Ngadamel téks miring dina Photoshop

Nyiptakeun Téks Miring dina Photoshop Nyiptakeun sareng ngédit téks dina Photoshop henteu rumit. Memang bener aya hiji "tapi": Anjeun kudu boga pangaweruh jeung kaahlian tangtu. Anjeun tiasa kéngingkeun sadayana ku diajar palajaran Photoshop dina situs kami. Tutorial ieu bakal dikhususkeun pikeun salah sahiji jinis pangolahan téks:… baca leuwih

Ngadamel dokumén A4 dina Photoshop

Nyiptakeun dokumén A4 dina Photoshop A4 mangrupikeun ukuran kertas internasional kalayan rasio aspék 210 × 297 mm. Format ieu paling umum sareng seueur dianggo pikeun nyitak sababaraha dokumén. Dina Photoshop, dina tahap nyiptakeun dokumén anyar, anjeun tiasa milih sababaraha jinis sareng format, kalebet… baca leuwih

Font kandel dina Photoshop

Font Kandel dina Photoshop Font dina Photoshop mangrupikeun topik éksténsif anu kedah digali nyalira. Program ieu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun hurup individu sareng sadayana blok téks. Sanaos Photoshop mangrupikeun pangropéa grafis, éta merhatikeun pisan kana fon. Palajaran anu anjeun baca ayeuna ngeunaan kumaha carana ngandelkeun ... baca leuwih

Kumaha ngabéréskeun masalah font dina Photoshop

Kumaha carana ngabéréskeun masalah font dina Photoshop Anjeun geus nyieun caption poto dina Photoshop jeung anjeun teu resep font pisan. Nyobian ngarobih kana set tina daptar anu ditawarkeun ku program éta henteu tiasa dianggo. Fontna masih Arial, contona. Naha éta terus lumangsung? Urang bade… baca leuwih

Nyaluyukeun payudara dina Photoshop

Nyaluyukeun breasts di Photoshop Sababaraha katresna, sanggeus sési poto, nu bagja sabab breasts teu sigana cukup ekspresif dina poto ahir. Teu kudu lepat alam, sok ulin cahaya jeung kalangkang oge bisa "maling" kaendahan. Dinten ieu kami bakal ngabantosan budak awéwé ieu pikeun ngabenerkeun ... baca leuwih

Format naon pikeun nyimpen poto dina Photoshop

Format naon pikeun nyimpen poto dina Photoshop Hadé pisan mun éta ngamimitian perkenalan anjeun ka Photoshop ku nyieun dokumén anyar. Mimitina, pangguna kedah terang kumaha muka poto anu disimpen sateuacana dina PC. Éta ogé penting pikeun diajar kumaha nyimpen gambar naon waé dina program ieu. Format pikeun nyimpen poto dina Photoshop Format… baca leuwih

Masang gaya énggal dina Photoshop

Masang gaya anyar dina Photoshop Tutorial ieu bakal ngajalanan anjeun masang gaya dina Photoshop CS6. Pikeun vérsi anu sanés, algoritma bakal sami. Masang gaya dina Photoshop Kahiji, unduh file gaya anyar tina Internét sareng buka zip upami diarsipkeun. Buka Photoshop teras angkat ka ménu utama di ... baca leuwih

Muka panon karakter dina poto dina Photoshop

Ngabuka panon hiji karakter dina poto dina Photoshop Salila sesi poto, sababaraha karakter nu teu tanggung jawab ngidinan dirina pikeun ngacieupan atawa nguap dina momen paling inopportune. Lamun nembak ieu sigana hopelessly ngaco up, aranjeunna henteu. Photoshop bakal nulungan urang ngajawab masalah ieu. Tutorial ieu bakal ngeunaan cara muka panon dina poto… baca leuwih

Kumaha ngagunakeun Photoshop

Kumaha ngagunakeun Photoshop Program Photoshop Adobe mangrupikeun alat anu paling kuat pikeun ngolah gambar. Éditorna mangrupikeun kompleks anu luar biasa pikeun pangguna anu henteu terang sareng saderhana pikeun anu akrab sareng alat sareng téknik dasar. Éta saderhana dina harti yén, kalayan pangaweruh minimal, anjeun tiasa… baca leuwih

Fitur "Transformasi Gratis" dina Photoshop

Fitur "Free Transform" dina Photoshop Free Transform mangrupikeun alat serbaguna anu ngamungkinkeun anjeun pikeun skala, muterkeun, sareng ngarobih objék. Dina artikel ieu kami bakal nganalisis kamampuan sareng ciri na. "Transformasi Bébas" dina Photoshop Sacara ketat, éta sanés alat, tapi fungsi anu dianggo ku hotkey CTRL + T. Sanggeus nelepon ka… baca leuwih

Kumaha cara nyiptakeun animasi dina Photoshop

Kumaha cara nyiptakeun animasi dina Photoshop

Kumaha Nyiptakeun Animasi dina Photoshop Pikeun ngadamel animasi, anjeun henteu kedah gaduh pangaweruh anu luar biasa, anjeun ngan ukur kedah nyandak alat anu leres sareng ngagunakeunana leres. Aya sababaraha solusi sapertos kitu, tapi anu paling kasohor nyaéta Adobe Photoshop. Tulisan ieu bakal nunjukkeun anjeun kumaha anjeun tiasa gancang nyiptakeun animasi di dinya. Nyieun Animasi dina Photoshop Adobe Photoshop... baca leuwih

Kumaha carana miceun kalangkang raray dina Photoshop

Kumaha Cabut Kalangkang tina Rupa dina Photoshop Bayangan anu teu dihoyongkeun dina poto muncul kusabab seueur alesan. Bisa jadi alatan kurangna paparan, panempatan sumber cahaya anu salah, atanapi, nalika motret di luar, kontras anu kaleuleuwihan. Dina tutorial ieu, urang bakal ningali téknik anu ngamungkinkeun pikeun netelakeun… baca leuwih

Teu aya téks dina Photoshop: kumaha ngalereskeun masalah

Teu aya téks dina Photoshop: kumaha carana ngalereskeun masalah Pangguna Photoshop anu teu ngalaman sering ngalaman sababaraha masalah nalika damel di éditor. Salah sahijina nyaéta kurangna karakter dina téks, nyaéta, ngan saukur teu katingali dina kanvas. Sakumaha biasa, alesanana teu pati penting, anu utama nyaéta kurangna… baca leuwih

Topéng dina Photoshop

Masker di Photoshop Di dunya kiwari, anjeun moal bisa ngalakukeun tanpa gawé bareng software Photoshop, hanjakalna. Sareng dina sababaraha tahapan damel sareng éta anjeun peryogi inpormasi ngeunaan cara ngadamel masker lapisan. Tulisan ieu bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha ngagunakeun masker dina Photoshop. Pikeun pangguna Photoshop, terang kumaha ngagunakeun… baca leuwih

Kumaha carana ngadamel négatip dina Photoshop

Kumaha carana ngadamel négatif dina Photoshop Pangaruh négatip dianggo dina desain karya (collages, spanduk, jsb) dina Photoshop. Tujuanana tiasa béda, sareng cara anu leres ngan ukur hiji. Dina tutorial ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan kumaha carana nyieun négatip hideung bodas tina poto dina Photoshop. … baca leuwih

Kumaha carana ngadamel poto dina Photoshop

Kumaha pigura poto dina Photoshop Loba pamaké condong ngahias poto maranéhanana jeung sababaraha jenis ornamén. Dina tutorial ieu kami baris ngobrol ngeunaan kumaha carana pigura poto dina Photoshop. Bingkai poto dina Photoshop. baca leuwih

Ningkatkeun ukuran font dina Photoshop

Ningkatkeun ukuran font dina Photoshop Newbies mun Photoshop mindeng Nyanghareupan patarosan: kumaha carana ngaronjatkeun ukuran téks (font) saluareun 72 piksel ditawarkeun ku program? Kumaha upami ukuran font, sebutkeun, 200 atanapi 500 diperyogikeun? Photoshop anu teu berpengalaman ngamimitian… baca leuwih

Naon anu kuring kedah milih: Corel Draw atanapi Adobe Photoshop?

Naon anu kuring kedah dipilih: Corel Draw atanapi Adobe Photoshop? Corel Draw sareng Adobe Photoshop mangrupikeun program anu paling populér pikeun damel sareng infografis dua diménsi. Beda utamina nyaéta unsur asli Corel Draw nyaéta grafik vektor, sedengkeun Adobe Photoshop didesain langkung seueur pikeun dianggo sareng gambar bitmap. Dina ieu… baca leuwih

Tarik lengkungan dina Photoshop

Ngagambar busur dina Photoshop Photoshop, mimitina didamel salaku pangropéa gambar, tapi gaduh alat anu cukup dina arsenalna pikeun nyiptakeun rupa-rupa bentuk geometri (bunderan, sagi opat, segitiga sareng poligon). Para pamula anu ngamimitian latihan kalayan palajaran anu kompleks sering bingung ku frasa sapertos "ngagambar sagi opat" atanapi "overlay busur anu parantos didamel dina ... baca leuwih

Kumaha nyorot hiji warna dina Photoshop

Kumaha Nyorot Warna Tunggal dina Photoshop Kuring ngajak anjeun teuleum deui kana kanyataan anu luar biasa tina parangkat lunak Photoshop. Dina palajaran urang ayeuna, urang badé ngajalajah topik anu pikaresepeun anu ngajantenkeun fotografi urang luar biasa sareng pikaresepeun. Kami badé ngobrol sareng anjeun ngeunaan cara ngadamel pilihan warna tunggal dina ieu… baca leuwih

Kumaha carana ngalereskeun kakirangan RAM dina Photoshop

Kumaha carana ngalereskeun RAM low di Photoshop Nalika digawé di Photoshop dina komputer kirang kuat, Anjeun bisa jadi meunang dialog pikasieuneun ngeunaan RAM low. Ieu tiasa kajantenan nalika nyimpen dokumén ageung, nerapkeun saringan "beurat", sareng operasi sanésna. Kumaha carana nungkulan masalah memori RAM low Masalah ieu ... baca leuwih

Kumaha cara ngagambar bujur dina Photoshop

Kumaha ngagambar rectangles dina Photoshop Sosok geometri pangbasajanna nyaéta sagi opat (kuadrat). Rupa-rupa unsur halaman wéb, spanduk sareng komposisi sanésna tiasa muncul tina segi empat. Photoshop masihan urang kasempetan pikeun ngagambarkeun sagi opat dina sababaraha cara. Ngawangun Sagi opat dina Photoshop Aya dua cara pikeun ngagambarkeun bentuk sagi opat dina… baca leuwih

Ngadamel tampilan anu ekspresif dina Photoshop

Ngadamel tampilan anu ekspresif dina Photoshop

Nyiptakeun Tampilan Ekspresif dina Photoshop Panon kusam dina poto mangrupikeun hal anu biasa sareng kami henteu paduli upami ieu kakurangan alat atanapi alam henteu masihan modél panon anu cukup ekspresif. Dina naon waé, panon mangrupikeun eunteung jiwa sareng kuring hoyong pisan panon urang bersinar sareng… baca leuwih

Kumaha ngaropea Photoshop

Kustomisasi Photoshop Sateuacan anjeun ngamimitian damel sareng Adobe Photoshop dina komputer anjeun nyalira, hal kahiji anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyetél pangropéa grafis ieu pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun. Ku cara kieu, Photoshop dina karya anu salajengna moal ngabalukarkeun masalah atanapi kasusah, sabab pamrosésan dina jinis program ieu bakal… baca leuwih

Sorot rambut dina Photoshop

Nyorot bulu dina Photoshop Milih lajeng motong kaluar objék kompléks, kayaning bulu, dahan tangkal, jukut, jeung sajabana, mangrupakeun tugas non-trivial malah pikeun maranéhanana ngalaman di photoshop. Unggal gambar merlukeun hiji fokus individu, sarta teu salawasna mungkin pikeun ngalakukeun prosedur ieu ogé. Hayu urang tingali salah sahiji anu pang ... baca leuwih

Kumaha cara ngadamel logo di Photoshop

Kumaha Nyiptakeun Logo dina Photoshop Pangembangan logo umumna dianggap domain ilustrator profésional sareng studio desain. Nanging, aya kasus nalika langkung mirah, langkung gancang sareng langkung efisien pikeun nyiptakeun logo nyalira. Dina tulisan ieu urang bakal ningali kumaha éta tiasa dilakukeun nganggo pangropéa grafis… baca leuwih

Ngadamel sertipikat tina témplat dina Photoshop

Jieun sertipikat ti citakan dina Photoshop A sertipikat mangrupakeun tipe dokumén anu ngabuktikeun kualifikasi nu boga urang. Jenis dokumén ieu loba dipaké ku nu boga rupa-rupa sumberdaya Internet pikeun narik pamaké. Dinten ieu kami moal ngobrol ngeunaan sertipikat fiktif atanapi persiapanna,… baca leuwih

Kumaha ngarobah ukuran gambar dina Photoshop

Kumaha carana ngatur ukuran hiji gambar dina Photoshop Photoshop mindeng dipaké pikeun skala gambar. Pilihanna populer pisan sahingga bahkan pangguna anu teu wawuh sareng pungsionalitas program tiasa gampang ngagentos ukuran gambar. Tujuan tina tulisan ieu nyaéta pikeun ngarobih… baca leuwih

Alat Magnetic Lasso di Photoshop

Alat Magnetic Lasso di Photoshop

The Magnetic Lasso Tool di Photoshop Urang geus uninga wae nu di Photoshop software kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun pilihan dina poto kalawan 100% kapastian. Sareng pikeun tujuan sapertos kitu, anjeun kedah taliti ngagambar gambar, ngan ukur nganggo beurit, naha anjeun henteu kunanaon? Meureun moal. Sareng éta leres. Barina ogé, éta… baca leuwih

Salin pilihan dina Photoshop

Nyalin Pilihan dina Photoshop Pilihan dina Photoshop mangrupikeun daérah gambar anu dikurilingan ku sababaraha alat anu nyiptakeun pilihan. Anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha manipulasi sareng pilihan: nyalin, ngarobih, mindahkeun sareng anu sanésna. Wewengkon anu dipilih tiasa dianggap obyék anu misah. Tutorial ieu bakal nyaritakeun anjeun kumaha nyalin pilihan. Métode salin dina Photoshop… baca leuwih

Ngadamel serat emas dina Photoshop

Nyiptakeun hurup emas dina Photoshop Ngahias rupa-rupa objék dina Photoshop mangrupikeun kagiatan anu pikaresepeun sareng pikaresepeun. Épék sareng gaya némbongan saolah-olah papisah, ngan ukur sababaraha tombol pikeun diklik. Nuluykeun téma styling, dina tutorial ieu urang bakal nyieun font emas ku cara nerapkeun gaya eta ... baca leuwih

Nyaring "Plastik" dina Photoshop

Nyaring "Plastik" dina Photoshop

Saringan "Plastik" dina Photoshop Saringan ieu (Liquify) mangrupikeun salah sahiji alat anu paling sering dianggo dina parangkat lunak Photoshop. Hal ieu ngamungkinkeun pikeun ngarobah titik / piksel poto tanpa ngarobah ciri kualitatif pisan tina gambar. Seueur jalma anu rada sieun ku panyaring sapertos kitu, sedengkeun kategori sanésna… baca leuwih

Ngadamel bingkai poto kartun dina Photoshop

Nyiptakeun Bingkai Poto Kartun dina Photoshop poto anu digambar tangan katingalina saé. Gambar ieu unik tur bakal salawasna jadi dina fashion. Kalayan sababaraha kaahlian sareng katekunan, anjeun tiasa ngadamel kartun tina poto naon waé. Anjeun teu kedah terang kumaha ngagambar, anjeun peryogi Photoshop sareng ... baca leuwih

Ngurangan beuteung dina Photoshop

Ngurangan beuteung dina Photoshop

Ngurangan beuteung dina Photoshop Konsékuansi tina hiji gaya hirup teu sagemblengna cageur mindeng reflected dina penampilan hiji jalma. Khususna, craze bir, contona, tiasa nambihan sababaraha inci kana cangkéng anjeun, ngajantenkeun anjeun siga tong dina poto. Dina palajaran ieu urang bakal diajar… baca leuwih

Kumaha ngabéréskeun masalah nyimpen JPEG dina Photoshop

Kumaha ngabéréskeun masalah nyimpen JPEG dina Photoshop Masalah nyimpen file dina Photoshop cukup umum. Contona, program teu bisa nyimpen payil dina sababaraha format (PDF, PNG, JPEG). Ieu bisa disababkeun ku rupa-rupa malfunctions, RAM teu cukup, atawa parameter file sauyunan. Dina ieu… baca leuwih

Alignment obyék dina Photoshop

Aligning objék dina Photoshop Sering pisan, pamaké novice ngalakukeun operasi alignment ku panon, nu merlukeun loba waktu jeung usaha. Dina tutorial ieu, urang bakal ngarecah téknik anu ngamungkinkeun anjeun pikeun akurat nyaluyukeun gambar dina Photoshop tanpa manipulasi anu teu perlu. Ngajajarkeun Objék dina Photoshop Photoshop kalebet alat "Pindahkeun" anu ngamungkinkeun anjeun… baca leuwih

Kumaha ngabéréskeun masalah sareng toolbar dina Photoshop

Kumaha carana ngabéréskeun masalah sareng toolbar dina Photoshop Toolbar di Photoshop - jandela nu ngandung asesoris dikelompokkeun dumasar tujuan atawa kasaruaan fungsi diperlukeun pikeun digawé. Tempatna dina kalolobaan kasus di sisi kénca antarmuka program. Anjeun tiasa mindahkeun… baca leuwih

Ngadamel témplat pikeun poto dokumen dina Photoshop

Jieun témplat pikeun poto dokumén dina Photoshop Dina kahirupan sapopoe, dulur geus sababaraha kali kapanggih dirina dina kaayaan dimana manehna perlu nyadiakeun susunan poto pikeun sagala rupa dokumén. Dinten ieu kami bakal diajar kumaha carana ngadamel poto paspor dina Photoshop. Poto Paspor dina Photoshop Hayu urang ... baca leuwih

Ngarobih résolusi gambar dina Photoshop

Ngarobih résolusi gambar dina Photoshop Résolusi gambar nyaéta jumlah titik atanapi piksel per inci daérah. Nangtukeun penampilan gambar nalika dicitak. Alami, hiji gambar kalawan 72 piksel per inci bakal kualitas poorer ti hiji kalawan 300 dpi. Perlu diinget yén… baca leuwih

Gambar panah dina Photoshop

Ngagambar panah dina Photoshop Hiji panah digambar dina hiji gambar bisa jadi diperlukeun dina sababaraha kaayaan. Salaku conto, nalika anjeun kedah nunjuk ka hiji obyék dina gambar. Sahenteuna aya dua cara pikeun ngadamel panah dina Photoshop, sareng tutorial ieu bakal ngaliwat anjeun. Nyiptakeun Panah Sakumaha anu urang tulis di luhur, aya dua cara standar… baca leuwih

Ngadamel GIF dina Adobe Photoshop

Ngadamel GIF dina Adobe Photoshop

Jieun GIFs dina Adobe Photoshop Métode 1: Ngahirupkeun Objék ku cara manual Metode kahiji cocog pikeun pamaké nu rék ngagunakeun Adobe Photoshop pikeun sacara manual ngahirupkeun lapisan ditambahkeun kana kanvas. Éta tiasa janten bentuk geometri sawenang, gambar siap-dijieun atanapi téks. Sanaos pangropéa grafis ieu henteu cocog pikeun tugas sapertos kitu, éta bakal ngurus… baca leuwih

Kumaha ngarobah ukuran gambar dina Photoshop

Kumaha carana ngarobah ukuran hiji gambar di Photoshop Abdi satuju, urang mindeng kudu ngarobah ukuran gambar nanaon. Pikeun nempatkeun wallpaper dina desktop, nyitak poto, motong poto pikeun jaringan sosial... pikeun tiap tugas ieu perlu nambahan atawa ngurangan ukuranana ... baca leuwih

Pilih obyék ku garis besar dina Photoshop

Milih Objék ku Outline dina Photoshop Nyorot objék anu béda dina Photoshop mangrupikeun salah sahiji kaahlian dasar nalika damel sareng gambar. Dasarna, pilihan boga tujuan: pikeun klip objék. Tapi aya ogé kasus husus sejenna, contona ngeusian atawa ngagambar outlines, nyieun wangun, jsb. Tutorial ieu bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha ngagariskeun obyék ... baca leuwih

Kumaha carana ningkatkeun kualitas gambar di Photoshop

Kumaha carana ningkatkeun kualitas gambar dina Photoshop Di dunya kiwari, éta mindeng diperlukeun pikeun ngédit gambar. Program pamrosesan poto digital ngabantosan ieu. Salah sahijina nyaéta Adobe Photoshop. Adobe Photoshop. - nyaéta program anu pohara populér. Éta ngagaduhan alat terpadu anu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun kualitas… baca leuwih

Kumaha cara miceun labél sareng watermarks di Photoshop

Kumaha cara miceun labél sareng watermarks di Photoshop

Kumaha carana miceun labél jeung watermarks dina Photoshop A watermark atawa cap, sebut wae naon rék, mangrupakeun jenis signature pangarang dina karyana. Sababaraha situs ogé ngadaptarkeun gambarna ku cara ieu. Dina tutorial ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan kumaha carana miceun watermarks ngagunakeun Photoshop. Hapus tanda tina... baca leuwih

Kumaha carana ngaleupaskeun pilihan dina Photoshop

Kumaha ngabatalkeun pilihan dina Photoshop Nalika pangguna laun-laun diajar program Photoshop, aya seueur kasusah anu aya hubunganana sareng pamakean sababaraha fungsi pangropéa. Dina artikel ieu kami baris ngobrol ngeunaan kumaha carana miceun pilihan dina Photoshop. Bolaykeun pilihan Sigana naon anu sesah dina pilihan bolaykeun saderhana? Wétan… baca leuwih

Pangaturan lapisan dina Photoshop

Lapisan adjustment dina Photoshop Ngolah gambar naon waé dina Photoshop biasana ngalibatkeun sajumlah ageung tindakan anu ditujukeun pikeun ngarobih rupa-rupa sipat: kacaangan, kontras, jenuh warna sareng anu sanésna. Unggal operasi dilarapkeun ngaliwatan menu «Gambar - Koreksi» mangaruhan piksel gambar (tunduk kana lapisan). Ieu henteu salawasna ... baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online