Sistim nu teu ngadeteksi mscoree.dll - kumaha carana ngundeur tur ngalereskeun kasalahan

Nalika ngajalankeun sababaraha kaulinan sareng program dina Windows 11 sareng Windows 10, anjeun tiasa nampi pesen kasalahan "Palaksanaan kode teu tiasa diteruskeun sabab sistem henteu ngadeteksi MSCOREE.DLL. Pikeun ngalereskeun masalah ieu, cobian pasang deui programna." Lantaran kitu patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan dimana sareng kumaha cara ngaunduh mscoree.dll

Manual ieu rinci naon file ieu, naha anjeun meureun teu kudu ngundeur éta pikeun ngalereskeun kasalahan, sarta kumaha carana ngundeur mscoree.dll lamun perlu.

Kumaha masang atanapi ngundeur mscoree.dll pikeun Windows 11 sareng Windows 10

Berkas mscoree.dll mangrupikeun salah sahiji DLL anu kalebet dina vérsi 4 Microsoft .NET Framework sareng parantos aya dina Windows 11 sareng Windows 10 sacara standar, sanaos henteu salawasna dipasang.

Lantaran kitu tindakan munggaran anu kedah dilakukeun nalika kasalahan "Sistem henteu ngadeteksi mscoree.dll" lumangsung:

  1. Buka panel kontrol (anjeun tiasa nganggo milarian taskbar pikeun ngalakukeun ieu) sareng angkat ka "Program sareng komponén". Anjeun oge bisa mencet kenop Win + Urang Sunda sareng lebet appwiz.cpl
  2. Dina jandela kénca, klik "Hidupkeun atanapi pareumkeun komponén Windows".
  3. Aktipkeun komponén .NET Framework teras klik "OK". Aktipkeun .NET Framework 4.8 Advanced Services sareng WCF Services komponén biasana cukup pikeun ngalereskeun kasalahan anu dimaksud, tapi anjeun ogé tiasa ngaktipkeun naon waé anu aya hubunganana sareng .NET Framework.
  4. Komponén, kaasup file mscoree.dll, bakal otomatis dipasang; Anjeun meureun kudu balikan deui komputer Anjeun.

Ieu bakal ngahasilkeun dua ukuran béda tina file mscoree.dll dina sistem - hiji di C:\Windows\System32 (64 bit, sanajan 32 dina ngaran folder), nu séjén di C:\Windows\SysWOW64 (32 bit). bit dieu).

Upami kusabab sababaraha alesan anjeun peryogi file ieu salaku DLL mandiri, anjeun ogé kedah henteu ngaunduh éta tina situs pihak katilu. Anjeun tiasa mendakanana dina folder gudang komponén C:\Windows\WinSxS dina subfolders dimimitian ku:

  • amd64_netfx-mscoree_dll - versi x64 of mscoree.dll aya di dieu
  • x86_netfx_mscoree_dll - versi 32-bit mscoree.dll disimpen di dieu

Upami ku sadayana indikasi file kedah aya tapi henteu, cobian ngalereskeun gudang komponén, pariksa sareng ngalereskeun integritas file sistem Windows, sareng nganggo .NET Framework Repair Tool https:// aka.ms/DotnetRepairTool

Upami kusabab sababaraha alesan pamasangan komponén .NET Framework anu diperyogikeun sareng file mscoree.dll anu kalebet gagal, cobian nganggo pamasang mandiri anu sayogi dina situs wéb Microsoft di dieu: https://go.microsoft.com/fwlink/? linkid=2088631