Nyusun sababaraha video dina hiji waktos nganggo Sony Vegas

Nyiptakeun Sababaraha Pidéo dina Hiji Shot sareng Sony Vegas Ti waktos ka waktos, pangguna Sony Vegas kedah nyetél sababaraha pidéo pikeun dipidangkeun dina hiji pigura. Ieu bisa jadi alatan quirks tina video diédit atawa kreasi labuh snippét pikeun tumbu YouTube. Henteu merhatoskeun… baca leuwih

Plugins pikeun Sony Vegas

Plugins pikeun Sony Vegas

Plugins pikeun Sony Vegas Sony Vegas Pro boga rupa-rupa parabot baku. Tapi naha anjeun terang anjeun tiasa ngalegaan éta langkung jauh? Hal ieu dilakukeun kalayan bantuan plugins. Hayu urang tingali naon plugins sareng kumaha ngagunakeunana. Naon anu plugins? Plugin mangrupikeun tambihan (perpanjangan fungsi) kana sababaraha program… baca leuwih

Mana anu langkung saé: Adobe Premiere Pro atanapi Sony Vegas Pro?

Mana anu langkung saé: Adobe Premiere Pro atanapi Sony Vegas Pro?

Mana anu langkung saé: Adobe Premiere Pro atanapi Sony Vegas Pro? Patarosan mana anu langkung saé: Sony Vegas Pro atanapi Adobe Premiere Pro dipikaresep ku seueur pangguna. Dina artikel ieu kami baris coba ngabandingkeun dua éditor video ieu dumasar kana parameter utama. Tapi entong milih pangropéa pidéo dumasar kana tulisan ieu waé. Panganteur… baca leuwih

Kumaha ngirangan ukuran pidéo di Sony Vegas

Kumaha ngirangan ukuran pidéo di Sony Vegas

Kumaha cara ngirangan ukuran pidéo dina Sony Vegas Sering kajadian saatos ngolah pidéo di Sony Vegas, éta mimiti nyéépkeun rohangan. Dina video leutik ieu bisa jadi teu noticeable, tapi lamun nuju gawe dina proyék badag, Anjeun kudu mikir ngeunaan sabaraha video Anjeun bakal beuratna salaku hasilna. Dina artikel ieu… baca leuwih

Kumaha carana muterkeun pidéo di Sony Vegas?

Kumaha muterkeun video di Sony Vegas

Kumaha muterkeun pidéo di Sony Vegas? Anggap nalika ngerjakeun salah sahiji proyék anjeun, anjeun sadar yén hiji atanapi langkung file video diputerkeun ka arah anu salah. Ngabalikeun pidéo henteu segampang gambar: anjeun kedah nganggo pangropéa pidéo pikeun… baca leuwih

Koréksi warna di Sony Vegas

Koréksi warna di Sony Vegas

Koreksi Warna dina Sony Vegas Dina Sony Vegas Pro, anjeun tiasa ngabenerkeun warna gambar pidéo anu dicandak. Pangaruh koreksi warna sering dianggo sareng henteu ngan ukur dina rékaman anu goréng. Kalayan bantosanana anjeun tiasa nyiptakeun suasana anu tangtu sareng ngajantenkeun gambar langkung subur. Urang tingali … baca leuwih

Kumaha ngaleungitkeun noise di Sony Vegas Pro

Kumaha ngaleungitkeun noise di Sony Vegas Pro

Kumaha carana miceun noise dina Sony Vegas Pro Ti jaman ka jaman, jalma anu ngarekam audio pikeun video maranéhanana nyanghareupan rupa-rupa jenis noise, nu pakait sareng lingkungan éksternal atawa peculiarities sahiji alat nu dipaké. Éta sababna sigana perlu ngaleungitkeun bising asing dina fase… baca leuwih

Sony Vegas henteu muka * .avi video. Naon anu kedah abdi lakukeun?

Sony Vegas henteu muka * .avi video. Naon anu kedah abdi lakukeun?

Sony Vegas henteu muka * .avi video. Naon anu kedah abdi lakukeun? Sering nalika nganggo pangropéa pidéo Sony Vegas anu populér, pangguna tiasa ngalaman masalah muka sababaraha format pidéo. Kasalahan anu paling umum lumangsung nalika nyobian muka file video *.avi atanapi *.mp4. Hayu urang cobaan pikeun ngajawab masalah ieu. Kumaha cara muka *.avi… baca leuwih

Pikeun nyepetkeun atanapi ngalambatkeun pidéo di Sony Vegas

Pikeun nyepetkeun atanapi ngalambatkeun pidéo di Sony Vegas

Pikeun nyepetkeun atanapi ngalambatkeun pidéo dina Sony Vegas Upami anjeun énggal dina dunya ngédit sareng anjeun mimiti kenal sareng pangropéa pidéo Sony Vegas Pro anu kuat, pasti anjeun parantos naroskeun kumaha cara ngarobih laju playback pidéo. Dina tulisan ieu kami bakal nyobian masihan anjeun jawaban… baca leuwih

Kumaha cara ngadamel gambar poto di Sony Vegas?

Kumaha cara ngadamel gambar poto di Sony Vegas?

Kumaha carana ngadamel gambar diam di Sony Vegas? Gambar poto nyaéta gambar statik anu tetep dina layar pikeun sababaraha waktos. Ieu sabenerna geulis gampang pikeun ngalakukeunana, jadi tutorial ngedit video Sony Vegas ieu bakal némbongkeun Anjeun cara ngalakukeun eta tanpa teuing usaha. Kumaha beku pigura dina Sony... baca leuwih

Ngarobih skala pidéo dina Sony Vegas Pro

Ngarobih skala pidéo dina Sony Vegas Pro

Ngarobah skala video dina Sony Vegas Pro Hideung bar nembongan dina edges of video mangrupa salah sahiji masalah paling umum lamun rasio aspék layar teu cocog. Éta timbul kusabab setélan khusus alat ngarékam atanapi sababaraha faktor sanés, contona, saatos… baca leuwih

Hapus lagu audio di Sony Vegas

Hapus lagu audio di Sony Vegas

Nyoplokkeun Lagu Audio di Sony Vegas Sering dina prosés nyiptakeun pidéo di Sony Vegas, lagu audio kedah dipiceun tina bagéan pidéo atanapi tina sadaya bahan anu dicandak. Contona, upami anjeun mutuskeun ngadamel klip pidéo, anjeun panginten kedah ngahapus ... baca leuwih

Kumaha cara miceun latar héjo di Sony Vegas?

Kumaha cara miceun latar héjo di Sony Vegas?

Kumaha miceun latar tukang héjo dina Sony Vegas? Sering dina pilem, khususna pilem fantasi, kuring nganggo kromatisme. Chromakey mangrupikeun latar héjo dimana para aktor difilmkeun, teras dina pangropéa pidéo latar ieu dipiceun sareng diganti ku gambar anu dipikahoyong. Dinten ieu urang badé ningali… baca leuwih

Kumaha pidéo di Sony Vegas?

Kumaha pidéo di Sony Vegas?

Kumaha luntur pidéo di Sony Vegas? Nalika ngédit pidéo, sering diperyogikeun pikeun nyiptakeun éfék pidéo anu mulus. Pangaruh ieu disebut Fade in. Dina artikel ieu kami baris nempo kumaha diudar video di Sony Vegas Pro Kumaha diudar video di Sony Vegas? 1. Dina… baca leuwih

Ngalereskeun kasalahan pembukaan codec di Sony Vegas

Ngalereskeun kasalahan pembukaan codec di Sony Vegas

Ngalereskeun kasalahan muka codec di Sony Vegas Sony Vegas mangrupikeun pangropéa pidéo anu lumayan tes sareng sigana sadayana anu kantos mendakan kasalahan sapertos kieu: "Awas! Aya kasalahan nalika muka hiji atanapi langkung file. Gagal muka codec." Dina tulisan ieu kami bakal nyobian ngabantosan anjeun… baca leuwih

Ngarobih sora anjeun ku Sony Vegas

Ngarobih sora anjeun ku Sony Vegas

Ngarobih sora anjeun sareng Sony Vegas Sony Vegas ngamungkinkeun anjeun henteu ngan ukur damel sareng video, tapi ogé ngarékam audio. Dina éditor anjeun tiasa motong sareng nerapkeun épék kana sora. Hayu urang tingali salah sahiji épék audio - "Pitch Changer", dimana anjeun tiasa ngarobih sora anjeun. Kumaha carana ngarobah sora... baca leuwih

Kumaha cara ngadamel pidéo dina Sony Vegas?

Kumaha cara ngadamel pidéo dina Sony Vegas?

Kumaha cara ngadamel pidéo di Sony Vegas? Sigana masalah naon anu tiasa ditimbulkeun ku prosés saderhana nyimpen pidéo: klik tombol "Simpen" sareng anjeun parantos réngsé! Tapi henteu, éta henteu saderhana di Sony Vegas sareng éta sababna seueur pangguna gaduh patarosan anu sah: "Kumaha kuring nyimpen pidéo dina ... baca leuwih

Kumaha cara ngagedékeun pidéo dina Sony Vegas

Kumaha cara ngagedékeun pidéo dina Sony Vegas

Kumaha ngagedekeun video dina Sony Vegas Mindeng mun anjeun kudu nengetan bagian tina video, eta digedekeun tur dipintonkeun dina layar pinuh. Anjeun oge bisa ngazum gede dina klip video jeung Sony Vegas. Hayu urang tingali kumaha ngalakukeunana. Kumaha ngagedekeun pidéo di Sony Vegas? 1. Muat file pidéo anu anjeun pikahoyong… baca leuwih

Kumaha carana nambihan judul di Sony Vegas?

Kumaha carana nambihan judul di Sony Vegas?

Kumaha cara nambihan judul di Sony Vegas? Sony Vegas Pro gaduh sababaraha alat pikeun damel sareng téks. Ku sabab éta, anjeun tiasa nyiptakeun téks anu saé sareng terang, nerapkeun épék kana éta sareng nambihan animasi langsung di jero pangropéa pidéo. Hayu urang manggihan cara ngalakukeun eta. Kumaha carana nambahkeun subjudul 1. Kahiji, muatkeun file pidéo kana éditor… baca leuwih

Kumaha carana ngadamel transisi anu lancar di Sony Vegas

Kumaha carana ngadamel transisi anu lancar di Sony Vegas

Kumaha carana ngadamel transisi lemes dina transisi Sony Vegas Video diperlukeun pikeun ngagabungkeun sababaraha fragmen kana video tunggal. Tangtosna, anjeun tiasa ngalakukeun tanpa transisi, tapi luncat ngadadak tina hiji ruas ka anu sanés moal masihan gambaran ngeunaan pidéo lengkep. Ku alatan éta, fungsi utama transisi ieu teu dazzle, ... baca leuwih

Kumaha carana nyepetkeun rendering di Sony Vegas

Kumaha carana nyepetkeun rendering di Sony Vegas

Kumaha nyepetkeun rendering di Sony Vegas Sering pisan pangguna gaduh patarosan ngeunaan kumaha carana ningkatkeun laju rendering (nyimpen) pidéo. Barina ogé, langkung panjang pidéo sareng langkung seueur épékna, langkung lami waktos diolah: pidéo 10 menit tiasa nyandak sajam… baca leuwih

Masang Sony Vegas Pro dina komputer

Masang Sony Vegas Pro dina komputer

Masang Sony Vegas Pro dina komputer Seueur pangguna pemula anu hoyong ngawasaan padamelan dina pangropéa pidéo Sony Vegas Pro anu populér disanghareupan patarosan anu aya hubunganana sareng masang parangkat lunak ieu dina komputerna. Aranjeunna mimitian ku pilihan montase pikeun diunduh, janten kami parantos mutuskeun pikeun nampilkeun… baca leuwih

Magic Bullet Néangan Sony Vegas

Magic Bullet Néangan Sony Vegas

Magic Bullet Looks for Sony Vegas Magic Bullet Looks mangrupakeun plugin koreksi warna pikeun Sony Vegas, nu ngidinan Anjeun pikeun gancang stylize video Anjeun pikeun liking Anjeun: masihan gambar katingal pilem heubeul, ngarobah gamma, nyieun kelir leuwih jenuh, atawa, sabalikna, jempékeun tembakan… baca leuwih

Kumaha motong video dina Sony Vegas Pro

Kumaha motong video dina Sony Vegas Pro

Kumaha Motong Pidéo dina Sony Vegas Pro Upami anjeun kedah motong pidéo gancang, paké parangkat lunak ngedit pidéo Sony Vegas Pro. Sony Vegas Pro mangrupikeun parangkat lunak ngedit pidéo profésional. Program ieu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun épék kualitas luhur, dina tingkat studio pilem. Tapi anjeun ogé tiasa ngalakukeun cutout basajan ... baca leuwih

Nyiptakeun Intro di Sony Vegas

Nyiptakeun Intro di Sony Vegas

Nyieun intro di Sony Vegas Intro mangrupa bubuka pondok saméméh mimiti video utama. Perkenalan ieu sering dianggo ku produsén kontén pikeun nyorot gaya sareng pangarangna. Intro parantos dilakukeun sateuacanna, teras snippet ieu disimpen kana média sareng diselapkeun kana unggal énggal ... baca leuwih

Kumaha cara nganggo Sony Vegas

Kumaha cara nganggo Sony Vegas

Kumaha ngagunakeun Sony Vegas Seueur pangguna anu henteu langsung terang kumaha ngagunakeun Sony Vegas, janten dina tulisan ieu kami parantos mutuskeun pikeun ngadamel koleksi tutorial anu ageung ngeunaan pangropéa pidéo populér ieu. Hayu urang tingali patarosan anu paling sering ditaroskeun dina Internét. Masang program Pamasangan henteu rumit pisan: mimitina, angkat ka… baca leuwih

Kumaha carana nambihan épék dina Sony Vegas?

Kumaha carana nambihan épék dina Sony Vegas?

Kumaha cara nambihan épék dina Sony Vegas? Naon éta ngédit tanpa épék khusus? Di Sony Vegas, aya seueur épék anu béda pikeun ngarékam pidéo sareng audio. Tapi teu sadaya jelema weruh dimana aranjeunna sarta kumaha carana make eta. Hayu urang tingali kumaha nerapkeun épék kana rékaman di Sony Vegas? Kumaha carana nambihan pangaruh dina... baca leuwih

Stabilisasi pidéo dina Sony Vegas Pro

Stabilisasi pidéo dina Sony Vegas Pro

Stabilisasi Pidéo dina Sony Vegas Pro Henteu salawasna yén pidéo anu dirékam dina format anu tangtu bakal janten kualitas anu cekap dina hal stabilisasi. Ieu bisa jadi alatan kaayaan shooting, parabot dipaké, atawa faktor séjén. Dina kasus éta, nalika éditan langsung dilakukeun, éta ... baca leuwih

Ngaleungitkeun sora di Sony Vegas

Ngaleungitkeun sora di Sony Vegas

Sora Luntur di Sony Vegas Épék sapertos luntur sora ngamungkinkeun anjeun ngatonkeun momen-momen anu tangtu dina rékaman audio anjeun. Contona, ku cara kieu anjeun bisa ngantebkeun dialog ku naékna volume di awal jeung diudar di ahir. Hayu urang tingali kumaha nerapkeun éfék luntur sora dina Sony… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online