Family Link - alatna dikonci, teu tiasa dikonci - naon anu kedah dilakukeun?

Saatos ngeposkeun tulisan ngeunaan kadali parental dina Android dina aplikasi Family Link, parantos rutin dilaporkeun dina koméntar yén saatos nganggo atanapi bahkan nyetél Family Link, telepon budak na dikonci ku pesen yén 'Alatna parantos diblokir kusabab akun parantos dihapus tanpa ijin kolot. Dina sababaraha kasus kode aksés parental dipénta, sareng anu sanésna (upami kuring ngartos pesen na leres) henteu ogé.

Kuring nyobian ngasilkeun deui masalah dina telepon "ékspérimén" kuring, tapi persis kaayaan anu dijelaskeun dina koméntar anu kuring henteu kénging, punten pisan: upami aya anu tiasa ngajelaskeun undak-usuk naon, dina urutan naon sareng dina telepon naon (putra , bapak) parantos dipidamel sateuacan masalah muncul, punten waé dina koméntarna.

Tina kaseueuran pedaran ieu nuturkeun 'wipe account', 'app wipe' sareng sadayana dikonci, tapi jalan mana, dina alat mana - tetep teu jelas (sareng kuring parantos nyobian dua cara sareng cara na masih teu aya anu "lengkep" ngonci, telepon henteu henteu janten bata).

Nanging, kuring masihan sababaraha kamungkinan pikeun tindakan, salah sahiji anu tiasa aya gunana:

  • Dina https://goo.gl/aLvWG8 (dibuka dina pangotéktak tina akun kolot) anjeun tiasa naroskeun patarosan ka helpdesk grup kulawarga Google, dina komentar Family Link di Play Market aranjeunna janji bakal ngabantosan anjeun ku ngawalon. Kuring nyarankeun nunjukkeun akun anak, anu dikonci, dina sumber.
  • Upami telepon anak anjeun naroskeun kodeu aksés parental, anjeun tiasa kéngingkeunna ku lebet https://families.google.com/family (bahkan tina komputer anjeun) nganggo akun indung bapa, muka ménu di belah kénca juru luhur (éta bakal ngagaduhan pilihan "Parental Access Code"). Entong hilap yén anjeun ogé tiasa ngatur grup kulawarga dina situs ieu (salian, ku cara nuliskeun akun Gmail anak tina komputer, anjeun tiasa nampi uleman pikeun ngiringan grup kulawarga upami akun anak na parantos dihapus ti ditu).
  • Upami umur anak anjeun (sahandapeun 13 taun) parantos ditangtukeun nalika nyetél akun, bahkan saatos mupus na, anjeun tiasa mulangkeunana di https://families.google.com/ nganggo pilihan ménu anu saluyu.
  • Punten perhatoskeun bantosan pikeun ngahapus akun murangkalih: https://support.google.com/families/answer/9182020?hl=ru. Éta nyatakeun yén dina kaayaan dimana akun disiapkeun pikeun budak di handapeun umur 13 taun sareng dipiceun tina rekeningna tanpa mupus heula dina alat budakna sorangan, ieu tiasa ngahasilkeun kacilakaan (anu panginten anu kajantenan dina koméntar). Meureun setélan akun anu kuring carioskeun dina paragrap saencanna bakal jalan dina hal ieu.
  • Ogé nalika ékspérimén nyobian pabrik ngareset telepon ngalangkungan pamulihan (éta peryogi ngabutuhkeun nami pangguna sareng kecap konci tina akun anu dianggo sateuacan direset, upami anjeun henteu terang aranjeunna - résiko ageung pikeun telepon dikonci tina cara permanén) - bisi kuring (ku konci 24 jam) éta digawé tanpa masalah sareng aranjeunna masihan kuring telepon teu dikonci. Tapi sanés metoda anu kuring tiasa nyarankeun, kumargi kuring henteu ngaluarkeun yén kaayaan anjeun bénten sareng ngabalikan deui ngan ukur ngajadikeun parah.

Ogé, ditilik tina eupan balik kana aplikasi Family Link, aplikasi éta tiasa henteu leres sareng ngonci alat nalika salah sahijina ngagaduhan zona waktos anu salah (upami pangaturan tanggal sareng waktos dirobih, deteksi otomatis zona waktos biasana jalan saé). Kuring henteu ngaluarkeun yén kode indung dihasilkeun dumasar kana tanggal sareng waktos, sareng upami éta béda dina alat, kode na tiasa henteu dianggo (tapi ieu ngan ukur sangkaan kuring).

Nalika inpormasi énggal sayogi, kuring bakal nyobian ngapdet téks sareng cara pikeun muka konci telepon.