Éror "Sambungan anjeun henteu pribadi" dina browser Opera

Kasalahan "Sambungan anjeun henteu pribadi" dina browser Opera Métode 1: Robah waktos sareng kaping Téks kasalahan anu ditaroskeun nyumputkeun panyababna masalah, anu aya dina SSL: cacad dina protokol ieu nyababkeun teu mungkin dianggo tina Internét. . Kasus anu paling umum nyaéta ... baca leuwih

Paramban Opera: masalah muka halaman ti mesin pencari Yandex

Browser Opera: masalah muka halaman tina mesin pencari Yandex Mesin pencari Yandex mangrupikeun mesin pencari anu paling populér di Rusia. Sapertos anu diharapkeun, masalah kasadiaan jasa ieu hariwang ku seueur pangguna. Hayu urang terang naha Yandex kadang henteu muka dina Opera sareng kumaha carana ngalereskeun ieu… baca leuwih

Tempat kecap akses disimpen dina browser Opera

Dimana kecap akses disimpen dina browser Opera. Upami anjeun ngaktipkeun fitur ieu, anjeun moal kedah nginget sareng ngalebetkeun kecap konci dina formulir unggal waktos anjeun badé lebet kana situs anu tangtu. Browser bakal ngalakukeun sadayana ieu pikeun anjeun. Tapi kumaha carana ningali kecap akses anu disimpen… baca leuwih

Pareuman pembaruan otomatis pikeun Opera

Nonaktipkeun apdet otomatis pikeun Opera Pikeun nganonaktipkeun apdet pikeun browser Opera, disarankeun pikeun nuturkeun sababaraha saran di handap dina kawijaksanaan anjeun, ku kituna versi anyar teu boga kasempetan pikeun ngundeur tur masangkeunana. Upami pangotektak wéb anjeun parantos ngaunduh vérsi pangénggalna anu peryogi dibalikan deui Opera pikeun pamasangan,… baca leuwih

Adguard pikeun Opera - pameungpeuk iklan anu pangkuatna

Adguard pikeun Opera - pameungpeuk iklan anu pangkuatna

Adguard pikeun Opera - pameungpeuk iklan anu pangkuatna Kiwari, iklan dipendakan ampir di mana waé dina Internét: aranjeunna aya dina blog, situs hosting pidéo, portal warta utama, jaringan sosial, jsb. Aya sumber anu jumlahna ngaleuwihan sadaya wates anu tiasa dibayangkeun. Ku… baca leuwih

Ékspansi penerjemah pangsaéna di Opera

Ékspansi penerjemah pangsaéna di Opera

Ekstensi penerjemah anu pangsaéna dina Opera Internet mangrupikeun daérah kahirupan anu henteu aya wates antara Amérika Serikat. Kadang-kadang anjeun kudu flip ngaliwatan bahan tina situs asing dina pilarian informasi mangpaat. Éta hadé uninga basa asing. Tapi kumaha upami kaahlian basa anjeun rada… baca leuwih

Ngunduh arus nganggo browser Opera

Ngunduh arus nganggo browser Opera

Unduh torrents nganggo browser Opera Henteu janten rahasia yén cara anu paling populér pikeun ngaunduh file ageung nyaéta ngalangkungan protokol BitTorrent. Pamakéan métode ieu geus lila ngaganti bursa file konvensional. Tapi masalahna nyaéta henteu sadayana panyungsi tiasa ngaunduh ... baca leuwih

Ngimpor tetengger dina browser Opera

Ngimpor tetengger dina browser Opera

Ngimpor tetengger kana browser Opera Tetengger browser dianggo pikeun gancang sareng gampang ngaksés halaman wéb paporit sareng penting anjeun. Tapi aya kasus nalika anjeun kedah nransferkeunana tina browser anu sanés, atanapi tina komputer anu sanés. Nalika masang deui sistem operasi, seueur pangguna ogé henteu hoyong kaleungitan alamat sumber daya... baca leuwih

Setélan browser Opera anu disumputkeun

Setélan browser Opera anu disumputkeun

Setelan disumputkeun browser Opera Saha anu teu hoyong nyobian fitur disumputkeun tina program? Aranjeunna muka kamungkinan unexplored anyar, sanajan pamakéan maranéhanana pasti ngagambarkeun resiko tangtu pakait sareng leungitna sababaraha data, sarta kamungkinan leungitna kinerja browser. Hayu urang terang naon setélan disumputkeun tina browser Opera. Tapi sateuacan neraskeun… baca leuwih

Ngalereskeun opera: kasalahan crossnetworkwarning dina browser Opera

Ngalereskeun opera: kasalahan crossnetworkwarning dina browser Opera

Ngalereskeun kasalahan opera:crossnetworkwarning dina browser Opera Sanajan stabilitas relatif dibandingkeun browser sejen, kasalahan oge lumangsung nalika ngagunakeun Opera. Salah sahiji masalah anu paling umum nyaéta opera:crossnetworkwarning. Hayu urang manggihan naon sabab na coba neangan cara pikeun ngalereskeun eta. Nyababkeun kasalahan Hayu urang geura-giru nangtukeun naon ... baca leuwih

Opera laun: kumaha ngalereskeun masalah

Opera laun: kumaha ngalereskeun masalah

Opera slow: kumaha carana ngalereskeun masalah Éta pisan pikaresepeun lamun browser slows turun sarta kaca Internet muka atawa muka lalaunan teuing. Hanjakalna, teu aya browser wéb anu kebal kana fenomena ieu. Logis yén pangguna milarian solusi pikeun masalah ieu. Hayu urang terang naha browser Opera tiasa ngalambatkeun, ... baca leuwih

Savefrom.net pikeun Opera: alat anu ampuh pikeun ngaunduh eusi multimédia

Savefrom.net pikeun Opera: alat anu ampuh pikeun ngaunduh eusi multimédia

Savefrom.net pikeun Opera: alat anu kuat pikeun ngaunduh eusi multimedia Hanjakalna, ampir teu aya browser anu gaduh alat anu dipasang pikeun ngaunduh pidéo streaming. Sanaos pungsionalitasna anu kuat, bahkan browser Opera henteu gaduh pilihan éta. Untungna, aya sababaraha ekstensi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaunduh pidéo streaming tina Internét. Salah sahiji anu pangsaéna nyaéta ekstensi… baca leuwih

Pembaruan peramban Opera: Masalah sareng solusi

Pembaruan peramban Opera: Masalah sareng solusi

Ngamutahirkeun browser Opera: Masalah sareng solusi Ngamutahirkeun périodik tina browser ngajamin tampilan halaman wéb anu leres, anu téknologi nyiptakeunana terus robih, sareng kaamanan sistem sacara gembleng. Sanajan kitu, aya kali nalika, pikeun hiji alesan atawa sejen, browser nu teu ngamutahirkeun. Hayu urang terang kumaha anjeun tiasa ngajawab ... baca leuwih

Balikkeun Express Bar dina browser Opera

Balikkeun Express Bar dina browser Opera

Mulangkeun Express Bar dina Browser Opera The Express Bar dina browser Opera mangrupakeun cara nu pangmerenahna pikeun ngatur aksés ka kaca web pangpentingna sarta dilongok. Alat ieu tiasa disaluyukeun ku unggal pangguna anu netepkeun desainna, sareng daptar tautan anu disimpen dina situs. Tapi hanjakalna, sabab ... baca leuwih

Pembaruan plugin di Opera: kasimpulan tina sababaraha cara

Pembaruan plugin di Opera: kasimpulan tina sababaraha cara

Ngamutahirkeun plugins dina Opera: Tinjauan tina cara béda Plug-in dina browser Opera mangrupakeun komponén tambahan anu karya urang mindeng teu ningali ku mata taranjang, tapi masih pohara penting. Salaku conto, éta mangrupikeun plugin Flash Player anu ngamungkinkeun anjeun ningali pidéo ngalangkungan browser dina seueur jasa… baca leuwih

Modeu Opera Turbo: cara mareumanana

Modeu Opera Turbo: cara mareumanana

Mode Turbo Opera: Cara mareuman mode Turbo ngabantosan muka halaman wéb gancang nalika kacepetan internét rendah. Salaku tambahan, téknologi ieu ngahémat lalu lintas, anu hartosna tabungan pikeun pangguna anu mayar panyadia pikeun megabyte anu diunduh. Tapi dina waktos anu sami, nalika mode Turbo… baca leuwih

Mindahkeun téténgger tina hiji peramban Opera ka anu sanés

Mindahkeun téténgger tina hiji peramban Opera ka anu sanés

Mindahkeun téténggér tina hiji browser Opera ka browser téténggér séjén numbu ka halaman wéb anu paling sering didatangan sareng karesep anjeun. Lamun anjeun reinstall sistem operasi, atawa ngarobah komputer, éta éra leungit aranjeunna, utamana lamun dasar bookmark cukup badag. Salaku tambahan, aya pangguna anu ngan saukur hoyong mindahkeun… baca leuwih

Tetengger peramban Opera: lokasi panyimpenan

Tetengger peramban Opera: lokasi panyimpenan

Tetengger Browser Opera: Lokasi Panyimpenan Tetengger browser nyimpen data ngeunaan halaman wéb anu alamatna anjeun pilih pikeun disimpen. Browser Opera ngagaduhan fitur anu sami. Dina sababaraha kasus, meureun perlu pikeun muka file paporit, tapi teu kabeh pamaké nyaho dimana eta. Hayu urang milarian dimana Opera nyimpen téténggér. Lebet … baca leuwih

Masalah Opera: Kumaha kuring ngabalikan browser kuring?

Masalah Opera: Kumaha kuring ngabalikan browser kuring?

Masalah Opera: Kumaha carana abdi tiasa ngareset browser abdi? Aplikasi Opera dianggap salah sahiji browser anu paling dipercaya sareng stabil. Sanajan kitu, sanajan kalawan dirina aya masalah, utamana nongkrong. Biasana lumangsung dina komputer anu kirang kuat nalika sajumlah ageung tab dibuka dina waktos anu sami atanapi sababaraha program diluncurkeun… baca leuwih

Paramban Opera: balikkeun riwayat anu dihapus

Paramban Opera: balikkeun riwayat anu dihapus

Browser Opera: Mulangkeun Sajarah Dihapus Aya kasus dimana pamaké geus diberesihan sajarah browser ku kasalahan, atawa ngalakukeun kitu ngahaja, tapi lajeng inget yen manehna poho pikeun tetengger situs berharga anjeunna saméméhna dilongok, sarta teu bisa mulangkeun sajarah browser na alamat memori. Tapi meureun aya pilihan pikeun… baca leuwih

Meungpeuk situs wéb dina browser Opera

Meungpeuk situs wéb dina browser Opera

Ngablokir situs wéb dina browser Opera Internét mangrupikeun lautan inpormasi dimana browser mangrupikeun jinis kapal. Tapi kadang perlu nyaring informasi ieu. Utamana, sual nyaring situs kalawan eusi dubious relevan dina kulawarga jeung barudak. Hayu urang terang kumaha meungpeuk situs dina ... baca leuwih

Paramban Opera: masihan Yandex salaku halaman utama

Paramban Opera: masihan Yandex salaku halaman utama

Browser Opera: ngerjakeun Yandex salaku kaca imah Numutkeun statistik, mayoritas pamaké Internet Rusia paling sering queries pilarian langsung ka sistem Yandex, nu nurutkeun indikator ieu di nagara urang geus surpassed malah pamimpin dunya - Google. Éta pisan sababna naha teu heran loba urang ... baca leuwih

Kumaha kuring tiasa uninstall ekstensi dina Yandex.Browser?

Kumaha kuring tiasa uninstall ekstensi dina Yandex.Browser?

Kumaha carana abdi tiasa uninstall ekstensi dina Yandex.Browser? Yandex.Browser saé dina éta ngadukung masang ekstensi tina diréktori pikeun dua panyungsi sakaligus: Google Chrome sareng Opera. Ku kituna, pamaké salawasna bisa manggihan kahayang maranéhna butuh. Tapi teu salawasna dipasang ekstensi minuhan ekspektasi, sarta kadangkala anjeun kudu uninstall naon ... baca leuwih

Pasang deui Opera tanpa kaleungitan data

Pasang deui Opera tanpa kaleungitan data

Pasang deui Opera tanpa kaleungitan data Kadang-kadang anjeun kedah pasang deui browser. Ieu bisa jadi alatan masalah dina operasi na, atawa impossibility of ngamutahirkeun ku métode baku. Dina hal ieu, kaamanan data pangguna mangrupikeun masalah anu penting pisan. Hayu urang terang kumaha masang deui Opera tanpa kaleungitan data anjeun. Pamasangan deui… baca leuwih

Buka setélan pangotéktak Opera

Buka setélan pangotéktak Opera

Pindah ka setélan browser Opera Ampir kabéh pamaké anu terus-terusan gawé bareng browser geus kungsi resorted ka setelan na. Kalayan bantosan alat konfigurasi, anjeun tiasa ngabéréskeun masalah dina panyungsi wéb, atanapi ngan saukur nyaluyukeun sabisa-bisa pikeun kabutuhan anjeun. Hayu urang tingali kumaha carana ngalebetkeun ... baca leuwih

Sambungan dina peramban Opera: prosés uninstallasi

Sambungan dina peramban Opera: prosés uninstallasi

Ekstensi browser Opera: prosés cabut pamasangan Ekstensi browser Opera dirancang pikeun ngalegaan pungsionalitas browser wéb ieu, nyayogikeun fitur tambahan pikeun pangguna. Tapi sakapeung alat-alat anu nyayogikeun ekstensi henteu relevan deui. Ogé, sababaraha plugins saling bertentangan, sareng browser, atanapi sareng sababaraha… baca leuwih

2 cara ngareset setelan browser Opera

2 cara ngareset setelan browser Opera

2 cara pikeun ngareset setelan browser Opera Nalika browser mimiti jalan teuing lalaunan, nembongkeun informasi salah tur masihan kasalahan, salah sahiji pilihan nu bisa mantuan dina kaayaan ieu téh ngareset setelan. Saatos ngalaksanakeun prosedur ieu, sadaya setelan browser bakal direset, sapertos... baca leuwih

Ngarobih halaman utama dina peramban Opera

Ngarobih halaman utama dina peramban Opera

Robah halaman utama dina browser Opera Sacara standar, halaman utama browser Opera nyaéta bar express. Tapi teu kabeh pamaké wareg jeung kaayaan ieu. Seueur jalma hoyong nyetél mesin pencari populér, atanapi situs sanés anu aranjeunna resep, salaku halaman bumi. Hayu urang terang kumaha carana ngarobah ... baca leuwih

Antarmuka browser Opera: Téma desain

Antarmuka browser Opera: Téma desain

Antarmuka Browser Opera: Masalah Desain Browser Opera ngagaduhan desain antarmuka anu saé. Sanajan kitu, aya sajumlah signifikan pamaké anu teu wareg jeung desain baku program. Seringna ieu kusabab kanyataan yén pangguna hoyong nganyatakeun kapribadian ku cara ieu, atanapi cara biasa ... baca leuwih

Masalah peramban Opera: kaleungitan audio

Masalah peramban Opera: kaleungitan audio

Masalah Browser Opera: Kaleungitan Audio Nalika sora dina Internét biasa janten gimmick, ayeuna sigana moal aya anu tiasa ngabayangkeun browsing normal tanpa spiker atanapi headphone dihurungkeun. Dina waktos anu sami, kurangna sora parantos janten salah sahiji tanda malfungsi tina… baca leuwih

2 cara pikeun miceun halaman utama dina Opera

2 cara pikeun miceun halaman utama dina Opera

2 cara pikeun ngahapus halaman utama Opera Dina browser Opera, disetel sacara standar yén nalika anjeun ngamimitian browser wéb ieu, éta langsung muka panel ekspres salaku halaman bumi. Henteu sakabéh pamaké wareg jeung kaayaan ieu. Sababaraha pangguna langkung resep gaduh halaman bumi halaman wéb… baca leuwih

Ngarobih zum dina browser Opera

Ngarobih zum dina browser Opera

Ngarobah zum dina browser Opera Unggal pamaké téh, tangtosna, individu, jadi setelan browser standar, sanajan aimed di nu disebut "rata-rata" pamaké, teu minuhan kaperluan pribadi loba jalma. Ieu ogé lumaku pikeun skala kaca. Pikeun anu cacad visual, langkung saé sadayana unsur… baca leuwih

Paramban Opera: masalah sareng modeu Opera Turbo

Paramban Opera: masalah sareng modeu Opera Turbo

Browser Opera: masalah sareng mode Opera Turbo Ngaktipkeun mode Opera Turbo ngamungkinkeun anjeun pikeun ningkatkeun kagancangan ngamuat halaman wéb nalika Internét lambat. Salaku tambahan, éta ngabantosan ngahémat lalu lintas sacara signifikan, anu mangpaat pikeun pangguna anu mayar per unit inpormasi anu diunduh. Ieu kahontal ku compressing data narima ... baca leuwih

Masalah peramban Opera: Éror sambungan SSL

Masalah peramban Opera: Éror sambungan SSL

Masalah Browser Opera: Kasalahan Sambungan SSL Salah sahiji masalah anu tiasa dipendakan ku pangguna nalika ngotéktak Internét ngalangkungan browser Opera nyaéta kasalahan sambungan SSL. SSL mangrupikeun protokol kriptografi anu dianggo pikeun pariksa sertipikat sumber wéb nalika ngotéktak aranjeunna. Hayu urang terang naon ... baca leuwih

Mindahkeun téténgger ti Opera ka Google Chrome

Mindahkeun téténgger ti Opera ka Google Chrome

Mindahkeun téténggér tina Opera ka Google Chrome Mindahkeun téténggér antara panyungsi parantos lami teu janten masalah. Aya seueur cara pikeun ngalakukeun tindakan ieu. Tapi anu pikaresepeun, teu aya pilihan standar pikeun nransfer tetengger tina browser Opera ka Google Chrome. Ieu, sanajan kanyataan yén duanana panyungsi dumasar kana ... baca leuwih

Masang bar express dina browser Opera

Masang bar express dina browser Opera

Masang Express Bar dina browser Opera The Express Bar dina browser Opera mangrupakeun sarana pohara merenah pikeun gancang ngakses kaca nu pangseringna dilongok. Sacara standar, éta dipasang dina browser wéb ieu, tapi kusabab sababaraha alesan, naha dihaja atanapi henteu, éta tiasa ngaleungit. Hayu urang terang kumaha masang deui Express Pane dina… baca leuwih

Masalah peramban Opera: Musik VKontakte moal diputer

Masalah peramban Opera: Musik VKontakte moal diputer

Masalah browser Opera: Musik VKontakte henteu maén Salah sahiji jaringan sosial nasional anu pang populerna nyaéta VKontakte. Pamaké datang ka layanan ieu teu ukur keur komunikasi, tapi ogé pikeun ngadengekeun musik atawa lalajo video. Tapi hanjakalna, aya kasus dimana eusi multimedia, kusabab alesan anu tangtu, henteu… baca leuwih

Cara pikeun ningkatkeun cache dina browser Opera

Cara pikeun ningkatkeun cache dina browser Opera

Cara pikeun ngaronjatkeun cache dina browser Opera Cache browser dirancang pikeun nyimpen kaca web ditempo dina diréktori husus dina hard drive. Éta ngagampangkeun navigasi gancang pikeun sumber anu dilongok sateuacana tanpa kedah ngaunduh deui halaman Internét. Tapi, jumlah total halaman anu… baca leuwih

5 ekstensi browser Opera populér pikeun VKontakte

5 ekstensi browser Opera populér pikeun VKontakte

5 ekstensi browser Opera populér pikeun VKontakte Jaringan sosial VKontakte sanés ngan ukur salah sahiji sumber wéb anu pang populerna di Rusia, tapi ogé di dunya. Jasa na dianggo ku jutaan jalma. Teu heran pamekar, kalayan bantosan sababaraha plugins, hoyong ngahijikeun panyungsi sareng… baca leuwih

2 cara pikeun nyetél kecap akses dina browser Opera

2 cara pikeun nyetél kecap akses dina browser Opera

2 Cara Nyetél Sandi dina Browser Opera Kiwari, privasi penting pisan. Tangtosna, pikeun mastikeun kaamanan sareng privasi maksimal, langkung saé nempatkeun kecap konci dina sadaya komputer. Tapi teu salawasna merenah, utamana lamun komputer ogé dipaké ku jalma di imah. Dina… baca leuwih

Paramban Opera: Masalah layanan vidéo YouTube

Paramban Opera: Masalah layanan vidéo YouTube

Browser Opera: Masalah sareng ladenan pidéo YouTube. Datang biasa na nyaéta jalma-jalma anu béda-béda umur, kabangsaan sareng kapentingan. Hal ieu kacida frustrating lamun browser pamaké eureun muter video. Hayu urang terang naha YouTube tiasa lirén damel di ... baca leuwih

Paramban Opera: mesin pencari robih

Paramban Opera: mesin pencari robih

Opera browser: search engine change Ampir kabéh browser modern boga search engine tangtu diwangun sacara standar. Hanjakal, pilihan pamekar browser teu salawasna liking unggal pamaké. Dina hal ieu, sual ngarobah search engine janten relevan. Hayu urang terang kumaha carana ngarobah ... baca leuwih

3 cara pikeun mupus cookies sareng cache di Opera

3 cara pikeun mupus cookies sareng cache di Opera

3 cara pikeun mupus cookies sareng cache dina Opera Sakur browser kedah dibersihkeun tina file samentawis sacara périodik. Salaku tambahan, beberesih kadang ngabantosan pikeun ngarengsekeun masalah khusus sareng halaman wéb anu teu tiasa diaksés, atanapi sareng playback eusi video sareng musik. Léngkah dasar pikeun ngabersihan browser anjeun nyaéta mupus cookies... baca leuwih

Masalah peramban Opera: rem video

Masalah peramban Opera: rem video

Masalah browser Opera: Video slowdown Kaseueuran pisan nalika ningali video dina browser, browser mimiti ngalambatkeun. Kumaha carana meunang leupas tina masalah ieu? Hayu urang manggihan naon anu kudu dipigawé lamun video browser Opera Anjeun lags. Sambungan lalaunan. Alesan anu paling sepele kunaon pidéo dina… baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes