Upami anjeun hoyong nyobian gim pidéo anu pinuh ku manusa anu dirobih janten kanibal saatos pandemi di Amérika Serikat, kami ngajak anjeun maca tulisan ieu di handap Anu Terakhir Urang PC, terobosan dina bidang emulasi, sadaya data anu anjeun peryogikeun pikeun maénkeun sareng ngaunduh kana komputer.

The-last-of-us-pc-advances-in-the-field-of-emulation-1

Tokoh utama Anu terakhir urang.

The Last Of Us PC, carita ngeunaan aksi, pikasieuneun sareng petualangan

Éta mangrupikeun pidéo pidéo anu dikembangkeun ku American N nakal Dog, anu carita na dumasar kana pangalaman Ellie sareng Joel saatos pandemi di nagara Amérika Kalér, anu ngarobih jalma janten mahluk karnivora sareng bahaya pisan anu kedah diperjuangkeun pikeun tetep hirup sareng ngatur nepi ka bérés unggal tingkat.

Narasi na terpusat dina dua karakter utami na anu dicoo ku Ashley Johnson sareng Troy Baker.

The Last of Us PC didasarkeun kana buku, film dokumenter sareng pilem anu béda sapertos: No Country for Old Men, Planet Bumi, Gravity, Dunya tanpa urang, Jalan sareng Kota Maling anu ngabagi konsép anu sami sareng carita anu ngokolakeunana ieu video game.

Di sisi anu sanésna, carita horor, petualangan sareng aksi ieu dipasarkeun ku Sony Computer Entertainment kanggo PlayStation 3 di 2.013, tapi mangtaun-taun engké éta dileupaskeun pikeun PC.

Kusabab dua tiheula na, Uncharted sareng Crash Bandicoot, video game ieu ngagaduhan seueur ekspektasi di kalangan masarakat, janten nalika diterbitkeun, pamekar na henteu ngantosan lami pikeun nampi ulasan anu saé kusabab mékanika, karakter, naratif, karakteristikna. tina karakter awéwé, desain sora sareng visual.

Sadaya aspek ieu nyababkeun éta nampi langkung ti 240 penghargaan dina pertandingan kaulinan terbaik taun, ogé sababaraha pangakuan dugi ka tiasa ngembangkeun angsuran sanésna, sapertos: Anu Terakhir tina Kami: Ditinggalkeun, The Panungtung Urang Remastered na Anu Terakhir tina Kami 2 PC.

Ngamangpaatkeun paménta pangguna pikeun gim pidéo, HBO dina prosés ngembangkeun adaptasi ku Craig Mazin sareng Druckmann pikeun tipi, janten salah sahiji gim pidéo anu paling suksés dina waktos-waktos ayeuna.

Naon modus gim anu ditawarkeunana?

The Last of Us nawiskeun dua modeu gim, anu munggaran nyaéta kampanye di mana pangguna kedah diajar sababaraha daérah di nagara éta, dimana aranjeunna tiasa nganggo senjata anu béda pikeun membela karakter anu aya dina alur, sareng pilihan kadua dina multiplayer.

Dina kadua modalitas éta, tiasa dimainkeun ngalawan kecerdasan buatan anu dianggo di buruan ku pangembangna sareng diantara senjata anu tiasa aranjeunna anggo nyaéta: bedil, péstol, bedil, botol kaca, kalong baseball, busur, bata, pipa timah , gun shot-shotgun sareng revolver.

Kamajuan dina nyonto kaulinan vidéo

Mimiti urang kedah nyarios yén nalika urang nyarioskeun ngeunaan nyonto éta ngan saukur nalika komputer berperilaku sapertos alat anu sanés, konsol gim vidéo, sistem operasi lami atanapi sababaraha program.

Dina kasus midangkeun video, emulasi ngusahakeun pangguna atanapi pamaén ningkatkeun résolusi game, nambihan langkung seueur épék, tiasa nganggo pengendali sanés atanapi bahkan ngalakukeun naon waé hal-hal énggal anu sateuacanna henteu tiasa dilakukeun sareng gimna.

Konsép ieu parantos teras-terasan bingung sareng virtualisasi video game, tapi urang kedah netelakeun yén emulasi nganggo salinan lengkep parangkat lunak sareng perangkat keras bari virtualisasi ngan ukur nyalin bagian tina perangkat keras anu diperyogikeun, kedah nganggo mesin virtual anu gaduh arsitektur anu sami pikeun tiasa fungsina saé.

Nalika nyarioskeun kamajuan anu Terakhir tina Kami anu aya hubunganana sareng emulasi konténna, kami mendakan sateuacanna aranjeunna ngan ukur berhasil ngajalankeun ménu, tapi saatos pembaruan terakhir, sateuacanna anu hébat tiasa dititénan dina tékstur anu aya dina buruan pidéo.

Kami ogé ngajak anjeun lebet Fornite, sareng terang gim video ieu anu sakedik-sakedik parantos kéngingkeun tempat di kalangan para gamer.

The-last-of-us-pc-advances-in-the-field-of-emulation-2

Gambar direbut adegan serangan di The Last of us

Unduh PC Terakhir Kami

Upami anjeun hoyong unduh kaulinan video ieu dina komputer anjeun tiasa langsung waé sareng aman ngalangkungan sababaraha halaman anu disarankeun pikeun ngalakukeun prosedur ieu, sapertos PlayStation Store atanapi Anu Terakhir Kami PC Steam.

Syarat pikeun ngaunduh Terakhir Kami dina PC

  • Gaduh Windows 7, 8.1 atanapi 10.
  • Prosesor anjeun kedah 3.5 GHz Intel Core i3, 3.8 GHz AMD A10 atanapi langkung maju.
  • Gaduh mémori RAM 2 GB atanapi langkung.
  • Gaduh konéksi Internét 5 Mbps atanapi langkung luhur.

Tips anjeun kedah terang sateuacan ngamimitian maénkeun Terakhir Kami

Kami nampilkeun di handap daptar tips sareng saran anu pangsaéna anu anjeun tiasa gaduh dina kaulinan ieu:

Nalungtik daérah

Nalika urang ngalebetkeun buruan pidéo urang, hal anu paling penting anu kedah urang lakukeun dina petualangan ieu nyaéta éksplorasi sareng pamariksaan daérah anu urang lalangkungan pisan.

Kusabab urang henteu terang iraha urang tiasa tersandung suplemén, amunisi, suplai, gir, diantara sajumlah hal anu teu aya tungtungna anu tiasa dijantenkeun barang pertahanan ngalawan musuh urang atanapi bahkan pikeun nyageurkeun diri urang sorangan upami cilaka.

Janten siluman pisan

Trik lepat nyaéta janten jalma paling sepi dina gim pidéo, kusabab ku cara kieu anjeun tiasa nyerang musuh anjeun tanpa aranjeunna terang.

Amunisi

Aspék négatip anu dimiliki ku vidéo video ieu nyaéta sababaraha pélor anu tiasa didapet, ogé objék anu bakal kami laksanakeun pikeun tiasa ngabela diri tina musuh urang, janten kami nyarankeun anjeun supaya siluman nalika ngumbara.

Bata sareng botol

Sapanjang Anu Terakhir Kami bade milarian botol sareng keuyeup anu tiasa ngabantosan urang ngajauhkeun musuh-musuh urang ti urang atanapi bahkan ngaleungitkeun ku pitulung koktail Molotov.

Di sisi anu sanésna, urang ogé tiasa ngaluncurkeun langsung ka unggal musuh urang pikeun nyababkeun aranjeunna seueur karusakan atanapi bahkan ngantepkeun aranjeunna ngajempolan sareng kabur sajauh anu urang tiasa.

Piala platinum

Upami anjeun hoyong meungpeuk piala platinum, anjeun kedah suksés ngungkulan tilu pertandingan, dimimitian ku modeu kasusah anu langkung luhur, anu kadua dina modeu bertahan hirup sareng tungtungna dina kasulitan salamet, ku cara ieu anjeun tiasa ngalakukeun léngkah ieu kalayan gancang.