Sistem henteu acan kauninga VCRUNTIME140_1.dll - kumaha cara ngaunduh file sareng ngalereskeun kasalahan

Upami nalika ngamimitian gim atanapi program naon waé, anjeun kéngingkeun pesen kasalahan: Teu tiasa neraskeun kode kusabab sistem na henteu mendakan VCRUNTIME140_1.DLL atanapi Program henteu tiasa dikawitan kusabab vcruntime140_1.dll leungit dina komputer anjeun, gampang pisan direngsekeun kasalahan éta.

Pitunjuk ieu wincik cara ngaunduh vcruntime140_1.dll tina halaman wéb resmi Microsoft, naon file ieu, sareng kumaha cara masang file ieu dina Windows 10, 8.1, atanapi Windows 7 kanggo ngalereskeun kasalahan.

Kumaha ngaunduh vcruntime140_1.dll tina halaman wéb resmi

Mimiti, nalika aya kasalahan ieu, anjeun henteu kedah ngaunduh file vcruntime140_1.dll nyalira, cobian nempatkeunana dina folder C: WindowsSystem32 atanapi C: WindowsSysWOW64, éta sanés metode anu paling dianggo.

Solusi anu leres nyaéta pikeun ngaunduh tina halaman wéb resmi sareng masang komponén anu tiasa didistribusikeun ku Visual C ++ 2019 dina komputer anjeun. Penting: Upami anjeun parantos dipasang komponén ieu tapi ngan parantos ngaunduh salah sahiji vérsi dina sistem 64-bit (contona, x64 ngan ukur dina 64-bit Windows), kasalahan tiasa tetep kusabab seueur program anu peryogi file 32-bit (x86) malah dina sistem x64. Turutan léngkah ieu di handap pikeun ngalereskeun kasalahan:

  1. Didatangan halaman wéb resmi https://support.microsoft.com/ru-ru/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads
  2. Dina Visual Studio 2015, 2017, sareng 2019 pikeun Windows 10, 8.1, sareng Windows 7 64-bit, unduh file-file na vc_redist.x86.exe и vc_redist.x64.exe. Pikeun sistem 32-bit - ngan ukur file anu munggaran.
  3. Ngajalankeun kadua pamasangna sacara berturut-turut sareng turutan prosés instalasi. File ieu bakal otomatis disalin kana lokasi anu leres dina komputer anjeun sareng bakal hasil didaptarkeun dina sistem.

Saatos éta, disarankan pikeun ngabalikan komputer sareng mariksa naha sistem error "Teu tiasa neraskeun palaksanaan kode kusabab sistemna henteu acan mendakan VCRUNTIME140_1.DLL" tetep, masalahna sigana tiasa direngsekeun.

video Tutorial

 

Langkung seueur cara pikeun ngalereskeun kasalahan

Kanggo sababaraha program, cara anu dijelaskeun tiasa gagal, dina hal ieu cobian pilihan ieu:

  1. Buka folder program (kalayan file .exe dieksekusi) sareng cobian nyalin file vcruntimedll tina folder System32 kana éta.
  2. Upami titik di luhur henteu ngabantosan, cobian gentoskeun ku file SysWOW64 (folder ieu ngandung conto anu béda dina file).
  3. Bisi aya folder misah sareng perpustakaan dina folder program (contona, folder "bin"), anjeun tiasa nyalin vcruntimedll kana éta.

Kuring miharep yén sababaraha pilihan pikeun ngajawab kasalahan vcruntime140_1.dll parantos ngabantosan anjeun dina kasus anjeun, sareng masalahna parantos direngsekeun.