Tetengger dina iPhone sareng iPad: Kumaha Tambahkeun, Nyiptakeun Folder, Paporit, Setélan

Sering nalika ngotéktak lega Internét dina iPhone atanapi iPad, peryogi timbul pikeun nyimpen tulisan anu pikaresepeun (atanapi tautan) pikeun engké deui. Kami parantos ngawartosan anjeun kumaha nyimpen halaman Internét pikeun ditingali tanpa Internét, tapi, upami teu aya masalah aksés wéb, aya solusi anu langkung saé pikeun tujuan ieu - tetengger.

Ngeunaan Topik: Kumaha ngagunakeun emoji tibatan nami tetengger Safari dina Mac, iPhone sareng iPad.

Kumaha carana nyirian halaman wéb dina Safari dina ios dina iPhone atanapi iPad

1. Buka halaman anu tetenggerna anjeun badé janten.

2. Pencét di handapeun halaman pikeun nembongkeun tulbar.

3. Pencét tombol «Bagikeun ".

4. Pencét kana ikon "Tambihkeun tetengger..

5. Pilih lokasi (anjeun tiasa netepkeun folder, tingali di handap) teras pencét Simpen.

Emoticon emoji tiasa dianggo salaku nami tetengger.

ON TOPIK: Kumaha ngonpigurasikeun clipboard (transfer téks sareng poto) ti Mac ka ios sareng sabalikna.

Kumaha cara ngadamel folder bookmark di Safari dina iPhone atanapi iPad

1. Buka halaman wéb naon waé dina Safari dina iPhone atanapi iPad anjeun.

2. Nelepon tulbar ku némpél handapeun halaman.

3. Ketok ikon na Tandha (kalayan gambar buku kabuka).

4. lebet kana «Paporit». atanapi pilih lokasi anu sanés.

5. Pencét tombol «Robah ".lajeng "Polder énggal.".

6. Lebetkeun nami folder teras pencét tombol. Rengse.

Folder tetengger disingkronkeun antara alat Mac sareng ios, janten masing-masing alat bakal nembongkeun anu sami «Favoritos«. Tapi upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngonpigurasi halaman anu béda «Favoritos»Dina iPhone, iPad sareng Mac anjeun, atanapi atur panél misah pikeun bumi sareng damel sareng ngalih diantawisna.

Ngeunaan Topik: Kumaha nyingkronkeun téténgger Safari antara Mac, iPhone, sareng iPad anjeun.

Kumaha mupus tetengger sareng folder anu dicirian dina Safari dina iPhone sareng iPad

1. Balikan deui léngkah 1 dugi ka 5 pitunjuk sateuacanna.

2. Pencét «-» pikeun mupus tetengger atanapi folder, teras pencét konci na. ngahapus.

Anjeun tiasa ogé nganggo tilu tombol dina palang pikeun nyetél urutan téténgger anjeun nyalira.

Ngeunaan Topik: Sabaraha kontak, kalénder, panginget, sareng téténgger anu tiasa dianggo dina iPhone (iCloud).

Kumaha ngarobih folder paporit kana folder anu sanés

Halaman ios standar «Favoritos»Ngandung folder sareng sababaraha bookmark anu anjeun tambih kana panel favorit Safari, sapertos situs karesep anjeun, penerjemah online, sareng sajabina. Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngagantikeun folder ieu sareng folder anu langkung mangpaat anu ngan ukur sumber anu diperyogikeun sareng sering didatangan.

Pikeun ngarobih panel «Favoritos»Dina ios, anjeun henteu kedah ngamimitian Safari. Buka aplikasi «setélan»→ Safari. Teras pencét dina garis «Favoritos»Sareng pilih polder anu dipikahoyong tina daptar. Anjeun tiasa ngatur tetengger anjeun sakumaha ditétélakeun di luhur.