Nyoplokkeun utusan Telegram dina PC sareng alat sélulér

Nyoplokkeun Telegram messenger dina PC sareng alat sélulér Aplikasi Telegram anu beunghar fitur anu populer nawiskeun para pamiarsa na rupa-rupa kasempetan sanés ngan ukur pikeun komunikasi, tapi ogé pikeun konsumsi rupa-rupa kontén, tina catetan anu teu pati penting sareng warta ka audio sareng pidéo. Sanajan ieu sareng anu sanésna ... baca leuwih

Konpigurasikeun proxy dina Telegram

Konpigurasikeun proxy dina Telegram

Konpigurasikeun proxy dina Telegram Pilihan 1: Komputer Anjeun tiasa ngonpigurasikeun seueur pilihan dina PC anjeun pikeun nyambung ka server Telegram. Klik tombol dropdown dina menu samping. Pindah ka bagian «Setélan» Buka tab «Setélan Lanjutan». Klik dina "Jenis sambungan".Pilih hiji pilihan. "Paké sorangan... baca leuwih

Nyiptakeun obrolan Telegram kanggo Android, iOS sareng Windows

Nyiptakeun obrolan Telegram kanggo Android, iOS sareng Windows

Nyiptakeun obrolan Telegram pikeun Android, iOS sareng Windows utusan instan modéren nawiskeun seueur pilihan pikeun pangguna, kalebet pungsi pikeun nelepon audio sareng pidéo. Tapi dina waktos anu sami, kalolobaan aplikasi komunikasi dina Internét dianggo pikeun tukeur pesen téks. Dina tulisan anu… baca leuwih

Masang aplikasi Telegram dina alat Android

Masang aplikasi Telegram dina alat Android

Masang aplikasi Telegram dina alat Android utusan Telegram populér, dikembangkeun ku panyipta jaringan sosial VKontakte Pavel Durov, beuki populer di kalangan pangguna. Aplikasi na sayogi dina versi desktop dina Windows sareng macOS, ogé dina alat sélulér ios sareng Android. Abdi terang … baca leuwih

Perbarui Telegram kana vérsi pangénggalna

Apdet Telegram kana vérsi panganyarna Dinten ayeuna, utusan pikeun komputer sareng alat sélulér beuki populer. Salah sahiji wakil anu paling kasohor tina jinis parangkat lunak ieu nyaéta Telegram. Ayeuna, program éta dirojong ku pamekar, bug minor terus-terusan dibenerkeun sareng fitur-fitur anyar ditambah. Pikeun… baca leuwih

Cara pikeun masang Telegram Messenger dina iPhone

Cara pikeun masang Telegram Messenger dina iPhone

Métode pikeun masang Telegram Messenger dina iPhone Utusan Telegram, anu gancang sumebar ka sakumna dunya sareng dina waktos anu sami terus berkembang, nawiskeun unggal panggunana seueur anu pikaresepeun, mangpaat bahkan, dugi ka sababaraha, kasempetan unik. Léngkah munggaran pikeun ngaksés sadaya pungsi… baca leuwih

Kaluar tina akun anjeun dina aplikasi Telegram.

Kaluar tina akun anjeun dina aplikasi Telegram.

Kaluar tina akun anjeun dina aplikasi Telegram. Telegram, sapertos utusan anu sanés, ngamungkinkeun para panggunana saling komunikasi ngalangkungan pesen téks sareng telepon sora. Sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta alat anu cocog sareng nomer telepon sélulér pikeun otorisasina. Tapi naon anu kudu dilakukeun upami anjeun peryogi… baca leuwih

Nyiptakeun obrolan sareng anjeun dina utusan Telegram

Nyiptakeun obrolan sareng anjeun dina utusan Telegram

Nyiptakeun obrolan sareng diri anjeun dina Telegram Android messenger Telegram pikeun Android, sapertos versi utusan anu sanés, ngamungkinkeun anjeun ngatur tulisan pesen sareng ngirim inpormasi anu sanés (eusi, file) ka diri anjeun dina langkung ti hiji cara. Sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun obrolan anu tiasa diaksés pikeun hiji jalma (nyaéta… baca leuwih

Milarian saluran Telegram dina Windows, Android, iOS

Milarian saluran Telegram dina Windows, Android, ios utusan Telegram anu populér henteu ngan ukur nawiskeun panggunana kamungkinan komunikasi ngalangkungan pesen téks, sora atanapi telepon, tapi ogé ngamungkinkeun aranjeunna maca inpormasi anu mangpaat atanapi ngan ukur pikaresepeun tina sababaraha sumber. Konsumsi tina sababaraha jinis eusi nyababkeun… baca leuwih

Pasang Telegram kana komputer anjeun

Pasang Telegram dina komputer anjeun utusan Telegram anu populér henteu ngan ukur sayogi dina alat sélulér anu nganggo Android sareng ios, tapi ogé dina komputer Windows. Aya sababaraha cara pikeun masang program anu lengkep dina PC anjeun, anu bakal urang bahas dina tulisan ieu. Pasang Telegram dina PC Anjeun ngan aya dua… baca leuwih

Tambahkeun rerencangan dina Telegram kanggo Android, iOS sareng Windows

Tambihkeun babaturan dina Telegram pikeun Android, ios sareng Windows Daptar kontak tiasa dianggap komponén anu paling penting tina utusan naon waé, sabab dina henteuna interlocutors, kasadiaan kalolobaan fungsi anu ditawarkeun ku pamekar alat komunikasi leungiteun rasa. . Pertimbangkeun kumaha nambihan babaturan dina Telegram ka… baca leuwih

Kumaha ngamajukeun saluran Telegram

Kumaha ngamajukeun saluran Telegram

Kumaha ngamajukeun saluran Telegram Lengkah 1: Identipikasi target pamiarsa anjeun Hal kahiji anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngembangkeun saluran Telegram anjeun nyaéta mutuskeun pamirsa, nyaéta, kategori pangguna anu anjeun badé targétkeun pikeun narik aranjeunna. Éta gumantung kana topik, jinis eusi anu anjeun pasang,… baca leuwih

Hapus akun olahtalatah Telegram

Pupus akun utusan Telegram Alat sélulér Pikeun mupus akun Telegram anjeun, anjeun tiasa nganggo alat naon waé anu anjeun nyambungkeun ka utusan éta. Anu mimiti, urang badé nyarioskeun ka anjeun kumaha ngalaksanakeun prosedur tina smartphone atanapi tablet. Métode 1: Hapusan ditunda Henteu sadayana pangguna Telegram terang yén akun... baca leuwih

Kéngingkeun ID Propil Telegram

Kéngingkeun ID Propil Telegram

Kéngingkeun ID Profil Telegram Inpormasi Penting Fitur anu ditaroskeun henteu aya dina sadaya vérsi Telegram ayeuna, tapi para peminat parantos nyiptakeun sababaraha bot pikeun ngalaksanakeun tugas ieu. Pamakéan alat otomatis ieu dina versi mobile sareng desktop aplikasi ampir sami, janten… baca leuwih

Kumaha ngaksés saluran Telegram anu diblokir dina ios

Kumaha ngaksés saluran Telegram anu diblokir dina ios

Kumaha ngaksés saluran Telegram anu diblokir dina ios Inpormasi penting Metodeu di handap ieu ngarengsekeun masalah, tapi aranjeunna gaduh sababaraha watesan: Ngan ukur saluran anu anjeun ngalanggan sateuacan blokir diblokir; milarian anu anyar moal sayogi sareng anjeun ngan ukur tiasa muka konci ku jalan langsung… baca leuwih

Login kana akun Telegram anjeun dina pangotéktak

Asup ka akun Telegram anjeun dina browser Telegram messenger sayogi dianggo dina alat anu gaduh sistem operasi anu béda, boh desktop (Windows, macOS, Linux) sareng mobile (iOS, Android). Salian ti aplikasi, jasa éta ogé ngagaduhan versi wéb anu lengkep, anu cocog pisan pikeun kabutuhan hiji-hiji… baca leuwih

Kumaha kéngingkeun palanggan saluran Telegram anjeun

Kumaha kéngingkeun palanggan saluran Telegram anjeun

Kumaha kéngingkeun palanggan dina saluran Telegram anjeun Métode 1: Tambihkeun tautan kana déskripsi profil anjeun Cara panggampangna pikeun ngamimitian narik palanggan ka saluran anjeun nyaéta nyelapkeun tautan anu pas dina déskripsi profil utusan anjeun, sapertos «Panulis blog ngeunaan trik programming… baca leuwih

Cara ngagunakeun Telegram pikeun bisnis

Cara ngagunakeun Telegram pikeun bisnis

Cara ngagunakeun Telegram pikeun bisnis Cara 1: Alat komunikasi Pilihan kahiji pikeun ngagunakeun utusan pikeun tugas anu dilaksanakeun nyaéta komunikasi sareng konsumén ayeuna sareng poténsial. Penting pikeun pangusaha pikeun ngajaga basis palangganna, janten saluran Telegram ... baca leuwih

Kumaha carana ngadaptar di Telegram tina Android, iPhone sareng PC

Kumaha ngadaptar dina Telegram tina Android, iPhone sareng PC Métode 1: Smartphone Hiji-hijina hal anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun akun di Telegram nyaéta smartphone sareng kartu SIM dipasang di jerona kalayan nomer anu engké bakal janten identifier (login) dina. utusan. Conto di handap ieu nunjukkeun prosedur pendaptaran dina… baca leuwih

Ngadamel saluran Telegram dina Windows, Android, iOS

Nyiptakeun saluran Telegram dina Windows, Android, ios Telegram henteu ngan ukur aplikasi pikeun komunikasi téks sareng sora, tapi ogé sumber inpormasi anu saé, anu diterbitkeun di dieu sareng disebarkeun dina saluran. Pangguna aktip utusan sadar pisan naon item ieu, anu tiasa… baca leuwih

Kumaha kéngingkeun grup atanapi obrolan ID dina Telegram

Kumaha carana kéngingkeun grup atanapi obrolan ID dina Telegram Inpormasi penting Kéngingkeun chat_id dina Telegram ngan ukur tiasa dilakukeun ku cara pihak katilu, sabab fungsionalitas ieu parantos dipiceun tina utusan kusabab alesan kaamanan. Métode 1: Kéngingkeun ID Abdi Anjeun tiasa nganggo bot, sapertos Kéngingkeun ID Abdi, pikeun kéngingkeun ID grup. … baca leuwih

Naon anu kudu dilakukeun upami tautan dina Telegram henteu dibuka

Tumbu di Telegram henteu dibuka

Naon anu kudu dilakukeun upami tautan dina Telegram henteu muka Pilihan 1: Tautan éksternal Upami anjeun ngagaduhan masalah muka tautan kana sumber éksternal (contona, kana pidéo YouTube), masalahna henteu aya dina sisi utusan. Anu paling umum sareng atra nyaéta anjeun ngalaman masalah ngaksés internét dina alat anjeun. … baca leuwih

Jieun sareng tambahkeun stiker anjeun nyalira dina Telegram

Jieun sareng tambahkeun stiker anjeun nyalira dina Telegram

Jieun sareng tambahkeun stiker anjeun nyalira dina Telegram Nyiptakeun stiker Prosés nyiptakeun stiker ngalibatkeun sababaraha operasi dina gambar sumber sareng dilakukeun ku pangropéa gambar (PC) atanapi nganggo aplikasi khusus (sistem mobile). Pilihan 1: Windows Metode anu paling merenah pikeun nyiptakeun set stiker anjeun nyalira pikeun… baca leuwih

Pembaruan utusan telegram pikeun Android

Ngamutahirkeun Telegram messenger pikeun Métode Android 1: App Store Cara utama pikeun ngapdet aplikasi Android naon waé nyaéta ngamangpaatkeun fitur asli na. Kaseueuran waktos urang ngobrol ngeunaan Google Play Store, tapi émut yén toko parangkat lunak alternatif pikeun "robot héjo", sabagéan ageung, ... baca leuwih

Kumaha milarian saluran Telegram dina Android

Kumaha milarian saluran Telegram dina Android

Kumaha Milarian Saluran Telegram dina Métode Android 1: Fungsi Pilarian Metode panggampangna pikeun ngarengsekeun masalah anu aya nyaéta nganggo pungsi milarian anu diwangun dina aplikasi klien. Buka pamasangan anu dipikahoyong ku cara ngetok tombol di pojok katuhu luhur. Lebetkeun nami saluran anu anjeun pikahoyong,… baca leuwih

Pilihan panghasilan pikeun saluran Telegram anjeun

Pilihan panghasilan pikeun saluran Telegram anjeun

Pilihan Panghasilan pikeun Saluran Telegram Anjeun Cara 1: Iklan Pilihan monetisasi anu paling atra nyaéta ngagunakeun saluran éta salaku platform iklan. Telegram parantos lami lirén janten utusan: kalayan sagala parobihan pikeun 2021, éta mangrupikeun platform anu pikaresepeun pikeun pangiklan sabab nawiskeun média anu nyaman pikeun ngamajukeun… baca leuwih

Ngalereskeun masalah sareng bot dina Telegram

masalah sareng bot di Telegram

Ngalereskeun masalah sareng bot dina Métode Telegram 1: Mariksa sambungan jaringan Panyabab paling umum tina masalah sareng akun Telegram otomatis nyaéta kurangna sambungan Internét. Gejala anu paling atra nyaéta pesen "Nungguan jaringan ..." dina jandela utama aplikasi klien atanapi... baca leuwih

Kumaha cara nyiptakeun sareng ngonpigurasikeun bot Telegram anjeun nyalira

Kumaha cara nyiptakeun sareng ngonpigurasikeun bot Telegram anjeun nyalira

Kumaha cara nyiptakeun sareng ngonpigurasikeun Telegram bot anjeun sorangan Métode 1: @botfather Metode dasar pikeun mimiti nyiptakeun sareng ngonpigurasikeun bot nyaéta ngagunakeun solusi anu disebut @botfather, dimana akun otomatis kadaptar dina utusan. Anjeun tiasa nganggo fungsi anu dimaksud dina sadaya platform, tapi bakal langkung gampang pikeun ngalakukeunana... baca leuwih

Pamasangan telegram dina alat Android sareng ios

Masang Telegram dina alat Android sareng ios The Telegram messenger populér, dikembangkeun ku Pavel Durov, sayogi dina sadaya platform, boh desktop (Windows, macOS, Linux) sareng mobile (Android sareng ios). Sanaos basis pangguna anu ageung sareng ngembang, seueur jalma masih henteu terang kumaha cara masangna, janten dina… baca leuwih

Gejala sareng ciri meungpeuk dina Telegram

Gejala sareng ciri meungpeuk dina Telegram

Gejala sareng fitur meungpeuk dina Telegram Pilihan 1: Meungpeuk dina utusan Larangan umum dina utusan cukup gampang dikenal: nalika anjeun asup kana aplikasi klien, pesen téks «Nomer telepon anu diblokir» dipintonkeun. Ngablokir ku administrasi Telegram sorangan tiasa kajantenan… baca leuwih

Milarian sareng tambahkeun saluran ka Telegram dina iPhone

Milarian sareng tambahkeun saluran ka Telegram dina iPhone

Milarian sareng nambihan saluran ka Telegram dina iPhone Inpormasi penting Dimimitian taun 2020, apel parantos ngegetkeun kawijakan panempatan aplikasi na di tokona, maksa Telegram nutup aksés ka sababaraha saluran na. Sanajan kitu, masih mungkin pikeun muka sababaraha di antarana, nu urang review dina artikel misah. Baca… baca leuwih

Ngalanggan saluran Telegram pikeun Windows, Android, iOS

Ngalanggan saluran Telegram pikeun Windows, Android, ios Pangguna aktip Telegram sadar yén kalayan bantosanana anjeun henteu ngan ukur tiasa komunikasi, tapi ogé ngonsumsi inpormasi anu mangpaat atanapi ngan saukur pikaresepeun, dimana anjeun ngan ukur kedah angkat ka salah sahiji seueur saluran tematik. Tapi, jalma anu anyar pikeun… baca leuwih

Hapus akun Telegram anu dihapus

Hapus akun Telegram anu dihapus

Hapus akun Telegram anu dihapus Inpormasi penting Dina Telegram, akun anu dihapus nyaéta akun anu dihapus tina jasa boh kusabab teu aktip atanapi sacara manual ku pangguna. Penting pikeun dicatet yén nomer telepon anu dianggo pikeun pendaptaran disimpen: éta henteu katingali ku pangguna anu sanés (sanaos anu… baca leuwih

Kumaha milarian stiker dina Telegram dina PC, Android sareng ios

Kumaha milarian stiker dina Telegram dina PC, Android sareng ios

Kumaha milarian stiker dina Telegram dina PC, Android sareng ios Métode 1: Milarian dina aplikasi Cara panggampangna pikeun kéngingkeun stiker dina Telegram nyaéta mendakanana dina daptar anu sayogi ngalangkungan aplikasi éta sorangan. Métodena universal pikeun sadaya vérsi, janten hayu urang nunjukkeun nganggo klien Android... baca leuwih

Milarian grup dina Telegram

Milarian grup dina Telegram

Milarian grup dina Métode Telegram 1: Panéangan anu diwangun Cara panggampangna pikeun milarian grup anu dipikaresep dina Telegram nyaéta ngagunakeun fasilitas panéangan anu sayogi dina aplikasi klien (boh desktop, Android sareng ios bakal tiasa dianggo) sareng versi wéb . Salaku conto, urang bakal nganggo aplikasi ... baca leuwih

Pamakéan bot dina utusan Telegram

bot dina utusan Telegram

Ngagunakeun bot dina utusan Telegram Naon bot Bot dina Telegram mangrupakeun akun husus diprogram ku panyipta maranéhna pikeun ngalakukeun paréntah jeung fungsi nu tangtu. Kusabab kamampuan parangkat lunak ieu meniru kalakuan manusa, pamakeanna saderhana: ketik dina kolom pesen sareng kirimkeun pamundut... baca leuwih

Kumaha cara ngalangkungan blokir Telegram

Kumaha cara ngalangkungan Telegram kacilakaan Métode 1: utusan Telegram proxy anu diwangun parantos ngalaman sababaraha kacilakaan salami ayana, ku kituna tim pamekar parantos nyayogikeun alat pikeun meunangkeun deui aksés kana komunikasi gratis ku cara nampilkeun fungsionalitas proxy dina aplikasi klien. Éta cocog sareng… baca leuwih

Jieun stiker animasi dina Telegram

Jieun stiker animasi dina Telegram Lengkah 1: Persiapan Stiker animasi nganggo format gambar sorangan, katelah TGS, anu dina waktos nyerat ngan ukur tiasa diurus ku aplikasi desktop Adobe, khususna After Effects and Illustrator, janten naon anu anjeun kedah unduh sareng install aranjeunna. Unduh Adobe After… baca leuwih

Milarian sareng unduh musik dina Telegram

Milarian sareng ngaunduh musik dina Métode Telegram 1: Bot Sapertos fitur olahtalatah anu sanés, fitur milarian sareng ngadangukeun musik sayogi ngalangkungan bot khusus. Éta tiasa dianggo dina sadaya vérsi (duanana klien khusus pikeun Windows sareng Android sareng aplikasi wéb anu tiasa dianggo pikeun… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online