Blending mode dina Photoshop

Blending mode dina Photoshop

Blending Modes in Photoshop Inpormasi Umum Pikeun mimitian ku, éta patut nyandak katingal di modus blending lapisan dina Adobe Photoshop. Fungsi ieu dianggo pikeun nyampur lapisan, nyaéta, hiji lapisan ditumpangkeun kana anu sanés pikeun ngahontal hasil anu tangtu. Hasilna gumantung kana mode anu anjeun pilih. Unggal…

baca leuwih

Kumaha ngawarnaan dina Photoshop

Kumaha ngawarnaan dina Photoshop

Kumaha Tinting dina Photoshop Naon Tinting dina Adobe Photoshop? Pikeun ngawarnaan poto nyaéta ngawarnaan, atanapi ngabenerkeun warna, anu dilakukeun ku cara nyaluyukeun jenuh, kacaangan, kontras, sareng kasaimbangan warna. Proses ieu tiasa gampang dilakukeun dina Adobe Photoshop nganggo fitur anu diwangun. Aya seueur jinis pewarnaan, masing-masing…

baca leuwih

Kumaha ngarobah ukuran gambar dina Photoshop

Kumaha carana ngarobah ukuran hiji gambar dina Photoshop Photoshop mindeng dipaké pikeun skala gambar. Pilihanna populer pisan bahkan pangguna anu henteu wawuh sareng pungsionalitas program éta tiasa gampang ngatasi ukuran gambar. Tujuan tina tulisan ieu nyaéta pikeun ngarobih ukuran…

baca leuwih

Ngadamel tampilan anu ekspresif dina Photoshop

Nyiptakeun Tampilan Ekspresif dina Photoshop Panon kusam dina poto mangrupikeun hal anu biasa sareng kami henteu paduli upami ieu kakurangan alat atanapi alam henteu masihan modél panon anu cukup ekspresif. Dina naon waé, panon mangrupikeun eunteung jiwa sareng kuring hoyong pisan panon urang bersinar sareng…

baca leuwih

Nyaring "Plastik" dina Photoshop

Saringan "Plastik" dina Photoshop Saringan ieu ( Liquify ) mangrupikeun salah sahiji alat anu paling sering dianggo dina parangkat lunak Photoshop. Hal ieu ngamungkinkeun pikeun ngarobah titik / piksel poto tanpa ngarobah ciri kualitatif pisan tina gambar. Seueur jalma anu rada sieun ku panyaring sapertos kitu, sedengkeun kategori sanésna…

baca leuwih

Pangaruh Sepia dina Photoshop

Pangaruh Sepia dina Photoshop Naroskeun patarosan anu gampang sareng jawabna sagampil gampang. Kumaha sepia tiasa diciptakeun ku mencét sababaraha tombol? Dina tulisan ieu, urang bakal nyobian nyiptakeun sepia nganggo sababaraha metode. Memahami konsep cumi-cumi Naon anu dimaksud cumi-cumi sacara umum? Sepia mangrupikeun warna coklat khusus, dicandak tina sotong. Iraha …

baca leuwih

Alat Magnetic Lasso di Photoshop

The Magnetic Lasso Tool di Photoshop Urang geus uninga wae nu di Photoshop software kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun pilihan dina poto kalawan 100% kapastian. Sareng pikeun tujuan sapertos kitu, anjeun kedah taliti ngagambar gambar, ngan ukur nganggo beurit, naha anjeun henteu kunanaon? Meureun moal. Sareng éta leres. Sanggeus…

baca leuwih

Kumaha ngarobih raray anjeun dina Photoshop

Kumaha Ganti Rupa dina Photoshop Ngaganti raray dina Photoshop mangrupikeun lulucon atanapi kabutuhan. Naon tujuan anjeunna ngudag pribadi, kuring henteu terang, sareng kuring wajib ngajar anjeunna ieu. Tutorial ieu bakal sagemblengna dedicated ka kumaha carana ngarobah beungeut dina Photoshop CS6. Kami bakal ngarobih standar: wajah awéwé pikeun…

baca leuwih

Dianggo dina Photoshop kalayan lapisan

Gawé di Photoshop kalawan lapisan Laju ngolah poto dina Photoshop gumantung kana kamampuhan pikeun digawekeun ku lapisan, sabab dianggap téma dasar utiliti. Janten langkung gancang anjeun damel sareng lapisan dina Photoshop, langkung saé anjeun bakal mimiti ngartos program sareng langkung gampang damel sareng fotografi. …

baca leuwih

Modeu campuran lapisan dina Photoshop

Lapisan blending mode di Photoshop Dina konfigurasi ampir kabéh parabot jawab gambar di Photoshop (brushes, eusian, gradién, jsb) aya modus blending. Ogé, mode adun bisa dirobah pikeun sakabéh lapisan gambar. Urang bakal ngobrol ngeunaan mode blending lapisan dina tutorial ieu. Inpormasi ieu bakal…

baca leuwih

Pakakas alat dina Photoshop

Toolbar dina alat Photoshop Photoshop ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun sagala jinis karya dina gambar. Aya seueur alat dina éditor, sareng pikeun pemula, tujuan seueur di antarana mangrupikeun misteri. Dinten ieu kami bakal nyobian ngenalkeun sadaya alat anu aya dina tulbar (anu…

baca leuwih

Retouching gambar nganggo metode dékomposisi frékuénsi

Retouching Gambar Ngagunakeun Métode Frékuénsi Dékomposisi Frékuénsi dékomposisi poto nyaéta "separation" tékstur (dina kasus urang, kulit) tina hue atanapi nada. Hal ieu dilakukeun supados tiasa ngarobih sipat kulit nyalira. Contona, upami anjeun nyabak tékstur, nada bakal tetep gembleng sareng…

baca leuwih

Kumaha simulate cerminan cai dina Photoshop

Kumaha simulate refleksi cai dina Photoshop Nyiptakeun pantulan objék tina rupa-rupa permukaan mangrupikeun salah sahiji tugas anu paling hese dina ngolah gambar, tapi upami anjeun ngagaduhan sahenteuna tingkat panengah Photoshop, ieu moal janten masalah. Tutorial ieu bakal difokuskeun nyiptakeun pantulan hiji obyék dina…

baca leuwih

Alat Pena dina Photoshop: Téori sareng Prakték

Alat Pen di Photoshop: Téori sareng Praktek «Pen» mangrupikeun salah sahiji alat Photoshop anu paling populer di kalangan profésional, sabab ngamungkinkeun anjeun milih obyék anu paling akurat. Salaku tambahan, alatna ngagaduhan fungsi anu sanés, contona, kalayan bantosanana anjeun tiasa nyiptakeun bentuk khusus sareng sikat kualitas luhur, ngagambar garis melengkung sareng seueur deui. Salila…

baca leuwih

Kumaha cara miceun latar héjo dina Photoshop

Kumaha miceun latar héjo dina Photoshop Kasang tukang héjo atawa «konci chroma» dipaké salila syuting pikeun ngaganti engké ku nu séjén. Chromakey tiasa janten warna anu béda, sapertos biru, tapi héjo langkung dipikaresep ku sababaraha alesan. Tangtosna, pamotretan dina latar héjo dilakukeun saatos…

baca leuwih

Desain brosur dina Photoshop

Desain Brosur dina Photoshop Brosur mangrupikeun publikasi anu dicitak pikeun tujuan iklan atanapi inpormasi. Kalayan bantosan brosur, inpormasi ngeunaan perusahaan atanapi produk, acara atanapi acara anu misah ditepikeun ka pamiarsa. Palajaran ieu bakal dikhususkeun pikeun nyiptakeun brosur dina Photoshop, tina desain dugi ka perenah…

baca leuwih

Ngahias poto dina Photoshop

Ngahias poto dina Photoshop Poto anu dicandak saatos sési poto, upami dicandak dina kualitas luhur, katingalina saé, tapi rada trite. Kiwari, ampir sadayana gaduh kaméra digital atanapi smartphone sareng, salaku hasilna, sajumlah ageung poto. Pikeun poto janten ...

baca leuwih

Ngurangan beuteung dina Photoshop

Ngurangan beuteung di Photoshop Konsékuansi tina hiji gaya hirup teu sagemblengna cageur mindeng reflected dina penampilan hiji jalma. Khususna, craze bir, contona, tiasa nambihan sababaraha inci kana cangkéng anjeun, ngajantenkeun anjeun siga tong dina poto. Dina palajaran ieu urang bakal diajar…

baca leuwih

Skala gambar dina Photoshop

Skala gambar dina Photoshop Dina Photoshop urang tercinta, aya loba kamungkinan pikeun transformasi gambar. Ieu skala, rotasi, distorsi sareng warping sareng seueur fungsi anu sanés. Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan kumaha carana manteng hiji gambar dina Photoshop ku skala. Upami anjeun kedah ngarobih sanés ukuran, tapi résolusi gambar, kami nyarankeun yén anjeun…

baca leuwih

Métode pikeun ngagedékeun gambar dina Photoshop

Métode pikeun ngagedekeun gambar dina Photoshop Photoshop, salaku pangropéa raster, ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun rupa-rupa manipulasi sareng gambar. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali kamungkinan ngagedekeun gambar nganggo interpolasi pinter. Ngagedekeun gambar Photoshop nganggo metode interpolasi nalika ngatur ukuran gambar atanapi objék dina kanvas. Aya sababaraha pilihan…

baca leuwih

Kumaha cara nyiptakeun animasi dina Photoshop

Kumaha Jieun Animasi dina Photoshop Pikeun nyieun animasi, Anjeun teu kudu boga pangaweruh fenomenal, Anjeun ngan perlu acquire alat katuhu jeung make eta bener. Aya sababaraha solusi sapertos kitu, tapi anu paling kasohor nyaéta Adobe Photoshop. Tulisan ieu bakal nunjukkeun anjeun kumaha anjeun tiasa gancang nyiptakeun animasi dina éta. Nyieun Animasi dina Adobe Photoshop...

baca leuwih

Kumaha ngabodasan huntu dina Adobe Photoshop

Kumaha Ngabodaskeun Huntu dina Adobe Photoshop Saha waé anu hoyong huntuna bodas sampurna, sareng seuri tunggal tiasa nyababkeun sadayana gélo. Sanajan kitu, teu sadaya jelema, alatan ciri individu organisme, bisa boast eta. Ngabodaskeun Huntu dina Photoshop Upami huntu anjeun (atanapi modél anjeun) henteu acan…

baca leuwih

Kumaha cara miceun labél sareng watermarks di Photoshop

Kumaha cara miceun labél sareng watermarks di Photoshop

Kumaha carana miceun labél jeung watermarks dina Photoshop A watermark atawa cap, sebut wae naon rék, mangrupakeun jenis signature pangarang dina karyana. Sababaraha situs ogé ngadaptarkeun gambarna ku cara ieu. Dina tutorial ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan kumaha carana miceun watermarks ngagunakeun Photoshop. Hapus watermark...

baca leuwih

Ngadamel GIF dina Adobe Photoshop

Ngadamel GIF dina Adobe Photoshop

Jieun GIFs dina Adobe Photoshop Métode 1: Ngahirupkeun Objék ku cara manual Metode kahiji cocog pikeun pamaké nu rék ngagunakeun Adobe Photoshop pikeun sacara manual ngahirupkeun lapisan ditambahkeun kana kanvas. Éta tiasa janten bentuk geometri sawenang, gambar siap-dijieun atanapi téks. Sanaos pangropéa grafis ieu henteu cocog pikeun tugas sapertos kitu, éta bakal ngurus…

baca leuwih

Kumaha ngarobah ukuran gambar dina Photoshop

Kumaha carana ngarobah ukuran hiji gambar di Photoshop Abdi satuju, urang mindeng kudu ngarobah ukuran gambar nanaon. Pikeun nempatkeun wallpaper dina desktop, nyitak poto, motong poto pikeun jaringan sosial... pikeun tiap tugas ieu perlu nambahan atawa ngurangan ukuranana ...

baca leuwih

Ngadamel kartu nama nganggo Photoshop

Nyiptakeun kartu bisnis nganggo Photoshop Sakumaha anjeun parantos terang, Photoshop mangrupikeun pangropéa grafis anu kuat anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngolah fotografik tina pajeulitna naon waé. Kusabab potensina anu ageung pisan, redaktur ieu sumebar sacara lega dina sagala rupa widang kagiatan manusa. Sareng salah sahiji daérah éta nyaéta nyiptakeun kartu bisnis…

baca leuwih

Kumaha carana ningkatkeun kualitas gambar di Photoshop

Kumaha carana ningkatkeun kualitas gambar dina Photoshop Di dunya kiwari, éta mindeng diperlukeun pikeun ngédit gambar. Program pamrosesan poto digital ngabantosan ieu. Salah sahijina nyaéta Adobe Photoshop. Adobe Photoshop. - nyaéta program anu pohara populér. Éta ngagaduhan alat terpadu anu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun kualitas…

baca leuwih

Naon anu kuring kedah milih: Corel Draw atanapi Adobe Photoshop?

Naon anu kuring kedah dipilih: Corel Draw atanapi Adobe Photoshop? Corel Draw sareng Adobe Photoshop mangrupikeun program anu paling populér pikeun damel sareng infografis dua diménsi. Beda utamina nyaéta unsur asli Corel Draw nyaéta grafik vektor, sedengkeun Adobe Photoshop didesain langkung seueur pikeun dianggo sareng gambar bitmap. Dina ieu…

baca leuwih

Retouching kulit dina Photoshop

Retouching kulit dina Photoshop Retouching poto dina Photoshop ngalibatkeun nyoplokkeun irregularities jeung blemishes dina kulit, ngurangan highlights oily, lamun aya, kitu ogé koreksi poto umum (lampu jeung bayangan, koreksi warna). Buka poto sareng jieun lapisan duplikat. Ngolah potret dina…

baca leuwih

Kumaha carana ningkatkeun kualitas poto dina Photoshop

Kumaha carana ningkatkeun kualitas poto dina Photoshop Poto kualitas goréng datang dina sababaraha bentuk. Bisa jadi teu cukup cahaya (atawa sabalikna), ayana noise nu teu dihoyongkeun dina poto, kitu ogé blurning objék konci, kayaning beungeut dina potrét. Dina tutorial ieu, urang bakal mendakan kumaha ningkatkeun…

baca leuwih

Nyiptakeun réfleksi dina Photoshop

Nyiptakeun refleksi dina Photoshop Dina Internét anjeun tiasa mendakan sajumlah ageung alat anu disiapkeun pikeun nerapkeun éfék anu disebut "glow". Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngalebetkeun pamundut anu pas dina mesin pencari karesep anjeun. Kami bakal nyobian sareng anjeun nyiptakeun éfék unik anjeun nyalira, ngagunakeun imajinasi sareng kamampuan program. Kacipta…

baca leuwih

Muterkeun téks dina Photoshop

Rotasikeun téks dina Photoshop Nalika nyiptakeun sababaraha gambar dina Photoshop, anjeun panginten kedah nerapkeun téks dina sudut anu béda. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun tiasa muterkeun lapisan téks saatos nyiptakeunana atanapi nyerat frasa anu dipikahoyong sacara vertikal. Transformasi téks rengse Dina kasus nu pertama, urang milih «Teks» alat. jeung nulis kalimah. …

baca leuwih

Kasalahan langganan Photoshop

Kasalahan langganan Photoshop Aya sajumlah ageung kasalahan anu kajantenan nalika damel sareng Photoshop, tapi dina tulisan ieu kami bakal nutupan hiji anu muncul dina fase instalasi program. Sora sapertos kieu: Teu tiasa ngaluncurkeun langganan Adobe Photoshop Dina léngkah terakhir pamasangan Photoshop, urang tingali…

baca leuwih

Tambahkeun pélor kana poto dina Photoshop

Tambahkeun vignettes kana poto dina Photoshop Adobe Photoshop boga rupa-rupa épék husus pikeun masihan poto anjeun katingal unik. Unsur anu paling populér pikeun ngédit poto nyaéta vignette. Hal ieu dianggo upami anjeun hoyong nyorot sempalan gambar khusus. Ieu kahontal ku smoothing ...

baca leuwih

Kumaha cara nyetel di Photoshop

Kumaha Ngasah dina Photoshop Sarerea encounters éfék blur di sawatara titik dina fotografi. Éta lumangsung nalika ngoyagkeun panangan anjeun, nyandak poto anu gerak, atanapi nyandak paparan anu panjang. Kalayan bantuan photoshop anjeun ogé tiasa ngahapus cacad ieu. Henteu ngan para pemula anu nyobian nyandak shot ...

baca leuwih

Topéng dina Photoshop

Masker di Photoshop Di dunya kiwari, anjeun moal bisa ngalakukeun tanpa gawé bareng software Photoshop, hanjakalna. Sareng dina sababaraha tahapan damel sareng éta anjeun peryogi inpormasi ngeunaan cara ngadamel masker lapisan. Tulisan ieu bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha ngagunakeun masker dina Photoshop. Pikeun pangguna Photoshop, terang kumaha ngagunakeun…

baca leuwih

Blur tepi poto dina Photoshop

Blur tepi poto dina Photoshop Kiwari panto ka dunya gaib téhnologi komputer geus kabuka pikeun sakabéh urang, ayeuna teu perlu, sakumaha saméméhna, repot jeung ngembangkeun sarta percetakan - lajeng kuciwa pikeun lila yén poto geus kaluar saeutik ...

baca leuwih

Saluran alfa dina Photoshop

Saluran alfa dina saluran Photoshop Alpha mangrupikeun jinis saluran sanés anu aya dina Photoshop. Éta dirancang pikeun ngahemat bagian anu dipilih pikeun dianggo atanapi diédit engké. Salaku hasil tina prosedur anu disebut papasangan alfa, aranjeunna nampi nami éta. Ieu mangrupikeun prosés dimana gambar sareng daérah sawaréh transparan tiasa…

baca leuwih

Ngadamel pangaruh HDR dina Photoshop

Nyieun Pangaruh HDR dina Photoshop Pangaruh HDR kahontal ku overlaying sababaraha (sahenteuna tilu) poto nu dicandak dina paparan béda. Metoda ieu nambihan langkung jero kana warna sareng kalangkang. Sababaraha kaméra modéren parantos ngagaduhan pungsi HDR anu diwangun. Fotografer anu henteu gaduh alat éta kedah nampi pangaruh ...

baca leuwih

Salin objék dina Photoshop

Salin obyék dina Photoshop Sering urang kedah nyalin file anu tangtu sareng nyiptakeun jumlah salinan anu pas. Dina artikel ieu kami baris coba analisa métode nyalin kawentar tur populér di Photoshop. Métode Salin 1. Métode anu paling dipikanyaho sareng paling umum pikeun nyalin objék. Diantara kalemahanana nyaéta hébat…

baca leuwih

Ngagambar segitiga dina Photoshop

Ngagambar segitiga dina Photoshop Nalika kuring "bodo", kuring disanghareupan kedah ngagambar segitiga dina Photoshop. Waktu éta, anjeunna teu bisa Cope jeung tugas ieu tanpa pitulung. Tétéla éta teu jadi pajeulit sakumaha sigana di glance kahiji. Dina tutorial ieu kuring bakal ngabagikeun sareng anjeun pangalaman kuring dina…

baca leuwih

Ngadamel sinar cahaya dina poto dina Photoshop

Nyiptakeun Sinar Cahaya dina Poto dina Photoshop Sinar panonpoé mangrupikeun unsur anu sesah pikeun dipoto dina bentang. Anjeun tiasa nyarios yén éta mustahil. Anjeun hoyong poto anjeun katingali realistis-gancang. Palajaran ieu ngeunaan kumaha carana nambahkeun sinar cahaya (panonpoé) kana poto dina Photoshop. Buka…

baca leuwih

Sepuh poto anjeun dina Photoshop

Sepuh poto anjeun dina Photoshop Poto heubeul anu pikaresepeun sabab boga patina waktu, nyaeta, aranjeunna nyandak urang balik ka waktos aranjeunna dicandak. Dina tutorial ieu, kuring bakal nunjukkeun anjeun sababaraha téknik pikeun umur poto dina Photoshop. Anu mimiti, anjeun kedah ngartos kumaha poto lami béda…

baca leuwih

Kumaha cara muterkeun gambar dina Photoshop

Kumaha Muterkeun Gambar dina Photoshop Para pemula Photoshop sering henteu terang kumaha muterkeun gambar dina Photoshop. Kanyataanna, sagalana basajan pisan. Aya sababaraha cara pikeun muterkeun poto dina Photoshop. Anu pangheulana sareng panggancangna nyaéta fungsi transformasi gratis. Ieu disebut ku mencét hotkey CTRL + T ...

baca leuwih

Kumaha nyalin lapisan dina Photoshop

Kumaha Nyalin Lapisan dina Photoshop Nyaho kumaha nyalin lapisan dina Photoshop mangrupakeun salah sahiji kaahlian dasar tur paling diperlukeun. Tanpa terang kumaha lapisan disalin, mustahil pikeun ngawasaan program. Janten, hayu urang ngarecah sababaraha cara pikeun nyalin. Metodeu munggaran nyaéta nyered lapisan kana ikon palette ...

baca leuwih

Kumaha cara ngarobih warna téks dina Photoshop

Kumaha Ngarobih Warna Teks dina Photoshop Salah sahiji pilihan anu paling sering dianggo nalika damel sareng alat Type dina Photoshop nyaéta ngarobih warna font. Pilihan ieu ngan tiasa dianggo sateuacan téks rasterisasi. Warna téks rasterized dirobah ku alat koreksi warna. …

baca leuwih

Kumaha nyorot hiji warna dina Photoshop

Kumaha Nyorot Warna Tunggal dina Photoshop Kuring ngajak anjeun teuleum deui kana kanyataan anu luar biasa tina parangkat lunak Photoshop. Dina palajaran urang ayeuna, urang badé ngajalajah topik anu pikaresepeun anu ngajantenkeun fotografi urang luar biasa sareng pikaresepeun. Kami badé ngobrol sareng anjeun ngeunaan cara ngadamel pilihan warna tunggal dina ieu…

baca leuwih

Lega panon dina Photoshop

Ngagedekeun Panon dina Photoshop Panon ningkat sacara signifikan tiasa ngarobih penampilan modél, sabab panon mangrupikeun hiji-hijina fitur anu bahkan teu tiasa dilereskeun ku ahli bedah plastik. Dina dasar ieu, kudu dipikaharti yén koreksi panon teu desirable. Dina variétas retouch, aya anu disebut "Beauty Retouch" anu…

baca leuwih