Kaayaan kaserang umum

Sateuacan ngontrak jasa naon waé anu urang atos nganggo anjeun dina halaman wéb ieu, penting pisan anjeun maca kaayaan sareng istilah anu berlaku pikeun penyediaan jasa anu ditawarkeun ku ik4.es, khusus pikeun kagiatan utama produk atanapi déskripsi jasa .: Penjualan produk dina format digital sareng jasa pamasaran online.

Pangguna ngan ukur tiasa aksés sareng ngontrak jasa ik4.es ieu saatos maca sareng nampi kaayaan kontrak ieu.

Ku nampi kaayaan ieu, pangguna kaiket ku istilah ieu, anu, sareng kabijakan privasi, ngatur hubungan bisnis urang.

Upami anjeun henteu satuju sareng bagian tina istilah éta, anjeun moal tiasa nyewa jasa anu ditawarkeun.

ik4.es ngagaduhan hak pikeun ngarobih atanapi ngarobih kaayaan ieu iraha waé. Upami modifikasi mangrupikeun parobihan anu penting dina istilah, ik4.es bakal ngabéjaan ku medarkeun pengumuman dina halaman wéb ieu.

Ladenan anu ditawarkeun sayogi ngan ukur kanggo jalma anu sah sareng jalma anu umurna sahenteuna 18 taun.

Istilah ieu parantos diénggalkeun pikeun waktos ka tukang dina 14/04/2016

Seller ID

Luyu sareng sasadiaan UU 34/2002 ngeunaan Jasa Informasi Society and Commerce Commerce (LSSICE), inpormasi ieu ditawarkeun:

• Ngaran perusahaan nyaéta: Servicios Telemáticos Online SL
• CIF / NIF: B19677095
• Kantor anu kadaptar aya dina C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada)
• Idéntifikasi di AGPD: "Pamaké sareng palanggan wéb" "Pelanggan sareng panyadia".
• Aktivitas sosial nyaéta: jasa pamasaran online.

Jasa anu ditawarkeun dina situs wéb ieu

ik4.es nawiskeun jasa ieu tunduk kana kaayaan kontrak anu khusus:

Komunikasi umum
• Desain strategi komunikasi online / offline.
• Nerbitkeun siaran pers sareng pengiriman nasional atanapi ségmen.
• Nulis eusi perusahaan.
• Hubungan sareng média sareng agénsi.

Imagen
• Fotografi digital kanggo pencét, wéb sareng acara.
• Dasar retouching di JPG sareng pamekaran RAW.
• Latihan dasar ngeunaan fotografi digital.

SEO
• Konsultasi SEO pikeun wéb, blog sareng e-Dagang.
• Dasar SEO pikeun eusi wéb.
• Analisis sareng nyiptakeun tautan profil (halaman SEO off).
• Pamasangan, konfigurasi sareng optimasi WordPress atanapi Joomla.

rarancang
• Tata perenah: koran, majalah, katalog, buku, brosur, pdf sareng ebook,
• Desain dasar poster, kartu, flayers, spanduk sareng čta wéb.
Pemasaran Eusi sareng Pemasaran Inbound
• Strategi rencana sareng rencana sosial.
• Tulisan eusi pikeun blog, situs wéb atanapi mikrosit.
• Pangaturan profil sareng kontén sosial (Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, Tuenti, Google+)
• Kampanye SEM (AdWords, Iklan Facebook, Iklan Twitter)

radio
• Berita sareng pidato iklan.
• Kadali teknis tabel méja.

Salaku kaayaan hiji pikeun kontrak jasa anu ditawarkeun, anjeun wajib ngadaptar dina bentuk ik4.es anu saluyu sareng nyayogikeun inpormasi pendaptaran. Inpormasi pendaptaran anu anjeun nyayogikeun kedah akurat, lengkep, sareng ayeuna sepanjang waktos. Gagal pikeun ngalakukeun éta mangrupikeun palanggaran istilah, anu tiasa nyababkeun bubaran kontrak sareng ik4.es.

Solusi pihak katilu

Sababaraha layanan tiasa kalebet solusi ti pihak katilu. ik4.es tiasa nyayogikeun tautan kana situs wéb pihak katilu salaku mitra anu aya hubunganana sareng ik4.es pikeun penyediaan sababaraha layanan.

Anjeun ogé satuju yén Layanan tiasa ngalebetkeun solusi kaamanan anu ngawatesan panggunaan sareng anjeun kedah nganggo jasa ieu saluyu sareng aturan pamakean anu ditetepkeun ku ik4.es sareng Mitra kaamananna sareng yén panggunaan sanésna tiasa janten pelanggaran hak cipta.

Dilarang ngarobih, ngarobih, ngabalikkeun insinyur, ngadékompilasi, ngaleupaskeun atanapi ngarobih ku cara naon waé téknologi kaamanan anu disayogikeun ku ik4.es ku alesan naon waé.

Pelanggaran kaamanan sistem atanapi jaringan tiasa nyababkeun tanggungan sipil atanapi kriminal.

Harga sareng metode pamayaran

Anjeun satuju mayar jasa anu dikontrak ka ik4.es dina bentuk pamayaran anu ditampi ku ik4.es sareng kanggo jumlah tambahan (kalebet pajak sareng biaya pembayaran anu telat, manawi aya kasus)

Pembayaran sok langkung 100% sateuacanna sareng jasa bakal disayogikeun nalika urang mastikeun pamayaran.

Harga pikeun unggal produk sareng / atanapi jasa mangrupikeun anu dituduhkeun dina situs wéb dina tanggal urutan, kalebet, dimana luyu, sadaya PPN (Nilai Ditambah Pajak) kanggo transaksi dina wilayah Spanyol.

Sistem umum tina nilai tambah pajeg Uni Éropa

Saluyu sareng sasadiaan UU 37/1992, tanggal 28 Désémber, régulasi pajak sareng Aréktur Éropa 2008/8 / EC, operasi tiasa dikaluarkeun atanapi henteu tunduk deui gumantung ka nagara tempat anu meuli sareng kaayaan anu paripolah sami (pangusaha / profesional atanapi individu). Akibatna, dina sababaraha kasus harga ahir order tiasa dirobih ngeunaan naon anu dinyatakeun dina website.

Harga jasa atanapi infoproduk anu dijual ku ik4.es kalebet PPN Spanyol. Nanging, harga akhir pesenan anjeun tiasa beda-beda gumantung kana tingkat VAT anu manglaku kana tatanan. Kanggo pesenan anu ditujukeun pikeun nagara-nagara séjén Uni Éropa, PPN Spanyol bakal ditarik sareng tingkat pajak PPN pakait sareng nagara tujuan anu bakal dilarapkeun. Harga ahirna bakal dipidangkeun salami konfirmasi pesenan anjeun sareng bakal nembongkeun tingkat PPN nu cocog sareng nagara tujuan produk.

Harga Jasa Layanan tiasa robih iraha waé ku kawijaksanaan budi ik4.es. Jasa henteu nyayogikeun panyalindungan harga atanapi pengembalian dana upami aya pangirangan harga atanapi tawaran promosi.

ik4.es nampi bentuk pembayaran ieu:
• Transfer
• PayPal

Modality dukungan sareng panggunaan lumrah

Ladenan kedah dipénta ngalangkungan saluran anu leres anu bakal ditampi sareng ditanggapi dina jangka waktu anu lumayan.

Saluran ieu mangrupikeun bentuk masing-masing anu aya dina unggal jasa anu ditawarkeun.

Unggal paménta tunduk kana évaluasi sareng persetujuan ku ik4.es.

ik4.es tiasa nyayogikeun solusi alternatip ka klien kalebet rujukan kana jaringan pasangan ik4.es.

Klausa anggo gunana

Istilah "teu terbatas" tunduk kana klausa panggunaan anu adil. Definisi pamakean anu ditangtoskeun ditangtukeun ku ik4.es, dina kawijaksanaan nyalira sareng ekslusif. Klién anu ik4.es nganggap nyiksa jasa bakal dikontak ku ik4.es.

ik4.es ngagaduhan hak pikeun ngagantungkeun jasa upami urang nganggap éta ngaleuwihan klausa panggunaan anu wajar.

Kaluaran tanggung jawab

ik4.es moal ngajamin yén kasadiaan obyék jasa kontrak ieu bakal teras-terasan sareng teu kaganggu, ogé kaleungitan data anu disayogikeun dina sérverna, gangguan kagiatan komérsial atanapi karusakan anu diturunkeun tina operasi jasa. , atanapi ekspektasi anu dihasilkeun pikeun Klién, salaku akibat tina:

1. Nyababkeun luar kontrol ik4.es sareng fortuitous sareng / atanapi sabab utama.
2. Karusakan anu disababkeun ku pangguna anu lepat ku Klién, khususna anu diturunkeun tina kaserang jasa anu henteu pantes pikeun jinis kagiatan sareng panggunaan anu dilakukeun ku Klién sareng / atanapi ku pihak katilu liwat situs wéb na.
3. Henteu dijadwalkeun sareng / atanapi parobihan dina kontén anu dilakukeun ku saling kasepakatan antara pihak pikeun pangropéa atanapi ngalaksanakeun lampah anu luar biasa disatujuan ku.
4. Virus, serangan komputer sareng / atanapi lampah pihak katilu anu nyababkeun imposibilitas total atanapi sabagéan jasa.
5. Salah atanapi kirang fungsi Internét.
6. Kaayaan anu teu disangka-sangka.

Ku cara kieu, Klién satuju pikeun ngadukung kaayaan ieu dina wates anu saé, ku kituna anjeunna sacara terang-terangan nolak ngaku Online Services Telemático SL naon waé kontraksi atanapi kontrak tambahan pikeun kamungkinan gagal, kasalahan sareng panggunaan jasa anu dikontrak.

Online Servicios Telematico SL moal nanggungjawaban kanggo kasalahan atanapi karusakan anu disababkeun ku panggunaan jasa anu henteu épisién sareng goréng ku Pelanggan. Sanés Online Servicios Telematico SL moal nanggungjawaban kana akibat ageung atanapi alit kusabab kurangna komunikasi antara Online Servicios Telematico SL sareng Klién nalika éta diakibatkeun henteu fungsina tina email anu disayogikeun atanapi pemalsuan data anu disayogikeun ku Klién dina pendaptaran pangguna na ti ik4.es.

Sebab tina pembubaran kontrak

Pembubaran kontrak layanan bisa lumangsung iraha wae ku boh pihak.

Anjeun teu kaiket ku kaayaan permanén sareng ik4.es upami anjeun henteu wareg sareng jasa kami.

ik4.es tiasa numpurkeun atanapi ngagantungkeun naon waé sareng sadayana Jasa anu dikontrak sareng ik4.es langsung, tanpa aya bewara atanapi tanggel waler, upami anjeun henteu saluyu sareng kaayaan anu ditetepkeun di dieu.

Kana ngabubarkeun kontrak, hak anjeun nganggo Layanan bakal lirén langsung.

Ieu bakal jadi sabab pikeun ngaleupaskeun kontrak:

• Kabébasan, sadayana atanapi sabagian, data anu disayogikeun dina prosés kaserang jasa naon waé.
• Ngarobih, ngarobih, ngabalikkeun insinyur, ngadékompilasi, ngaleupaskeun atanapi ngarobih ku cara naon waé téknologi kaamanan anu disayogikeun ku ik4.es.
• Ogé kasus nyiksa jasa dukungan kusabab sarat seueur jam ti anu ditetepkeun dina kontrak.

Pembubaran ieu nunjukkeun kaleungitan hak anjeun dina layanan anu dikontrak.

Kasalahan harga sareng nawaran

Ladenan anu ditawarkeun dina wéb, sareng harga-harga ieu, sayogi sayogi nalika aranjeunna dina katalog jasa anu ditingali liwat situs wéb. Pangguna dipénta ngakses versi situs wéb anu diropéa pikeun ngindarkeun kasalahan harga. Dina sagala hal, pesenan anu diolah bakal mertahankeun kaayaanana salami 7 dinten ti momen formalisasina.

Ditarikna komérsial

Ditarikna nyaéta kakawasaan konsumen anu saé pikeun ngintipkeun deui kana perdagangan dina jangka waktu sah 14 dinten, tanpa kedah ngaku atanapi masihan panjelasan atanapi mendakan hukuman.

Hak ditarikna teu tiasa dilakukeun (kecuali kasalahan atanapi cacad dina produk atanapi jasa anu dikontrak), dina hal-hal di handap ieu disayogikeun ku tulisan 45 UU Komérsial:

• Kontrak pikeun suplai barang anu dilakukeun dumasar kana spésifikasi konsumen atanapi anu dipersonalisasi sacara jelas, atanapi éta, dumasar-sipatna, henteu tiasa wangsul atanapi bakal mudun atanapi gancangna gancang.
• Kontrak kanggo pangiriman rekaman sora atanapi pidéo, cakram sareng program komputer anu parantos diumumkeun ku konsumen, ogé file komputer, anu disayogikeun sacara éléktronik, anu tiasa diunduh atanapi dikaluarkeun sacara langsung kanggo dianggo permanén.
• Sareng di umum sadaya produk anu ditugaskeun dina jarak anu dilakukeun pikeun ukuran kami: pakean, pangembangan fotografik, sareng sajabana, atanapi anu rentan pikeun nyalin (buku, musik, kaulinan vidéo, sareng sajabana).

Mangsa ditarikna di produk digital (sapertos buku digital), bakal ditunda dina waktos éta konci kanggo aksés ka eusi digital dianggo.

Hak ditarikna, saluyu sareng pasal 103.a Undang-Undang 1/2007, moal dilarapkeun pikeun penyediaan jasa, saatos jasa parantos dijalankeun sacara lengkep, nalika palaksanaan parantos dimimitian, kalayan idin langsung ti konsumen sareng pangguna sareng kalayan pangakuan di pihakna yén aranjeunna sadar yén, sakali kontrak parantos dilaksanakeun ku ik4.es, bakal leungit tina hak ditarikna.

Saatos nampi palaksanaan karya anu dikontrak, ik4.es bakal ngabéjaan anjeun ngeunaan tanggal mimiti anu sami.

Upami leres résolusi diaku Dinten 10 Sateuacan ngamimitian layanan, ik4.es bakal ngabalikeun duit jumlah anu ditampi tanpa aya ingetan sareng teu pernah saatos 14 dinten. Upami hak anu disebut tadi parantos dilaksanakeun dina a istilah kirang ti 10 dinten, 50% tina jumlah bakal dikaluarkeun, sareng upami diteraskeun engké, moal aya jumlah anu dibayar.

Kitu ogé, ik4.es tiasa neraskeun ngeureunkeun kontrak upami pangguna henteu mayar anu saluyu atanapi upami sababaraha tindakan anu ditetepkeun dina bagian anu nyababkeun dibubarkeunna kontrak ditanggung.

Kumaha ngabatalkeun kontrak jasa

Upami anjeun kersa ngabatalkeun kontrak anjeun sareng ik4.es, anjeun kedah ngahubungi kami sareng pamundut mundur ti kontrak sateuacan jasa dikontrak parantos mimiti ngajalankeun (tingali prosés sareng ditarikna formulir di handap)
ik4.es ngajamin palanggan reimbursement tina jumlah mayar dina jangka waktu opat belas (14) dinten kalénder ti tanggal komunikasi dipercaya tina ngalaksanakeun hak ditarikna aranjeunna upami éta sasuai jeung sarat jeung geus katampa ku ik4. és

Akibat tina ditarikna

Dina hal ditarikna ku anjeun, kami bakal ngabalikeunkeun sadaya pamayaran anu katampi anu anjeun lakukeun ka kami tanpa henteu kéngingkeun sareng, dina sagala hal, henteu langkung ti 14 dinten kalénder tina tanggal dimana anjeun dilaporkeun ka kaputusan anjeun mundur tina kontrak ieu sareng nyayogikeun éta parantos dikabarkan 10 dinten sateuacan tanggal awal karya anu dikontrak.

Kami bakal teraskeun uih deui ku pamayaran nganggo cara pembayaran anu sami anu dianggo ku anjeun pikeun transaksi awal, upami anjeun parantos dinyatakeun; Dina hal naon waé, anjeun moal mayar béa-bungaan salaku hasil tina pembayarannana.

Upami obyék layanan tina kontrak ieu parantos ngamimitian salami ditarikna (14 dinten), saluyu sareng Artikel 108.3 UU 1/2007, Online Servicios Telemáticos SL tiasa ngajaga bagian proporsional anu cocog sareng jasa anu disayogikeun, kalebet jasa éta tina dukungan sareng, upami jasa éta parantos disayogikeun, saluyu sareng artikel 103.a tina hukum anu kasebat, hak ditarikna moal dianggo.

Wangsulna pakait sareng pamayaran anu dilakukeun liwat PayPal atanapi Stripe bakal dilakukeun nganggo saluran anu sami, sedengkeun jinis pembayaran deui sanésna bakal dilakukeun ku transfer bank ka akun anu disayogikeun ku nasabah. Ngaleupaskeun balik tina jumlah anu bakal dilakukeun di handap 14 dinten kalénder ieu ti saprak kami kabartoskeun kaputusan anjeun ditarikna.

Sadaya jasa anu kami parantos nyayogikeun anjeun, ku sipat-sipatna, bakal salamet ngabubarkeun upami aranjeunna dibayar lengkep, kalebet, tanpa watesan, sasadiaan harta, penafian, rugi sareng watesan tina nanggung jawab.

Modél garapan atanapi wangun mundur

Pamaké / pembeli tiasa ngabéjaan yén klaim atanapi ditarikna, ku email ka: info (at) contact.online atanapi ku pos pos di alamat anu dituduhkeun dina bentuk ditarikna.

Salin sareng témpél formulir ieu dina Kecap, lengkep sareng kirimkeun ku email atanapi pasang.

Pikeun perhatian ngeunaan Online Servicios Telemáticos SL
C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada).
info (di) contact.online

Kuring ku ieu nginpokeun ka anjeun yén kuring ngaku / mundur tina kontrak jual barang ieu anu hadé / penyayangan di handap ieu jasa:
………………………………………………………
Diirakeun dinten: ………….
Dina hal keluhan, nunjukkeun alesan:
………………………………………………………

KUNG KONTAK KANGGO KREDIT KONSUMER pikeun ngabiayaan pameseran anu dilakukeun dina jarak, kalebet téks sapertos ieu dina bewara ditarikna anjeun:

Anjeun ogé dibéjakeun yén nurutkeun artikel 29 UU 16/2011, 24 Juni, kasatujuan kiridit, yén, saprak kuring parantos mundur tina pasokan kontrak barang / jasa sareng pinuh / sawaréh dibiayaan ku kiridit kiridit anu nyambung. Kuring moal deui dijilid ku nyarios persetujuan kiridit tanpa hukuman.

Salajengna, nunjukkeun nami anjeun salaku konsumen sareng pangguna atanapi konsumen sareng pangguna:

Ayeuna nunjukkeun alamat anjeun salaku konsumen sareng pangguna atanapi konsumen sareng pangguna:

Tunjukkeun tanggal dimana anjeun ngaku / ngabolaykeun kontrak:

Tanda pamiluan / mundur pamundut upami dibéjaan kana Online Servicios Telemáticos SL dina format kertas
(tempat), ka ……………………………………………………………………………………………………. tina 20…

Ngaleupaskeun balik tina jumlah bakal dilakukeun dina 14 dinten salajengna kalénder tina tanggal di mana uih anjeun disatujuan.

Peraturan Konsumen Éropa

Komisi Éropa nyiptakeun platform Éropa munggaran pikeun ngabéréskeun konflik dina commerce online anu katutup ku hukum konsumen panganyarna. Dina rasa ieu, sakumaha tanggung jawab platform penjualan online, urang ngagaduhan tugas pikeun nginpokeun ka urang ngeunaan ayana platform online pikeun résolusi sengketa alternatif.

Pikeun ngagunakeun platform résolusi konflik, pangguna kedah nganggo tautan ieu: http://ec.europa.eu/odr

Perlindungan data pribadi

Luyu sareng UU Organik 15/1999, tanggal 13 Désémber, dina Perlindungan Data Pribadi, Servicios Telemáticos SL Online ngabéjaan pangguna yén aya file data pribadi anu diidentifikasi salaku "Pelanggan / Pembekal" diciptakeun sareng Tanggung jawab ngeunaan Online Servicios Telemáticos SL kalayan tujuan anu luyu pikeun pengobatan di antawisna nyaéta:

1. a) Manajemén hubungan hukum-ékonomi antara anu gaduh sareng klien dirina.
2. b) Manajemén kontrak jasa sareng klien.

Ka extent sah ku pihak anu kataji; anu mangrupikeun tanggung jawab pangguna ketepatan anu sami.

Upami sabalikna henteu dinyatakeun, nu gaduh data sacara nyata satuju kana jumlah utami atanapi pemprosesan otorisasi data nyarios data pikeun waktos anu dipikabutuh pikeun nedunan tujuan anu kasebat.
Online Servicios Telemáticos SL migawé kawajiban kana kerahasia data pribadi sareng kawajiban pikeun ngajaga, sareng ngadopsi ukuran kaamanan anu dipikabutuh ku hukum anu berlaku pikeun nyegah ngarobih, leungitna, pangobatan atanapi aksés henteu sah. , sok numutkeun kaayaan téknologi sayogi.

Pangguna bakal tiasa ngarahkeun komunikasi sareng ngalaksanakeun hak aksés, koréksi, pembatalan sareng oposisi ngalangkungan email: info (at) contact.online sareng buktina anu sah dina hukum, sapertos fotokopi DNI atanapi sarimbag, nunjukkeun dina subyek " DATA PAMANGKAN ”.

Istilah ieu tunduk kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan tina Online Servicios Telemáticos SL.

Rahasia

Sadaya inpormasi sareng dokuméntasi anu dianggo nalika kaserang, pamekaran sareng palaksanaan Kondisi kontrak anu ngatur hubungan antara Online Servicios Telemáticos SL sareng Klién rahasia. Inpormasi rahasia teu tiasa kahartos salaku inpormasi anu diungkabkeun ku perjanjian antara pihak-pihak, anu janten umum pikeun alesan anu sami atanapi anu kudu diungkabkeun saluyu sareng undang-undang atanapi kalayan résolusi pengadilan otoritas kompeten sareng anu diala ku pihak katilu anu henteu handapeun kawajiban karahasiaan. Kadua pihak diwajibkeun ngalaksanakeun kawajiban kerahasiaan sareng ngajagaana pikeun periode minimal dua (2) taun saatos kaayaan kaserang kontraksi anu kasebat ngatur aturan Hubungan Online Servicios Telemáticos SL sareng Klién.

Sadaya inpormasi anu ditampi ku klien, naha gambar, naskah, aksés data sapertos pangguna sareng kecap akses tina WordPress, hosting atanapi anu sanésna, bakal dirawat kapercayan, pamindahan ka pihak katilu dilarang sacara ketat kecuali kami gaduh idin anjeun sareng saleresna pikeun tujuan anu sami dimana data parantos dicandak.

Batesan Tanggung jawab

ik4.es ngagaduhan hak pikeun ngadamel, iraha waé sareng tanpa kedah aya bewara sateuacanna, modifikasi sareng pembaruan kana inpormasi anu aya dina Wéb, konfigurasi sareng presentasi na, kaayaan aksés, kaayaan kontrak, jsb. Kusabab kitu, USER kedah ngaksés vérsi halaman anu diénggalan.

Bisi henteu. Ik4es tanggung jawab pikeun ngalanggar kontrak anu kajantenan, kalalaian ngeunaan situs, jasa atanapi kontén naon waé, pikeun kaleungitan manpaat, kaleungitan panggunaan, atanapi karusakan nyata, khusus, henteu langsung, saliwatan , punitive atanapi akibat tina naon waé anu diturunkeun tina panyalahgunaan anjeun tina alat anu disayogikeun.

Tanggung jawab hiji-hijina ik4.es nyaéta nyayogikeun jasa iklan kontrak dina istilah sareng kaayaan anu dikedalkeun dina kawijakan kontrak ieu.

ik4.es moal nanggungjawaban kanggo konsekuensi, karusakan atanapi cilaka anu timbul tina panggunaan salah produk atanapi jasa anu disayogikeun.

Harta intelektual sareng industri

Online Servicios Telemáticos SL mangrupikeun hak sadaya hak industri sareng inteléktual halaman ik4.es, sareng unsur anu aya di jerona, diantarana aya majalah anu tiasa diunduh dina wéb.

Dilarang pikeun ngarobih, ngirimkeun, nyebarkeun, ngagunakeun deui, teraskeun atanapi nganggo sadayana atanapi bagian tina eusi halaman pikeun tujuan umum atanapi komérsial tanpa otorisasi Online Servicios Telemáticos SL.

Ngalanggar salah sahiji hak anu disebut tadi tiasa ngalanggar peraturan ieu, ogé kalebet kajahatan anu dihukum saluyu sareng seni. 270 et seq. tina Kode Pidana.

Dina kagiatan anu ngaharepkeun pamaké pikeun ngalaporkeun kajadian naon waé, mairan atanapi ngalaksanakeun klaim, anjeunna tiasa ngirim email ka info (at) contact.online nunjukkeun namina sareng nami kulawarga na, palayanan anu dibales sareng nyarios alesan pikeun klaim na.

Pikeun ngahubungan Online Servicios Telemáticos SL atanapi ningkatkeun ragu, patarosan atanapi garapan anjeun tiasa nganggo cara ieu:

E-mail: info (di) contact.online

basa

Bahasa anu kontrak antara ik4.es sareng Klién bakal dicindekkeun nyaéta basa Spanyol.

Bidang hukum sareng hukum anu manglaku

ik4.es sareng THE USER, bakal diatur pikeun méréskeun naon waé kontropérsi anu timbul tina aksés, atanapi panggunaan halaman wéb ieu, ku hukum Spanyol, sareng dikintunkeun ka Pengadilan sareng Pengadilan di kota Granada.