Spotify Premium gratis salamina: kumaha kéngingkeunana

Spotify Premium gratis salamina: kumaha kéngingkeunana

Spotify Éta henteu diragukeun salah sahiji jasa streaming musik pang populerna ayeuna. Sedengkeun maturan pangguna anyar a sidang gratis valid salami 30 dinten , seueur anu héran kumaha kéngingkeun Spotify Premium gratis salamina. Dina pituduh ieu kami bakal ngadaptarkeun serangkaian solusi pikeun nganggo platform gratis gratis!

Sateuacan dugi kana haté pituduh kami, kami hoyong netelakeun éta inpormasi anu disayogikeun dina tutorial ieu pikeun tujuan inpormasi hungkul . Boh kuring atanapi sadaya staf ChimeraRevo kami tanggel waler kumaha inpormasi ieu bakal dianggo sareng kami henteu hoyong ngadorong pembajakan ku cara naon waé , janten kami nyarankeun yén anjeun ngamangpaatkeun uji coba gratis atanapi nganggo jasa gratis kalayan watesan na (sanaos tiasa ditampi).

Métode anu disarankeun

Upami anjeun henteu kantos nganggo sateuacan Spotify , anjeun tiasa ngamangpaatkeun sidang gratis valid salami 30 dinten . Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara nyambungkeun ka situs wéb platform tina browser mana waé dina PC anjeun, mencét tombol Mimiti tombol uji coba gratis, ngonpigurasikeun métode tina pamayaran pikaresep antara Card kiridit o PayPal , ngarengsekeun bidang anu diperyogikeun anu sanés teras mencét tombol héjo Mimitian sidang 30 dinten ayeuna .

Dina akhir bulan gratis, anjeun tiasa lirén langganan upami anjeun henteu wareg kana jasa atanapi neraskeun ngagunakeunana ku mayar éta rencana dipilih ( bayaran dina 9,99 euro per bulan, Teu biasa dina 14,99 euro per bulan, Anual jam 119,88 euro atanapi Pikeun siswa premium ).

Upami anjeun gaduh telepon sélulér Android atanapi tablet, di sisi sanésna, anjeun tiasa nyobian Spotify premium gratis salami 30 dinten ku ngamimitian aplikasi, pencét bayaran di belah katuhu handap, teras dina tombol Unduh Premium teras eusian kolom anu diperyogikeun sapertos ditingali dina vérsi wéb.

Hanjakalna, henteu mungkin pikeun ngalakukeun ieu tina aplikasi ios, tapi anjeun tiasa nganggo pangotéktak (mis. Safari) pikeun nyambung ka tautan anu disayogikeun sababaraha waktos ka pengker sareng neraskeun ngaktipkeun sidang gratis. Émut yén upami anjeun parantos ngamangpaatkeun promosi ieu Spotify , anjeun moal tiasa kéngingkeun deui, kecuali upami anjeun ngarobih akun sareng metode pamayaran anu dianggo sateuacanna.

Spotify Premium gratis pikeun PC Windows anjeun

Bisi anjeun gaduh komputer el sistem operasi ti Microsoft sareng anggo kliénna Spotify Pikeun ngupingkeun lagu karesep anjeun, anjeun tiasa ngamangpaatkeun parangkat lunak anu disebat EZBlocker anu intina, sakali diaktipkeun, nyobian ngahalangan loading iklan Spotify.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha carana kéngingkeun iPhone emoji dina Android

Ogé, upami iklan dimaénkeun dina acara éta, software sakedik bisu Spotify nepi ka tungtungna . Dina kasus anu terakhir, ngan ukur program platform anu dinonaktipkeun, janten sésa sora bakal dihasilkeun tanpa aya masalah. Fitur anu sanés anu matak pikeun parangkat lunak ieu nyaéta henteu kedah dipasang , janten ngan klik-dua kali file laksana pikeun ngamimitianana.

Kalayan nyarios éta, hayu urang tingali kumaha sultan:

  • Buka browser standar dina PC Windows Anjeun, sambungkeun ka kaca download tina EZBlocker terus pencét tautan ieu di gigir barang Langkung anyar dina bagian undeuran (salaku conto, Unduh v1.7.3 (20 Oktober 2018) ).
  • Sakali réngsé, buka folder unduhan, nomeran file .exe EZBlocker sareng tempatna dina titik anu dipikahoyong.
  • Pikeun berpungsi leres, program alit kedah dijalankeun hak administrasi . Janten pikeun ngajamin aranjeunna, pencét-katuhu dina file anjeun sareng pilih Propiedades dina ménu anu nembongan. Sakali réngsé, pencét tab kasaluyuan cék kotak kana gigireun Ngajalankeun program ieu salaku pangurus tur mastikeun parobihan ku mencét tombol OK .
  • Sakali réngsé, nutup Spotify upami anjeun gaduh éta kabuka sareng kabuka EZBlocker ku klik dua kali.
  • Tina jandela alit anu nembongan, aktipkeun pilihan Blok iklan reklameu (pikeun meungpeuk spanduk Spotify), Mimitian EZBlocker di awal sesi sési (pikeun ngamimitian parangkat lunak nalika Windows dimimitian) e Mimitian Spotify sareng EZBlocker (pikeun ngamimitian program sasarengan sareng Spotify).
  • Dina titik ieu, kantun ngaleutikan kana toolbar ku mencét - di katuhu luhur.

Upami anjeun henteu hoyong deui ngagunakeun EZBlocker , anjeun tiasa miceun éta kalayan gampang pisan. Mimiti, pencét-katuhu dina ikon na dina toolbar sareng pilih Kaluar dina ménu anu katingali nutupna. Teras pencét kénca dina file anu tiasa dieksekusi sareng nganggo kombinasi konci Shift + Hapus pikeun mupus permanén.

Spotify Premium ngosongkeun Mac anjeun

salaku ka Komputer Apple , hanjakalna teu mungkin pikeun nganggo EZBlocker sabab éta parangkat lunak ngan ukur aya pikeun Windows PC. Nanging, anjeun tiasa nganggo Spoifree . Parangkat lunak éta leres-leres gratis anu tiiseun sadaya iklan anu diputer Spotify .

Hayu urang mendakan léngkah pikeun nuturkeun babarengan:

  • Abra Safari atanapi browser standar anu biasana dianggo, sambungkeun kana portal de Internet de Spoifree terus pencét tombol biru Unduh Spotifree kanggo neraskeun unduh.
  • Saatos réngsé pamasangan siga anu program normal, buka teras pencét klik en narima dina pesen anu muncul pikeun otomatis ngajalankeun Spotify unggal waktos se hurungkeun Mac .
  • Dina titik ieu, anjeun ngan ukur kedah muka Spoifree pikeun ngararasakeun sadaya musik anu anjeun pikahoyong tanpa gangguan komérsial.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha nembongkeun pesen nalika ngamimitian Windows

Upami ragu, anjeun tiasa uninstall program salaku aplikasi macOS normal.

Spotify Premium haratis dina Android

Lamun biasana ngadengekeun lagu paporit Anjeun ti Anjeun telepon hapé atanapi tablet Android , maka anjeun kedah masang salah sahiji vérsi dirobah tina aplikasi anu muka konci sadaya pungsi anu henteu biasana dipendakan dina anu resmi.

Sateuacan nyarios sareng anjeun sacara rinci ngeunaan léngkah-léngkah anu kedah dipilampah, kami hoyong netelakeun éta, janten aplikasi dikembangkeun ku pihak katilu (sahingga henteu resmi), urang moal tiasa ngajamin total kaamanan . Ieu ngandung harti yén aranjeunna tiasa disumputkeun dina jero malware atanapi virus. Ku neraskeun, ku sabab, tanggung jawab pinuh .

Kalayan nyarios éta, hayu urang tingali kumaha pikeun neraskeun:

  • Kusabab éta aplikasi pikeun diunduh (spotify premium apk gratis) ti luar Play Store Google , anjeun kedah ngaktipkeun pamasangan tina sumber anu teu dikenal. Kanggo ngalakukeun ieu, taliti turutan léngkah-léngkah anjeun bakal mendakan dina pituduh khusus kami.
  • Sakali léngkah ieu réngsé, buka pangotéktak anjeun (contona, Chrome o Firefox ), sambungkeun ka halaman tina dibagikeun folder di kotak terus pencét dina vérsi panganyarna tina aplikasi éta Spotify dirobah aya (éta bakal janten anu di luhur).
  • Dina halaman salajengna, ketok heula tombol na download teras di narima kanggo neraskeun unduh. Upami anjeun gaduh aplikasi éta kotak (dina jasa gudang di la awan dipaké ku pamekar aplikasi mod), nomeran vérsi mimiti parangkat lunak dina daptar, ketok titik 3 aya di belah katuhu nami sareng pilih download tina ménu anu nembongan. Teras pilih folder tujuan teras pencét tombol. Pilih folder ieu .
  • Nalika réngsé, toél Dibuka sareng teraskeun sareng instalasi ku milih Pasang . Versi anu dirobih bakal ngagentos aplikasi resmi tina Spotify upami éta dipasang dina alat.
  • Ayeuna, buka aplikasi anu nembé dipasang na log in ka akun anjeun . Hanjakalna, henteu mungkin pikeun ngagunakeun profil Facebook sanaos aya trik anu kadang jalan. Pikeun ngajantenkeun login Facebook tiasa dianggo, kantun uninstall atanapi nonaktipkeun samentawis aplikasi Facebook pikeun ngadorong anjeun pikeun ngakses akun ngalangkungan browser sareng henteu ngalangkungan aplikasi Facebook.

Upami ragu, anjeun tiasa uninstall aplikasi platform streaming musik anu dirobih tina Konfigurasi Android milari parangkat lunak dina ménu aplikasi . Alternatipna, pencét sareng tahan ikon aplikasi teras sered kana papelera anu nembongan di luhur atanapi handapeun layar terminal.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha cara sacara manual ngamutahirkeun GoPro

Spotify Premium gratis dina iPhone sareng iPad

Upami Anjeun gaduh a alat ios , anjeun tiasa nganggo vérsi anu dirobih tina aplikasi anu tiasa install tanpa jailbreak ka ngaliwatan toko alternatip disebut tweakbox . Sateuacan ngungkabkeun léngkah-léngkah pikeun dituturkeun, kami hoyong netelakeun yén ayeuna prosedur na tiasa dianggo dina iPhone y iPad jeung iOS 9, 10, 11, 12 sareng 12.1.3 (béta). Salaku tambahan kana ieu, anjeun kedah nganggo Safari pikeun ngalakukeun operasi.

Kalayan nyarios éta, hayu urang tingali kumaha pikeun neraskeun:

  • ti la layar utama tina ios pencét éta gear pikeun aksés na konfigurasi terus pencét Safari .
  • Sakali réngsé, gulung ka layar, ketok Hapus data halaman sareng sejarah tur mastikeun operasi ku mencét mindahkeun .
  • Upami anjeun parantos masang aplikasi resmi Spotify , teraskeun sareng uninstallasi ku mencét panjang dina ikon na teras pencét heula dina X teras di mindahkeun .
  • Dina titik ieu, buka Safari dina iDevice anjeun, lebet kana website de tweakbox terus pencét tombol Pasang ayeuna .
  • Dina léngkah salajengna, ketok Ngidinan dina pesen anu nembongan, teras pencét Rengse asup" Profil diunduh ".
  • Ayeuna buka konfigurasi sakumaha di luhur, pencét umum terus noél propil .
  • Tina layar anu nembongan, pencét Pasang profil handapeun tweakbox sareng mastikeun pamasanganana ku mencét Pasang dua kali berturut. Upami parantos, pilih Siap di katuhu luhur.
  • Léngkah salajengna nyaéta muka aplikasi tweakbox tina layar utama tina ios , tutup iklan ku mencét éta X di belah katuhu luhur sareng pilih kuring nampa dina pesen privacy.
  • Teras noél aplikasi di luhur, pilih aplikasi dirobah dina kategori , panggihan aplikasi Spotify++ dirobah, ketok dina éta sareng teraskeun pamasanganna ku mencét heula Pasang teras di Pasang .
  • Ayeuna, balik deui ka layar utama Anjeun iPhone o iPad , anjeun bakal mendakan parangkat lunak anu dipasang.
  • Léngkah salajengna nyaéta ngaleungitkeun kasalahan » Pangembang internal anu teu sah »Éta némbongan nalika anjeun mencét ikon aplikasi. Jang ngalampahkeun ieu, buka konfigurasi milih umum malik Manajemén Profil Alat y toél OSTROV, PP . Dina layar salajengna, malik en Otorisasi "OSTROV, PP" sareng mastikeun ku ngaklik Nuju wewenang .
  • Dina titik ieu, buka Spotify++ sareng teraskeun sareng nyiptakeun akun énggal atanapi anggo anu parantos aya ku mencét tombol-tombol anu saluyu.

Nalika ragu, anjeun tiasa ngaleungitkeun sadayana ku cara uninstall aplikasi Spotify y tweakbox sakumaha anu katingali di luhur pikeun aplikasi platform streaming musik aslina sareng ngaleungitkeun profil konfigurasi tweakbox badé konfigurasi > umum > propil > tweakbox milih ngahapus profil sareng mastikeun ku mencét mindahkeun .