Teu salawasna merenah pikeun nyalin téks jeung narjamahkeun ngaliwatan layanan husus atawa program, jadi solusi alus nyaéta pikeun ngaktipkeun tarjamah otomatis… baca leuwih

ZenMate pikeun Google Chrome

ZenMate pikeun Google Chrome Dina kanyataan ayeuna, seueur situs web sareng aplikasi anu diblokir pikeun nagara anu tangtu atanapi bahkan pikeun pangguna anu tangtu. Watesan ieu ngan ukur tiasa dihindari ku cara ngarobih alamat IP, sareng langkung saé pikeun ngalakukeunana nganggo sababaraha program komputer. Pikeun gancang ngarobah inpormasi ngeunaan lokasi anjeun nyaéta… baca leuwih

Téténgger visual pikeun Google Chrome

Tetengger Visual pikeun Google Chrome Salah sahiji alat anu pang populerna dina browser Google Chrome nyaéta tetengger visual. Kalayan bantosan téténggér visual, anjeun bakal tiasa ngaksés situs anu dipikahoyong langkung gancang sabab anjeun bakal salawasna ningalina. Dinten ieu kami bakal ningali sababaraha solusi pikeun ngatur téténggér visual dina browser… baca leuwih

Konci tab dina browser Google Chrome

Ngonci tab dina browser Google Chrome Hiji-hijina jalan ayeuna sadia pikeun ngamankeun tab dina versi desktop Google Chrome nyaeta ngagunakeun menu konteks: ngan-klik katuhu (PKM) item tur pilih item luyu. Tab bakal dok sareng... baca leuwih

Ngagunakeun extension Hello dina Google Chrome

Nganggo Hello Extension dina Google Chrome Ahir-ahir ieu, beuki seueur situs web anu diblokir ku Panyadia Ladénan Internét kusabab sababaraha alesan. Dina hal ieu, pamaké biasa teu bisa ngakses sumberdaya web, sabab blocking ngaliwatan itungan lokasi ku alamat IP. Tapi, sababaraha peminat… baca leuwih

Kumaha carana miceun Mail.ru tina browser Google Chrome

Kumaha miceun Mail.ru tina browser Google Chrome Panginten perusahaan Rusia anu paling intrusive nyaéta Yandex sareng Mail.ru. Dina kalolobaan kasus, nalika masang parangkat lunak, upami kotakna henteu dipiceun dina waktosna, sistem macét sareng produk parangkat lunak ti perusahaan ieu. Dinten ieu kami bakal ngabahas kumaha carana ngahapus Mail.ru tina… baca leuwih

Browser Google Chrome lalaunan: Panyabab utama masalah

Ngalambatkeun browser Google Chrome: Panyabab utama masalah Pikeun browsing wéb anu nyaman, hal kahiji nyaéta browser anu dipasang dina komputer tiasa dianggo leres, tanpa nunjukkeun telat atanapi rem. Hanjakalna, pangguna browser Google Chrome sering disanghareupan kanyataan yén browser éta kasohor lambat. The… baca leuwih

Balikkeun browser Google Chrome

Mulangkeun browser Google Chrome Penting! Masing-masing pitunjuk di handap ngalibatkeun pamulihan Google Chrome, tapi mangrupikeun prosedur anu béda-béda sareng masihan hasil anu béda. Anu di antarana sareng iraha nerapkeun gumantung kana tugas anu bakal dilaksanakeun, sareng kami bakal nunjukkeun éta dina awal unggal metode. Métode 1: Mulangkeun… baca leuwih

Ngalereskeun masalah kasalahan privasi Google Chrome

Ngalereskeun masalah kasalahan privasi Google Chrome

Ngarengsekeun Masalah Kasalahan Privasi Google Chrome Métode 1: Maksakeun Transisi Loka Seueur waktos, kasalahan privasi nunjukkeun sababaraha masalah sareng sertipikat dina situs anu anjeun cobian aksés; contona, aranjeunna geus kadaluwarsa. Dina kalolobaan kaayaan, browser ngahalangan kamampuan pikeun ... baca leuwih

Kumaha mupus tetengger di Google Chrome

Kumaha mupus téténggér dina Google Chrome Kalayan waktos nganggo Google Chrome, ampir sadaya pangguna browser ieu nambihan téténggér kana halaman Internét anu paling pikaresepeun sareng diperyogikeun. Sareng nalika téténggér henteu diperyogikeun deui, anjeun tiasa ngahapus aranjeunna tina browser. Google Chrome pikaresepeun sabab nalika anjeun asup… baca leuwih

Nganonaktipkeun pembaruan di Google Chrome

Nonaktipkeun Apdet dina Google Chrome apdet software Timely penting pikeun operasi stabil sarta aman, sarta hiji-hijina jalan pikeun meunangkeun fitur anyar. Nanging, henteu sadayana pangguna nganggap éta wajib, sareng aya anu ngan ukur resep henteu nyéépkeun lalu lintas kawates. Pikeun kahiji sareng kadua ... baca leuwih

Kumaha carana ngadamel Google Chrome salaku browser standar

Kumaha cara ngajantenkeun Google Chrome browser standar Google Chrome mangrupikeun browser anu paling populer di kalangan pangguna PC kusabab stabilitas, kagancangan, antarmuka pangguna anu ketat sareng singkronisasi sareng jasa proprietary. Ku alatan éta, lolobana pamaké ngagunakeun éta salaku browser utama dina komputer maranéhanana. Dinten ieu kami bakal mertimbangkeun kumaha… baca leuwih

Épéksi anu kapaké pikeun Google Chrome

Ekstensi Mangpaat pikeun Pameungpeuk Iklan Google Chrome Panginten ekstensi anu paling penting sareng dipikabutuh pikeun seuseueurna pangguna browser naon waé, sanés ngan ukur Google Chrome, mangrupikeun pameungpeuk iklan. Anjeun tiasa nyingkirkeun iklan anu ngaganggu, spanduk, pop-up, pidéo sareng kontén anu ngaganggu sanés kalayan bantosan Adblock, Adblock… baca leuwih

Kumaha migrasi tetengger dina Google Chrome

Kumaha migrasi tetengger dina Google Chrome

Kumaha migrasi téténggér dina Google Chrome Mindahkeun téténggér antara panyungsi Google Chrome dina alat anu béda Sababaraha pangguna gaduh langkung ti hiji alat, naha éta komputer, laptop, tablet atanapi telepon sélulér. Tiap di antarana bisa boga Google Chrome dipasang salaku browser utama maranéhanana. Akibatna, pangguna nyimpen téténggér… baca leuwih

Setélan mesin pencari dina browser Google Chrome

Setélan mesin pencari dina browser Google Chrome Pilihan 1: Setélan mesin pencari Komputer dina Google Chrome ngalibatkeun netepkeun salah sahiji layanan standar anu sayogi atanapi nambihan anu énggal, tapi aya ogé pilihan sanés. Robah mesin pencari Telepon menu browser wéb sareng buka "Setélan". Gulung… baca leuwih

Kumaha mupus sajarah di Google Chrome

Kumaha mupus sajarah dina Google Chrome Nalika nganggo Google Chrome, browser ngarékam inpormasi ngeunaan halaman wéb anu anjeun kunjungi, anu kabentuk kana log kunjungan. Ti waktos ka waktos, disarankeun pikeun ngalaksanakeun prosedur beberesih dina panyungsi anjeun, anu kalebet ngabersihkeun riwayat… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami browser Google Chrome moal dipasang

Naon anu kudu dipigawé lamun browser Google Chrome teu install Loba pamaké geus akrab jeung Google Chrome, sakumaha dibuktikeun ku statistik pamakean na, nu jelas nembongkeun kaunggulan na leuwih web browser lianna. Janten anjeun mutuskeun pikeun masihan panyungsi sacara pribadi. Tapi masalahna nyaeta browser nu teu dipasang dina komputer Anjeun. … baca leuwih

Kumaha mupus cookies di Google Chrome

Kumaha mupus cookies dina Cookies Google Chrome mangrupikeun alat bantu anu saé anu sacara signifikan tiasa ningkatkeun kualitas browsing wéb, tapi hanjakalna, akumulasi kaleuleuwihan file ieu sering nyababkeun kinerja browser Google Chrome anu goréng. Dina hal ieu, pikeun browser tiasa dianggo deui salaku… baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun kasalahan "Undeur kaganggu" dina Google Chrome

Cara Ngalereskeun Kasalahan "Ngundeur Interrupted" dina Google Chrome Nalika damel sareng browser Google Chrome, pangguna tiasa mendakan rupa-rupa masalah anu ngaganggu panggunaan normal browser wéb. Husus, ayeuna urang bakal ningali naon anu kudu dipigawé lamun kasalahan "Download interrupted" némbongan. Kasalahan "Download Interrupted" cukup umum di antara… baca leuwih

Kumaha cara miceun pesen "Sambungan anjeun henteu aman" dina Google Chrome

Kumaha miceun pesen "Sambungan anjeun henteu aman" dina Google Chrome Nalika ngotéktak sababaraha sumber wéb, pangguna browser Google Chrome tiasa mendakan yén aksés kana sumber daya parantos dibatesan sareng tinimbang halaman anu dipénta, éta muncul dina layar pesen "Anjeun. sambungan teu aman". Dinten ieu kami bakal mendakan kumaha… baca leuwih