Setélan browser Google Chrome

Setélan browser Google Chrome

Setélan pangotektak Google Chrome Nyetel kecap akses pangotektak Teu salawasna mungkin pikeun mastikeun yén pamaké ngarobah propil sorangan bari berinteraksi sareng Google Chrome jeung émut ngalakukeunana sacara rutin. Dina kasus ieu, hiji extension husus dirancang pikeun nyetel sandi dina browser datang ka nyalametkeun teh. Ieu murni pilihan, sareng ... baca leuwih

Kumaha migrasi tetengger dina Google Chrome

Kumaha migrasi tetengger dina Google Chrome

Kumaha migrasi téténggér dina Google Chrome Mindahkeun téténggér antara panyungsi Google Chrome dina alat anu béda Sababaraha pangguna gaduh langkung ti hiji alat, naha éta komputer, laptop, tablet atanapi telepon sélulér. Tiap di antarana bisa boga Google Chrome dipasang salaku browser utama maranéhanana. Akibatna, pangguna nyimpen téténggér… baca leuwih

uBlock Asal: pameungpeuk iklan pikeun pangotéktak Google Chrome

uBlock Origin - Pameungpeuk Iklan pikeun Browser Google Chrome Anyar-anyar ieu, seueur pisan iklan dina Internét anu parantos janten masalah pikeun milarian sumber wéb anu ngagaduhan sahenteuna sajumlah iklan anu sedeng. Upami anjeun bosen ku iklan anu ngaganggu, ekstensi uBlock Origin pikeun browser Google Chrome bakal mangpaat. … baca leuwih

Alesan pikeun kagagalan Flash Player di Google Chrome

Alesan pikeun henteu tiasa dianggo Flash Player dina Google Chrome Ekspansi gancang tina browser Internét Google Chrome utamina kusabab fungsionalitas anu éksténsif sareng dukungan pikeun sadaya téknologi Internét modéren, kalebet anu pang anyarna sareng ékspérimén. Tapi bahkan fungsi anu ditungtut ku pangguna sareng pamilik… baca leuwih

Pareuman bewara push di Google Chrome

Pareuman bewara push dina pamaké Internet Google Chrome Aktif terang yén nalika ngadatangan rupa-rupa sumber wéb, aranjeunna tiasa sapatemon sahenteuna dua masalah: iklan ngaganggu sareng bewara pop-up. Leres yén spanduk pariwara ditampilkeun ngalawan kahayang urang, tapi sadayana ngalanggan nampi pesen push anu ngaganggu… baca leuwih

Simpen tab dina browser Google Chrome

Nyimpen Tab dina Pangotektak Google Chrome Aktif ngagunakeun pangotektak wéb Google Chrome, pamaké PC anu teu boga pangalaman mikir kumaha carana nyimpen tab anu kabuka. Ieu bisa jadi dipikabutuh pikeun aksés leuwih gancang kana situs anjeun resep atawa dipikaresep. Dina artikel dinten ieu, urang bakal nutupan sagala pilihan mungkin ... baca leuwih

Kumaha mupus kecap akses anu disimpen di Google Chrome

Kumaha mupus kecap akses anu disimpen di Google Chrome

Kumaha mupus kecap akses anu disimpen dina Google Chrome Ayeuna, sagala browser wéb modern nawiskeun pikeun nginget kombinasi login sareng kecap akses anu diasupkeun pikeun otorisasi gancang dina situs anu dianggo engké. Fungsi anu sami ngamungkinkeun anjeun ningali konci anu hilap iraha waé, anu saé pisan nalika damel… baca leuwih

Ngabersihan lengkep browser Google Chrome

Ngabersihan lengkep browser Google Chrome

Ngabersihan Pangotektak Google Chrome Inpormasi Penting Perhatikeun yén seueur setélan anu diterapkeun bakal mangaruhan sadaya alat anu asup kana akun Google sareng nganggo singkronisasi. Janten, mareuman singkronisasi dina alat anu anjeun beberesih, atanapi setel itemna henteu ... baca leuwih

Ngalereskeun masalah kasalahan privasi Google Chrome

Ngalereskeun masalah kasalahan privasi Google Chrome

Ngarengsekeun Masalah Kasalahan Privasi Google Chrome Métode 1: Maksakeun Transisi Loka Seueur waktos, kasalahan privasi nunjukkeun sababaraha masalah sareng sertipikat dina situs anu anjeun cobian aksés; contona, aranjeunna geus kadaluwarsa. Dina kalolobaan kaayaan, browser ngahalangan kamampuan pikeun ... baca leuwih

Nganonaktifkeun proksi di Google Chrome

Nganonaktifkeun proksi di Google Chrome

Nonaktipkeun Proxies dina Google Chrome Browser Google Chrome ngimpor setelan proxy sistem, iwal plugins pihak katilu dipaké. Akibatna, mungkin pikeun nganonaktipkeun proxy dina program ieu ngaliwatan setélan sistem. Pencét ikon tilu titik pikeun muka… baca leuwih

Pareuman otomatis dina Chrome

Pareuman otomatis dina Chrome

Pareuman eusi otomatis dina Chrome Pilihan 1: Komputer Google Chrome gaduh fitur pikeun gampang ngaluyukeun seueur setélan, kalebet ngeusian otomatis. Pencét tombol ménu kabuka sareng pilih "Setélan". Pindah ka tab "Sandi". Flip saklar toggle. "Tawarkeun pikeun nyimpen kecap akses." di belah kénca. Balik deui ka halaman utama… baca leuwih

Kumaha carana nambihan tab énggal dina Google Chrome

Kumaha Nambahkeun Tab Anyar dina Google Chrome Google Chrome mangrupikeun browser wéb populér anu mangrupikeun browser anu kuat sareng fungsional anu sampurna pikeun dianggo sapopoé. Browser ngamungkinkeun anjeun gampang nganjang sababaraha halaman wéb dina waktos anu sami berkat kamungkinan nyiptakeun tab mandiri. Tab Google Chrome mangrupikeun tetengger khusus sareng… baca leuwih

Kumaha carana ngekspor tetengger Google Chrome

Cara ngekspor téténggér tina Google Chrome Sawaktos Anjeun ngalih panyungsi, Anjeun hoyong nyingkahan kaleungitan inpormasi penting sapertos téténggér. Upami anjeun hoyong nransper tetengger Google Chrome anjeun ka browser anu sanés, anjeun kedah ngékspor tetengger Chrome anjeun heula. Ékspor téténggér bakal nyimpen sadaya téténggér browser anu ayeuna... baca leuwih

Kumaha cara miceun bewara situs palsu di Google Chrome

Kumaha carana miceun peringatan situs palsu dina Google Chrome Google Chrome mangrupakeun browser nu boga sistem kaamanan diwangun-di dirancang pikeun nyegah aksés ka situs curiga jeung ngundeur file curiga. Upami browser yakin yén situs anu anjeun kunjungi henteu aman, éta bakal meungpeuk aksés anjeun. Hanjakalna,… baca leuwih

Kumaha mupus tetengger di Google Chrome

Kumaha mupus téténggér dina Google Chrome Kalayan waktos nganggo Google Chrome, ampir sadaya pangguna browser ieu nambihan téténggér kana halaman Internét anu paling pikaresepeun sareng diperyogikeun. Sareng nalika téténggér henteu diperyogikeun deui, anjeun tiasa ngahapus aranjeunna tina browser. Google Chrome pikaresepeun sabab nalika anjeun asup… baca leuwih

Kumaha Mindahkeun Tetengger ti Google Chrome kana Google Chrome

Kumaha Mindahkeun Tetengger tina Google Chrome ka Google Chrome Google Chrome parantos kéngingkeun gelar browser anu pang populerna di dunya sorangan, nawiskeun fitur éksténsif pikeun pangguna dina antarmuka anu gampang dianggo sareng intuitif. Dinten ieu kami badé ngalenyepan penanganan téténggér, nyaéta, kumaha anjeun tiasa… baca leuwih

Naon anu kedah dilakukeun upami browser Google Chrome moal dipasang

Naon anu kudu dipigawé lamun browser Google Chrome teu install Loba pamaké geus akrab jeung Google Chrome, sakumaha dibuktikeun ku statistik pamakean na, nu jelas nembongkeun kaunggulan na leuwih web browser lianna. Janten anjeun mutuskeun pikeun masihan panyungsi sacara pribadi. Tapi masalahna nyaeta browser nu teu dipasang dina komputer Anjeun. … baca leuwih

Kumaha cara miceun layar kulawu di Google Chrome

Kumaha carana miceun layar abu dina Google Chrome Hanjakal, ampir sagala program dina hambalan umpteenth gawé bareng eta bisa mimiti malfunctions. Ieu sering kajadian sareng browser Google Chrome, anu tiasa ngadadak ngahasilkeun layar abu-abu anu henteu nyarankeun neraskeun damel sareng browser wéb. Nalika browser Google Chrome… baca leuwih

anonymoX: perpanjangan pikeun Google Chrome anu nyayogikeun anonim dina Internét

anonymoX - extension pikeun Google Chrome nu nyadiakeun anonymity on Internét Ahir-ahir ieu, parabot husus pikeun mastikeun anonymity on Internet geus jadi utamana populér, sahingga anjeun bebas ngadatangan situs diblokir tur teu nyebarkeun informasi perlu ngeunaan diri. Pikeun browser Google Chrome salah sahiji plugins ieu anonymoX. AnonymoX mangrupikeun plugin-anonymizer… baca leuwih

Dimana tetengger Google Chrome anjeun disimpen

Dimana tetengger Google Chrome anjeun disimpen Salah sahiji alat anu paling penting dina browser naon waé nyaéta téténggér. Hatur nuhun ka aranjeunna anjeun gaduh kamungkinan pikeun nyimpen halaman wéb anu anjeun peryogikeun sareng ngaksésna langsung. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan dimana tetengger Google Chrome disimpen. Ampir sadaya pangguna… baca leuwih

Kumaha carana miceun Mail.ru tina browser Google Chrome

Kumaha miceun Mail.ru tina browser Google Chrome Panginten perusahaan Rusia anu paling intrusive nyaéta Yandex sareng Mail.ru. Dina kalolobaan kasus, nalika masang parangkat lunak, upami kotakna henteu dipiceun dina waktosna, sistem macét sareng produk parangkat lunak ti perusahaan ieu. Dinten ieu kami bakal ngabahas kumaha carana ngahapus Mail.ru tina… baca leuwih

Kumaha ngimpor tetengger ka Google Chrome

Kumaha ngimpor téténggér ka Google Chrome Saatos mutuskeun pikeun migrasi tina browser wéb ka Google Chrome, henteu kedah ngeusian browser kalayan téténggér, saleresna, anjeun ngan ukur kedah ngalangkungan prosedur impor. Tulisan ieu bakal nyaritakeun kumaha ngimpor téténggér dina browser wéb Google Chrome. Pikeun ngimpor téténggér kana... baca leuwih

Kumaha mariksa apdet Pepper Flash di Google Chrome

Kumaha Mariksa Pembaruan Pepper Flash dina Google Chrome Browser Google Chrome mangrupikeun browser wéb anu populer sareng seueur fitur. Henteu aya rahasia yén apdet browser énggal dileupaskeun sacara rutin. Nanging, upami anjeun kedah ngapdet sanés sadayana browser sacara umum, tapi komponén individuna, tugas ieu... baca leuwih

Kumaha carana ngaktipkeun Java di Google Chrome

Kumaha ngaktipkeun Java dina Google Chrome Kalayan sékrési vérsi panganyarna tina Google Chrome, browser parantos lirén ngadukung sababaraha plug-in anu biasa urang biasa, sapertos Java. Ukuran ieu lajeng dilaksanakeun pikeun ngaronjatkeun kaamanan browser. Tapi naon anu kudu dilakukeun upami anjeun kedah ngaktipkeun Java? Untungna, pamekar parantos… baca leuwih

Kumaha cara miceun pesen "Sambungan anjeun henteu aman" dina Google Chrome

Kumaha miceun pesen "Sambungan anjeun henteu aman" dina Google Chrome Nalika ngotéktak sababaraha sumber wéb, pangguna browser Google Chrome tiasa mendakan yén aksés kana sumber daya parantos dibatesan sareng tinimbang halaman anu dipénta, éta muncul dina layar pesen "Anjeun. sambungan teu aman". Dinten ieu kami bakal mendakan kumaha… baca leuwih

Unsur.Yandex: reinkarnasi tina Yandex Bar

Elements.Yandex: Yandex Bar Reincarnated Yandex Bar pikeun Chrome mangrupikeun ekstensi populér pikeun browser Google Chrome anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan email anyar, cuaca sareng kaayaan jalan, ogé gancang napigasi ka jasa Internét Yandex langsung dina browser. lulugu. Aduh, Yandex… baca leuwih

Kumaha carana nambihan tetengger visual dina Google Chrome

Kumaha Nambahkeun Tetengger Visual dina Google Chrome Ngatur tetengger browser anjeun mangrupikeun prosedur anu bakal ningkatkeun produktivitas anjeun. Tetengger visual mangrupikeun salah sahiji cara anu paling populér pikeun nempatkeun halaman wéb supados tiasa diakses gancang iraha waé. Dinten ieu kami bakal ningali kumaha nambihan spidol visual anyar… baca leuwih

Gawe sareng tambahan Google Chrome

Gawe sareng plug-in Google Chrome browser Google Chrome plug-in (sering bingung sareng ekstensi) mangrupikeun plug-in browser wéb khusus anu nambihan fungsionalitas tambahan kana browser. Dinten ieu kami bakal ningali langkung caket dimana ningali plug-in anu dipasang, kumaha ngaturna, sareng kumaha plug-in énggal tiasa dipasang. Plug-in Chrome mangrupikeun unsur ... baca leuwih

Setélan browser Google Chrome

Setélan Pangotektak Google Chrome Sawaktos Anjeun mimiti masang panyungsi Google Chrome dina komputer Anjeun, merlukeun sababaraha setélan leutik pikeun ngamimitian ngotektak wéb kalawan nyaman. Dinten ayeuna, urang badé ningali titik-titik utama setélan browser Google Chrome anu bakal mangpaat pikeun pangguna pemula. Panyungsi Google... baca leuwih

Kumaha ngagunakeun Google Chrome

Kumaha ngagunakeun Google Chrome Upami anjeun parantos mutuskeun pikeun ngalih tina browser wéb anu sanés ka browser Google Chrome, anjeun parantos nyandak kaputusan anu leres. Browser Google Chrome gaduh pungsionalitas anu saé, kinerja gancang, antarmuka anu saé kalayan pilihan pikeun nerapkeun téma desain, sareng seueur deui. Tangtosna, upami anjeun parantos nganggo browser anu sanés pikeun ... baca leuwih

Kumaha cara miceun halaman utama di Google Chrome

Kumaha miceun kaca mimiti dina Google Chrome Unggal pamaké tina browser Google Chrome bisa mutuskeun naha kaca nu tangtu bakal dipintonkeun dina ngamimitian atawa kaca saméméhna dibuka bakal otomatis dimuat. Upami éta halaman utama anu muka dina layar Google Chrome nalika anjeun ngamimitian browser,… baca leuwih

Kumaha balikan deui browser Google Chrome

Kumaha Ngareset Pangotektak Google Chrome Saatos ngadamel parobihan ageung kana Google Chrome atanapi salaku hasil tina katirisan, anjeun panginten kedah ngareset browser wéb populér anjeun. Salajengna, urang bakal ningali cara utama pikeun ngalaksanakeun tugas ieu. Balikan deui browser hartosna nutup aplikasi lengkep sareng ngamimitian deui. … baca leuwih

Kumaha carana ningkatkeun cache di Google Chrome

Kumaha carana ningkatkeun cache dina Google Chrome Sadaya panyungsi modéren, sacara standar, sawaréh nyimpen inpormasi tina halaman wéb, anu sacara signifikan ngirangan latency sareng jumlah lalu lintas "didahar" nalika dibuka deui. Inpo nu disimpen ieu euweuh leuwih ti cache a. Dinten ieu kami bakal ningali kumaha anjeun tiasa ningkatkeun cache dina… baca leuwih

Kumaha masang deui browser Google Chrome

Kumaha Pasang Ulang Pangotektak Google Chrome Sering pisan nalika ngarengsekeun masalah naon waé sareng panyungsi Google Chrome, pangguna mendakan rekomendasi pikeun masang deui browser wéb. Sigana naon anu pajeulit di dieu? Tapi di dieu pamaké boga patarosan, kumaha carana ngalakukeun tugas ieu bener pikeun mastikeun yén masalah ... baca leuwih

Browser Google Chrome lalaunan: Panyabab utama masalah

Ngalambatkeun browser Google Chrome: Panyabab utama masalah Pikeun browsing wéb anu nyaman, hal kahiji nyaéta browser anu dipasang dina komputer tiasa dianggo leres, tanpa nunjukkeun telat atanapi rem. Hanjakalna, pangguna browser Google Chrome sering disanghareupan kanyataan yén browser éta kasohor lambat. The… baca leuwih

Cara pikeun ngalereskeun kasalahan "Oopsie ..." dina Google Chrome

Cara pikeun ngalereskeun kasalahan "Oopsie ..." dina Google Chrome Browser Google Chrome anu populér kasohor ku pungsionalitasna, toko ekstensi ageung, dukungan aktip ti Google sareng seueur perks anu saé anu sanés, anu mangaruhan browser wéb ieu janten pang populerna di dunya. Hanjakalna, henteu sadayana pangguna… baca leuwih

Kumaha nyingkronkeun téténgger anjeun ti Google Chrome

Kumaha Nyingkronkeun Tetengger Google Chrome anjeun Salah sahiji fitur anu paling penting dina browser Google Chrome nyaéta pungsi singkronisasi, anu ngamungkinkeun anjeun ngaksés sadaya téténggér anu disimpen, riwayat browsing, plugins anu dipasang, kecap akses, sareng sajabana alat anu gaduh browser Chrome. dipasang sareng disambungkeun ka ... baca leuwih

Setélan disumputkeun di Google Chrome

Setélan disumputkeun dina Google Chrome Google Chrome mangrupikeun browser wéb anu kuat sareng fungsional anu ngagaduhan seueur pilihan setélan dina arsenal na. Nanging, henteu sadayana pangguna terang yén bagian "Setélan" ngan ukur nampilkeun sabagian leutik alat pikeun ngerjakeun ningkatkeun browser, sabab aya ogé setélan anu disumputkeun, anu… baca leuwih

Kumaha ngamutahirkeun plug-in di Google Chrome

Kumaha ngapdet plug-in dina Google Chrome Plugins mangrupikeun program miniatur anu dipasang dina panyungsi anjeun, janten sapertos parangkat lunak anu sanés, aranjeunna panginten kedah diropéa. Catetan-artikel ieu didedikasikeun pikeun pangguna anu resep kana apdet anu pas dina plug-in dina browser Google Chrome. Supaya aya… baca leuwih

Kumaha cara nyimpen setélan pangotéktak Google Chrome

Kumaha Nyimpen Setélan Pangotektak Google Chrome Google Chrome mangrupikeun browser anu kuat sareng fungsional anu ngagaduhan seueur alat dina arsenalna pikeun konfigurasi anu lengkep. Tangtosna, upami ngalih ka komputer énggal atanapi masang deui browser banal, teu aya pangguna anu hoyong kaleungitan sadaya setélan anu diséépkeun… baca leuwih

3 cara pikeun nganonaktifkeun AdBlock di Google Chrome

3 cara pikeun nganonaktipkeun AdBlock dina Google Chrome Seueur pangguna anu terang ekstensi anu efektif pikeun browser Google Chrome sapertos AdBlock. Ekstensi ieu lengkep ngabebaskeun pangguna tina nampilkeun iklan dina sababaraha sumber wéb. Nanging, dina hal ieu urang bakal nganggap kaayaan nalika perlu pikeun ngaktipkeun tampilan iklan dina AdBlock. … baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes