Salin tautan kana profil Telegram anjeun dina Android, iOS, Windows

Beda sareng kaseueuran utusan, dina Telegram pengenal pangguna sanés ngan ukur nomer telepon na anu dianggo nalika ngadaptar, tapi ogé nami unik, anu dina aplikasi ogé tiasa dianggo salaku tautan kana profil. Salaku tambahan, seueur saluran sareng ruang obrolan umum gaduh tautan nyalira, ditepikeun dina bentuk URL klasik. Dina dua kasus, pikeun ngalirkeun inpormasi ieu ti pangguna ka pangguna atanapi ngabagi éta ka publik, éta kedah disalin. Tulisan ieu ngajelaskeun kumaha ngalakukeunana.

Salin tautan Telegram

Tautan anu ditepikeun dina profil Telegram (saluran sareng obrolan) utamina dianggo ngundang anggota énggal. Tapi, sakumaha anu urang parantos nyarioskeun tadi, nami pangguna, anu ngagaduhan bentuk tradisional pikeun pangirim pesen ieu @name, ogé mangrupikeun jinis tautan, anu tiasa dianggo pikeun ngahontal rekening khusus. Algoritma salinan pikeun anu kahiji sareng anu kadua ampir sami, anu béda-béda kamungkinan dina tindakan didikte ku sistem operasi anu lingkunganana dianggo aplikasi. Kusabab kitu urang bakal nganggap masing-masing nyalira.

Windows

Nyalin tautan kana saluran Telegram anjeun pikeun dianggo engké (sapertos ngeposkeun atanapi ngabagi) dina komputer Windows atanapi laptop anjeun tiasa dilakukeun sacara harfiah sababaraha tikus mouse. Ieu anu anjeun kedah lakukeun:

  1. Gulung kana daptar kamar obrolan dina Telegram sareng milarian anu anjeun hoyong kéngingkeun tautan.
  2. Pencét ku tombol beurit kénca dina barang anu dipikahoyong pikeun muka jandéla susuratan sareng teras pencét dina palang luhur dimana nami anjeun sareng avatar némbongan.
  3. Dina jandéla pop-up. "Inpormasi saluran"anu bakal dibuka, anjeun bakal ningali link sapertos t.me/name (upami éta saluran atanapi obrolan umum)

    Atanapi nami @namenaha anjeun pangguna Telegram masing-masing atanapi bot.

    Bisi waé, pikeun kéngingkeun tautan, pencét katuhu dina item éta sareng pilih hiji-hijina pilihan anu sayogi - «Salin tautan». (pikeun saluran sareng obrolan) atanapi «Salin nami pangguna». (pikeun pangguna sareng bot).

  4. Tautan na bakal langsung disalin kana clipboard, saatos anjeun tiasa ngabagi na, contona ku ngirimkeunana kana pesen ka pangguna sanés atanapi posting kana online.
  5. Éta gampangna pikeun nyalin tautan kana profil batur, bot, obrolan umum atanapi saluran Telegram. Anu penting nyaéta ngartos yén dina aplikasi, tautan sanés ngan ukur URL tina bentuk t.me/nametapi ogé namina nyalira @nametapi di luar éta, ngan anu tilas tetep aktip, nyaéta, aranjeunna ngamimitian perobihan janten utusan.

    Baca ogé: Kumaha carana mendakan saluran dina Telegram

Android

Ayeuna urang bakal ningali kumaha tantangan urang ayeuna direngsekeun dina versi mobile tina messenger, Telegram for Android.

  1. Buka aplikasi, milarian daptar obrolan kanggo anu anjeun hoyong salin tautan teras toél kana éta kanggo langsung ka koréspondénsi.
  2. Pencét dina palang luhur, dimana nami propil sareng poto atanapi avatar némbongan.
  3. Anjeun bakal ngakses halaman anu nganggo blok "Pedaran". (kanggo obrolan sareng saluran umum)

    O {"inpormasi". (pikeun pangguna normal sareng bot).

    Dina kasus anu kahiji anjeun kedah nyalin tautan, anu kadua anjeun kedah nyalin nami pangguna. Pikeun ngalakukeun ieu, kantun tahan jari anjeun dina prasasti anu aya teras pencét kana barang anu muncul "Nyalin".Inpormasi na bakal disalin kana clipboard.

  4. Ayeuna anjeun tiasa ngabagi tautan anu dihasilkeun. Émut yén nalika anjeun ngirim URL anu disalin dina Telegram nyalira, nami pangguna bakal ditingalikeun tibatan tautan, sareng éta bakal ditingali henteu ngan ukur ku anjeun, tapi ogé ku anu nampi.
  5. Catetan: Upami anjeun kedah nyalin sanés tautan kana profil batur, tapi alamat anu parantos dikirim ka anjeun dina pesen pribadi, anjeun kedah tetep ramo dina bari, teras dina ménu anu muncul, pilih "Nyalin"..

    Sakumaha anjeun tiasa tingali, henteu hésé nyalin tautan Telegram di lingkungan Android ogé. Sapertos dina kasus Windows, alamat dina messenger sanés ngan ukur URL biasa, tapi ogé nami pangguna.

    Baca ogé: Kumaha carana ngalanggan saluran Telegram

ios

Pamilik alat Apple anu nganggo aplikasi klien Telegram pikeun ios kedah angkat ka inpormasi akun tujuan pikeun nyalin tautan kana rekening anggota utusan, bot, saluran atanapi obrolan umum (supergroup) anu sanés, sapertos dina lingkungan Windows sareng Android ditétélakeun di luhur. Ngakses inpormasi anu anjeun peryogikeun tina iPhone / iPad anjeun leres-leres gampang pisan.

  1. Muka Telegram kanggo ios sareng badé angkat "Obrolan". Milarian judul obrolan pikeun nami akun olahtalatah anu anjeun badé nyalin tautan (jinis "akun" henteu penting - tiasa janten pangguna, bot, saluran, supergroup). Buka obrolan teras ketok avatar profil panarima di katuhu luhur layar.
  2. Gumantung kana jinis akun, eusi layar anu dibuka salaku hasil tina léngkah paréntah saméméhna "Informasi". éta bakal béda. Tujuan kami, nyaéta lapangan anu ngandung tautan kana akun Telegram, ditandaan:
    • Pikeun saluran (penerbit) dina utusan -. "ngaitkeun"..
    • Pikeun obrolan umum - henteu aya sebutan, tautanana ditepikeun salaku t.me/имя_группы handapeun pedaran supergroup.
    • Pikeun anggota biasa sareng bot - "Ngaran pamaké"..

    Entong hilap éta @ Ngaran pamaké Éta pisan tautan (nyaéta, nalika anjeun némpél éta, anjeun ngaksés obrolan sareng profil anu saluyu) ngan ukur dina jasa Telegram. Dina aplikasi anu sanés, anggo alamat sapertos t.me/username.

  3. Henteu paduli jinis tautan anu dideteksi nalika ngalaksanakeun léngkah-léngkah sateuacanna, salah sahiji tina dua tindakan kedah dilakukeun pikeun ngahanca éta kana clipboard ios:
    • Sentuhan pondok dina @username atanapi alamat penerbit / grup, ménu bakal muncul "Ngirim". via messenger, salian ti daptar panampi anu sayogi (dialog nuju aya), aya hiji barang «Salin tautan». - toél éta.
    • Ketok panjang dina tautan atanapi nami pangguna nyandak menu aksi anu diwangun ku hiji item - "Nyalin".. Pencét kana ieu.
  4. Janten, kami parantos ngajawab tugas nyalin tautan akun Telegram di lingkungan ios ku nuturkeun paréntah di luhur. Pikeun neraskeun ngamanipulasi alamatna, nyaéta pikeun nimba tina clipboard, cukup pencét-panjang kolom input téks tina aplikasi iPhone / iPad mana waé teras pencét "Témpél"..

kacindekan:

Ayeuna anjeun terang kumaha nyalin tautan kana akun Telegram naon waé di lingkungan desktop Windows sareng dina alat sélulér anu nganggo Android sareng iOS dina kapal. Upami anjeun masih gaduh patarosan ngeunaan topik anu parantos kami bahas, taroskeun kana koméntar.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?