Kumaha cara mundur artos ti Steam

Kumaha carana narik duit ti uap Seueur pangguna platform kaulinan anu pang populerna anu kabetot dina patarosan: naha anjeun tiasa mundur artos tina uap? Ieu hususna leres upami anjeun ngantunkeun barang anu mahal sareng dijual. Hasilna, anjeun gaduh jumlah anu ageung dina akun Steam anjeun. Tetep maca… baca leuwih

Panggihan vérsi gim dina Steam

Panggihan versi game on Steam Kabutuhan pikeun manggihan versi kaulinan on Steam bisa lumangsung nalika anjeun nyobian maén kalawan babaturan anjeun online kalawan sagala rupa kasalahan. Anu mimiti, anjeun kedah mastikeun yén anjeun nganggo vérsi kaulinan anu sami, sabab vérsi anu béda-béda tiasa henteu cocog sareng anu sanés dina… baca leuwih

Kumaha cara ngajual barang-barang di-game dina Steam

Kumaha Ngajual Barang Kaulinan dina Steam Steam gaduh sababaraha fitur anu pikaresepeun. Kalawan sistem kaulinan ieu, anjeun teu ngan bisa maénkeun kaulinan, tapi ogé ngobrol jeung babaturan, babagi Potret layar sareng video, ngalirkeun data kaulinan, barang dagang, jsb. Salah sahiji kamungkinan anu pikaresepeun nyaéta dagang barang dina Steam, anu bakal urang bahas dina tulisan ieu. Penjualan… baca leuwih

Kumaha carana ngadamel landihan anjeun henteu katingali dina Steam

Kumaha carana sangkan nickname Anjeun halimunan on Steam Leuwih ti sakali pamaké platform kaulinan Steam bakal geus noticed nu sababaraha pamaké boga spasi kosong tinimbang nickname maranéhanana. Anjeun teu tiasa ngulang sami ku nempatkeun sajumlah spasi sabab sistem bakal balik deui nickname saméméhna. Pikeun ieu aya… baca leuwih

Dimana Potret layar uap Disimpen

Dimana Potret layar Uap Disimpen Sadaya pangguna uap tiasa kalayan gampang nyandak potret layar salami midangkeun. Saatos éta, anjeun ngan ukur kedah unggah gambar anu diciptakeun kana awan pribadi anjeun, upami diperyogikeun, saluyukeun setélan privasi. Sadaya gambar anu diolah ku cara ieu bakal sayogi pikeun ... baca leuwih

Panghasilan dina Uap

Earnings on Steam Aya sababaraha cara pikeun earn duit dina Steam. Tapi kudu inget yén ditarikna duit earned bakal rada hese. Naon anu anjeun hasilkeun bakal ditransfer kana dompét Steam anjeun. Pikeun mundur anjeun kedah angkat ka situs pihak katilu ka padagang anu dipercaya, janten anjeun moal ditipu. … baca leuwih

Ngagunakeun Stim

Ngagunakeun Stim Steam mangrupikeun platform kaulinan anu panggedéna dugi ka ayeuna. Hal ieu dipaké ku sababaraha puluhan juta jalma di sakuliah dunya. pangakuan platform ieu teu datang ku kasempetan. Steam mangrupikeun jinis jaringan sosial pikeun pamaén. Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun komunikasi sareng pamaén sanés, ngabagi layar layar, siaran ... baca leuwih

Apdet uap

Ngamutahirkeun uap Pikeun klien kaulinan bisa dianggo leres, perlu rutin diropéa kana versi panganyarna. Engké dina tulisan urang bakal nyaritakeun kumaha ngapdet Steam sareng naon anu kudu dilakukeun upami aya kasalahan. Ngamutahirkeun klien Steam Sacara standar, parangkat lunak otomatis diropéa sateuacan klien ngamimitian. … baca leuwih

Kumaha ngarobih daérah dina Steam

Kumaha Ngarobih Wewengkon dina Steam Steam dianggo ku seueur jalma di sakumna dunya. Ladenan ieu gaduh sistem kontrol terpadu anu netepkeun setélan anu tangtu dumasar kana daérah tempat anjeun. Setélan régional nangtukeun harga anu bakal ditingalikeun di toko uap, ogé kasadiaan… baca leuwih

Pikeun kaluar uap

Exiting Steam Exiting Steam tiasa dipikaharti salaku salah sahiji dua pilihan: ngarobah akun Steam anjeun sareng nutup klien Steam. Baca ngeunaan kumaha carana ngeureunkeun ngaroko dina Steam. Hayu urang ngaliwat unggal pilihan pikeun kaluar Steam dina urutan. Kumaha cara ngarobah akun Steam anjeun Upami anjeun kedah ngarobih… baca leuwih

Kumaha kuring tiasa ngantepkeun grup dina Steam?

Kumaha carana abdi tiasa ninggalkeun grup dina Steam? Salah sahiji fitur utama Steam nyaéta kamampuhan pikeun nyieun jeung ilubiung dina grup (komunitas). A pamaké bisa manggihan tur gabung grup dimana jalma anu maénkeun kaulinan anu sarua gabung. Tapi kumaha carana kaluar tina komunitas mangrupikeun patarosan anu seueur… baca leuwih

Uap henteu ngamuat halaman na. Naon anu kuring tiasa lakukeun?

Steam henteu ngamuat halaman. Naon anu kuring tiasa laksanakeun? Kadang-kadang aya kaayaan dimana uap eureun muka halaman: toko, kaulinan, warta, jsb. Masalah ieu sering kajadian ka pamaén di sakumna dunya, ku kituna kami parantos mutuskeun pikeun nyarioskeun ka anjeun kumaha ngalereskeunana dina tulisan ieu. Nyababkeun masalah Paling dipikaresep… baca leuwih

Disk baca kasalahan dina Steam

Kasalahan Maca Cakram dina Steam Salah sahiji masalah anu tiasa dipendakan ku pangguna Steam nalika nyobian ngaunduh kaulinan nyaéta pesen kasalahan maca disk. Kasalahan ieu tiasa disababkeun ku sababaraha alesan. Utamana kusabab karusakan kana dukungan dimana kaulinan parantos dipasang, ogé… baca leuwih

Font anu henteu biasa dina Steam

Font anu teu biasa dina Steam Upami anjeun aktip ngagunakeun uap, maén rupa-rupa kaulinan di dinya, anjeun panginten parantos ningali langkung ti sakali pangguna anu nickname ditulis dina font anu henteu standar. Sacara standar, Steam nganggo Arial, tapi jasa ieu ogé nawiskeun kamungkinan nyerat dina font anu henteu standar. Tetep maca… baca leuwih

Buka konci Pasar dina Kukus

Muka konci Pasar dina Steam Pasar mangrupikeun salah sahiji fitur anu pang populerna sareng dasar Steam. Ku ngajual barang-barang dina kaulinan, anjeun tiasa kéngingkeun artos anu saé, khususna upami anjeun ngartos nilai barang sareng gaduh kaahlian dagang pasar. Hanjakalna, Pasar Uap henteu mimitina… baca leuwih

Setélan uap

Setélan uap Steam nawarkeun rupa-rupa pilihan pikeun ngaluyukeun akun pamaké anjeun, antarbeungeut aplikasi, sareng seueur deui. Kalayan setélan Steam, anjeun bakal tiasa ngaropea platform kaulinan ieu dumasar kana kabutuhan anjeun. Salaku conto, anjeun tiasa nyetél desain halaman anjeun: naon anu bakal ditingalikeun ka pangguna anu sanés. Anjeun ogé tiasa ngaropea… baca leuwih

Ngadamel grup dina Steam

Jieun grup dina uap Sakur pamaké uap aktip bisa nyieun grup sorangan, di mana manéhna baris masangkeun rupa-rupa eusi: nyieun warta jeung acara dina topik nu tangtu, merenah komunikasi jeung sasama clan, server game, nulis ulasan. Mimitina, anjeun ngan ukur kedah nyiptakeunana, sareng éta henteu sesah ... baca leuwih

Kumaha carana miceun larangan dina Steam

Kumaha miceun larangan dina Steam Steam utamina diposisikan salaku platform komérsial. jasa ieu dirancang pikeun pamaké na mésér kaulinan. Tangtosna, aya kamungkinan maén kaulinan gratis-to-muter dina uap, tapi éta mangrupikeun sikep kabébasan tina pamekar. Nyatana, aya sababaraha watesan… baca leuwih

Buka konci akun Steam anjeun

Muka konci akun Steam anjeun Seueur pangguna uap henteu sadar yén akun dina platform kaulinan ieu tiasa dikonci. Sareng éta sanés ngan ukur larangan VAC anu aya hubunganana sareng selingkuh, atanapi larangan dina forum. Dina Steam kami ngobrolkeun ngeunaan blokiran lengkep profil, anu henteu ngamungkinkeun… baca leuwih

Naha kuring henteu tiasa lebet kana uap?

Naha kuring henteu tiasa log in kana Steam? Sanaos Steam parantos langkung ti 10 taun, pangguna platform kaulinan ieu masih gaduh masalah sareng éta. Salah sahiji masalah anu paling sering nyaéta kasusah pikeun ngaksés akun anjeun. Masalah ieu tiasa timbul pikeun sababaraha alesan. Tetep maca… baca leuwih

Mindahkeun artos tina hiji akun Steam kana anu sanés

Mindahkeun duit ti hiji akun Steam ka sejen Sanajan loba pilihan penanganan duit na, Steam teu sampurna finansial. Anjeun tiasa ngeusian dompét anjeun, kéngingkeun ngabalikeun duit pikeun kaulinan anu henteu cocog sareng anjeun, mésér barang di pasar. Tapi teu aya cara pikeun nransferkeun artos tina dompét ka… baca leuwih

Kumaha kuring kéngingkeun sadaya prestasi Uap kuring?

Kumaha carana abdi tiasa meunang sagala prestasi Steam abdi? Dina Steam, pikeun ngamangpaatkeun sababaraha kaulinan, anjeun kedah muka konci prestasi. Salaku conto, Tim Bénténg 2 mangrupikeun kaulinan sapertos kitu. Tangtosna, anjeun tiasa muka konci sadaya prestasi ku nyalira, sareng éta hal anu kedah dilakukeun. Atanapi anjeun tiasa nganggo parangkat lunak tambahan ... baca leuwih

Pareuman Mobile Authenticator dina Steam

Nonaktipkeun Mobile Authenticator dina Steam Steam Guard Mobile Authenticator ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun kaamanan akun Steam anjeun. Tapi dina waktos anu sareng nambihan sababaraha kasusah sareng otorisasina: anjeun kedah ngalebetkeun kode Steam Guard unggal-unggal anjeun lebet, sareng telepon anu ditingalikeun dina ... baca leuwih

Kumaha ngarobih kecap akses Uap anjeun

Kumaha Ngarobah Sandi Uap Anjeun Ngarobah sandi anjeun pikeun pamaké Steam, kitu ogé sagala jasa lianna, mindeng diperlukeun pikeun ngaronjatkeun kaamanan akun anjeun atanapi nalika anjeun teu bisa ngalengkepan login anjeun ayeuna. Gumantung kana kaayaan anu disanghareupan, prosedurna bakal béda, sareng di handap ieu urang bakal nganggap duanana… baca leuwih

Kodeu kasalahan 80 dina Steam. Pikeun ngalakukeun

Kode kasalahan 80 on Steam. Naon anu kudu dilakukeun Sapertos parangkat lunak anu sanés, Steam ngalaman gangguan. Salah sahiji jinis kacilakaan anu paling umum nyaéta masalah peluncuran kaulinan. Masalah ieu dituduhkeun ku kode 80. Lamun masalah ieu lumangsung, Anjeun moal bisa ngamimitian kaulinan nu dipikahoyong. Tetep maca… baca leuwih

Kumaha ngarobih nami pangguna Steam

Kumaha carana ngarobah ngaran pamaké Steam Ku alatan kaayaan nu tangtu, pamaké bisa jadi kudu ngarobah login uap, tapi sual sorangan ngalibatkeun dua lampah béda: kaluar tina akun tur asup jeung data séjén, atawa ngarobah login ayeuna ka nu anyar. hiji ku analogi jeung parobahan, contona, ... baca leuwih

Kumaha ngarobih email anjeun dina Steam

Kumaha Ngarobih Surélék anjeun dina Steam Seueur pangguna prihatin ngeunaan kaamanan akun Steam na, sabab kaayaan maling henteu jarang. Tanpa akun email anu diropéa, ka hareupna bakal langkung hese pikeun ngabuktikeun yén anjeun anu gaduh akun, salian ti éta, panginget ngeunaan penjualan terus-terusan sumping… baca leuwih

Kumaha kuring tiasa ngaktipkeun akun Steam kuring?

Kumaha carana abdi tiasa ngaktipkeun akun Steam abdi? Pas anjeun nyiptakeun akun dina Steam, anjeun bakal dibéjaan yén anjeun kedah ngaktipkeun akun anjeun. Tapi henteu sadayana pangguna, khususna pemula, terang kumaha ngalakukeunana. Éta pisan sababna naha urang mutuskeun pikeun ngangkat patarosan ieu dina artikel ieu. Kumaha carana abdi tiasa ngaktipkeun akun Steam abdi? Janten kumaha anjeun ... baca leuwih

Ekstensi gunana pikeun uap

Ékstensi mangpaat pikeun Steam Anjeun sering tiasa mendakan ekstensi pikeun Steam dina Internét. Sababaraha di antarana anu cukup praktis tur greatly simplify karya kalawan uap. Sareng sababaraha di antarana ngan ukur nambihan fitur tambahan anu henteu dituju. Dina tulisan ieu kami parantos milih ekstensi anu paling populér pikeun panyungsi. Ditingkatkeun Uap Ditingkatkeun… baca leuwih

Pilarian terang sabaraha biaya akun uap anjeun

Pilarian sabaraha harga akun Steam anjeun Kumaha anjeun tiasa terang nilai akun Steam anjeun? Pikeun milarian biaya akun, aya seueur kalkulator akun Steam. Aya sumber daya anu resmi diakui ku pamekar Steam dina wéb, disiapkeun pikeun ngitung total biaya akun anjeun, kalayan… baca leuwih

Hapus grup dina Steam

Pupus grup dina Steam Seueur anu bakal naroskeun: kumaha anjeun tiasa ngahapus grup dina Steam? Masalahna nyaéta ngahapus grup langsung, nganggo tombol henteu aya. Éta sababna patarosan ieu ditaroskeun ku seueur jalma. Ngahapus grup dina Steam henteu gampang, tapi ogé henteu pajeulit. Baca terus pikeun terang kumaha ngahapus… baca leuwih

Kéngingkeun kaulinan gratis dina Steam

Kéngingkeun Kaulinan Gratis dina Steam Steam mangrupikeun platform anu ageung dimana anjeun tiasa mendakan seueur kaulinan anu anjeun pikahoyong. Ngaliwatan layanan ieu utamana dibayar kaulinan disebarkeun, Tapi aya ogé loba produk nu teu perlu mayar. Pamaké anu henteu ngarencanakeun mésér atanapi… baca leuwih

Bursa mata uang dina STEAM

Bursa mata uang STEAM Platform kaulinan Steam dianggo ku sajumlah ageung jalma di sakumna dunya. Alami, loba nagara ngagunakeun currencies dinya. Seueur pangguna mendakan masalah ieu: Uap, tibatan nganggo mata uang lokal, nganggo anu ditampi dina platform. Hiji conto mismatch ieu ... baca leuwih

Aktipkeun kaulinan dina Steam

Aktipkeun kaulinan dina Steam Sadaya pamaké uap bisa ngirim kaulinan salaku hyfts ka pamaké dina daptar babaturan maranéhanana. Pihak anu nampi ngan ukur kedah ngaktipkeun hadiah anu ditampi pikeun langsung ngamimitian ngaunduh kaulinan dina PC. Salajengna, aktivasina ogé tiasa dilakukeun kalayan bantosan… baca leuwih

Kumaha cageur sandi uap

Kumaha Pulihkeun Kecap aksés Uap Uap mangrupikeun sistem anu ngamungkinkeun sajumlah ageung pangguna pikeun ngaksés fitur khusus. Pikeun nangtukeun pamaké, kombinasi ngaran pamaké + sandi dipaké. Nalika asup kana akunna, pangguna kedah ngalebetkeun kombinasi ieu. Sanaos biasana henteu aya masalah sareng ngamimitian… baca leuwih

Balikkeun akun Steam anjeun

Mulangkeun akun Steam anjeun Sanaos kanyataan yén Steam mangrupikeun sistem anu aman, salian ti éta, aya tautan sareng hardware komputer sareng kamungkinan auténtikasi ngalangkungan aplikasi sélulér, peretas masih kadang tiasa ngaksés akun pangguna. Dina waktos anu sami, pamilik akun tiasa… baca leuwih

Kumaha carana abdi tiasa masihan kaulinan ka babaturan dina Steam?

Kumaha carana abdi tiasa masihan kaulinan ka babaturan dina Steam? Nalika anjeun mésér kaulinan dina Steam, anjeun gaduh pilihan pikeun "hadiah" ka saha waé, sanaos panampi henteu gaduh akun Steam. Panarima bakal nampi kartu pos anu saé ku email kalayan pesen pribadi ti anjeun sareng petunjuk ngeunaan cara ngaktipkeun… baca leuwih

Tambihkeun musik kana Steam

Nambahkeun musik ka uap Ladenan kaulinan uap boga pamuter sorangan, kitu ogé runtuyan fungsi nu ngidinan Anjeun pikeun ngadengekeun musik bari maén atawa ngan saukur nalika klien dibuka. Gumantung kana kabutuhan pangguna, éta tiasa diluncurkeun nalika kaulinan dijalankeun atanapi dipareuman pas dibuka. Tambahkeun musik... baca leuwih

Ganti nami grup dina Steam

Robah Grup Ngaran Grup Steam dina Steam ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahijikeun pangguna anu gaduh kapentingan umum. Salaku conto, sadaya pangguna anu cicing di kota anu sami sareng maén Dota 2 tiasa ngumpul. Grup ogé nyambungkeun jalma anu gaduh hobi umum, sapertos nonton pilem. Lamun percaya … baca leuwih

Pilarian terang sabaraha biaya akun uap

Panggihan sabaraha biaya akun Steam Lamun geus lila ngagunakeun Steam, Anjeun meureun wondering sabaraha duit geus spent dina sagala kaulinan jeung item nu sejen Anjeun bisa meuli ti toko. Angka ieu dinyatakeun salaku nilai akun anjeun. Sacara umum, inpormasi ieu dipikabutuh pikeun kapentingan atanapi… baca leuwih

Pareuman apdet dina Steam

Nonaktipkeun Apdet dina Steam Sistem apdet on Steam pisan otomatis. Unggal waktos klien Steam dimimitian, éta pariksa server aplikasi pikeun apdet pikeun klien. Upami aya apdet, éta otomatis dipasang. Sami lumaku pikeun kaulinan. Dina interval nu tangtu, Steam mariksa apdet pikeun… baca leuwih

Copot uap tanpa ngaleupaskeun kaulinan

Ngahapus Steam tanpa ngahapus kaulinan Nalika ngahapus Steam tina komputerna, seueur pangguna mendakan masalah anu teu kaduga: sadaya kaulinan ngaleungit tina komputerna. Anjeun kedah masang deui, anu tiasa nyandak langkung ti sadinten, khususna upami anjeun parantos nyayogikeun sababaraha ratus GB rohangan disk pikeun aranjeunna. Pikeun… baca leuwih

Masalah uap utama sareng solusi na

Masalah utama Steam sareng solusina, kuring nyangka unggal pangguna Steam parantos ngalaman kacilakaan klien sahenteuna sakali. Kasalahan tiasa lumangsung dina sababaraha cara, sareng alesan gagalna seueur teuing pikeun diitung. Dina tulisan ieu kami parantos mutuskeun pikeun ngobrol sareng anjeun ngeunaan anu paling… baca leuwih

Naha kuring henteu tiasa nambihan rerencangan dina Steam?

Naha kuring henteu tiasa nambihan réréncangan dina Steam? Sateuacan 2015, pangguna platform kaulinan Steam tiasa sacara bébas nyiptakeun akun énggal sareng nambihan sababaraha réréncangan ka aranjeunna. Salajengna, pungsi ieu geus undergone sababaraha parobahan sarta ayeuna teu sadia pikeun kategori nu tangtu pamaké. Dina tulisan ieu, urang bakal nalungtik… baca leuwih

Ngaluarkeun waktos dina Steam. Kumaha cara ngungkulanana

Masalah waktos uap. Kumaha carana ngalereskeun eta Malah aplikasi kawas Steam, nu geus sabudeureun pikeun ampir 15 taun, teu tanpa masalah. Ieu hususna leres pikeun fitur-fitur anyar anu nembe diwanohkeun. Salah sahiji masalah anu sering dipanggihan ku pangguna nalika dagang barang Steam nyaéta… baca leuwih

Kumaha cara nyetél sareng nelepon dina Steam

Kumaha nyetél sareng nelepon kana Steam Unggal pangguna ladenan kaulinan Steam tiasa komunikasi dina cara anu béda-béda sareng jalma anu aranjeunna tambahkeun kana daptar réréncangan. Salian bentuk komunikasi anu paling populér dina bentuk obrolan téks, pamuter ogé disayogikeun ku pungsi pikeun nelepon… baca leuwih

Hapus riwayat landihan dina Steam

Hapus sajarah nickname on Steam Pilihan 1: Program dina komputer Anjeun Kalolobaan pamaké berinteraksi sareng Steam dina komputer maranéhanana, dimana maranéhna maénkeun kaulinan dibuka ngaliwatan klien ieu. Ngaliwatan éta, mupus sajarah nicknames saméméhna dipigawé sacara harfiah dina sababaraha clicks. Sanajan kitu, tetep dina… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online