Tambihkeun tautan kana carita Instagram anjeun

Metoda 1: Tautan pikeun ngirim

Ayeuna aya dua cara pikeun ngirimkeun tautan dina carita Instagram, anu paling saderhana nyaéta nyebarkeun ampir sadaya tulisan anu aya, kalebet pidéo IGTV. Pikeun ngalaksanakeun tugas ieu, dina versi ayeuna tina klien sélulér, anjeun kedah nyiapkeun témplat storis ku cara anu biasa ngalangkungan éditor internal, buka daptar stiker nganggo tombol saluyu dina bilah alat luhur, tambahkeun stiker "Repost". sareng tangtukeun salah sahiji tulisan, naha tulisan anjeun nyalira atanapi anu disimpen dina tetengger.

Baca deui: Tambihkeun tulisan kana carita Instagram anjeun

Stiker anu ditambih ku cara ieu tiasa sacara bébas dipindahkeun sareng diskalakeun, sapertos eusi sanésna, tapi jumlah tautan sacara ketat dugi ka hiji pilihan. Tautan sorangan, nalika diklik nalika napigasi, bakal muka éntri asli henteu paduli pangarang, tapi ngan upami éta masih aya dina domain umum.

Metode 2: Tautan promosi

Pilihan séjén pikeun nambihan tautan nyaéta nganggo fungsi khusus "Call to action"dimana anjeun tiasa netepkeun duanana video IGTV, anu henteu maksakeun sarat tambahan, sareng alamat khusus, tapi ngan ukur upami anjeun gaduh langkung ti sapuluh rébu palanggan nalika nyiptakeun carita. Pikeun nangtukeun tautan, anjeun kedah nyiptakeun témplat storis, salami éditan ahir, klik dina ikon khusus dina panel luhur, pilih salah sahiji pilihan, boh. «Pidéo IGTV». o «Tautan kana halaman wéb»sareng nuturkeun saran.

Maca deui:
Tambahkeun gesek kana Instagram
Sebutkeun tautan kana tulisan dina Instagram

Nalika ningali barang berita anu dipedalkeun, tautan bakal muncul salaku tombol khusus di handapeun layar; swiping bakal muka ramatloka éksternal husus atawa video. Émut, tapi, yén versi anyar Instagram parantos aktip nambihan mékanisme anu lengkep pikeun ngalampirkeun tautan, kalayan henteu aya wates pengikut sareng ampir sami sareng pilihan kahiji.

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu anjeun henteu acan laksanakeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?