Minuhan Catfish Charlie, robot spion CIA

Minuhan Lele Charlie, robot spionase CIA Kuring nyangka anjeun parantos ngagaduhan sahenteuna dua patarosan: naha Charlie sareng kunaon lele? Muhun, hal kahiji kahiji, sarta hayu urang mimitian ku ngaran. Dina taun 60-an aya iklan populér di AS anu nampilkeun Charlie Tuna, maskot StarKist,… baca leuwih

Sajarah beurit komputer sareng jinis beurit

Sajarah Beurit Komputer sareng Jenis Beurit 9 Désémber dianggap ulang taun beurit komputer: dina tanggal ieu ampir 50 taun ka pengker, taun 1968, Douglas Engelbart ngenalkeun beurit komputer ka masarakat dina Konférénsi Parangkat San Fransisco Interactives. . Sareng ti saprak éta, anjeunna ngagaduhan… baca leuwih

pilem anyar nu geus bisa ditempo dina kualitas

Pilem anyar anu parantos tiasa ditingali dina kualitas Ayeuna dinten Jumaah parantos réngsé, waktosna pikeun calik sareng santai bari ngantosan sabtu minggu. Jieun sorangan sababaraha tea atawa tuang sorangan inuman favorit anjeun sarta bersantai bari nonton pilem metot. Sakumaha biasa, kami parantos milih sababaraha rupa-rupa novelty anu parantos… baca leuwih

Élmuwan tiasa nyiptakeun hologram tilu diménsi nganggo laser

Élmuwan tiasa nyiptakeun hologram tilu diménsi nganggo laser. Dina seueur pilem urang mendakan rupa-rupa hologram: contona, seueur anu émut kana hologram Leia tina episode ka-4 Star Wars. Dina kanyataanana, kumaha oge, ieu fiksi ilmiah nepi ka ayeuna: élmuwan ngembangkeun loba konsep, ti cahaya nepi uap jeung ... baca leuwih

Ulasan router Mercusys MR80X: Nalika anjeun peryogi jaringan anu stabil, gancang sareng terjangkau sareng Wi-Fi 6

Tinjauan router Mercusys MR80X: Nalika anjeun peryogi jaringan anu stabil, gancang sareng terjangkau sareng Wi-Fi 6 A router bumi mangrupikeun hal anu mangpaat anu kedah ngalaksanakeun fungsi anu dinyatakeun sacara stabil. Sarat anu paling umum pikeun kategori alat ieu nyaéta sambungan anu stabil sareng dipercaya sareng pangaturan anu gampang sareng saderhana. Sésana … baca leuwih

Philips O'Neill Crash Headphone Review

Tinjauan headphone Philips O'Neill Crash Poto: Oleg Sharabanov Kotak anu ageung sareng kuat. Henteu, sanés ngan ukur ageung. Rada badag sarta gigantic. Kuring henteu kantos nahan panangan sateuacanna, sareng kuring sadar yén di jerona ngan ukur headphone: sapasang spiker dina ikat kepala plastik anu fleksibel. Tapi… baca leuwih

10 produk AliExpress hébat. Mangpaat, manageable tur praktis.

10 produk AliExpress hébat. Mangpaat, manageable tur praktis. Sapertos sateuacanna, kami parantos ngahijikeun sapuluh barang AliExpress anu kapaké anu bakal ngagampangkeun rutinitas sapopoé anjeun atanapi ngan saukur ngahibur anjeun ku kaédahna. Pangrékam sora kompak tina 1.545p. Kadang-kadang anjeun kedah gancang nyerat pamikiran sateuacan ngalayang kaluar tina sirah anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun tanpa… baca leuwih

Bio Nyarita - Plague Biomédis: maén Dr

Bio Inc. - Plague Biomédis: Maén Dr Death Bio Inc. - Plague Biomédis mangrupa kaulinan sinis, tapi unusually entertaining. Ieu sakedik sapertos Plague Inc, tapi di dieu anjeun henteu kedah nyebarkeun panyakit ka sakumna dunya. Tugas simulator DryGin Studios énggal langkung saderhana: nyandak pasien ka… baca leuwih

10 kado keren pikeun pamilik iPhone dina taun anyar

10 Kado Keren pikeun Pamilik iPhone dina Taun Anyar Ngan ukur 7 dinten dugi ka Taun Anyar sareng anjeun masih henteu acan mutuskeun naon anu bakal dipasihkeun ka kulawarga sareng réréncangan anjeun? Tong putus asa, kami sareng anjeun. Sareng kami masih ngaliwat puluhan kado anu anjeun kedah mésér sababaraha minggu ka tukang. Tapi… baca leuwih

Apple Watch ngajadikeun kuring jalma anu langkung saé. Smartwatch munggaran anu kuring dipikacinta

Apple Watch ngajadikeun kuring jalma anu langkung saé. Jam tangan pinter munggaran anu kuring dipikacinta Dina padamelan kuring, kuring kedah nyobian seueur alat anu béda pikeun ngabagikeun kesan kuring dina ulasan engké. Dina taun-taun ayeuna, kuring ngagaduhan pandangan anu rada biasa ngeunaan gadget jam tangan pinter, sabab kuring ningali éta salaku penyuluhan telepon sélulér sareng… baca leuwih

Milih monitor kaulinan. 60, 120 atanapi 144hz?

Milih monitor kaulinan. 60, 120 atanapi 144hz? Dinten ieu kami gaduh patarosan anu sanés dina pikiran, anu sering naroskeun di toko kami. Monitor mana anu langkung saé pikeun kaulinan: 60Hz, 120Hz, atanapi 144Hz. Éta sadayana gumantung kana sabaraha jauh anjeun badé angkat. Upami anjeun badé ngahaturanan diri ka eSports, anjeun peryogi frékuénsi anu tangtu pikeun kaulinan ... baca leuwih

Sadaya anu anjeun kedah terang ngeunaan Apple Music

Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Apple Music apel minggu ieu ngaluncurkeun layanan musik énggal, Apple Music. Anjeun tiasa ningali kasimpulan kumaha gawéna dina ios 8.4 pamuter dieu, dina iTunes on Windows jeung Mac dieu, sarta ngabandingkeun kalayan layanan sarupa lianna dieu. Dina tulisan ieu kami parantos ngumpulkeun… baca leuwih

Dupi anjeun mésér Mac anyar? Ieu hal kahiji anu kudu dipigawé

Dupi anjeun mésér Mac anyar? Ieu mangrupikeun hal anu munggaran dilakukeun Tanpa basa-basi deui, hayu urang angkat ka titik! Ieu naon anu anjeun kedah laksanakeun saatos anjeun ngagaleuh komputer apel énggal anjeun. 1. Apdet sistem. Sakali anjeun ngagaleuh Mac anjeun, anjeun kedah parios upami aya apdet énggal anu dileupaskeun. Pikeun… baca leuwih

Kacerdasan tina prosésor Intel

Kecerdasan prosesor Intel prosésor Intel kéngingkeun pangsa pasar (deukeut 80% dumasar kana statistik uap), tapi henteu sadayana terang kamampuan spésifikna: kalayan sababaraha tindakan saderhana anjeun tiasa ngirangan panas laptop, ningkatkeun umur batre. komo ningkatkeun kinerja. Sateuacan nyerat… baca leuwih

9 istilah teknis anu sering urang bingung

9 istilah teknis anu sering urang bingung Naha anjeun masih bingung ngeunaan bit sareng bait? Teu apal nu versi Windows masang, 32 atawa 64, sarta RAM na ROM anu sarua pikeun anjeun? Hayu urang ngartos sakali sarta pikeun sakabéh istilah konsonan tapi béda. Nalika ngeunaan téknologi, urang mendakan seueur… baca leuwih

Pilih pamaca pikeun iPhone sareng iPad anjeun

Milih pamaca pikeun iPhone sareng iPad anjeun Aplikasi maca modéren parantos lami ditilik ku format anu dirojong sareng fon anu aranjeunna nampilkeun téks. Salah sahiji kaunggulan utama pamaca nyaéta kamampuan pikeun gancang ngunduh sareng muka buku anu dipikahoyong. Dina ieu… baca leuwih

» Diajar alfabét: kumaha carana ngajarkeun anak anjeun kana aksara sunda

» Diajar alfabét: kumaha carana ngajarkeun anak anjeun cinta hurup Kuring diajar maca pisan mimiti, jadi kuring teu inget deui iraha jeung kumaha indung kuring mutuskeun pikeun ngenalkeun kuring kana alfabét jeung nyokot léngkah munggaran kuring nuju perpustakaan imah. Tapi, kuring henteu salah upami kuring nganggap yén éta sadayana dimimitian ku buku… baca leuwih

Lima trik Telegram anu anjeun henteu terang

Lima Trik Telegram anu anjeun henteu terang Dina tulisan ieu, kuring mutuskeun pikeun ngumpulkeun sadaya trik Telegram anu kuring mendakan sareng dianggo nyalira, sareng nyerat dina saluran kuring dina tulisan kilat pondok. Aya kamungkinan hal anu anjeun parantos dianggo. Tapi kuring yakin seueur anu bakal mendakan anu henteu ... baca leuwih

Kasalahan dasar nalika ngawangun komputer

Kasalahan dasar nalika ngawangun komputer Komputer geus lila geus pageuh ingrained dina kahirupan urang, sarta timer assembly sahiji Unit sistem moal kaget saha. Sanajan kitu, aya sababaraha aspék prosés ieu nu loba jalma poho ngeunaan rada mindeng, ngarah kana masalah handap jalan. Dinten ieu urang badé ngobrol… baca leuwih

Daptar kaulinan sareng harga Apple Arcade di Rusia

Daptar kaulinan Apple Arcade jeung harga di Rusia Ladenan kaulinan langganan Apple Arcade bakal sadia dina bagian anyar tina App Store. Harga langganan di Rusia bakal 199 rubles per bulan. Bakal aya période uji coba gratis kanggo bulan kahiji. Apple Arcade bakal sayogi di ... baca leuwih

IPhone kuring ogé ngagaduhan mémori 16 gigabyte

iPhone kuring boga ogé 16 gigabyte memori batur sapagawean kuring Alexey Vinnitsky spoke dinten séjén ku pos ngeunaan naha jeung kumaha manéhna ngagunakeun iPhone jeung 16 GB memori. Tulisan éta ngagaduhan sababaraha koméntar, janten kuring mutuskeun pikeun ngagabung sareng "firewall" anu sami, khususna ti saprak éta parantos lami ... baca leuwih

Top 20 Ekstensi Musik pikeun Chrome

Top 20 Ekstensi Musik pikeun Chrome Pikeun pangguna anu rutin ngagunakeun browser Google Chrome pikeun ngotektak wéb, kami parantos ngahijikeun 20 ekstensi anu mangpaat, pikaresepeun sareng ngahibur pikeun ngadangukeun musik sareng seueur deui. Setélan ekstensi musik anu sayogi pikeun Chrome terus robih, janten gampang kantun… baca leuwih

10 trik ngagunakeun Google Drive

10 trik ngagunakeun Google Drive Google jauh tina sanggup bersaing sareng Microsoft dina istilah anu sami dina pasar suite kantor. Tapi, Google Drive kasohor ku sajumlah ageung jalma, sajumlah anu terus-terusan ningkat nalika alat Android sareng Chrome OS berkembang. Ieu sapuluh ... baca leuwih

Kumaha carana ngawangun detektor bohong

Kumaha ngawangun detektor bohong Arduino mangrupikeun komputer anu serbaguna. Éta tiasa dianggo pikeun ngawangun seueur hal anu luar biasa, kalebet detektor bohong. Alat ieu tiasa ngabantosan anjeun nangtukeun naha aranjeunna nyarioskeun bebeneran atanapi ngabohong ka anjeun. Anu anjeun peryogikeun: - Komputer Arduino UNO asli atanapi sarimbag - Breadboard… baca leuwih

Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes