Kami ngajak anjeun ngaraosan tulisan di handap ieu ngeunaan Diablo ii, midangkeun pidéo anu parantos seueur nyarioskeun antara pangguna sareng kritik ngeunaan hal éta.

Diablo-II-carita-tingkatan-vérsi-sareng-langkung-langkung-1

Gambar resmi gim video Diablo II: Dihirupkeun deui.

Naon Diablo II?

Teu aya sanés mangrupikeun aksi sareng maén video game anu didamel ku Blizzard North sareng dipedalkeun ngalangkungan Blizzard Entertainment salami taun 2.000 pikeun platform Mac OS sareng Windows, janten versi kadua anu disebarkeun saatos terbitna Diablo for PC dina sataun 1.996.

Popularitasna disababkeun ku konsép pikasieuneun sareng fantasi poék anu asalna tina édisi kahijina, tapi nawiskeun jasa online pikeun pamaén na ngalangkungan Battle.net.

Fungsi, desain sareng konsépisasi mangrupikeun karya Erich Schaefer, David Brevik, Bill Roper sareng Mateus Rumah Tangga, anu ningali popularitas pidéo ieu nyiptakeun sababaraha deui kaulinan: Diablo II: Pangéran Karusakan, Diablo III, Diablo III: Reaper of Souls, Diablo III: Rise of the Necromancer, Diablo Immortal sareng Diablo IV.

Carita Diablo II

Carita ieu lumangsung saatos kajadian anu kajantenan di Diablo I, di lantai handap Katedral anu aya di jero kota Tristán, dimana anjeunna éléh ku inohong anu henteu dikenal, Lord of Terror.

Tetep aya objék anu disebat batu jiwa, anu di jero ngajagi jiwa Iblis, anu dilakukeun ku pahlawan anonim dina dahi na, dina upaya ngadalikeun hakekat monster dina awakna nyalira tapi henteu tiasa dicandak dina tungtung.

Tapi sadayana ieu anu dilakukeun ku pahlawan anonim, henteu lain ngan ukur kahoyong Iblis pikeun ngagaduhan rencana kabur upami anjeunna éléh.

Salila bagian kadua Iblis, karakter tukang ngumbara Samaun diungkabkeun ka jalma anu anjeunna pendakan di biara, mastikeun yén anjeunna nyaéta Archangel Tyrael.

Sadaya sajarah ieu dikirimkeun ku Deckard Kain ka petualang anu ngalangkungan Kem Harchi ', supados aranjeunna terang.

Ngeunaan gim naon?

Dina midangkeun pidéo ieu, pangguna kedah maju ngalangkungan opat bab, disebat akting, anu kedah nuturkeun jalur anu pinuh ku misi anu kedah direngsekeun pikeun ngatasi pertandingan. Perhatoskeun yén sababaraha misi ieu henteu wajib, ngantepkeun aranjeunna lulus tanpa aya hasil négatip.

Pamaén bakal tiasa milih antara lima karakter tina pidéo, Necromancer, Paladin, Amazon, Barbarian sareng Sorceress pikeun ngajantenkeun peran pahlawan.

Unggal pangguna kedah ngalawan sareng monster di ruang terbuka atanapi dungeons supados karakter na tiasa mekar sareng kéngingkeun langkung seueur barang. Dina unggal tungtung polah, monster bakal ngantosan pamaén nyobian henteu maju di buruan.

Kaulinan pidéo ieu nawiskeun pamaén kasempetan pikeun ngempur langsung sacara real time atanapi pilihan nyewa hiji atanapi sababaraha tentara bayaran pikeun nyerang musuh anu caket na.

Nanging, gim henteu ngan ukur nawiskeun opat tindakan tapi unggal pamilon bakal tiasa ngalangkungan tilu tingkatan kasusah anu béda: Normal, Naraka sareng Impian, dimana aranjeunna kedah nyanghareupan monster anu beuki kuat sareng tahan.

Kadang-kadang, pamaén bakal ngeureunkeun pertandingan kaleungitan kahirupan karakterna kusabab kasulitan tingkat, jadi éta nawiskeun kamungkinan ngamimitian pertandingan deui, ngajaga objék sareng katerampilan anu anjeun berhasil peroleh.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis kaayaan ayeuna dina videogames sapertos jiwa Dark, urang ngajak anjeun nganjang halaman wéb resmi kami.

Diablo-II-carita-tingkatan-vérsi-sareng-langkung-langkung-2

Diablo II Game Capture

Diablo II Karakter

Teras, urang nampilkeun daptar sareng sadaya karakter dina video game ieu:

Amazon

Asalna ti Laut Kembar, tempatna caket wates sareng Samudra Ageung, anjeunna ngabela dirina kalayan bantuan sihir, babi, bow, tumbak, sareng kakuatan, tapi langkung milih ngagunakeun Dodge, Evasion, sareng ngajauhan salaku tujuan pasip. Éta diideuan ku Amazon tina mitologi Yunani.

Paladin

Éta raket patalina sareng Garéja Zaharum, janten katerampilan merangan na museur kana panggunaan guludug ketuhanan atanapi serangan anu hebat, ngatur pikeun mangaruhan sakumpulan anggota numutkeun kakuatan anu aranjeunna anggo.

Di sisi anu sanésna, anjeunna hiji-hijina karakter anu tiasa ngagunakeun tameng pikeun pertahanan sareng perlindunganana, ogé ngaleungitkeun undead.

Urang Jepang

Anjeunna kagolong kana salah sahiji suku anu aya di Gunung Arreat, anjeunna mangrupikeun prajurit anu kuat dina ngempur langsung anu tiasa nyababkeun karusakan fisik anu hébat ka lawanna atanapi musuhna, teu kakantun yén anjeunna mangrupikeun hiji-hijina karakter anu tiasa ngagunakeun sagala rupa jinis senjata.

Necromancer

Anjeunna mangrupikeun pandita tina Rathma Cult of the East Jungles sareng tukang sihir anu narik kakuatanana tina maot, anu kadang nyababkeun rorongkong hirup deui, ngahudangkeun anu maot, atanapi ngahirupkeun golemas.

Éta ngagaduhan mantra racun sareng kamampuan tulang, ngatur gancang nyabut nyawa monster sareng nyababkeun karusakan anu mungkin ka musuh-musuhna.

Tukang sihir

Éta kagolong kana sakumpulan tukang sihir anu barontak anu parantos nyandak sadaya rahasia sihir ti klan tukang sihir, tiasa nganggo mantra és, seuneu bahkan listrik ngalawan musuhna.

Tips ngeunaan Diablo II

Dina Diablo II Runewords Armor tiasa dipilih antara kulit elit sareng kaén atanapi pilihan baju waja Mage Lempeng gumantung kana pertahanan baju waja.

Pilihan ieu henteu ngijinkeun kagancangan pikeun kaleungitan kagancangan, 3 atanapi 4 slot tiasa némbongan sareng ngagaduhan kakuatan kirang.

Naon anu kedah dilakukeun nalika anjeun éléh?

Trik anu hadé anu tiasa anjeun laksanakeun nalika anjeun maot atanapi éléh game anjeun sareng ngantepkeun baju tameng anjeun, nyaéta nyimpen game sateuacan ditutup. Anjeun bakal tiasa niténan ku ngalakukeun ieu yén nalika anjeun balik deui ka buruan, anjeun bakal ngagaduhan baju besi handapeun anjeun.

Kumaha carana kéngingkeun pangalaman?

Nalika anjeun aya di buruan, pencét tombol «ENTER» sareng ketik «PEMAIN #» nempatkeun dina nomer nomer ti 1 dugi ka 8.

Ku cara ieu anjeun tiasa nipu gim, sabab éta bakal mikir yén aya langkung seueur pamilon dina gim, nanging, mahluk-mahluk anu tiasa dipendakan tungtungna ngahasilkeun langkung karusakan.