Setélan status dina WhatsApp Messenger pikeun Android, iOS sareng Windows

Ngonpigurasikeun status dina WhatsApp Messenger pikeun Android, iOS sareng Windows Android Dina WhatsApp pikeun Android, anjeun tiasa iraha waé nangtukeun jinis sareng eusi salah sahiji tina dua status anu disayogikeun dina utusan atanapi ngonpigurasikeunana hiji-hiji: tanda téks anu katingali ku sadayana. pamaké jasa (standar - "Halo ka ... baca leuwih

Milarian obrolan grup dina WhatsApp

Milarian obrolan grup dina WhatsApp Upami anjeun mutuskeun ngagunakeun WhatsApp salaku sarana pikeun komunikasi sareng jalma anu anjeun henteu terang sacara pribadi tapi anu sami sareng kapentingan anjeun, kenalan anyar, kéngingkeun inpormasi tina sababaraha jinis, jsb., anjeun kedah milarian. pikeun obrolan grup saha anu bakal gabung. Dina utusan sorangan henteu aya… baca leuwih

Fungsi olahtalatah WhatsApp

Fungsi olahtalatah WhatsApp Kajadian dimana pangguna WhatsApp diwatesan pikeun komunikasi dina hiji individu atanapi grup obrolan jarang pisan, anu hartosna engké atanapi engké bakal timbul kahayang atanapi kabutuhan pikeun ngabagi inpormasi ka pihak katilu. Pikeun ngalakukeun… baca leuwih

Kumaha kaluar tina akun WhatsApp anjeun

Kumaha cara kaluar tina akun WhatsApp anjeun Kanggo sababaraha alesan, ampir sadaya pangguna WhatsApp gancang-gancang kedah ngantunkeun samentawis akunna dina utusan. Milarian solusi pikeun tugas anu katingalina saderhana ieu dina kasus jasa anu disebatkeun tiasa nempatkeun… baca leuwih

Buka daptar hideung dina WhatsApp pikeun Android, iOS sareng Windows

Buka daptar hideung dina WhatsApp pikeun pangguna Android, ios sareng Windows WhatsApp anu nganggo fitur meungpeuk kontak utusan henteu salawasna terang kumaha ningali "daftar hideung" anu hasilna. Tulisan di handap ieu tujuanana pikeun ngajagi jurang pangaweruh ieu ku nunjukkeun cara muka daptar kontak anu diblokir sacara teu kahaja atanapi ngahaja tina… baca leuwih

Anggo WhatsApp dina modeu siluman

Ngagunakeun WhatsApp dina modeu siluman Pilihan 1: Android Pikeun mastikeun "halimunan" anjeun sorangan ti pamilon utusan séjén anu ngagunakeun WhatsApp pikeun Android, anjeun tiasa nganggo sababaraha manipulasi: nyumputkeun waktos anjeun nganjang ka jasa, nganonaktipkeun laporan maca pesen, samentawis meungpeuk panelepon individu. Pitunjuk ngeunaan cara ngalaksanakeun… baca leuwih

Desain hideung messenger WhatsApp

Desain hideung Messenger WhatsApp Pangguna WhatsApp parantos ngantosan lami pikeun panyipta jasa pikeun ngenalkeun fungsi dina aplikasi anu ngagampangkeun ngalebetkeun warna hideung kana desainna. Kalayan sékrési vérsi utusan anu diropéa pikeun Android sareng ios dina Maret 2020, janten kamungkinan pikeun ngarobih… baca leuwih

Cara pikeun cageur pesen WhatsApp dihapus

Cara pikeun ngahapus pesen anu dihapus tina WhatsApp Upami sababaraha kacilakaan anu kajantenan ka alat sélulér anjeun nyababkeun sajarah obrolan dihapus dina WhatsApp, pangguna anjeun henteu kedah putus asa. Dina kasus utusan ieu, aya kamungkinan luhur yén data tiasa pulih, sareng dina tulisan di handap ieu… baca leuwih

Pareuman sadaya bewara dina WhatsApp pikeun Android, iOS sareng Windows

Pareuman sadaya bewara dina WhatsApp pikeun Android, ios sareng Windows Kalayan sajumlah ageung obrolan individu sareng grup kabuka dina WhatsApp, panggeuing ngeunaan kagiatan anggotana tiasa serius ngaganggu panggunaan aplikasi anu sanés sareng / atanapi ngaganggu panarima tina paguneman. béwara ngeunaan hal-hal penting. Dina kaayaan kitu, mungkin… baca leuwih

Téks kandel dina pesen WhatsApp

Téks Kandel dina Pesen WhatsApp Henteu seueur pangguna olahtalatah WhatsApp anu terang kumaha ngagunakeun fitur pormat téks anu ditawarkeun pikeun ngirim pesen, sareng ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nyiptakeun pesen anu paling informatif sareng / atanapi émosional. Tulisan dinten ieu bakal nunjukkeun anjeun kumaha carana nempatkeun… baca leuwih

Perlindungan kecap konci WhatsApp Messenger dina Android, iOS sareng Windows

Perlindungan kecap konci WhatsApp Messenger dina Android, iOS sareng Windows

Perlindungan kecap akses WhatsApp Messenger dina Android, ios sareng Windows Ngonci aplikasi naon waé nganggo kecap akses nyaéta salah sahiji cara anu paling efektif pikeun ningkatkeun tingkat privasi pangguna anu masihan inpormasi ka parangkat lunak. Tulisan bakal ngajelaskeun téknik sareng alat pikeun masang panyalindungan ngalawan panon prying, lumaku pikeun utusan… baca leuwih

Ningali status dina WhatsApp

Ningali status dina WhatsApp

Ningali status dina WhatsApp Android Nalika nganggo WhatsApp dina alat sélulér Android, anjeun tiasa ningali status anjeun ku dua cara, gumantung kana jinis eusi. Punten dicatet yén tampilan inpormasi anjeun sareng inpormasi anu sanés rada béda kusabab perenah bagian anu béda. Baca ogé: Kumaha cara nyieun status… baca leuwih

Buka blokir kontak dina WhatsApp Messenger

Buka blokir kontak dina WhatsApp Messenger

Buka blokir kontak dina WhatsApp Messenger Ngablokir kontak dina WhatsApp, tangtosna, mangrupikeun fungsi anu mangpaat, dipikabutuh sareng seueur dianggo ku pangguna jasa éta. Sanajan kitu, kadang perlu neruskeun korespondensi atawa komunikasi sora jeung anggota sistem anu kungsi "blacklisted", ... baca leuwih

WhatsApp link link ngadamel

Nyiptakeun tautan utusan WhatsApp Upami modél operasi WhatsApp ngalibatkeun partisipasi urang asing dina bursa inpormasi ngalangkungan utusan, metode anu paling gampang pikeun ngatur interaksi sapertos kitu nyaéta ngagunakeun tautan khusus, ngaklik anu muka dialog sareng inisiator… baca leuwih

Ngadamel tautan WhatsApp sareng pasang di Instagram

Damel tautan WhatsApp sareng pasang dina Instagram Seueur pangguna Instagram nunjukkeun yén ngabagi pesen sareng kontén ngalangkungan WhatsApp biasana langkung saé tibatan ngalangkungan Direct terpadu dina jaringan sosial. Diantara hal anu sanés, jasa khusus nawiskeun langkung seueur pilihan anu tiasa dianggo nalika dua jalma atanapi… baca leuwih

Garis téks dina WhatsApp messenger

Underlining téks dina WhatsApp utusan Ieu sigana aneh, tapi panyipta WhatsApp dina taya sahiji versi aplikasi maranéhanana (pikeun Android, ios sarta Windows) geus nyadiakeun sarana pikeun visually ngagurat di handapna bagian tina téks pesen ngagunakeun underlining. Teu mungkin nerapkeun metode anu sami sareng anu dianggo pikeun pormat… baca leuwih

Kumaha ngahapus pesen-pesen tina panganteur anjeun dina WhatsApp

Kumaha mupus talatah interlocutor anjeun dina WhatsApp Salila komunikasi aktip dina WhatsApp, Anjeun bisa jadi teu kahaja ngirim talatah salah ka interlocutor Anjeun, nyieun kasalahan atawa komo ngirim ka chat sejen. Dina salah sahiji kasus ieu, mupus "pesen" nu teu dihoyongkeun teu ngan dina diri, tapi ogé dina utusan panarima... baca leuwih

Pareuman poto otomatis dina WhatsApp pikeun Android

Nonaktipkeun autosave poto dina WhatsApp pikeun Android Prosés babagi poto ngaliwatan WhatsApp hartina sacara standar otomatis nyimpen payil multimedia dina mémori alat panarima nalika muka poto eta dina aplikasi olahtalatah. Pendekatan ieu sacara lega diyakinkeun, tapi tiasa nyababkeun sababaraha kalemahan sareng sering dievaluasi… baca leuwih

Blokir kontak anu teu dihoyongkeun dina WhatsApp Messenger

Blokir kontak anu teu dihoyongkeun dina WhatsApp Messenger

Blokkeun kontak anu teu dihoyongkeun dina WhatsApp Messenger Cara anu paling efektif pikeun ngeureunkeun nampi pesen sareng telepon anu awalna teu dihoyongkeun (contona, ngirim spam) atanapi anu janten sapertos dina prosés komunikasi ngalangkungan WhatsApp nyaéta meungpeuk aranjeunna. Dina tulisan ieu, urang bakal mertimbangkeun panggunaan alat anu ngamungkinkeun anjeun nempatkeun… baca leuwih

Bales pesen khusus dina WhatsApp

Ngabales pesen husus dina WhatsApp Dina prosés pakait via WhatsApp, utamana lamun lumangsung dina loba obrolan grup, sering pisan aya kabutuhan pikeun nunjuk interlocutor anjeun ka pesen husus anjeun ku ngabentuk jeung ngirim respon anjeun ka eta. The… baca leuwih

Cara pikeun nyemat pesen dina WhatsApp

Cara pikeun nyemat pesen dina WhatsApp

Cara pikeun Pin Pesen dina WhatsApp Métode 1: Gawe sareng Pesen Ayeuna, hanjakalna teu mungkin pikeun nyemat pesen kana paguneman pribadi atanapi obrolan grup dina WhatsApp, sabab dilaksanakeun dina seueur utusan sanés, kusabab watesan téknis. aplikasi dina sadaya platform anu aya. … baca leuwih

Balikkeun WhatsApp anu dihapus dina iPhone

Mulangkeun WhatsApp Dihapus dina iPhone Panginten, teu aya gangguan anu langkung ageung pikeun pangguna WhatsApp tibatan ngahapus aplikasi anu teu dihaja tina alat éta. Upami anjeun mendakan diri anjeun peryogi malikkeun utusan iPhone anjeun anu dihapus teu kahaja atanapi akibat tina gagal atanapi gagalna alat anjeun,… baca leuwih

Kumaha nerapkeun strikethrough kana téks dina pesen WhatsApp

Kumaha Larapkeun Strikethrough kana Teks dina Pesen WhatsApp Fitur anu kasohor dina WhatsApp nyaéta pormat téks pesen anu dikirim ka obrolan. Pilihan ieu jarang dianggo ku pangguna, sigana kusabab kurangna pangaweruh ngeunaan cara ngaktipkeunana. Samentara éta, larapkeun épék kana kecap, frasa, sareng sadayana kalimat ku… baca leuwih

Tambihkeun stiker kana WhatsApp Messenger

Tambihkeun stiker kana WhatsApp Messenger

Nambahkeun stiker ka WhatsApp Messenger Ngirim stiker via WhatsApp mangrupikeun cara anu saé pikeun ngabédakeun komunikasi, ngajantenkeun korespondensi langkung émosional, sareng sakapeung hiji-hijina solusi anu efektif pikeun ngagentos pesen téks sareng barang anu sami-sami informatif. Pikeun sadaya kaunggulan ieu sayogi, peryogi nyayogikeun… baca leuwih

Tingali nomer telepon anjeun dina WhatsApp Messenger

Tingali nomer telepon anjeun dina WhatsApp Messenger

Ningali nomer telepon anjeun dina WhatsApp Messenger Kiwari, gaduh sababaraha kartu SIM, anu hartosna panggunaan nomer telepon tunggal pikeun sababaraha tujuan parantos janten lumrah pikeun seueur. Kusabab nginget identifiers aranjeunna dina hubungan sareng jasa anu aya hubunganana sareng aranjeunna henteu ... baca leuwih

Nonaktipkeun samentawis WhatsApp pikeun Android, iOS sareng Windows

Samentawis nganonaktipkeun WhatsApp pikeun Android, iOS, sareng Windows Android WhatsApp pikeun Android henteu gaduh fitur khusus anu tiasa dianggo pikeun ngagantungkeun samentawis utusan dina alat anjeun, janten anjeun kedah nyandak salah sahiji pendekatan anu henteu standar. pikeun ngalengkepan ieu. Métode 1: Tolak Aksés Internét Dipasihan… baca leuwih

Kumaha carana nyumputkeun kagiatan WhatsApp anjeun pikeun Android

Kumaha cara nyumputkeun WhatsApp anjeun pikeun kagiatan Android Ngarobih pesen sareng nampi sauran sora sareng pidéo ngalangkungan WhatsApp tiasa ngaganggu pangguna sareng nyegah anjeunna sacara efektif ngalaksanakeun kagiatan anu langkung penting dina waktos anu ditangtukeun tibatan komunikasi ngalangkungan utusan. Aktivasina anu disebut "mode siluman" ngamungkinkeun… baca leuwih

Kumaha carana masang dua conto WhatsApp dina hiji telepon

Kumaha cara masang dua instansi WhatsApp dina hiji telepon Kabutuhan pikeun masang dua instansi WhatsApp dina smartphone anu sami tiasa timbul pikeun seueur pangguna aktip utusan, sabab ngabédakeun antara aliran inpormasi anu ageung anu sumping unggal dinten ka manusa modéren dina utama. sareng hal anu henteu penting nyaéta ... baca leuwih

Alesan kunaon pesen WhatsApp henteu dikirim

Alesan kunaon pesen WhatsApp henteu dikirim

Alesan naha seratan WhatsApp teu dikirim Alesan 1: jasa nu teu jalan Alesan paling atra pikeun inoperability sahiji utusan WhatsApp nyaéta gagal server-sisi, nu, sanajan popularitas utusan, lumangsung kalawan aturan enviable. Hanjakalna, teu aya cara resmi pikeun ... baca leuwih

Kumaha cara ngarobih téma WhatsApp dina Android sareng ios

Kumaha cara ngarobah téma WhatsApp dina Android sareng ios Aspék visual tina aplikasi teu diragukeun mangrupikeun faktor anu mangaruhan pangalaman pangguna, nyaéta, éta kaayaan efisiensi sareng kanyamanan ngagunakeun parangkat lunak. Seueur jalma leres-leres nganggap yén kamampuan pikeun ngaropea penampilan utusan WhatsApp… baca leuwih

Naha WhatsApp henteu jalan

Naha WhatsApp henteu jalan Alesan 1: Kurangna aksés Internét atanapi kurangna stabilitas. Palaku paling umum pikeun masalah sareng WhatsApp, sareng henteu paduli versi aplikasina anu dianggo (pikeun Android, ios sareng / atanapi Windows), nyaéta sambungan internét anu teu stabil atanapi henteu aya. Pikeun utusan balik deui ka ... baca leuwih

Kumaha ngahapus pesen WhatsApp dina Android, iOS sareng Windows

Kumaha mupus pesen WhatsApp dina Android, ios sareng Windows Nalika nganggo WhatsApp messenger aktip sareng lami, seueur korespondensi sareng pesen anu teu perlu atanapi henteu aya gunana tiasa "akumulasi" di jerona. Seueur jalma ngan saukur henteu merhatikeun ieu, tapi aya ogé pangguna anu biasa nyingkirkeun… baca leuwih

Kumaha cara nyorot téks dina WhatsApp

Kumaha nyorot téks dina WhatsApp Android Pikeun milih sapotong téks dina WhatsApp pikeun Android, nyaéta, pikeun milih sakumpulan karakter pikeun pormat, nyalin atanapi ngahapus, téknik anu dipikanyaho ku kalolobaan pangguna alat anu ngajalankeun «robot héjo. Pikeun milih hiji kecap dina talatah… baca leuwih

Telepon sora sareng pidéo dina WhatsApp pikeun Windows

Telepon sora sareng pidéo dina WhatsApp pikeun Windows

Telepon sora sareng pidéo dina WhatsApp pikeun Windows Inpormasi penting. Fungsi anu teu diragukeun sareng suksés pikeun nelepon audio sareng pidéo ngalangkungan WhatsApp dina alat sélulér parantos diwanohkeun dina program jasa pikeun Windows dina Maret 2021. Ku kituna, kamungkinan nelepon liwat… baca leuwih

Kumaha cara mindahkeun WhatsApp tina smartphone Android ka iPhone

Kumaha cara nransper WhatsApp tina smartphone Android ka iPhone Ngalihkeun antara alat sélulér sok aya sababaraha repot tambahan kusabab kabutuhan pikeun nransfer data tina anu lami ka anu énggal, sareng khususna sesah dilakukeun nalika ngalih ka sistem operasi anu béda ti sistem operasi. hiji anu anjeun anggo sateuacanna.. Dina artikel salajengna urang bakal ngobrol ngeunaan… baca leuwih

Ngadamel rekening perusahaan dina WhatsApp

Damel akun perusahaan di WhatsApp Android Dina lingkungan Android, akun perusahaan didamel pikeun akun anu didaptarkeun dina sistem ngalangkungan aplikasi klien khusus. Pikeun kéngingkeun akun pikeun organisasi, anjeun tiasa nuturkeun dua cara: nganggo nomer telepon anu henteu… baca leuwih

Pasang WhatsApp dina dua telepon

Pasang WhatsApp dina dua telepon

Masang WhatsApp dina dua telepon Lengkah 1: Masang aplikasi Nganggo akun WhatsApp anu sami dina dua alat sélulér anu béda hanjakalna henteu tiasa langsung kusabab data paguneman disimpen sacara éksklusif dina panyimpenan lokal sareng henteu dina server. Nanging, kusabab kurangna larangan… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online