Tinjauan: Royal Kludge RK61 (60% keyboard sareng BT)

Saatos nalungtik modél merek TKL, ayeuna urang gaduh Royal Kludge RK61, keyboard dina format 60% anu tiasa dianggo sareng saklar RK Brown sorangan, ogé nawiskeun lampu LED ARGB sareng konektipitas Bluetooth. Anu mimiti, hayu urang tingali inpormasi téknis Royal Kludge RK61: Royal Kludge RK61 Dimensi 290 x…

baca leuwih

router internal

Router internal tanggung jawab pikeun ngamutahirkeun data router sareng ngajaga jaringan anu gumantung kana éta dioptimalkeun. Biasana dianggo dina usaha leutik sareng jaringan asal pikeun nyambungkeun jaringan WiFi atanapi LAN ka Internét. Éta tiasa tina dua jinis nirkabel atanapi aranjeunna tiasa gaduh router internal pikeun…

baca leuwih

Router Wi-Fi pangsaéna pikeun bumi

Ayeuna, panggunaan router Wi-Fi di bumi janten langkung penting, sabab aya seueur kaunggulan anu aranjeunna tawarkeun. Ku sabab éta, ayeuna anjeun bakal terang mana router Wi-Fi anu pangsaéna pikeun bumi anu anjeun moal tiasa ngeureunkeun mésér. Kusabab pikeun seueur panggunaan…

baca leuwih