Tingali riwayat browsing di browser Opera

Sejarah halaman anu dilongok dina pangotéktak Opera ngamungkinkeun anjeun balik deui ka situs anu kantos didatangan bahkan saatos lami. Kalayan alat ieu, dimungkinkeun pikeun henteu "kaleungitan" sumber wéb anu berharga anu pangguna mimitina henteu merhatoskeun atanapi hilap nyirian tetengger. Aya sababaraha cara pikeun milari inpormasi anu kadang anjeun peryogikeun, sareng dinten ieu kami nyaritakeun naon éta.

Tingali sajarah di Opera.

Riwayat browsing Opera ditingali nganggo alat panyungsi nyalira, tapi lokasi file dimana disimpenna ogé tiasa dibuka. Hayu urang tingali kumaha ngalaksanakeunana ku cara anu béda.

Metode 1: Hotkeys

Cara anu paling gampang pikeun muka bagian riwayat browsing di Opera nyaéta ngagunakeun tombol hotkey. Pikeun ngalakukeun ieu, cukup ngetik kombinasi dina keyboard Ctrl + HHalaman anu dipikahoyong anu ngandung riwayat bakal langsung dibuka.

Metode 2: Menu utama peramban

Pikeun pangguna anu henteu biasa ngémutan kombinasi anu béda, aya cara anu sanés gampang.

    1. Buka menu peramban Opera, tombol na aya di belah kénca luhur jandéla. Tina daptar anu nembongan, pilih "Sejarah".. Ieu di handap mangrupikeun daptar tambahan halaman wéb anu paling anyar didatangan. Tapi upami ieu henteu cekap sareng data anu langkung lengkep diperyogikeun, anjeun kedah pencét barangna deui "Sejarah".Bagéan anu dipikahoyong bakal dialihkeun ka bagian anu dipikahoyong.

  1. Napigasi sajarah gampang pisan. Sadaya catetan dikelompokkeun dumasar tanggal, masing-masing ngandung nami halaman wéb anu dilongok, alamat Internétna, ogé waktos kunjungan. Anjeun tiasa napigasi ku ngaklik nami anu dipikahoyong. Salaku tambahan, dina bagian kénca jandela aya elemen "Dinten ayeuna", "Kamari". и Baheula.. Anu kahiji ngan ukur nunjukkeun halaman wéb anu dilongok ayeuna, anu kadua nunjukkeun halaman wéb anu dilongok kamari. Upami anjeun angkat ka item anu terakhir, catetan sadaya halaman wéb anu dilongok ti dinten kamari sareng sateuacana ditampilkeun. Aya ogé formulir pikeun milarian sajarah ku cara nuliskeun nami lengkep atanapi sawaréh halaman wéb.

Metode 3: Buka Lokasi File Sejarah

Kadang-kadang perlu terang dimana diréktori riwayat browsing web browser Opera sacara fisik ayana. Data ieu disimpen dina hard drive, dina diréktori profil browser, dina "Sejarah"ayana dina polder "Panyimpenan lokal". Masalahna nyaéta gumantung kana versi peramban, sistem operasi sareng konfigurasi pangguna, jalur tina diréktori ieu tiasa béda.

    1. Pikeun milarian terang dimana ayana propil aplikasi tangtu, buka ménu Opera, pencét "Tulung". teras pilih "Kana"..
    2. Jandéla anu muka ngandung sadaya data dasar tina aplikasi. Hurung "Jalan-jalan". Milarian barang "Profil".. Gigireun nami jalur lengkep propil. Salaku conto, dina kasus Windows 7, dina kaseueuran kasus éta bakal katingalina sapertos kieu C:Users(имя пользователя)AppDataRoamingOpera SoftwareOpera Stable

  1. Anjeun kedah nyalin jalur ieu sareng témpél dina palang alamat "Penjelajah". Windows sareng arahkeun ka diréktori profil ku mencét konci na "Lebetkeun"..
  2. Buka folder panyimpenan lokal dimana file sajarah browsing browser Opera disimpen. Anjeun ayeuna tiasa ngalakukeun sababaraha manipulasi sareng data ieu, upami anjeun hoyong, dina cara anu sami tiasa ditingali tina pangatur file anu sanés.

    Anjeun tiasa ningali lokasi fisik file sajarah ku ngetikkeun jalan ka aranjeunna dina palang alamat Opera, sapertos anu anjeun tingali sareng Windows Explorer.

    Unggal file dina folder panyimpenan lokal mangrupikeun hiji éntri anu ngandung URL halaman wéb dina daptar sajarah Opera.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ningali sajarah dina Opera gampang pisan. Upami anjeun hoyong, anjeun ogé tiasa muka lokasi fisik halaman wéb anu didatangan file data.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?