Sambungkeun PS4 kana laptop via HDMI

Ayeuna konsol game PS4 sanés ngan ukur anu pangkuatna, tapi ogé ngarah pasar, laun-laun ngalihkeun sadaya pesaing. Pikeun anjeunna unggal taun seueur éksklusif anu dileupaskeun, anu ngan ukur ngangsonan minat pangguna sareng sacara harfiah maksa pamaén mésér PS4 ngan ukur maénkeun kaulinan anu dipikahoyong. Nanging, henteu sadaya jalmi gaduh TV atanapi monitor anu saé pikeun nyambungkeun konsol, janten ngan ukur nyambungkeun kana laptop. Kumaha carana ngalaksanakeunnana liwat HDMI, urang bakal nyaritakeun dina tulisan ieu.

Sambungkeun PS4 kana laptop liwat HDMI

Pikeun nyambungkeun déékoder anjeun ku cara kieu, anjeun henteu kedah mésér alat khusus naon waé, sareng anjeun ogé bakal ngahémat artos dina mésér tipi ku ngagentoskeunana sareng layar laptop. Anu anjeun peryogi nyaéta kabel atanapi adaptor tunggal.

Sateuacan ngamimitian prosés konéksi, kami nyarankeun anjeun mastikeun yén laptop anjeun dilengkepan konektor Input HDMI (panarimaan sinyal), henteu Output HDMI (kaluaran sinyal), sapertos laptop anu paling lami. Ngan upami jinis panyambungna anu munggaran aya, sambunganna bakal suksés. Alat modéren ayeuna dianggo ku seueur pangguna, utamina sering dilengkepan ku vérsi En laptop kaulinan.

Léngkah 1: Pilih kabel HDMI

Di pasar ayeuna aya seueur kabel HDMI dina format anu sanés. Pikeun nyambungkeun laptop sareng PS4, anjeun peryogi kabel sapertos А. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan jinis kabel sareng ciri na, parios tulisan kami anu sanés dina tautan di handap ieu.

Maca deui:
Kumaha kabel HDMI
Kumaha carana milih kabel HDMI

Léngkah 2: Sambungkeun alat-alatna

Sakali kabel dipilih, hal anu paling gampang nyaéta nyambungkeun kadua alatna. Proses ieu henteu lami sareng gampang pisan, anjeun ngan ukur kedah ngalakukeun sababaraha tindakan:

  1. Panggihan konektor di tukangeun konsol sareng colokkeun kabel HDMI kana éta.
  2. Lakukeun hal anu sami sareng laptop anjeun. Biasana input HDMI aya dina panel kénca.
  3. Ayeuna éta ngan tetep pikeun boot PS4 sareng laptop. Gambar kedah némbongan sacara otomatis.
  4. Baca ogé: Kumaha carana ngaktipkeun HDMI dina laptop anjeun

Perhatoskeun yén komputer sélulér lemah tiasa ngalaman katirisan périodik, sareng ieu kusabab prosésor atanapi kartu grafis teu cekap kapasitas, anu henteu tiasa teras-terasan mindahkeun gambar tina konsol. Nalika niténan rem ieu, langkung saé tong ngamuat alatna teu perlu, supados henteu nyababkeun alat-alatna dini.

Éta pisan, henteu sanés anu diperyogikeun ti pangguna, anjeun tiasa langsung ngamimitian kaulinan karesep anjeun terasrasakeun prosés na. Sakumaha anjeun tiasa tingali, nyambungkeun kadua alat éta gampang pisan sareng henteu meryogikeun manipulasi rumit sareng tindakan tambahan.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?