Tambahkeun kartu anyar ka Google Pay

Tambahkeun kartu bank ka Google Pay

Ladenan pamayaran tanpa kontak Google Pay henteu ngan ukur tiasa dianggo sareng kartu bank plastik, tapi ogé sareng kartu virtual, anu ogé tiasa ditambihkeun kana daptar dina aplikasi.

Ladenan Google Pay henteu ngadukung panggunaan kartu bank "MIR"jadi teu aya deui jalan pikeun nambahkeun kana daptar kartu.

Pikeun ngaitkeun kartu bank plastik anjeun ka Google Pay, tuturkeun pitunjuk saderhana:

    1. Ngajalankeun aplikasi "Google Pay dina handphone anjeun sarta pencét tombol «Tambihkeun peta».
    2. Pilih jinis kartu tina ménu pop-up: "Kiridit atanapi kartu debit". Dina jandéla salajengna, klik dina ikon dina bentuk "+"pikeun nambahkeun metoda pembayaran anyar ngaliwatan layanan nu.
    3. Hiji kaméra bakal otomatis dimimitian dina handphone anjeun. Anjeun kudu nunjuk dina kartu pikeun data kartu discan. Anjeun ogé tiasa nganggo pungsi éntri data manual ku mencét tombol anu aya. Pikeun mastikeun operasi, asupkeun kodeu kaamanan anu bakal dikirim ku SMS.

Pikeun nambahkeun kartu, anjeun bakal kudu ngasupkeun teu ukur nomer, tapi ogé tanggal béakna jeung kode kaamanan CVC, nu biasana kapanggih dina tonggong wadah plastik.

Anjeun tiasa numbu kartu anjeun ka Google Pay langsung tina aplikasi perbankan, upami anjeun mendakan fungsi anu aya di dinya. Antarbeungeutna béda, ku kituna prosedurna ogé bakal béda.

Pikeun nambahkeun kartu virtual, make parentah ditétélakeun di luhur. Éta henteu tiasa diseken, janten anjeun kedah ngalebetkeun sadaya data sacara manual.

Kumaha carana ngarobah alat pembayaran utama

Pamayaran tanpa kontak ngalangkungan jasa Google Pay dilakukeun tina kartu anu mangrupikeun alat pamayaran utama. Pikeun ngadamel kartu anu sanés janten standar, kantun pilih kartu anu dipikahoyong tina daptar, ketok sareng dina setélan pilih "Jieun kartu utama pikeun pamayaran tanpa kontak.".

Upami pamayaran sakali diperyogikeun nganggo kartu non-primér, anjeun kedah milih éta dina aplikasi sareng mayar nganggo éta nalika ngagaleuh.

Kumaha ngabatalkeun tautan kartu anjeun tina Google Pay

Upami anjeun henteu nganggo jasa anu mayar salami tilu bulan, sadaya alat pamayaran tina aplikasi bakal otomatis dipiceun. Pikeun miceun kartu tina aplikasi jasa sorangan, laksanakeun di handap ieu

    1. Pilih kartu tina daptar anu anjeun hoyong pupus. Dina jandéla setélan, pencét ikon kalayan tilu titik nangtung.
    2. Tina ménu anu nembongan, pilih "Pupus metode pamayaran"terus mastikeun tindakanna.

Lamun peta standar geus dihapus, peta salajengna dina daptar bakal otomatis jadi peta utama.

Tempo ogé: Google Pay mayar nganggo Android

Tambahkeun kartu diskon

Aplikasi Google Pay ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun kartu kasatiaan customer ti toko atawa ranté nu pang populerna. Pikeun ngaitkeun kartu diskon toko, turutan pituduh:

  1. Dina aplikasi anu dibuka, pencét tombol «Tambihkeun peta»tur pilih "Kartu kasatiaan" o "Kartu kado".
  2. Dina jandéla hareup, tangtukeun ranté komérsial nu kartu kasatiaan milik. Upami toko henteu aya dina daptar anu sayogi, anjeun tiasa mendakanana nganggo bar teang di luhur. Nyeken kartu palastik atawa asupkeun ID anggota sacara manual. Simpen parobahanana.

Kartu diskon lajeng bakal muncul dina daptar program kasatiaan. Nalika mayar di toko, kantun pilih sareng nunjukkeun barkod ka kasir.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.