Tingali riwayat browsing di browser Opera

Tingali riwayat browsing di browser Opera

Nempo sajarah browsing dina browser Opera Sajarah kaca nu dilongok dina browser Opera ngidinan Anjeun pikeun balik deui ka loka saméméhna dilongok sanajan sanggeus lila. Kalayan alat ieu, mungkin waé henteu "leungit" sumber wéb anu berharga anu henteu mimitina diperhatoskeun ku pangguna atanapi hilap nambihan… baca leuwih

Masalah putereun pidéo dina browser Opera

Masalah putereun pidéo dina browser Opera

Masalah Puteran Pidéo dina Pangotektak Opera Kalayan gancangna Internét, ningali pidéo online janten langkung penting pikeun pangguna World Wide Web. Kiwari, pamaké ngagunakeun Internet pikeun lalajo pilem jeung jaringan TV, ngayakeun konferensi sarta webinar. Tapi hanjakalna,… baca leuwih

Tetengger peramban Opera: lokasi panyimpenan

Tetengger peramban Opera: lokasi panyimpenan

Tetengger Browser Opera: Lokasi Panyimpenan Tetengger browser nyimpen data ngeunaan halaman wéb anu alamatna anjeun pilih pikeun disimpen. Browser Opera ngagaduhan fitur anu sami. Dina sababaraha kasus, meureun perlu pikeun muka file paporit, tapi teu kabeh pamaké nyaho dimana eta. Hayu urang milarian dimana Opera nyimpen téténggér. Lebet … baca leuwih

Éror "Sambungan anjeun henteu pribadi" dina browser Opera

Kasalahan "Sambungan anjeun henteu pribadi" dina browser Opera Métode 1: Robah waktos sareng kaping Téks kasalahan anu ditaroskeun nyumputkeun panyababna masalah, anu aya dina SSL: cacad dina protokol ieu nyababkeun teu mungkin dianggo tina Internét. . Kasus anu paling umum nyaéta ... baca leuwih

Opera laun: kumaha ngalereskeun masalah

Opera laun: kumaha ngalereskeun masalah

Opera slow: kumaha carana ngalereskeun masalah Éta pisan pikaresepeun lamun browser slows turun sarta kaca Internet muka atawa muka lalaunan teuing. Hanjakalna, teu aya browser wéb anu kebal kana fenomena ieu. Logis yén pangguna milarian solusi pikeun masalah ieu. Hayu urang terang naha browser Opera tiasa ngalambatkeun, ... baca leuwih

Masalah peramban Opera: kaleungitan audio

Masalah peramban Opera: kaleungitan audio

Masalah Browser Opera: Kaleungitan Audio Nalika sora dina Internét biasa janten gimmick, ayeuna sigana moal aya anu tiasa ngabayangkeun browsing normal tanpa spiker atanapi headphone dihurungkeun. Dina waktos anu sami, kurangna sora parantos janten salah sahiji tanda malfungsi tina… baca leuwih

Pareuman pembaruan otomatis pikeun Opera

Nonaktipkeun apdet otomatis pikeun Opera Pikeun nganonaktipkeun apdet pikeun browser Opera, disarankeun pikeun nuturkeun sababaraha saran di handap dina kawijaksanaan anjeun, ku kituna versi anyar teu boga kasempetan pikeun ngundeur tur masangkeunana. Upami pangotektak wéb anjeun parantos ngaunduh vérsi pangénggalna anu peryogi dibalikan deui Opera pikeun pamasangan,… baca leuwih

Meungpeuk situs wéb dina browser Opera

Meungpeuk situs wéb dina browser Opera

Ngablokir situs wéb dina browser Opera Internét mangrupikeun lautan inpormasi dimana browser mangrupikeun jinis kapal. Tapi kadang perlu nyaring informasi ieu. Utamana, sual nyaring situs kalawan eusi dubious relevan dina kulawarga jeung barudak. Hayu urang terang kumaha meungpeuk situs dina ... baca leuwih

VidIQ pikeun Opera

VidIQ pikeun Opera

VidIQ pikeun Opera Masang Ekstensi Hiji-hijina kasusah anu bakal dipendakan ku pangguna Opera nalika nganggo ekstensi vidIQ nyaéta pamasanganna. Ieu kusabab pamekar henteu acan nambihkeunana ka toko resmi, janten tambihanna dilakukeun ngalangkungan Toko Wéb Chrome. Pikeun… baca leuwih

Tempat kecap akses disimpen dina browser Opera

Dimana kecap akses disimpen dina browser Opera Fitur anu paling merenah tina Opera nyaéta pikeun nginget kecap akses nalika anjeun ngasupkeunana. Upami anjeun ngaktipkeun fitur ieu, anjeun moal kedah nginget sareng ngalebetkeun kecap konci dina formulir unggal waktos anjeun badé lebet kana situs anu tangtu. Browser bakal ngalakukeun sadayana ieu pikeun anjeun. Tapi kumaha carana ningali kecap akses… baca leuwih

Paramban Opera: balikkeun riwayat anu dihapus

Paramban Opera: balikkeun riwayat anu dihapus

Browser Opera: Mulangkeun Sajarah Dihapus Aya kasus dimana pamaké geus diberesihan sajarah browser ku kasalahan, atawa ngalakukeun kitu ngahaja, tapi lajeng inget yen manehna poho pikeun tetengger situs berharga anjeunna saméméhna dilongok, sarta teu bisa mulangkeun sajarah browser na alamat memori. Tapi meureun aya pilihan pikeun… baca leuwih

Ngunduh arus nganggo browser Opera

Ngunduh arus nganggo browser Opera

Unduh torrents nganggo browser Opera Henteu janten rahasia yén cara anu paling populér pikeun ngaunduh file ageung nyaéta ngalangkungan protokol BitTorrent. Pamakéan métode ieu geus lila ngaganti bursa file konvensional. Tapi masalahna nyaéta henteu sadayana panyungsi tiasa ngaunduh ... baca leuwih

Balikkeun paporit dina Opera

Balikkeun paporit dina Opera

Mulangkeun téténggér dina Métode Opera 1: Browser Recycle Bin Tempat munggaran pikeun milarian téténggér anu leungit nyaéta dina bagian anu cocog dina browser. Beda sareng panyungsi wéb anu sanés, Opera ngagaduhan tempat sampah dimana téténggér anu dihapus sacara manual. Éta ogé tiasa lumangsung nalika… baca leuwih

Ngarobih zum dina browser Opera

Ngarobih zum dina browser Opera

Ngarobah zum dina browser Opera Unggal pamaké téh, tangtosna, individu, jadi setelan browser standar, sanajan aimed di nu disebut "rata-rata" pamaké, teu minuhan kaperluan pribadi loba jalma. Ieu ogé lumaku pikeun skala kaca. Pikeun anu cacad visual, langkung saé sadayana unsur… baca leuwih

Balikkeun tab anu ditutup dina Opera

Balikkeun tab anu ditutup dina Opera

Pulihkeun tab anu ditutup dina Opera Sadaya pangguna browser wéb teras-terasan damel sareng tab, muka sareng nutupana, ngagentos antara aranjeunna. Inevitably, salila ieu, clicks kahaja lumangsung anu ngabalukarkeun kaca nu dipikahoyong pikeun nutup. Aya sababaraha alat dina panyungsi modéren pikeun cageur tab, sareng dina tulisan ieu kami bakal ngaliwat sadaya pilihan dasar… baca leuwih

Paramban Opera: masalah muka halaman ti mesin pencari Yandex

Browser Opera: masalah muka halaman tina mesin pencari Yandex Mesin pencari Yandex mangrupikeun mesin pencari anu paling populér di Rusia. Sapertos anu diharapkeun, masalah kasadiaan jasa ieu hariwang ku seueur pangguna. Hayu urang terang naha Yandex kadang henteu muka dina Opera sareng kumaha carana ngalereskeun ... baca leuwih

Konpigurasikeun setélan dina browser Opera

Konpigurasikeun setélan dina browser Opera

Ngonpigurasikeun setelan dina browser Opera Setelan dina browser Opera sacara optimal dikonpigurasi sacara standar pikeun nyumponan kabutuhan sabagéan ageung pangguna, tapi nalika anjeun nganggo éta, anjeun kedah nyaluyukeunana pikeun nyocogkeun ka kabutuhan individu anjeun. Hayu urang terang kumaha nyetél Opera pikeun anu langkung saé ... baca leuwih

Kumaha ngamimitian konsol pangwangunan di Opera

Kumaha ngamimitian konsol pangwangunan di Opera

Kumaha Ngamimitian Konsol Pangembang dina Métode Opera 1: Potong kompas kibor Cara anu paling gampang sareng gancang pikeun seueur pangguna nyaéta nganggo hotkey pikeun muka alat pamekar sacara umum atanapi khususna tab konsol. Dina Opera, kombinasi di handap ieu tanggung jawab pikeun tindakan Ctrl ieu... baca leuwih

2 cara pikeun nyetél kecap akses dina browser Opera

2 cara pikeun nyetél kecap akses dina browser Opera

2 Cara Nyetél Sandi dina Browser Opera Kiwari, privasi penting pisan. Tangtosna, pikeun mastikeun kaamanan sareng privasi maksimal, langkung saé nempatkeun kecap konci dina sadaya komputer. Tapi teu salawasna merenah, utamana lamun komputer ogé dipaké ku jalma di imah. Dina… baca leuwih

2 cara ngareset setelan browser Opera

2 cara ngareset setelan browser Opera

2 cara pikeun ngareset setelan browser Opera Nalika browser mimiti jalan teuing lalaunan, nembongkeun informasi salah tur masihan kasalahan, salah sahiji pilihan nu bisa mantuan dina kaayaan ieu téh ngareset setelan. Saatos ngalaksanakeun prosedur ieu, sadaya setelan browser bakal direset, sapertos... baca leuwih

Nyababkeun sareng solusi pikeun masalah pamasangan browser Opera

Nyababkeun sareng solusi pikeun masalah pamasangan browser Opera

Panyabab sareng Solusi Masalah Pamasangan Browser Opera Browser Opera mangrupikeun program browsing wéb anu canggih pisan anu mikaresep popularitas anu teu kaampeuh di kalangan pangguna, khususna di nagara urang. Pamasanganna mangrupikeun prosedur anu saderhana sareng intuitif, tapi sakapeung, kusabab sababaraha alesan, pamasangan ieu… baca leuwih

Ékspansi penerjemah pangsaéna di Opera

Ékspansi penerjemah pangsaéna di Opera

Ekstensi penerjemah anu pangsaéna dina Opera Internet mangrupikeun daérah kahirupan anu henteu aya wates antara Amérika Serikat. Kadang-kadang anjeun kudu flip ngaliwatan bahan tina situs asing dina pilarian informasi mangpaat. Éta hadé uninga basa asing. Tapi kumaha upami kaahlian basa anjeun rada… baca leuwih

Pasang deui Opera tanpa kaleungitan data

Pasang deui Opera tanpa kaleungitan data

Pasang deui Opera tanpa kaleungitan data Kadang-kadang anjeun kedah pasang deui browser. Ieu bisa jadi alatan masalah dina operasi na, atawa impossibility of ngamutahirkeun ku métode baku. Dina hal ieu, kaamanan data pangguna mangrupikeun masalah anu penting pisan. Hayu urang terang kumaha masang deui Opera tanpa kaleungitan data anjeun. Pamasangan deui… baca leuwih

Ngimpor tetengger dina browser Opera

Ngimpor tetengger dina browser Opera

Ngimpor tetengger kana browser Opera Tetengger browser dianggo pikeun gancang sareng gampang ngaksés halaman wéb paporit sareng penting anjeun. Tapi aya kasus nalika anjeun kedah nransferkeunana tina browser anu sanés, atanapi tina komputer anu sanés. Nalika masang deui sistem operasi, seueur pangguna ogé henteu hoyong kaleungitan alamat sumber daya... baca leuwih

Buka setélan pangotéktak Opera

Buka setélan pangotéktak Opera

Pindah ka setélan browser Opera Ampir kabéh pamaké anu terus-terusan gawé bareng browser geus kungsi resorted ka setelan na. Kalayan bantosan alat konfigurasi, anjeun tiasa ngabéréskeun masalah dina panyungsi wéb, atanapi ngan saukur nyaluyukeun sabisa-bisa pikeun kabutuhan anjeun. Hayu urang tingali kumaha carana ngalebetkeun ... baca leuwih

Masalah Opera: Kumaha kuring ngabalikan browser kuring?

Masalah Opera: Kumaha kuring ngabalikan browser kuring?

Masalah Opera: Kumaha carana abdi tiasa ngareset browser abdi? Aplikasi Opera dianggap salah sahiji browser anu paling dipercaya sareng stabil. Sanajan kitu, sanajan kalawan dirina aya masalah, utamana nongkrong. Biasana lumangsung dina komputer anu kirang kuat nalika sajumlah ageung tab dibuka dina waktos anu sami atanapi sababaraha program diluncurkeun… baca leuwih

Milih perpanjangan ékualiser pikeun Opera

Milih perpanjangan ékualiser pikeun Opera

Milih ekstensi ékualiser pikeun Opera Inpormasi penting Sadaya tambihan, kecuali anu dibahas dina tulisan ieu, disebarkeun ngaliwatan toko ekstensi Chrome. Sacara standar, pamasangan alat di dinya henteu sayogi pikeun pangguna Opera, tapi kaayaan ieu tiasa dilereskeun ku nuturkeun pitunjuk dina… baca leuwih

Mindahkeun téténgger ti Opera ka Google Chrome

Mindahkeun téténgger ti Opera ka Google Chrome

Mindahkeun téténggér tina Opera ka Google Chrome Mindahkeun téténggér antara panyungsi parantos lami teu janten masalah. Aya seueur cara pikeun ngalakukeun tindakan ieu. Tapi anu pikaresepeun, teu aya pilihan standar pikeun nransfer tetengger tina browser Opera ka Google Chrome. Ieu, sanajan kanyataan yén duanana panyungsi dumasar kana ... baca leuwih

Ngahurungkeun modeu Turbo dina versi anyar browser Opera

Ngahurungkeun modeu Turbo dina versi anyar browser Opera

Aktipkeun mode Turbo dina vérsi énggal tina browser Opera mode Turbo mangrupikeun solusi anu saé pikeun ningkatkeun laju browsing Internét. Hayu urang tingali kumaha ngaktifkeunana dina browser Opera. Ngaktipkeun Turbo Dina vérsi desktop Opera anu langkung lami, modeu Turbo tiasa dihurungkeun nganggo alat anu dipasang, tapi… baca leuwih

2 cara pikeun miceun halaman utama dina Opera

2 cara pikeun miceun halaman utama dina Opera

2 cara pikeun ngahapus halaman utama Opera Dina browser Opera, disetel sacara standar yén nalika anjeun ngamimitian browser wéb ieu, éta langsung muka panel ekspres salaku halaman bumi. Henteu sakabéh pamaké wareg jeung kaayaan ieu. Sababaraha pangguna langkung resep gaduh halaman bumi halaman wéb… baca leuwih

Kumaha cara nyimpen kecap konci dina Opera

Kumaha cara nyimpen kecap konci dina Opera

Kumaha nyimpen kecap akses dina Opera Browser gaduh sababaraha pungsi pikeun browsing anu nyaman. Salah sahijina nyaéta nyimpen kecap akses, anu henteu ngan ukur ngabantosan log in gancang, tapi ogé ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngémutan kombinasi nami pangguna sareng kecap konci. Dina Opera, pangguna mana waé tiasa ... baca leuwih

Masang ekstensi ti Toko Wéb Chrome di Opera

Masang ekstensi ti Toko Wéb Chrome di Opera

Masang ekstensi ti Toko Wéb Chrome dina browser Opera Opera sareng Google Chrome tiasa dianggo sareng mesin anu sami, khususna katingali dina antarmuka sareng fungsionalitas. Salah sahiji fitur sadaya panyungsi mesin ieu nyaéta dukungan pikeun nambihan ekstensi ti Toko Wéb Chrome. … baca leuwih

Adobe Flash Player dina browser Opera: masalah instalasi

Adobe Flash Player dina browser Opera: masalah instalasi

Adobe Flash Player dina Browser Opera: Masalah Instalasi Flash Player mangrupikeun plugin browser Opera anu dirancang pikeun maénkeun seueur jinis eusi multimedia. Nyaéta, tanpa pamasangan unsur ieu, henteu sadaya situs bakal ditingalikeun dina browser kalayan leres, sareng bakal nampilkeun sadaya inpormasi anu aya di jerona. JEUNG… baca leuwih

Halo Gratis VPN Proxy Unblocker pikeun Opera

Halo Gratis VPN Proxy Unblocker pikeun Opera

Hai Free VPN Proxy Unblocker for Opera Mastikeun karusiahan gawé dina Internét geus jadi wewengkon bebas kagiatan pikeun pamekar software. Ladenan ieu populer pisan sabab ngarobih IP "asli" ngalangkungan server proxy tiasa masihan sababaraha kauntungan. Anu mimiti, éta… baca leuwih

Cara pikeun ningkatkeun cache dina browser Opera

Cara pikeun ningkatkeun cache dina browser Opera

Cara pikeun ngaronjatkeun cache dina browser Opera Cache browser dirancang pikeun nyimpen kaca web ditempo dina diréktori husus dina hard drive. Éta ngagampangkeun navigasi gancang pikeun sumber anu dilongok sateuacana tanpa kedah ngaunduh deui halaman Internét. Tapi, jumlah total halaman anu… baca leuwih

Plugin populér pikeun nonton video dina browser Opera

Plugin populér pikeun nonton video dina browser Opera

Plugin populér pikeun Nonton Pidéo dina Browser Opera Lalajo pidéo online parantos janten umum. Ampir sadaya panyungsi populér ngadukung sadaya format pidéo streaming utama. Tapi sanajan pamekar teu nyadiakeun playback tina format nu tangtu, loba web browser boga kamampuhan pikeun masang plugins ... baca leuwih

Paramban Opera: masalah sareng modeu Opera Turbo

Paramban Opera: masalah sareng modeu Opera Turbo

Browser Opera: masalah sareng mode Opera Turbo Ngaktipkeun mode Opera Turbo ngamungkinkeun anjeun pikeun ningkatkeun kagancangan ngamuat halaman wéb nalika Internét lambat. Salaku tambahan, éta ngabantosan ngahémat lalu lintas sacara signifikan, anu mangpaat pikeun pangguna anu mayar per unit inpormasi anu diunduh. Ieu kahontal ku compressing data narima ... baca leuwih

Balikkeun Express Bar dina browser Opera

Balikkeun Express Bar dina browser Opera

Mulangkeun Express Bar dina Browser Opera The Express Bar dina browser Opera mangrupakeun cara nu pangmerenahna pikeun ngatur aksés ka kaca web pangpentingna sarta dilongok. Alat ieu tiasa disaluyukeun ku unggal pangguna anu netepkeun desainna, sareng daptar tautan anu disimpen dina situs. Tapi hanjakalna, sabab ... baca leuwih

Pembaruan peramban Opera: Masalah sareng solusi

Pembaruan peramban Opera: Masalah sareng solusi

Ngamutahirkeun browser Opera: Masalah sareng solusi Ngamutahirkeun périodik tina browser ngajamin tampilan halaman wéb anu leres, anu téknologi nyiptakeunana terus robih, sareng kaamanan sistem sacara gembleng. Sanajan kitu, aya kali nalika, pikeun hiji alesan atawa sejen, browser nu teu ngamutahirkeun. Hayu urang terang kumaha anjeun tiasa ngajawab ... baca leuwih

Masalah ngamimitian panyungsi Opera

Masalah ngamimitian panyungsi Opera

Kasulitan Ngamimitian Opera Browser Kinerja stabil Opera tiasa janten dengki seueur browser anu sanés. Nanging, teu aya produk parangkat lunak anu leres-leres kebal kana masalah kinerja. Ieu malah bisa lumangsung yén Opera teu ngamimitian. Hayu urang manggihan cara ngalereskeun eta. Nyababkeun masalah peluncuran Opera… baca leuwih

Masang plug-in Adobe Flash Player pikeun browser Opera

Masang plug-in Adobe Flash Player pikeun browser Opera

Masang plug-in Adobe Flash Player pikeun pangotektak Opera Sawaktos keur ngotektak Internét, panyungsi kadang manggihan eusi kaca wéb nu teu bisa diréproduksi ku pakakas-pakakas sorangan. Pikeun aranjeunna ditampilkeun leres, anjeun kedah masang plugins sareng plug-in pihak katilu. Salah sahiji plugins ieu nyaéta Adobe Flash Player. Tiasa… baca leuwih

Meungpeung iklan pop-up dina peramban Opera sareng AdwCleaner

Meungpeung iklan pop-up dina peramban Opera sareng AdwCleaner

Blokir iklan pop-up dina browser Opera nganggo AdwCleaner Salah sahiji browser anu pang populerna di dunya nyaéta Opera. Browser Internet ieu ngaapresiasi pikeun versatility na. Dina waktos anu sami, sapertos browser anu sanés, éta rawan katépaan ku sababaraha malware, kalebet adware pop-up, sareng installer pop-up… baca leuwih

Adguard pikeun Opera - pameungpeuk iklan anu pangkuatna

Adguard pikeun Opera - pameungpeuk iklan anu pangkuatna

Adguard pikeun Opera - pameungpeuk iklan anu pangkuatna Kiwari, iklan dipendakan ampir di mana waé dina Internét: aranjeunna aya dina blog, situs hosting pidéo, portal warta utama, jaringan sosial, jsb. Aya sumber anu jumlahna ngaleuwihan sadaya wates anu tiasa dibayangkeun. Ku… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online