Spotify Retak ios 2021: Kumaha cara masangna

Inget jaman baheula nalika anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngaunduh aplikasi Safari pikeun nganggo Spotify gratis dina iPhone naon? Nya, anjeun kedah terang yén anjeun masih tiasa ngalakukeun ayeuna. Pencipta jasa musik pang populerna di dunya, parantos nyandak kaputusan pikeun aktip asup pasar saham, parantos netepkeun tujuan dirina sorangan ngalarang aksés ka sadaya pangguna ... tina platform anu nganggo fitur premium gratis.

Nanging, dina tulisan ieu urang bakal ningali, pikeun tujuan inpormasi waékumaha anjeun tiasa neraskeun ngamangpaatkeun jasa pihak katilu ieu, pikeun ngadangukeun sadaya musik karesep anjeun tanpa kedah ngalanggan.

Kami ogé nyarankeun tawaran headphone ieu

Spotify Premium iPhone gratis: prosedur munggaran

Hanjakalna, jinis prosedur sapertos ieu henteu salawasna jalan leres, sabab Apple teras-terasan mariksa sertipikat anu dipasang dina iPhone sareng iPads. Dina kasus naon, hayu urang mimitian ku layanan anu, sahenteuna pikeun momen, sigana jalan leres.

  • Pupus aplikasi Spotify resmi ti iPhone atanapi iPad
  • Aksés ka halaman wéb EonHub ti Safari ku ngaklik link ieu
  • Turun ka "Aplikasi anu dipasang deui"
  • Pencét "Spotify ++"
  • Teruskeun sareng "Masang"Ngantosan éta dipasang sareng ULAH muka aplikasi.
  • Buka aplikasi «Setélan» dina iPhone atanapi iPad
  • Pilih item éta "Umum" lajeng "Manajemén paranti" (atawa "Propil")
  • Teruskeun sareng "Kailuan Group" terus jeung "Kuasa"
  • Buka aplikasi Spotify

Sadayana kedahna saé, tapi hanjakalna anjeun moal tiasa ngaunduh lagu. Upami éta henteu tiasa dianggo, kami nyarankeun anjeun nuturkeun pituduh ieu di handap.

Spotify Premium ios gratis: prosedur kadua

Prosedur kadua anu ayeuna dianggo ngabutuhkeun pamasangan Toko Alt, toko pihak katilu anu tiasa ngonpigurasi tanpa peryogi Jailbreak. Sateuacan ngaunduh Spotify, hayu urang tingali kumaha cara ngalanjutkeun.

  • Akses halaman wéb Altstore tina komputer anjeun ku ngaklik link ieu
  • download AltServer milih antara Windows sareng macOS (gumantung kana sistem operasi anjeun)
  • Ngantosan éta unduh sareng, saatos réngsé, mimitian wizard setelan pikeun pamasangan
  • Sambungkeun iPhone atanapi iPad anjeun kana komputer nganggo kabel sareng ngantosan éta dikenal
  • Buka iTunes dina Windows sareng Finder dina macOS
  • Pindah ka inpormasi alat (tab "Umum") sareng pariksa kotakna "Singkronisasi sareng iPhone via Wi-Fi"
  • Pencét ikon na AltServer (dina area bewara dina Windows sareng dina bilah menu katuhu luhur dina macOS)
  • Teruskeun sareng "Pasang AltStore" sareng pilih alat anjeun di antara anu nyambung
  • Lebetkeun email sareng kecap akses pikeun akun ID Apple anjeun
  • Ngantosan AltStore dipasang sareng otomatis bakal nembongan dina layar utama iPhone atanapi iPad anjeun.

Sakali parantos, anjeun tiasa neraskeun pikeun ngaunduh Spotify

  • Dibuka "Safari" dina alat ios anjeun sareng unduh "Spotify ++" ku ngaklik "Unduh" en situs ieu
  • Ngantosan unduhna réngsé sareng muka aplikasina "AltStore" sateuacanna diunduh
  • Pencét «Aplikasi kuring» di katuhu handap teras di "+" kénca kénca
  • Dina layar anyar, buka "Unduh" tur pilih file Spotify ++ (kudu file jeung extension ".ipa")
  • Ngantosan éta masang sareng muka aplikasi Spotify

IPhone Spotify Premium: Prosedur Alternatip

Diantara toko pihak katilu anu tiasa nawiskeun Spotify pikeun iPhone dina versi premium, pastina ogé aya Tandaanu kitu, teu tiasa dianggo gratis. Nyatana, ieu ngagaduhan $ 20 langganan taunantapi nawarkeun puluhan aplikasi retak di jero, kaasup Spotify.

Hatur nuhun kana langgananana, Seueur tiasa jaga tanda tangan tina aplikasi anu diunduh paling anyarAplikasi Spotify bakal tetep luhur sareng ngajalankeun langkung lami tibatan minggu klasik anu dijanjikeun toko gratis. Kalayan nyarios yén, hayu urang tingali kumaha rengat Spotify kalayan prosedur di luhur

  • Ngaksés wéb anu saé ngalangkungan link ieu (anggo Safari pikeun otomatis mikawanoh kode UDID)
  • Pencét "Kode Login IOS" pikeun minuhan pamayaran anu diarepkeun
  • Pasang tandatangan nganggo metode propil anu katingali di luhur
  • Balik deui ka situs Signious sareng unduh Spotify ++

Kumaha kéngingkeun Spotify Premium gratis pikeun iPhone sareng toko pihak katilu

Tungtungna, upami henteu aya toko anu katingali dina paragrap sateuacanna jalan, ieu mangrupikeun daptar jasa anu sami nawiskeun kauntungan anu sami. Ogé dina hal ieu kami ngingetan yén pamasangan profil bakal sami sareng dina bagian saencanna.

Mamang atanapi masalah? Kami ngabantosan anjeun

Émut kanggo daptar kanggo urang Saluran YouTube pikeun ningali pidéo sareng ulasan sanésna. Upami anjeun hoyong anu mutahir, langganan kami Saluran Telegram e tuturkeun kami dina instagram. Upami anjeun hoyong nampi dukungan kanggo patalékan atanapi masalah, langganan kami Komunitas Facebook o ngahubungan kami on Instagram. Entong hilap yén kami ogé parantos nyiptakeun mesin pencari nawaran anu pinuh ku kupon éksklusif sareng promosi pangsaéna dina wéb!