Upami anjeun hoyong terang trikna kanggo PC Starcraft, anjeun dina tempat anu leres. Kami bakal nyandak anjeun terang prosedur anu paling gancang pikeun ngahontal kamajuan anu stabil, turutan kami.

starcraft-pc

PC Starcraft

Pembaruan kaulinan ieu pikeun komputer anu disebut ogé Brood War, hadir sareng sababaraha pakakas anu ngamungkinkeun pamaén kéngingkeun sababaraha kamampuan sareng sumber daya. Ieu curang starcraft pc Éta diaktipkeun nganggo séri konci sareng kode anu ngabantosan meunang perang ku cara anu paling luar biasa.

Dinten ieu kami masihan anjeun sababaraha saran sareng anu pangpentingna pikeun ngajantenkeun pangalaman midangkeun anjeun paling pikaresepeun. Pikeun ngaktipkeunana anjeun kedah pencét "Enter" dina keyboard PC nalika anjeun dina layar game sareng kotak bakal kabuka, di dinya anjeun kedah nempatkeun nomer atanapi kode trik anu anjeun pikahoyong.

Upami anjeun badé kaluar, anjeun kedah pencét "Enter" dina keyboard deui sareng éta waé. Pikeun nganonaktipkeun aranjeunna, kantun ngalaksanakeun tindakan anu sami sareng éta bakal aktip pisan, dugi ka muka konci deui.

Anjeun ogé tiasa diajar ngeunaan tip sareng saran sanésna ku ngadatangan postingan ieu ngeunaan anu hébat Clash of marga.

Pikeun modeu kampanye

Curang ieu ngan ukur dianggo dina modeu kampanye sareng teu tiasa diaktipkeun dina modeu multiplayer ogé; sahingga upami anjeun ngaktipkeunana dina kaayaan kaulinan anu sanés anjeun moal ngagaduhan aksés ka aranjeunna, anggo kode sapertos anu dituduhkeun di dieu:

  • Anu milik kuring: anjeun kéngingkeun 500 mineral, upami anjeun ngenalkeun sababaraha kali anjeun tiasa ngagaduhan mineral anu teu aya watesna
  • Lalaki abad pertengahan - masihan anjeun sadayana kamampuan panilitian.
  • Ngarobih varian fase - anjeun gaduh kamampuan ngawangun sadayana gratis.
  • Tunjukkeun artos na: anjeun kéngingkeun 10.000 mineral sareng gas, nempatkeun sababaraha kali supados éta henteu terbatas.
  • Operasi cwal: ngamungkinkeun anjeun ngawangun unit sareng gedong ogé ngalaksanakeun panilitian langsung.
  • Ngambekan Jero: masihan anjeun 500 unit gas Vespene
  • Tetep hirup: anjeun nuluykeun maén saatos éléh.
  • Gempungan: Aranjeunna masihan anjeun énergi anu teu aya watesna dina unggal unit, émut yén mantra sareng kamampuan henteu nganggo énergi.
  • Radio gratis zerg: mangrupikeun lagu anu disumputkeun anu nalika dinyanyikeun ku pikiran mendominasi sagala rupa sareng tiasa dianggo ngan ukur dina ngembangna Perang Brood, nalika anjeun maénkeun zerg.
  • Nogues: Kecap ieu digunakeun pikeun ngaktipkeun kamampuan psionic.
  • Teu aya tingkat sapi - Anjeun meunang kameunangan instan.
  • Sia waé - Anjeun kéngingkeun sadaya Ngaronjatkeun gratis.
  • Perang sanés anu tiheula: Anjeun tiasa ngaleungitkeun kabut perang anu nembongan dina peta.
  • Peta lawan peta lalaki: Anjeun langsung éléh, henteu disarankeun.
  • Kakuatan luar biasa: Unggal unit janten teu éléh, karusakan musuh henteu nyababkeun gangguan.
  • Tembok domba hideung: anjeun tiasa ningali peta lengkep, anjeun tiasa ngaktipkeun sareng mareumanana iraha waé anu anjeun pikahoyong.
  • Dahareun pikeun dipikiran: Kéngingkeun sumber daya anu teu aya watesanana, kalayan aranjeunna anjeun ngarancang unit langkung luhur tibatan wates penduduk, tiasa dugi ka 200.
  • Ophelia: Aktipkeun parobahan misi.

Hayu urang tingali sababaraha trik nganggo parobihan sareng konfigurasi anu dipikahoyong atanapi diperyogikeun ku pamuter:

  • protoss # (anjeun ngarobih # pikeun digit misi), dina ékspansi Perang Brood "x" ditempatkeun di payun balapan. Conto: xprotoss2
  • terran # (anjeun ngarobih # ku nomer misi), dina Perang Brood "x" disimpen payuneun balapan. Conto: xterran2
  • zerg # (Anjeun ngaganti # ku digit misi), pikeun Perang Brood nempatkeun "x" di payun balapan. Ejm: xzerg2
  • Cai tiis domba: tiis sadaya unit.

StarCraft Remastered Curang

Versi salajengna curang starcraft 2 pc Éta ogé nawiskeun sababaraha trik dina modeu pamuter tunggal, anjeun kedah pencét "Enter" dina keyboard komputer teras nyimpen naon anu dituduhkeun, teras pencét "enter" deui sareng éta waé.

  • tunjukkeun artos: Anjeun kéngingkeun 10.000 mineral sareng bénsin.
  • lalaki abad pertengahan: Anjeun ngagaduhan sadayana poténsi kamekaran.
  • ngarobih varian fase: Anjeun tiasa ngungkulan tangkal téknologi sareng ngararancang naon waé anu anjeun pikahoyong.
  • milikna milik kuring: Pedahna 500 mineral.
  • ngambekan jero: Anjeun ngahasilkeun 500 gas.
  • tetep hirup: Anjeun teraskeun ngiringan ngiringan taya.
  • operasi cwal: anjeun ngarancang gancang.
  • noglues: Anjeun ngawatesan diri pikeun ngagunakeun badai psionic.
  • tuangeun kanggo panginten: Maksimum 200 sumberdaya.
  • témbok domba hideung: tingali peta sadayana.
  • protoss # (# = misi): Darso tingkat Protoss.
  • terran # (# = misi): Anjeun ngaluncat tingkat Terran.
  • zerg # (# = misi): Anjeun lulus tingkat Zerg.

starcraft-pc

Trik séjén

Anjeun ogé tiasa kéngingkeun sababaraha strategi sanés pikeun ningkatkeun tingkat sareng kamampuan anjeun, dina sababaraha kasus anjeun tiasa kéngingkeun katerampilan sareng sumberdaya anu hadé.

  • Kakuatan anu luar biasa, Gusti.
  • Dudung kuring, grup anu dipilih ngabeledug.
  • Pieru, sadaya unit diaksés.
  • Noglues, nétralkeun sihir lawan.
  • Lalaki abad pertengahan, pamutahiran gratis dina hijian.
  • Dahareun pikeun dipikiran, ngadamel hijian.
  • Ngarobih varian fase, sadaya gedong tiasa diangkat.
  • Operasi CWAL, nyiptakeun unit sareng gedong dina waktos catetan.
  • Ophelia, padamelan parobihan tingkat. Teras nempatkeun tingkat anu anjeun badé ngahontal.
  • Man over game, game menang.
  • Rénghap jero, 500 gas.
  • Sia pikeun nanaon, kakuatan sadayana perbaikan.
  • Teu aya tingkat sapi, anjeun béréskeun misi anu anjeun lakukeun.
  • Naon milik kuring, anjeun kéngingkeun 500 bijih.
  • Tembok Domba Hideung, anjeun tiasa ningali peta lengkep.

Saran pikeun Starcraft PC

Kesederhanaan dina nerapkeun trik ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun kaunggulan pikeun musuh anjeun. Upami anjeun hoyong kéngingkeun kameunangan, larapkeunana sacara sadar; Kami henteu nyarankeun pikeun ngagunakeunana teuing supados anjeun henteu kaleungitan minat kaulinan.

Ngembangkeun kamampuan anjeun nyalira tanpa ngaktipkeun curang. Ngadamel kombinasi duanana supados pangalaman midangkeun paling cocog; Émut yén gim ieu tiasa masihan anjeun seueur kapuasan upami anjeun terang kumaha ngatur kaahlian sareng sumberdaya.

Upami anjeun paburencay sareng overload tindakan ku seueur trik, sacara logis anjeun bakal telat dina tindakan sareng anjeun bakal tiasa ngalambatkeunana. Kéngingkeun download gratis starcraft 2 dina basa Spanyol lengkep pikeun PC sareng bentuk permainan dimana anjeun raoseun langkung raoseun, modeu multiplayer henteu kéngingkeun nerapkeun trik ieu; Kitu ogé, ogé penting pikeun disebatkeun yén kode-kode kedah ditempatkeun sapertos teu kedah nyerat hurup ageung.

Sadaya trik ieu dianggo dina komputer anu nganggo sistem operasi Windows sareng Mac OSX. Ku cara kieu, aplikasi na dina sistem operasi anu sanés henteu dijamin; Kami ngarékoméndasikeun ngagunakeunana dina parangkat lunak anu disebut tadi, pamekaran kaulinan anu saé kahontal tanpa kedah nerapkeun anu sanés atanapi prosés.