Kumaha mulangkeun file anu dihapus tina OneDrive

Kumaha Mulangkeun File OneDrive anu Dihapus Upami anjeun parantos ngahapus file OneDrive anu penting dina Windows 10, Mac OS, Android, atanapi iPhone, kamungkinan anjeun tiasa uih deui kalayan gampang. Pikeun Windows sareng Mac, émut yén file anu disingkronkeun OneDrive dikirim ka tong daur ulang ... baca leuwih

Program gratis anu pangsaéna pikeun unggal dinten

Program gratis pangsaéna pikeun unggal dinten Anjeun teu kedah mayar parangkat lunak anu kualitas, mangpaat sareng fungsional: seueur program pikeun sagala rupa kaperluan sapopoé disebarkeun gratis. Program gratis tiasa ngabantosan anjeun ngalaksanakeun rupa-rupa pancén, tanpa aya anu katingali di tukangeun mitra anu mayar. The… baca leuwih

Komputer kuring henteu tiasa ningali flash drive kuring, naon anu kuring lakukeun?

Komputer kuring henteu tiasa ningali flash drive kuring, naon anu kuring laksanakeun? Parentah ieu ngajelaskeun naon anu kudu dilakukeun upami komputer atanapi laptop anjeun henteu ningali USB flash drive anjeun nyambung: éta henteu nunjukkeun pisan (sanaos sigana nyambung), atanapi nyambung, tapi aya kasalahan. Anu mimiti, cara saderhana pikeun ngalereskeun masalah, anu tiasa dianggo,… baca leuwih


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online